اقا یه سوال الان من یک سهمی بخام بخرم به قیمت بازار تعداد مثلا 350 تا .یکسی هم بخاد بفروشه به قیمت من ولی تعداد 1000 تا .تکلیف چیه؟هیج کس 350 تا اصلا نفروشه!؟
میگن دولت میخواد 5% از سهام شرکتهای بزرگ رو توی بورس بفروشه. وام مسکنم که زیاد شد. اینا چه تاثیری میتونه بذاره؟
این صندوقهای خوب و معروف طبق شنیدهها سقفشون پر شده و پذیرهنویسی ندارن، دوستان کاربلد چند صندوق متوسط یا خوب دیگه که هنوز پر نشده و پذیرهنویسی دارن لطفا معرفی کنن! من مبتدی مبتدیام خواهشا در این زمینه کمک کنید.
اقا ممنون یعنی اینحوریه از این و اون رو هم میزاره یا کم میکنه به من میده؟سلام قیمت ها وباهم مچ میشن نه تعداد.
خیلی ممنون از راهنمایی جامعتوندوست عزیز شما باید سبد سرمایه تشکیل بدید تا ریسکتون به کمترین حد برسه.
اولا که اگر این پول یه پولی هست که اصلا بهش نیاز ندارید....یعنی ماشین ،خونه داشته باشید و همه شرایط مناسب باشه بعدش از این پول استفاده کنید.
مثلا:
30 درصد پولتون رو توی بانکی بزارید که 20 درصد سود بده مثل کشاورزی یا آینده
30 درصد پولتون رو توی 7-8 تا صندوق سرمایه گذاری مختلف پخش بکنید......(کاریزما عالی هستش ولی واحد نداره و گیر نمیاد.)صندوق ها رو اینجا ببینید:http://fipiran.ir/MFComparing.aspx?lan=
20 درصد یا 15 درصد پولتون رو با مشورت بیاید سهام بخرید.
10 یا 15 درصد طلای دست دوم بخرید.
10 درصد هم می تونید اوراق مشارکت یا کارهای دیگه که سود آوری داره سرمایه گذاری بکنید.
یا اینکه کلا سمت همچین سرمایه گذاری نیاید و یه آپارتمان کوچیک بخرید و اجاره بدید و سال ها نگه داریدش.
موفق باشید.
بله درسته،مثلا صندوق خوارزمی برای یکسال گذشته 150 درصد سود داشته که اگه 100 تومن گذاشته باشی می شد 250 تومنخیلی ممنون از راهنمایی جامعتون
اینکه دوستان میگن فلان صندوق مثلا 87 درصد سود داده یعنی اگه 100 میلیون گذاشته باشیم بعد از یک سال 86 میلیون سود به دست آوردیم؟
درسته،اما درصورت انتخاب صندوق های مطمعن احتمال اینکه سود حداقلی 50 درصد بدست بیاریم هست دیگه؟بله درسته،مثلا صندوق خوارزمی برای یکسال گذشته 150 درصد سود داشته که اگه 100 تومن گذاشته باشی می شد 250 تومن
البته باید در نظر داشت در سود و زیان شریک هستید !!!
این صندوق ها صندوق های در سهام هست....اینطوری نیست که ماهی به شما سودش رو بدن....درسته،اما درصورت انتخاب صندوق های مطمعن احتمال اینکه سود حداقلی 50 درصد بدست بیاریم هست دیگه؟
و اینکه دریافت سودش چجوریه؟حتما باید یک سال صبر کنیم تا سود یکساله رو دریافت کنیم؟
دوستان صندوق کاریزما در 2 هفته گذشته بیشتر ضرر کرده تا سود ..........نظر بورس بازای عزیز از ادامه روند بورس چیه
سلام . چند سوال داشتم :
1. برای به نوعی وارد بورس شدن و دریافت کد معاملاتی در بورس چه مدارکی جهت اینکار لازم هست ؟
2. برای گرفتن کد معاملاتی باید به خود تالار بورس اوراق بهادار شهرمون مراجعه کنیم یا دفاتر اصلی کارگزاری ها یا در خود تالار بورس اصلی هر کارگزاری نمایندگی داره باید به اونجا مراجعه کنیم ؟ اینو اگر کسی کمک کنه ممنون میشم
3. اگر مثلن 1000 تا سهم بخریم بعد بخوایم بفروشیم اونو اینترنتی چجور باید به عرضه بگذاریم جهت فروش ؟
ممنون
سلام
درباره این موارد بارها در همین تاپیک بحث شده
1 - مدارک موردنیاز در کارگزاری ها متفاوته. مثلا بعضی کارگزاری ها کپی آخرین مدرک تحصیلی رو هم میخوان ولی بعضی نه. مدارکی که همه میخوان، فرمهای ثبت نام و کپی کارت ملی
2 - بعضی کارگزاری ها امکان ثبت نام غیرحضوری رو در سایتشون فراهم کردن، لیست سایتهای کارگزاری ها: http://www.mofidonline.ir/5518/brokers.html
3 - خرید و فروش آنلاین سهام خیلی ساده و پیش پا افتاده است. پس از ورود به سیستم انلاین خرید و فروش سهام و کلیک روی دکمه ثبت سفارش، فرم ثبت سفارش باز میشه و با پرکردن فیلدهای نماد شرکت، تعداد سهم و مبلغ موردنظر، روی دکمه خرید یا فروش کلیک میکنید. پس از اینکار سفارش شما بصورت آنی و لحظه ای در سیستم معاملات بورس درج میشه
فکر این نباشید که چطوری میشه سهام خرید یا فروخت، چون همونطور که عرض کردم خیلی ساده است. فکر این باشید که دانش و اطلاعاتتون رو در زمینه تحلیل و بررسی سهام بالا ببرید و بتونید سهام شرکتها رو در قیمت مناسب بخرید و در قیمت مناسب بفروشید.
دوست عزیز توی 1 ماه گذشته صندوق کاریزما حدود 15 درصد سود داده......دوستان صندوق کاریزما در 2 هفته گذشته بیشتر ضرر کرده تا سود ..........نظر بورس بازای عزیز از ادامه روند بورس چیه
شما می تونید خرید اینترنتی انجام بدید......اقا ساعت ثبت سفارش انلاین دقیقا کیه؟مثلا یکی شاغل هست میتونه روز قبل شبش درخاست بده؟؟؟؟؟