• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
خود سازمان نظارت بر بورس گفته ریسک سرمایه گذاری در بورس 30 درصد زیاد شده.
به نظرم بورس منتظر یه جرقه است تا حبابش بترکه و به سمت 50 هزار که ارزش واقعیشه برگرده.

هز بازاری تا یک زمان و تا یک حدی سود ده است.
حرفه ای ها و اون بالایی ها سودشون را بردند ، مواظب باشید بدون تدبیر و احساسی خرید نکنید تا ضررش را شما نکنید.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
خود سازمان نظارت بر بورس گفته ریسک سرمایه گذاری در بورس 30 درصد زیاد شده.
به نظرم بورس منتظر یه جرقه است تا حبابش بترکه و به سمت 50 هزار که ارزش واقعیشه برگرده.

هز بازاری تا یک زمان و تا یک حدی سود ده است.
حرفه ای ها و اون بالایی ها سودشون را بردند ، مواظب باشید بدون تدبیر و احساسی خرید نکنید تا ضررش را شما نکنید.

با نظر شما مخالفم.
دوست عزیز شما بر چه مبنایی فکر میکنید شاخص دوباره به 50 هزار واحد برمیگرده؟
رشد بورس و سهام همه شرکتها حبابی نیست.
قبول دارم سهم‌هایی هستند که حباب قیمتی دارند و بی دلیل رشد کردند ولی کل بورس حباب نیست. بورس امسال پس از انتخابات به دلیل بهبود وضعیت سیاسی، لغو تحریمها و خوش بینی نسبت به آینده اقتصاد کشور و کاهش ریسک سیستماتیک رشد اینچنینی داشته و رشدش بی دلیل نبوده

نظر من اینه که اصلاح هایی خواهد داشت (مثلا امروز و دو معاملاتی قبل که شاخص در حال اصلاح است) و رشد منطقی و آرومی رو ادامه میده

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

ممنون از لطفتون و پاسختون

فقط در مورد ثبت نام من متوجه نشدم :

1. باید بریم خود تالار بورس و به هر کارگزاری که دیگه دلمون خواست مدارک و بدیم و ثبت نام کنیم ؟

2. مثلا در کارگزاری مفید ثبت نام کردیم و بعد مثلن سهامهایی که وجود داره همه سراسری هست ؟ یعنی مثلا اینجور نیست که یه سری سهام و فقط کسایی که در کارگزاری مفیدن بتونن بخرن یه سری و مثلا اگر کارگزاری رفاه باشه ؟

3.پس همونطور که خرید سهام آنی انجام میگیرد فروش هم خریدار داره و آنی هست ؟

ممنون

1 - عرض کردم که بعضی کارگزاری ها امکان ثبت نام غیرحضوری رو دارن و نیازی به مراجعه حضوری در تالار بورس نیست. مدارک رو میتونید با پست ارسال کنید. این سوالات رو بهتره از کارگزاری بپرسید.

2 - همه سهم های بازار رو از همه کارگزاری ها میشه خرید کنید. اینطور نیست که بگیم فلان سهم رو فقط از طریق کارگزاری مفید میشه خرید کرد.

3 - بله . همونطور که خرید انی انجام میشه، فروش سهام هم انی انجام میگیره. داشتن خریدار به قیمتی که شما سهام رو برای فروش گذاشتید و وضعیت اون سهم و بازار بستگی داره... شاید یه روز سهامی که قبلا خریدید به دلیل افزایش عرضه‌ها منفی و صف فروش بشه و شاید روز دیگه صف خرید داشته باشه

AmirMjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یعنی من شب میتونم از طریق خرید اینترنتی دستور بدم فردا برام به این قیمت بخرن؟

بعد توی قسمت معمالات بر خط من ارور میده میگه field acount id اینجور چیزی میگن برای این مشکل باید بار اول سفارش اینترنتی بدین تا دیگه دفعه های بعد این ارور رو نده راسته؟

بعد توی قسمت درخواست خرید و فروش جیزی به اسم تعداد نیست فقط نوشته حداکثر قیمت و مبلغ خرید.توی قسمت مبلغ خرید باید چی بزنی

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سبدت زیادی شلوغه.برای سرمایه تا 100 میل کلا 3یا 4سهم کافیه
الان قیمت اکثر سهام زیادی پر شده و پیشنهاد دادن بر خلاف گذشته سخت.
همینجا خدمت دوستان توصیه اکید به خرید وپاسار و وتوسم رو دادم و خیلی تاکید کردم
هر دو سهم اون موقع 190 تا 200 بودن.قیمت الان؟!
پیشنهاد خرید وتوسم 190 تومنی:
http://forum.persiantools.com/t174168-page93.html
الان شده 370
پیشنهاد خرید کچینی 290 تومنی(الان رو 1100 صف خریده) و بانک ملت 100 تونی
http://forum.persiantools.com/t174168-page59.html
همچنین ثمسکن 190 تومنی(قبل از افزایش سرمایه)
الان 1سری موسسات 27% سود میدن به سپرده 1ساله
که اگه سود رو سود حساب کنی میبینی بالای 30% سودش میشه در سر رسید 1ساله
این یعنی p/e=3.3 و dps=100% اونوقت چه دلیلی داره شما بیای سهم با p/e(تحلیلی/رسمی) بالای 6 بخری که dps=50% است؟
البته 1سری سهم ها هم هستند که تو قیمتهای فعلی ریسکی ندارند و بعیده خیلی پایین بیان
مثل فولاد که در قیمتهای نزدیک 400 ارزنده است یا شیران و شپاس 3000 تومنی
به نظرم بورس ما ظرفیت این حجم نقدینگی رو نداره و باید برای جذب نقدینگی تازه شرکت های با سرمایه بالا وارد کرد که قیمت ها حبابی نشه
به شخصه اصراری به خرید سهام تو قیمت های بالا با p/e(تحلیلی/رسمی)فضایی ندارم.اگه سهام ارزنده منفی بخورند و اصلاح شوند خریدارم و اگرنه خیر
اگه بازم بالا رفت و سود نکردم هم فدای سرم!لااقل شبها راحت میخوابم
زمستان پارسال زمانی که شاخص 35000 بود ما وارد بورس شدیم الان رسیده به 87000!
رو این رنج سهام خریدن دل شیر میخواد
البته بیشتر معتقد به اصلاح زمانی هستم تا قیمتی

20 روز از پستم گذشت.بازار تقریبا درجا زده
1سوال اساسی:
آیا امنیت سرمایه گذاری تو این مملكت بعد از اومدن روحانی از امریکا بالاتر رفته که خیلی از سهمها پی ای بالاتر از وال استریت دارند ؟
امروز اندکی شیران خریدم.بانک ملت هر چی به 260 نزدیک تر بشه ارزنده تره برای خرید

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
برای یه شروع به بورس برای کار حرفه ای پیشنهادی دارید؟دوره ای کتابی کلاسی چیزی

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
با نظر شما مخالفم.
دوست عزیز شما بر چه مبنایی فکر میکنید شاخص دوباره به 50 هزار واحد برمیگرده؟
رشد بورس و سهام همه شرکتها حبابی نیست.
قبول دارم سهم‌هایی هستند که حباب قیمتی دارند و بی دلیل رشد کردند ولی کل بورس حباب نیست. بورس امسال پس از انتخابات به دلیل بهبود وضعیت سیاسی، لغو تحریمها و خوش بینی نسبت به آینده اقتصاد کشور و کاهش ریسک سیستماتیک رشد اینچنینی داشته و رشدش بی دلیل نبوده

نظر من اینه که اصلاح هایی خواهد داشت (مثلا امروز و دو معاملاتی قبل که شاخص در حال اصلاح است) و رشد منطقی و آرومی رو ادامه میده
من نگفتم یک روزه شاخص میشه 50 هزار تا

شاخص در ابتدای سال حدود 37 هزار بود فکر کنم.
و البته در اثر خوش بینی به اقتصاد ، خوش بینی به بهبود فضای سیاسی و ... الان باید با رشد منطقی حدود 50 هزار تا بود
خیلی از اقتصاد دانان را می شناسم که معتقدند ارزش واقعی شاخص بورس الان حدود 50 هزار است

با هیچ منطق اقتصادی بورس ما ارزشش از 37 هزار به 89 هزار نخواهد رسید مگر در اثر رشد اقتصاد به همین مقدار. در صورتی که رشد اقتصاد ما منفی بوده و فقط باید بگیم در اثراین خوشبینی ها باید به حدود 50 هزار می رسید تا منطقی بود.

مثل سال گذشته که سکه و دلار و .. هم دچار حباب شد و ترکید و الان حتی حباب منفی دارند ، بورس هم می ترکه حبابش. و این حباب بورس هم ناشی از افزایش تقاضا در اثر خروج عامه مردم از بازارهای موازی مثل سکه و دلار و مسکن و سرازیر شدن به بورس بود.

امروز شاخص بیش از 2000 واحد سقوط کرد. حساب شده در بورس بمانید و اگر سود معقولی کردید طمع نکنید که اینطور که بوش میاد سقوط شاخص در پیش داریم

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
آدمی نیستم که با یک نوسان بکشم کنار یا عقیدم عوض بشه ولی بورس برای تازه کار هایی مثل من واقعا خطرناک شده.:cool:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه انتشار شایعات در بازار سرمایه، می‌تواند منافع سرمایه‌گذاران را تهدید می‌کند، به سرمایه‌گذاران توصیه کرد براساس شایعات تصمیم‌گیری نکنند.

دکتر شاپور محمدی در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه (سنا)، با اشاره به انتشار برخی شایعات بی‌اساس در بازار سرمایه در روزهای اخیر، خاطرنشان کرد: ممکن است تعدادی از سرمایه‌گذاران با استناد به شایعاتی که مبنا ندارند، اقدام به فروش سهام خود کنند، درحالیکه این اقدام ممکن است به قیمت ازدست رفتن فرصت‌ها برای آنها تمام شود و این افراد پس از بازگشت بازار به شرایط رونق، دیگر نتوانند سهامی را که به قیمت پایین واگذار کرده‌اند، خریداری کنند.

وی با توصیه به سهامداران درخصوص پایبندی به استراتژی‌های بلندمدت در سرمایه‌گذاری خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاران باید با تحلیل عمیق در بازار سهام فعالیت کنند و به افق زمانی ترسیم‌شدن برای سرمایه‌گذاری خود پایبند باشند.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه رفتارهای هیجانی و مبتنی‌بر شایعات نامعتبر، به هیچ وجه قابل دفاع نیست، خاطرنشان کرد نوسان قیمت سهام از ویژگی‌های بورس است و در حال حاضر نیز پتانسیل‌های خوبی در بورس وجود دارد، اما طبیعی است که نباید انتظار داشت بازار سهام با همین رشد به روند خود ادامه دهد.

محمدی تأکید کرد گاهی اوقات ممکن است شایعاتی با اهداف خاص در بازار منتشر ‌شود، اما سرمایه‌گذاران نباید تحت تأثیر اینگونه شایعات رفتار کنند، چون این رفتار به نفع آنها نخواهد بود و در بلندمدت می‌تواند منافع آنها را به مخاطره بیاندازد.

وی تأکید کرد بازار سرمایه، اصول و قواعد خاص خود را دارد و شایعات نمی‌تواند در بلندمدت، این اصول و قواعد را مخدوش کند.

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
من مقداری از صندوق البرز خریدم. یک ماه پیش و 197500 تومان خریدم. اگر امروز باطل کنم 192500 است و 2 درصد کارمزد کم می شود. بمونم و یا بفروشم.:(
تا الان کلی ضرر کردم.

Last edited:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به نظر من بورس بیش از حد رشد کرده احتمال کاهش زیاد هست البته هیچ چیز نمیشه دقیق پیش بینی کرد بهتر هست تو این شرایط از صندوق سرمایه گذاری کنید

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
اوراق اجاره ۳۰۰ میلیارد تومانی رایتل به مدت ۷ روز
مدیرعامل تامین سرمایه امین گفت: بزرگترین اوراق اجاره کشور با پرداخت سود ماهانه برای نخستین بار، در راستای توسعه شبکه مخابراتی کشور توسط رایتل در بازار سرمایه از روز 22 دی منتشر می‌شود
علی سنگینیان، مدیرعامل تأمین سرمایه امین با اشاره به اینکه اوراق اجارة رایتل، با مبلغ 300 میلیارد تومان با نرخ اجاره بهای 20 درصد و به مدت 4 سال، از روز یکشنبه 22 دی در شبکة کارگزاری فرابورس پذیره‌نویسی می شود، اظهار داشت: این پذیره‌نویسی به مدت 7 روز ادامه خواهد داشت.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
من مقداری از صندوق البرز خریدم. یک ماه پیش و 197500 تومان خریدم. اگر امروز باطل کنم 192500 است و 2 درصد کارمزد کم می شود. بمونم و یا بفروشم.:(
تا الان کلی ضرر کردم.
بمون عزیز.
من امروز بیست تا کارگزاری ملت میخرم

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان نگاهشون به بازار چیه؟
arash74 گرامی تحلیل از شاخص دارید فعلا؟
یادمه دو سه ماهه پیش یک تحلیلی رو شاخص کردید که رو 87 هزار اصلاحیه میخوره دقیقا اتفاق افتاد و بعد از شکستن مرز 89 تا نوروز 93 رنگ 95 هزار شاخص رو هم خواهیم دید.. !؟

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
دوستان برای من مبتدی آیا خوب هست که در بورس سرمایه گذاری کنم؟ اطلاعای ندارم. چقدر سرمایه میخواد و باید اول چی کار کنم؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان برای من مبتدی آیا خوب هست که در بورس سرمایه گذاری کنم؟ اطلاعای ندارم. چقدر سرمایه میخواد و باید اول چی کار کنم؟

سلام
اگه اول اموزش ببینید و بعد وارد بورس شید خوبه
ولی اگه وقت اموزش و پیگیری بازار رو ندارید، در صندوق های سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کنید. در صفحات قبلی این تاپیک درباره صندوق‌ها بحث شده

همونطور که دیدید دیروز با ایجاد شایعاتی مبنی بر دست داشتن مدیرسازمان بورس در پرونده بابک زنجانی و استعفای مدیرسازمان بورس، باعث افت شدید شاخص شدند.
اما امروز دوشنبه 23 دی وضع فرق داشت و با اومدن اخبار قطعی شدن توافقات 5+1 با ایران و اجرایی شدن این توافقات از 30 دیماه، شاخص رشد بیش از 1700 واحدی رو تجربه کرد.
افرادی که دیروز در صف فروش نشسته بودن و برای فروش سهام سر و دست میشکستند، امروز دوباره وارد صف‌های خرید شدند.

بورس همیشه از این روزا داشته و خواهد داشت.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
من نگفتم یک روزه شاخص میشه 50 هزار تا

شاخص در ابتدای سال حدود 37 هزار بود فکر کنم.
و البته در اثر خوش بینی به اقتصاد ، خوش بینی به بهبود فضای سیاسی و ... الان باید با رشد منطقی حدود 50 هزار تا بود
خیلی از اقتصاد دانان را می شناسم که معتقدند ارزش واقعی شاخص بورس الان حدود 50 هزار است

با هیچ منطق اقتصادی بورس ما ارزشش از 37 هزار به 89 هزار نخواهد رسید مگر در اثر رشد اقتصاد به همین مقدار. در صورتی که رشد اقتصاد ما منفی بوده و فقط باید بگیم در اثراین خوشبینی ها باید به حدود 50 هزار می رسید تا منطقی بود.

مثل سال گذشته که سکه و دلار و .. هم دچار حباب شد و ترکید و الان حتی حباب منفی دارند ، بورس هم می ترکه حبابش. و این حباب بورس هم ناشی از افزایش تقاضا در اثر خروج عامه مردم از بازارهای موازی مثل سکه و دلار و مسکن و سرازیر شدن به بورس بود.

امروز شاخص بیش از 2000 واحد سقوط کرد. حساب شده در بورس بمانید و اگر سود معقولی کردید طمع نکنید که اینطور که بوش میاد سقوط شاخص در پیش داریم

متوجه منظور شما هستیم.
این نظر شماست و محترمه
من هم میگم شاخص بورس هیچ وقت دربلندمدت یا کوتاهد مدت به 50 هزار واحد افت نمیکنه ولی مسلما افت های مقطعی و کوتاه مدت خواهد داشت.

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
سلام
اگه اول اموزش ببینید و بعد وارد بورس شید خوبه
ولی اگه وقت اموزش و پیگیری بازار رو ندارید، در صندوق های سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کنید. در صفحات قبلی این تاپیک درباره صندوق‌ها بحث شده

همونطور که دیدید دیروز با ایجاد شایعاتی مبنی بر دست داشتن مدیرسازمان بورس در پرونده بابک زنجانی و استعفای مدیرسازمان بورس، باعث افت شدید شاخص شدند.
اما امروز دوشنبه 23 دی وضع فرق داشت و با اومدن اخبار قطعی شدن توافقات 5+1 با ایران و اجرایی شدن این توافقات از 30 دیماه، شاخص رشد بیش از 1700 واحدی رو تجربه کرد.
افرادی که دیروز در صف فروش نشسته بودن و برای فروش سهام سر و دست میشکستند، امروز دوباره وارد صف‌های خرید شدند.

بورس همیشه از این روزا داشته و خواهد داشت.
ممنون بابت پاسخوگییتون. فرض بگیریم، من با 5 میلیون وارد بورس شدن و سهم یه شرکتی رو خریدم. اگر همه چی خوب پیش بره در نهایت این مقدار (5میلیون چقدر میشه) حدودی .

نکته دوم. آیا ما به بورس بدهکار هم میشیم؟ یعنی

بالا