• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
منظورتون از بدهکار شدن به بورس چیه؟ اگر در حساب شما که نزد یک کارگزاری باز کردید پول بود براتون اون کارگزاری سهم میخره اگر نه که هیچ .

دوم اینکه سهم میتونه تا جائی که شرکت قدرت داره قیمتش بالا بره . این 5 میلیون شما میتونه در عرض یکسال بشه پنج و پونصد هزار یا بشه مثلا ده میلیون یا اینکه شرکت به زیان بره و بشه دو میلیون . بسته به شرکت داره .

بخاطر همین میگن که بدون سواد تحلیل وارد بورس نشین .

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
ممنون بابت پاسخوگییتون. فرض بگیریم، من با 5 میلیون وارد بورس شدن و سهم یه شرکتی رو خریدم. اگر همه چی خوب پیش بره در نهایت این مقدار (5میلیون چقدر میشه) حدودی .

نکته دوم. آیا ما به بورس بدهکار هم میشیم؟ یعنی

کاربر erfan_2010 درست میگن
حتی نمیشه حدودی هم گفت که چقدر بدست میارید یا چقدر ضرر میکنید.

اما در مورد اینکه میگید بدهکار میشیم یا نه، چنین چیزی وجود نداره
شما فقط پول سهامی که خریداری میکنید و کارمزد خرید یا فروش رو مییدید و دیگه پولی از شما دریافت نمیشه
حتی اگه یه شرکت تعدیل منفی بده و یا مثلا زیان انباشته داشته باشه، شما چیزی به بورس یا اون شرکت بدهکار نمیشید، فقط قیمت سهامی که خریدید افت میکنه

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
دوستان تازه وارد سعی کنن احساسی وارد بورس نشن . امکان اینکه بازار بورس تا یکی دو ماه اینده ریزش نسبتا زیادی رو تجربه کنه اصلا دور از انتظار نیست .

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان آینده گروه انبوه سازان مسکن چطوریاس؟
اگه مجلس گاز را برای پتروشیمی گرون کنه چه بلایی سر سایر بخش های تولیدی زیرمجموعه پتروشیمی میاد؟

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
با 5 میلیون
به نظرتون چه سهمی خوبه که 2 ماهه 40 درصد سود بده ؟؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بنظرتون شنبه بازار+ هست یا-؟برخی نظرشون اینه که از شنبه جو متعادل میشه...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
منم پولمو از حضرات اقایان میخوام,چند روزه یک و نیم میلیون ضرر کردم

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بورس الان به سقف سوددهی خودش رسیده و در مجموع رو به کاهش حرکت خواهد کرد.
کسی فکر نکنه دیگه مثلا 10 درصد در ماه سود میده. من از خیلیا پرسیدم.
اگر می خواهید خرید کنید حداکثر 30 درصد سرمایتون و اونم سهامی که فکز می کنید سود ده هستند را انتخاب کنید.

و البته اگه الان می خرید باید دنبال سود مثلا 1 ساله به بالا باشید نه چند روزه.
ولی در کوتاه مدت شاخص رو به افول است. اگر سرمایتون را در کوتاه مدت می خواهید ، بفروشید تا ضرر نکردید

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
بورس الان به سقف سوددهی خودش رسیده و در مجموع رو به کاهش حرکت خواهد کرد.
کسی فکر نکنه دیگه مثلا 10 درصد در ماه سود میده. من از خیلیا پرسیدم.
اگر می خواهید خرید کنید حداکثر 30 درصد سرمایتون و اونم سهامی که فکز می کنید سود ده هستند را انتخاب کنید.

و البته اگه الان می خرید باید دنبال سود مثلا 1 ساله به بالا باشید نه چند روزه.
ولی در کوتاه مدت شاخص رو به افول است. اگر سرمایتون را در کوتاه مدت می خواهید ، بفروشید تا ضرر نکردید
دلیلتون چیه؟
منم از خیلیا عکس حرف شمارا شنیدم...
بورس بعداز یه استراحت در شاخص 86و85 دباره افزایش داره تا آخر سال و احتمالا شاخص با 93 هم برسه...
این افت وخیز هم بیشتر به خاطر تصمیمات مجلس در مورد قیمت گاز برای پتروشیمی هاست.

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
چرا این چند وقت اخیر همه بورسیها دم از ضرر میزنند ؟!
کلی ضرر کردیم رفیق دارم ۱۶ میلیون سودش تو این چند روزه هاپولی شد که هیچ یه ۵۰۰ هم.رفت تو.ضرر, همه سهام ها دستوری منفی میشه از صبح تا سهام هارو از دست حقیقی های ساده دربیارن.بورس گوجه ای و پ ر ی و د شده و ما باید تاوانشو بدیم !لذتش واسه اقازاده هاست دردش و مصیبتاش مال ما

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
به نظرتون چه موقع برای خرید سهام صندوق سرمایه‌گذاری بهتره؟

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
من دو میلیون ضرر کردم در هفته گذشته...
دوستانی که ریسک پذیر نیستن نباید از اول وارد بورس می شدن!
درضمن عرضه و تقاضا قیمت هارا تعیین میکنه
همه سهام ها دستوری منفی میشه از صبح تا سهام هارو از دست حقیقی های ساده دربیارن.
من که فکر میکنم با شرایط فعلی بزودی سود دهی منطقی به بورس برمیگرده

Last edited:

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
به نظرتون چه موقع برای خرید سهام صندوق سرمایه‌گذاری بهتره؟
تحقیق کنید ... شاید الان زمان مناسبی برای خرید از صندوق نباشه ... اولین آثار شروع مجدد رشد شاخص را که دیدید خرید کنید ...
به دلیل افت شدید شاخص ها اکثر صندوق ها با کاهش ارزش واحدهاشون روبرو بودن و ضرر کردن:confused: اینجا را چک کنید:
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تحقیق کنید ... شاید الان زمان مناسبی برای خرید از صندوق نباشه ... اولین آثار شروع مجدد رشد شاخص را که دیدید خرید کنید ...
به دلیل افت شدید شاخص ها اکثر صندوق ها با کاهش ارزش واحدهاشون روبرو بودن و ضرر کردن:confused: اینجا را چک کنید:
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

گزارش مالی شرکتها کی منتشر میشه؟
گزارش 9 ماه است یا 6 ماهه؟
به نظرم بعد از گزارش کمی قیمتها افت دوباره کنه و بعد برای خرید مناسب باشه!

moe8332

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام
کسی با این سایت آشنایی داره؟ مدعی شده که با پرداخت مبلغی تحلیلی رو ارائه میده که مناسب شماست مثلا برای بازدهی ماهیانه 15درصد 40هزارتومن میگیره بازدهی 200درصد ماهیانه 450تومن و ...
آیا میشه به این سایت اعتماد کرد؟اگه آشنایی دارید ممنون میشم پاسخ بدید اینم آدرس سایت :

پایگاه اطلاع رسانی سرمایه گذاری بورس — تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام ، پشنهاد خرید و فروش سهام
سرویس بدی نیست.
من الان تقریباً 6 ماهی هست که ازشون استفاده می کنم.
البته قبلش باهاشون تماس گرفتم ، توجیهم کرد. منوظرشون از یک ماهه 200% این نیست که یک ماه 200% سود می ده. اصلاً همچین ادعایی خیلی به واقعیت نزدیک نیست. اینا هم همچین چیزی نمی گند، بلکه می گند که تو مدت یک ماه سیگنال هایی را معرفی می کنند که سیگنال هاش حداکثر تا 200% درصد هم سود می ده، اما سیگنال های 200%شون یکم طولانی مدته ( مثلاً حتی تا 6 ماه یا بیشتر) یا باید یه مدت طولانی تحملشو داشته باشی تا سود سیگنالشو ببری یا اینکه چون اینها بازه کف و سقف را نشون می دهند برا نوسان گیری امن این وسط عالی اند.
اما من خودم از بازه 45%شون استفاده کردم عالی بود. الانم احتمالاً بازه سه ماهه با سیگنال های با بازده حداکثر 200%شون را خرید کنم.
اگه خواستی بهم یه ایمیل بهم بزن تا با هم شریکی خرید کنیم، نصف ، نصف :)
نمونه سیگنال های قبلیشونم اینجا می تونی ببینی :
www.Ebours.ir/Signal
شماره شرکتشونم تو سایتشون نوشته. قبلش حتماً زنگشون بزن باز خودت ببین روش کارشون چجوریه.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوشنبه هم هلدینگ دارویی(تیپیکو)برای اولین بار عرضه میشه..بنظرتون روی چند عرضه میشه و ارزش خرید داره؟

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
سرویس بدی نیست.
من الان تقریباً 6 ماهی هست که ازشون استفاده می کنم.
البته قبلش باهاشون تماس گرفتم ، توجیهم کرد. منوظرشون از یک ماهه 200% این نیست که یک ماه 200% سود می ده. اصلاً همچین ادعایی خیلی به واقعیت نزدیک نیست. اینا هم همچین چیزی نمی گند، بلکه می گند که تو مدت یک ماه سیگنال هایی را معرفی می کنند که سیگنال هاش حداکثر تا 200% درصد هم سود می ده، اما سیگنال های 200%شون یکم طولانی مدته ( مثلاً حتی تا 6 ماه یا بیشتر) یا باید یه مدت طولانی تحملشو داشته باشی تا سود سیگنالشو ببری یا اینکه چون اینها بازه کف و سقف را نشون می دهند برا نوسان گیری امن این وسط عالی اند.
اما من خودم از بازه 45%شون استفاده کردم عالی بود. الانم احتمالاً بازه سه ماهه با سیگنال های با بازده حداکثر 200%شون را خرید کنم.
اگه خواستی بهم یه ایمیل بهم بزن تا با هم شریکی خرید کنیم، نصف ، نصف :)
نمونه سیگنال های قبلیشونم اینجا می تونی ببینی :
www.Ebours.ir/Signal
شماره شرکتشونم تو سایتشون نوشته. قبلش حتماً زنگشون بزن باز خودت ببین روش کارشون چجوریه.
سلام
یکی از سیگنالهایی که ارسال کردن (پیشنهاد سبد) را اینجا می زارید ببینیم چیه؟
شاید ماهم شریک شدیم!

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سایتهای خوبی برای این کارهستند نثل ای ار بورس و...... ولی برای پول 400هزارتومنی بهتر است. حضوری مراجعه کنید.تامتوجه شوند که پولتون ارزش داره.براتون

بالا