• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
سبحان چی شد یهو ؟
کسی لینک خبری چیزی ازش داره ؟ ...

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
کارگزاری ها اکثرا معاملات آنلاین دارن
اولین سیستم آنلاین رو کارگزاری مفید راه اندازی کرده بود که سرشون خیلی شلوغه و اصلا به ایمیلها جواب نمیدن، زنگ هم که بزنید باید حداقل 2 ، 3 دقیقه پشت خط معطل بشید تا نوبتتون بشه
لیست کارگزاری ها رو از اینجا میتونید ببینید

در مورد صندوق‌های سرمایه گذاری نظر خاصی ندارم
هنوزم با وجود مشکلاتی که فرمودین باز مفید یه قدم از بقیه جلوتره
مثلا پلکانش که یکی دوباری برای برداشت وضروری حسابی به کارم اومده و همچنین پاداشهاش خوبه
یا متاتریدرش
درکل به نظرم از بقیه بهتر باشه (البته چند سالیه با عضویت تو مفید آنلاین با بقیه کارگزارای قدیمم فقط در حد سلام علیک ارتباط دارم ولی دیدم مشتریاشون که حتی آنلاینم داشتن مینالیدن نمیدونم جدیدا چقدر پیشرفت کردن)

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
به دوستان تازه وارد هشدار می دهم به هیچ عنوان وارد نشوید

چون این جریان نقدینگی فوقالعاده خطرناک است

اول روی کاغذ، اسم چند سهم و قیمت آن را بنویسید
یک ماه بعد اگر روی کاغذسود کردید با احتیاط و مشاوره وارد شوید
با قسمت دوم فرمایشتون موافقم دوست من اول آموزش تمرین و بعد درگیر کردن سرمایه
چند وقتیه که بورس سایت معاملات مجازی داره که برای تمرین خوبه
و یک جمله معروف که بورس همیشه بازه پس برای ورود عجله نکنید (تراوش زهنی خودم شطرنجو خوب یاد بگیرین و بعد بشینین پای بازی شرطی)

زیاد اینجا نمیام فقط یه یادگاری از خودم بزارمو برم برا اونایی که اینکارن میگیرن چی میگم
اما در مورد خطر ورود و نقدینگی نظر شخصی من اینه که بازار داره وارد فاز جدیدی میشه به دوستانم میگم یه فاکتور جدید هم باید به تحلیلهامون اضافه کنیم
قبل احمدینژاد و بعد احمدی نژاد
شک نکنید این یه چیزی مثل فیبوناچی یا کاناله خیلی جاها خوب جواب خواهد داد
پرسود باشید

Last edited:

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان نظرشون در مورد این سبد سرمایه گذاری چیه؟چه سهم هایی رو حذف کنم یا جایگزین با سهم های دیگه کنم؟
لینک دانلود
پیشاپیش سپاس:blush:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
شاخص بورس به کانال ۸۷ هزار واحد بازگشت/ تعادل در عرضه و تقاضای نمادها

شاخص کل بورس تحت تأثیر افزایش عرضه توسط حقوقی‌های بازار به کانال ۸۷ هزار واحدی بازگشت به طوری که روند کلی نمادها به صورت متعادل معامله می‌شود.

امروز تمام شاخص‌های منتخب برخلاف روز گذشته روند کاهشی به خود گرفتند که در این میان شاخص صنعت با ثبت بیش از 253 واحد منفی، بیشترین افت را تجربه کرده است.

امروز با وجود افزایش عرضه برخی نمادها از جمله پارس خودرو، سایپا دیزل، مارگارین، داروسازی جابر‌ابن حیان، شکر شاهرود، محصولات پارس و سیمان مازندران بیشترین افزایش قیمت را به خود اختصاص دادند اما در مقابل بیشترین کاهش قیمت در نمادهایی همچون صنایع جوشکاب یزد، سیمان غرب، سخت‌ آژند، سیمان حکمتان، قند اصفهان، سیمان سپاهان و پلاسکوکار رخ داد.

در فرابورس شاخص که روز گذشته برای اولین بار، وارد کانال 900 واحدی شده بود امروز با ثبت 8 واحد منفی به 895 واحد نزدیک شده است؛ در این بازار پتروشیمی مارون، پتروشیمی جم، ذوب آهن اصفهان، پتروشیمی زاگرس، پالایش نفت شیراز و پالایش نفت لاوان بیشترین تأثیر منفی را داشته‌اند.

منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920926000367

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوستان از کجا میتونم یه مختصر توضیحاتی راجع به کار با سایت irvex کسب کنم ؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759

فرهاد 021

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان . من اگه بخام با 1000000 تومن وارد بازاربورس شم حتما باید بایه نفرکاربلد واردشم ؟ من اصلا تجربشو ندارم . خیلی کار پیچیده ایه ؟ همش باید در حال خریدوفروش باشم ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
عرضه اولیه هلدینگ دارویی حدود یک ماهه دیگه هست،بنظرتون خریدش میارزه؟
صندوق اطلسeft هم که مال کارگزاری مفید هست تا یکشنبه عرضه میشه،نظرتون در موردش چیه؟(بنظرمن چون مفید بابالایی ها دستش توی یککاسه هست سودش خوب و کم ریسک باشه)

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
عرضه اولیه هلدینگ دارویی حدود یک ماهه دیگه هست،بنظرتون خریدش میارزه؟
صندوق اطلسeft هم که مال کارگزاری مفید هست تا یکشنبه عرضه میشه،نظرتون در موردش چیه؟(بنظرمن چون مفید بابالایی ها دستش توی یککاسه هست سودش خوب و کم ریسک باشه)

دقیقا کی عرضه اولیه میشه؟؟؟اگه لینک داری بده.

امروز حسینا 100 تومن عرضه شده و با 1500 تومن بسته شد.......:blink:البته به ما ها نمی رسید برای یه سری خاص هست:(

من حدود یکی دومیلیون از سرمایم رو شنبه می رم برای خرید اطلس...نظرات درباره این صندوق چیه؟؟؟

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دقیقا کی عرضه اولیه میشه؟؟؟اگه لینک داری بده.

امروز حسینا 100 تومن عرضه شده و با 1500 تومن بسته شد.......:blink:البته به ما ها نمی رسید برای یه سری خاص هست:(

من حدود یکی دومیلیون از سرمایم رو شنبه می رم برای خرید اطلس...نظرات درباره این صندوق چیه؟؟؟

البته ۱۰۰ تومن قیمت اسمیش بود و اولین نرخ معامله ۱۴۰۰ تومن شد و نفری هم ۳۰۰ تا بیشتر نمی شد خرید.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
سلام دوستان . من اگه بخام با 1000000 تومن وارد بازاربورس شم حتما باید بایه نفرکاربلد واردشم ؟ من اصلا تجربشو ندارم . خیلی کار پیچیده ایه ؟ همش باید در حال خریدوفروش باشم ؟

شما اول باید یه سری کلاس تحلیل بری اشنا بشی بعدش یه مدت بصورت مجازی کار بکنی اگه موفق بودی حساب واقعی باز کن

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

سلام
بستگی به دید شما داره، مثلا بعضی ها روزانه نوسان گیری میکنن و بعضی ها سهام میخرن و تا چندسال نگه میدارن
هرچه دیدکوتاه مدت تری داشته باشید نیاز به مهارت بیشتری هست تا سود کنید.
چیزی نیست که یاد گرفتنش خیلی سخت باشه، اگه غرق یادگیری بشید خیلی زودتر از اونی که تصور میکنید یاد میگیرید

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان من الان یگ میلیون تومان تو حساب بانک ملت گذاشتم که مخصوص بورسه.. حالا می تونم سهام بخرم؟ یا اینکه کارهای دیگه ای هم لازمه؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
نرم افزار مدیریت سهام از دوستان کسی سراغ داره؟

بالا