هنوزم با وجود مشکلاتی که فرمودین باز مفید یه قدم از بقیه جلوترهکارگزاری ها اکثرا معاملات آنلاین دارن
اولین سیستم آنلاین رو کارگزاری مفید راه اندازی کرده بود که سرشون خیلی شلوغه و اصلا به ایمیلها جواب نمیدن، زنگ هم که بزنید باید حداقل 2 ، 3 دقیقه پشت خط معطل بشید تا نوبتتون بشه
لیست کارگزاری ها رو از اینجا میتونید ببینید
در مورد صندوقهای سرمایه گذاری نظر خاصی ندارم
با قسمت دوم فرمایشتون موافقم دوست من اول آموزش تمرین و بعد درگیر کردن سرمایهبه دوستان تازه وارد هشدار می دهم به هیچ عنوان وارد نشوید
چون این جریان نقدینگی فوقالعاده خطرناک است
اول روی کاغذ، اسم چند سهم و قیمت آن را بنویسید
یک ماه بعد اگر روی کاغذسود کردید با احتیاط و مشاوره وارد شوید
دوستان از کجا میتونم یه مختصر توضیحاتی راجع به کار با سایت irvex کسب کنم ؟
عرضه اولیه هلدینگ دارویی حدود یک ماهه دیگه هست،بنظرتون خریدش میارزه؟
صندوق اطلسeft هم که مال کارگزاری مفید هست تا یکشنبه عرضه میشه،نظرتون در موردش چیه؟(بنظرمن چون مفید بابالایی ها دستش توی یککاسه هست سودش خوب و کم ریسک باشه)
دقیقا کی عرضه اولیه میشه؟؟؟اگه لینک داری بده.
امروز حسینا 100 تومن عرضه شده و با 1500 تومن بسته شد.......:blink:البته به ما ها نمی رسید برای یه سری خاص هست
من حدود یکی دومیلیون از سرمایم رو شنبه می رم برای خرید اطلس...نظرات درباره این صندوق چیه؟؟؟
البته ۱۰۰ تومن قیمت اسمیش بود و اولین نرخ معامله ۱۴۰۰ تومن شد و نفری هم ۳۰۰ تا بیشتر نمی شد خرید.
سلام دوستان . من اگه بخام با 1000000 تومن وارد بازاربورس شم حتما باید بایه نفرکاربلد واردشم ؟ من اصلا تجربشو ندارم . خیلی کار پیچیده ایه ؟ همش باید در حال خریدوفروش باشم ؟
سلام دوستان . من اگه بخام با 1000000 تومن وارد بازاربورس شم حتما باید بایه نفرکاربلد واردشم ؟ من اصلا تجربشو ندارم . خیلی کار پیچیده ایه ؟ همش باید در حال خریدوفروش باشم ؟