• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان يك سوال مهم داشتم از با تجربه هاي بازار و اونم اينكه وضعيت بازار رو در اين چند ماه مونده به عيد نوروز چطور ارزيابي مي كنيد؟ صعودي يا نزولي؟ يا ثابت؟ من الان حدود يكماهه كه از طريق صندوق سرمايه گذاري پيشتاز در بازار سرمايه گذاري كردم و در اين يكماه اصلا در حد انتظار نبوده البته ميدونم كه بايد ديدم بلند مدت باشه ولي چون تجربه اي در اين زمينه ندارم خواستم بدونم بطور كلي روند بازار رو در فرصت باقي مونده تا عيد چطور ارزيابي مي كنيد؟

با تشكر

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
من یه 4میلیونی دارم به نظرتون فکر خوبیه بیام تو بورس؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان يك سوال مهم داشتم از با تجربه هاي بازار و اونم اينكه وضعيت بازار رو در اين چند ماه مونده به عيد نوروز چطور ارزيابي مي كنيد؟ صعودي يا نزولي؟ يا ثابت؟ من الان حدود يكماهه كه از طريق صندوق سرمايه گذاري پيشتاز در بازار سرمايه گذاري كردم و در اين يكماه اصلا در حد انتظار نبوده البته ميدونم كه بايد ديدم بلند مدت باشه ولي چون تجربه اي در اين زمينه ندارم خواستم بدونم بطور كلي روند بازار رو در فرصت باقي مونده تا عيد چطور ارزيابي مي كنيد؟

با تشكر

سودی که بهت داده تو این یک ماه چقدر بوده؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243

با تشكر
خوب همه صندوقا که مثل هم سود نمی دن من خودم صندوق توسعه صادرات دارم که داره خوب سود میده{ الان پر شده . من نوین ، تدبیرگران فردا و مشترک ارمان رو پیشنهاد می دم } این صندوقی که شما پول گذاشتین تو این یکسال حدود 86 در صد سود داده یعنی اگه رشد یکساله بورس رو متوسط 130 درصد در نظر بگیریم ، نسبت به میانگین بورس خیلی پایینتره .پس انتخاب مناسبی نبوده .

mohammad8814

Registered User
لایک‌ها
16
خوب همه صندوقا که مثل هم سود نمی دن من خودم صندوق توسعه صادرات دارم که داره خوب سود میده{ الان پر شده . من نوین ، تدبیرگران فردا و مشترک ارمان رو پیشنهاد می دم } این صندوقی که شما پول گذاشتین تو این یکسال حدود 86 در صد سود داده یعنی اگه رشد یکساله بورس رو متوسط 130 درصد در نظر بگیریم ، نسبت به میانگین بورس خیلی پایینتره .پس انتخاب مناسبی نبوده .

كاملا قبول دارم كه انتخاب مناسبي نكردم ولي مشكل من اينه كه من شهرستان هستم و هيچ كدوم از اين صندوق هايي كه فرموديد تو شهر ما شعبه ندارند جز كارگزاري مفيد. هرچقدر هم خواستم با يكي از اين صندوق ها تماس بگيرم ببينم راهي براي ما شهرستاني ها هم دارند موفق نشدم يا خطوط اشغال بود يا كسي پاسخگو نبود.

حالا شما كه فرمودي توي اين صندوق ها سرمايه گذاري كردي آيا ميدوني كه براي ما شهرستاني ها هم راهي هست يا نه؟ چون اين صندوق هايي كه گفيت واقعا سود دهي خوبي داشتند و رضايت بخش بوده ولي من راه سرمايه گذاري تو اينها رو بلد نيستم. آيا حتما بايد به شعبه تهران مراجعه كنم؟
ممنون از شما كه وقت ميذاري و پاسخ ميدي

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
كاملا قبول دارم كه انتخاب مناسبي نكردم ولي مشكل من اينه كه من شهرستان هستم و هيچ كدوم از اين صندوق هايي كه فرموديد تو شهر ما شعبه ندارند جز كارگزاري مفيد. هرچقدر هم خواستم با يكي از اين صندوق ها تماس بگيرم ببينم راهي براي ما شهرستاني ها هم دارند موفق نشدم يا خطوط اشغال بود يا كسي پاسخگو نبود.

حالا شما كه فرمودي توي اين صندوق ها سرمايه گذاري كردي آيا ميدوني كه براي ما شهرستاني ها هم راهي هست يا نه؟ چون اين صندوق هايي كه گفيت واقعا سود دهي خوبي داشتند و رضايت بخش بوده ولي من راه سرمايه گذاري تو اينها رو بلد نيستم. آيا حتما بايد به شعبه تهران مراجعه كنم؟
ممنون از شما كه وقت ميذاري و پاسخ ميدي
خوب یک مسافرت یکروزه به تهران که کاری نداره ، ارزشش رو داره. در ضمن بعضی هاشون پستی هم قبول می کنند { باید از محضر گواهی امضا بگیری و همراه کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامهو برگه سفارش خرید براشون بفرستی } من خودم سهام صندوق مشترک ارمان رو همینجوری خرید کردم .

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
علی صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر که واحدهای بزرگ‌ترین صندوق قابل معامله (ای‌تی‌اف ) به زودی در بورس تهران پذیره نویسی خواهد شد، اظهار داشت: این صندوق با اندازه بزرگ در سهام و اوراق(مختلط) تا 100 میلیارد تومان وارد بورس خواهد شد.

وی ادامه داد: این اولین ای‌تی‌اف بزرگ خواهد بود که به زودی وارد بورس تهران خواهد شد.

به گزارش فارس، مسئولان بورس همواره به تازه واردان توصیه می‌کنند که به جای سرمایه‌گذاری مستقیم در بازار سرمایه، از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری و یا صندوق‌های قابل معامله در بورس سرمایه‌گذاری کنند؛ زیرا کسانی‌که با بازار سرمایه آشنایی ندارند؛ با ورود به این بازار متضرر می‌شوند.

بر همین اساس، صندوق‌های قابل معامله دارای مدیریت سبدگردانی و عامل نقدشوندگی(بازارگردان) ابزاری برای سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس به شمار می‌روند.
اخرین خبر :
ک‌شنبه 08/10/1392- به گزارش روابط عمومي بورس تهران به نقل از مديريت پذيرش - براساس مصوبه‌ بورس اوراق بهادار تهران، صندوق سرمايه‌گذاري قابل‌معامله سپهر انديشه نوين در بورس اوراق بهادار تهران درج شد.

براساس اين گزارش از اين تاريخ(هشتم دي ماه 1392) صندوق سرمايه‌گذاري قابل معامله سپهر انديشه نوين با نماد «صنوين (Senovin )» در فهرست نرخ‌هاي بازار صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري قابل معامله در بورس اوراق بهادار تهران درج ‌گرديد.

اميدنامه‌ي پذيرش و درج اين صندوق به همراه اساسنامه آن از پيوند زير قابل دريافت است.

اطلاعات مربوط به بازه زماني پذيره‌نويسي و ساير اطلاعات تکميلي از طريق همين سايت در اختيار سرمايه‌گذاران محترم قرار خواهد گرفت.
اولين صندوق سرمايه‌گذاري قابل معامله در بورس تهران درج شد

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

با تشكر

وضعیت بازار به گزارش های 9 ماهه و اخبار سیاسی بستگی داره
اگه شرکتها گزارشهای 9 ماهه رو با تعدیل مثبت منتشر کنن و خبرهای مثبت دیگه مثل لغو برخی تحریم ها به گوش برسه رشد بورس ادامه دار خواهد بود.
به نظر من اصلا شاخص رو ملاک قرار ندید چون فقط چند شرکت بزرگ هستن که روی شاخص تاثیر میذارن

توصیه من اینه که سهام گروه ساختمانی رو بخرید به چند دلیل
1 - افزایش هزینه حامل های انرژی هیچ تاثیری روی این گروه نمیذاره
2 - رشد یا افت قیمت دلار یا اینکه دلار در بودجه چقدر باشه تاثیر چندانی روی این گروه نداره
3 - رفع شدن یا نشدن تحریم ها هم تاثیر مستقیمی روی این گروه نمیذاره
4 - وضعیت بازار مسکن و املاک در حال بهبود هست.
5 - سهام این گروه p/e پایینی دارن و اکثر سهام این گروه فقط حدود 1 ماهه که رشدشون رو شروع کردند

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
سلام خدمت دوستان از تجربه ای که تو این چند سال به دست آوردم اینه که شما اگه اصولی سرمایه گذاری کنید حتی اگه شاخص خیلی هم بیاد پائین باز میتونید سود کسب بکنید. هستن افرادی که تو رشد شاخص ضرر کردند وبلعکس که افرادی هم تو نزول شاخص سود کسب کردند.اینها همش مونده به خودتون که یه سمهمی رو که انتخاب میکنید وتحلیل میکنید.ویه چیز هم بگم این ساخص فلان شد این شدو اون شد خودش یه وام فریبی هستش.
توبازار ایران خیلی خوب میتونید سود کسب کنید چون بازار ایران اکثر سهامداراها فقر تحلیل دارند وهستند کسانی هم که سود های خوبی را از این بازار کسب کرده اند.
یا حق

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
من یه 4میلیونی دارم به نظرتون فکر خوبیه بیام تو بورس؟
پیشنهاد منم صندوق سرمایه گذاری مشترک هست
خودم صندوق خوارزمی گذاشتم برای 1 ماه حدود 15 درصد سود داده
صندوق بانک ملت هم خوب سود داده

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
من سرچ کردم چیز دقیقی نفهمیدم
میشه خودتون بیشتر توضیح بدین
ماهی 15 درصد سود میده؟؟؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
تایید من خودم بعد یک ماه کنسل کردم همین حدود واسم واریز کردن . فقط ایرادش تاخیر چندروزه در واریز وجه بود .
من صندوق کاریزما / فارابی و مشترک ارمان رو توصیه می کنم .
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=

najii

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان کسی ار ثباغ خبر داره؟

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
من سرچ کردم چیز دقیقی نفهمیدم
میشه خودتون بیشتر توضیح بدین
ماهی 15 درصد سود میده؟؟؟
ببین در صندوق ها شما در سود و زیان شریک هستی
پولو می دی واحد می خری اونا با پول کار می کنن و تو بورس سهام خرید و فروش می کنن و اگه سود کردن قیمت واحدشون می ره بالا اگه ضرر کردن قیمت واحد میاد پایین
حدود 100 تا صندوق در کشور هست که بعضی ها خوب سود کردن بعضی ها نه
یه تاپیک داریم درباره صندوق اونو مطالعه کن
مثلا خودم یک ماه پیش هر واحد رو 303.000 تومن خریدم الان قیمت شده 351.000 تومن حدود 15 درصد گرون شده
اینم لینک بازده صندوق خوارزمی
http://kharazmifund.com/fundReturn.do?method=timePeriod
دقت کن این بازده گذشته بوده درآینده معلوم نیست شرایط چطوری باشه، همین طوری سود می کنن یا نه

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
تایید من خودم بعد یک ماه کنسل کردم همین حدود واسم واریز کردن . فقط ایرادش تاخیر چندروزه در واریز وجه بود .
من صندوق کاریزما / فارابی و مشترک ارمان رو توصیه می کنم .
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=
بهتره با دید سرمایه گذاری حداقل 3 ماه به صندوق ها وارد شد چون موقع ابطال واحد کارمزد کم می کنن که سه ماه بگذره کارمزدی کم نمی کنن

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
n
بهتره با دید سرمایه گذاری حداقل 3 ماه به صندوق ها وارد شد چون موقع ابطال واحد کارمزد کم می کنن که سه ماه بگذره کارمزدی کم نمی کنن
درسته ولی قصدم تجمیع پولام تو یک صندوق پرسودتر بود و با اینکه دو درصد جریمه شدم ولی بازهم سودی که بهم دادند چند برابر سود بانکی بود .( واسه 10 میلیون یک ماهه حدود یک میلیون و چهارصد سود )

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
این صندوق‌های خوب و معروف طبق شنیده‌ها سقف‌شون پر شده و پذیره‌نویسی ندارن، دوستان کاربلد چند صندوق متوسط یا خوب دیگه که هنوز پر نشده و پذیره‌نویسی دارن لطفا معرفی کنن! من مبتدی مبتدی‌ام خواهشا در این زمینه کمک کنید.

بالا