اقا میشه انلاین از تو خونه خرید و فروش سهام پرداخت؟من الان رفتم کد سهامداری گرفتم (همون شامل سه حرف نام خانوادگی و..)بعد باید توی کارگزاری ثبت نام کنم دیگه؟
به دوستان تازه وارد هشدار می دهم به هیچ عنوان وارد نشوید
چون این جریان نقدینگی فوقالعاده خطرناک است
اول روی کاغذ، اسم چند سهم و قیمت آن را بنویسید
یک ماه بعد اگر روی کاغذسود کردید با احتیاط و مشاوره وارد شوید
داداش اینی که گفتی یه اصل کلیه یا نه مربوط به این برهه زمانیه؟
سلام به همه دوستان
در زمینه بازار بورس و مشاوره خرید و فروش سهم یکی از شرکت هایی که مدت 8 ساله درحال فعالیت هست و هیچ گاه کنار نکشیده ایران بورس میباشد . این مجموعه رو بنده مدت 7 ساله که باهاش کار میکنم و تقریبا بالای 90% پیش بینی ها و پیشنهاد سهم های روزانه اش درست از آب درمیاد هزینه مشاوره نسبتا مناسبی هم داره پیشنهاد میکنم که اگه قصد سرمایه گذاری در بازار بورس رو دارید حتما به این سایت یه سری بزنید و از مشاوره های آنها استفاده کنید خداییش من تو این 7 سالی ازشون بدی ندیدم
تقریبا همه کارمندا و تحلیلگراشون رو هم میشناسم
مدیر مسئولش هم خیلی حروم و حلال حالیشه و آدم متشخصیه در عین اینکه در بازار بورس خیلی معروف هست اما خیلی خاکیه و به راحتی میتونی باهاش در تماس باشید.
اگه راهنمایی هم خواستین بنده در خدمت گذاری حاضرم من سابقه 10 ساله در معاملات بازار بورس دارم
در ضمن تنها سایتی است که توی ایران از وزارت ارشاد مجوز داره بالای سایت مشخصاتش رو میتونید بخونید
آدرس سایت ایران بورس
پایگاه مجازی خبرگزاری ایران بورس - خبرگزاری ایران بورس
تنها ساینی که در ایران از ارشاد مجوز دارد!!!!!
پیشنهاد نمی کنم با دیدگاه این جور سایتها، کاملا چشم بسته وارد بشوید.خودتان دانشتان را بالا ببرید. بارها دیدم افرادی در تالار بورسی سهمی را باد می کنند تا خودشان منفعت ببرند.
اینجا کسی وبصادر داره ؟
نظری چیزی نداره کلا ؟
خلاصه شرکت سبحانح
سبحان دارو چرا یهویی دوبرابر شد؟
اینجا کسی وبصادر داره ؟
نظری چیزی نداره کلا ؟
دوستان کدوم کارگزاری خوبه و امکانات آنلاین داره ؟
کدوم صندوق سرمایه گزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون