• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AmirMjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میشه انلاین از تو خونه خرید و فروش سهام پرداخت؟من الان رفتم کد سهامداری گرفتم (همون شامل سه حرف نام خانوادگی و..)بعد باید توی کارگزاری ثبت نام کنم دیگه؟

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
به دوستان تازه وارد هشدار می دهم به هیچ عنوان وارد نشوید

چون این جریان نقدینگی فوقالعاده خطرناک است

اول روی کاغذ، اسم چند سهم و قیمت آن را بنویسید
یک ماه بعد اگر روی کاغذسود کردید با احتیاط و مشاوره وارد شوید

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
اقا میشه انلاین از تو خونه خرید و فروش سهام پرداخت؟من الان رفتم کد سهامداری گرفتم (همون شامل سه حرف نام خانوادگی و..)بعد باید توی کارگزاری ثبت نام کنم دیگه؟

اره میشه اول باید بری کارگزاری درخواست اکانت انلاین بدید

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
به دوستان تازه وارد هشدار می دهم به هیچ عنوان وارد نشوید

چون این جریان نقدینگی فوقالعاده خطرناک است

اول روی کاغذ، اسم چند سهم و قیمت آن را بنویسید
یک ماه بعد اگر روی کاغذسود کردید با احتیاط و مشاوره وارد شوید

داداش اینی که گفتی یه اصل کلیه یا نه مربوط به این برهه زمانیه؟

ردیفه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

در زمینه بازار بورس و مشاوره خرید و فروش سهم یکی از شرکت هایی که مدت 8 ساله درحال فعالیت هست و هیچ گاه کنار نکشیده ایران بورس میباشد . این مجموعه رو بنده مدت 7 ساله که باهاش کار میکنم و تقریبا بالای 90% پیش بینی ها و پیشنهاد سهم های روزانه اش درست از آب درمیاد هزینه مشاوره نسبتا مناسبی هم داره پیشنهاد میکنم که اگه قصد سرمایه گذاری در بازار بورس رو دارید حتما به این سایت یه سری بزنید و از مشاوره های آنها استفاده کنید خداییش من تو این 7 سالی ازشون بدی ندیدم
تقریبا همه کارمندا و تحلیلگراشون رو هم میشناسم
مدیر مسئولش هم خیلی حروم و حلال حالیشه و آدم متشخصیه در عین اینکه در بازار بورس خیلی معروف هست اما خیلی خاکیه و به راحتی میتونی باهاش در تماس باشید.
اگه راهنمایی هم خواستین بنده در خدمت گذاری حاضرم من سابقه 10 ساله در معاملات بازار بورس دارم

در ضمن تنها سایتی است که توی ایران از وزارت ارشاد مجوز داره بالای سایت مشخصاتش رو میتونید بخونید

آدرس سایت ایران بورس

پایگاه مجازی خبرگزاری ایران بورس - خبرگزاری ایران بورس

ردیفه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی ایران بورس یه کلاس گذاشته به نام کلید طلایی و روانشناسی بازار بورس کسایی که علاقه مند هستند شرکت کننده نکاتی اینجا مطرح میشه که من با 10 سال سابقه و فعالیت توی بورس فقط برای اولین بار از ایران بورس شنیدم واقعا مفید هست و شما ب هیچ دانشی میتونید سود خوبی در طول سال ببرید و سرمایتون رو چند برابر کنید

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به همه دوستان

در زمینه بازار بورس و مشاوره خرید و فروش سهم یکی از شرکت هایی که مدت 8 ساله درحال فعالیت هست و هیچ گاه کنار نکشیده ایران بورس میباشد . این مجموعه رو بنده مدت 7 ساله که باهاش کار میکنم و تقریبا بالای 90% پیش بینی ها و پیشنهاد سهم های روزانه اش درست از آب درمیاد هزینه مشاوره نسبتا مناسبی هم داره پیشنهاد میکنم که اگه قصد سرمایه گذاری در بازار بورس رو دارید حتما به این سایت یه سری بزنید و از مشاوره های آنها استفاده کنید خداییش من تو این 7 سالی ازشون بدی ندیدم
تقریبا همه کارمندا و تحلیلگراشون رو هم میشناسم
مدیر مسئولش هم خیلی حروم و حلال حالیشه و آدم متشخصیه در عین اینکه در بازار بورس خیلی معروف هست اما خیلی خاکیه و به راحتی میتونی باهاش در تماس باشید.
اگه راهنمایی هم خواستین بنده در خدمت گذاری حاضرم من سابقه 10 ساله در معاملات بازار بورس دارم

در ضمن تنها سایتی است که توی ایران از وزارت ارشاد مجوز داره بالای سایت مشخصاتش رو میتونید بخونید

آدرس سایت ایران بورس

پایگاه مجازی خبرگزاری ایران بورس - خبرگزاری ایران بورس

تنها ساینی که در ایران از ارشاد مجوز دارد!!!!!

پیشنهاد نمی کنم با دیدگاه این جور سایتها، کاملا چشم بسته وارد بشوید.خودتان دانشتان را بالا ببرید. بارها دیدم افرادی در تالار بورسی سهمی را باد می کنند تا خودشان منفعت ببرند.

aking

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان کدوم کارگزاری خوبه و امکانات آنلاین داره ؟
کدوم صندوق سرمایه گزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون

ردیفه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تنها ساینی که در ایران از ارشاد مجوز دارد!!!!!

پیشنهاد نمی کنم با دیدگاه این جور سایتها، کاملا چشم بسته وارد بشوید.خودتان دانشتان را بالا ببرید. بارها دیدم افرادی در تالار بورسی سهمی را باد می کنند تا خودشان منفعت ببرند.

آره دوست عزیز از وزارت ارشاد مجوز داره چون کارش اطلاع رسانی بازار بورس هست در زمینه اطلاع رسانی هم وزارت ارشاد با هماهنگی سازمان بورس مجوز صادر میکنه.

در زمینه باد کردن سهم که تو بازار بهش سهم داغ کنی میگن باهات موافقم و خیلی ها این کار را میکنند اما من به واسطه کارکردن طولانی با این سایت که تقریبا 7 سال میگذره به این نتیجه رسیدم که اینا این کار رو نمیکنن حتی در یک جلسه از مدیر مسئولش خواستم تا حساب کاربری بورسش رو نشون همه بده و اون این کار رو کرد.
جالب اینکه هیچ کدوم از سهم هایی که به ما میگفت و ما باهاش کلی سود میکردیم رو خودش نخریده بود ازش علت رو پرسیدیم گفت"" اگر این کار را انجام بدهم برایم تعصب ایجاد میشود و به فکر سود خودم هستم نه شما"" جالب تر اینکه به خاطر اینکه از این شائبه ها زیر سوال نرود کلا سالی 2 تا 3 بار بیشتر خرید نمکند تازه کل پولش هم فقط 10 میلیون بود که ارزش این کارا رو نداره.
اگه خودم مدتها با اینا کار نکرده بودم حرفتو قبول داشتم
موفق باشید

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اینجا کسی وبصادر داره ؟
نظری چیزی نداره کلا ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اینجا کسی وبصادر داره ؟
نظری چیزی نداره کلا ؟

من دارم ولی خیلی کم . حدود 20 هزار تا
فعلا که داره دست و پا میزنه و فشار عرضه هم خیلی زیاده تو این سهم ! مبنای 3 میلیونی یهو یه روز 50 میلیون عرضه میکنن ! اصلا نمیزارن نفس بکشه ! در این حد که امروز صف فروش هم شده بود

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خلاصه شرکت سبحانح
سبحان دارو چرا یهویی دوبرابر شد؟

این که شما زدی حق تقدمش هست و سهام اصلی خود شرکت نیست .
حق تقدمش در سری واگذاری اول 2 تومن بوده الان که دوباره بازشده روی 4 تومن حراج شده . چون پولش رو شرکت میگیره و بعد میده به سهامدارا

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
اینجا کسی وبصادر داره ؟
نظری چیزی نداره کلا ؟

من داشتم رو ۱۲۰ تومن رد کردم رفت ( دو هفته پیش ) ، تا گزارش ۹ ماهه نگه دار رو ۱۴۰ رد کن بره ، سهم خوبی نیست بازیگر خوبی نداره ، تو بانکی ها دی انصار سینا سرمایه پاسارگاد اینا خوبن ، کلا بانکی ها سهم بهارن .

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان کدوم کارگزاری خوبه و امکانات آنلاین داره ؟
کدوم صندوق سرمایه گزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون

کارگزاری ها اکثرا معاملات آنلاین دارن
اولین سیستم آنلاین رو کارگزاری مفید راه اندازی کرده بود که سرشون خیلی شلوغه و اصلا به ایمیلها جواب نمیدن، زنگ هم که بزنید باید حداقل 2 ، 3 دقیقه پشت خط معطل بشید تا نوبتتون بشه
لیست کارگزاری ها رو از اینجا میتونید ببینید

در مورد صندوق‌های سرمایه گذاری نظر خاصی ندارم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بالا