rajabi1367
Registered User
این سایت کلاسهایی رو برگزار میکنه : دورههای آموزشی تالار بورس
ممنون. اینو دیده بودم. خواستم ببینم کسی رفته؟ چجوریاس؟
این سایت کلاسهایی رو برگزار میکنه : دورههای آموزشی تالار بورس
اگه این اتفاق بیفته خیلی خوبه،لااقل کسانیکه گوسفندی وارد بورس میشن و میرن توی صف خرید،گوسفندی هم میرن توی صف فروش و خارج میشن و بورس نرمال رشد میکنه..و همه فکر نمیکنن یک شبه میشه توی بورس پولدار شد..
احتمال سقوط بورس تا 80.000 واحد در چند روز آتی
اگه این اتفاق بیفته خیلی خوبه،لااقل کسانیکه گوسفندی وارد بورس میشن و میرن توی صف خرید،گوسفندی هم میرن توی صف فروش و خارج میشن و بورس نرمال رشد میکنه..و همه فکر نمیکنن یک شبه میشه توی بورس پولدار شد..
بنظرمن که این بنوعی آلارم خرید هست...یک اصل کلی میگه توی صف خرید بفروش و توی صف فروش بخر....این چند روز بعد از صف خرید سنگین خودرویی ها،دچار صف فروش عجیبی شدن که باعث افت شاخص میشه...ولی بنظرمن هم در کل آینده خودرویی ها + هست...
با احترام به دوستمون باید بگم موافق نیستم، واسطه گری های مالی، بانک بیمه لیزینگهلدینگ خلیج فارس ، فخوز ، خبهمن ، تاپیکو ، پارسان، ومعادن و وغدیر میتونن با دید یکساله وضعیت خوبی داشته باشن
گوسفندی!
چه واژه جالبی!
همه شدند گوسفند و شما علامه دهر هستین!
چون شما یکم اطلاعات از بقیه بیشتر داری بقیه گوسفندن؟
شکا خیلی باحالی
دوست عزیز..اول من خودم همین جا میگم بی سواد ترین فرد توی بورس هستم....و هیچ ادعایی هم ندارم و قصد من هم توهین به فرد و یا شخص خاصی نبوده..
ثانیا،گوسفندی را من نمیگم خیلی از باسابقه ها هم توی بورس میگن!!!!وقتی یک زمانی به دلیل اقتصاد بی ثبات کشور؛ همه میرن توی صف خرید$،سکه و زمین و حالا هم سهام،بنظرتون این رفتار بیشتر شبیه چه موجودی هست؟؟؟؟فقط جواب این سوال را بدهین من قانع میشم...
در مورد صندوق ها هم صندوق جدیدی اومده بنام آساس که دارن میفروشن و امروز آخرین روزش بود،ایینم لیست صندوق های قابل معامله:
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=66682662312253625#
دوست عزیز..اول من خودم همین جا میگم بی سواد ترین فرد توی بورس هستم....و هیچ ادعایی هم ندارم و قصد من هم توهین به فرد و یا شخص خاصی نبوده..
ثانیا،گوسفندی را من نمیگم خیلی از باسابقه ها هم توی بورس میگن!!!!وقتی یک زمانی به دلیل اقتصاد بی ثبات کشور؛ همه میرن توی صف خرید$،سکه و زمین و حالا هم سهام،بنظرتون این رفتار بیشتر شبیه چه موجودی هست؟؟؟؟فقط جواب این سوال را بدهین من قانع میشم...
در مورد صندوق ها هم صندوق جدیدی اومده بنام آساس که دارن میفروشن و امروز آخرین روزش بود،ایینم لیست صندوق های قابل معامله:
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=66682662312253625#
بورس رو به سقوط و نوسانی هست
الان برا فقط حرفه ای ها خوبه
افراد عادی وارد نشند
افراد عادی وارد نشند
حقیقت داره این چند روز بورس شدیدا سقوط داشته ؟! الان که باید اوضا بهتر باشه ؟!
سلام میخاستم بدونم که ده میلیون سهام تو بورس بخرم بهتر از اینه که 2 ماه در بانک ؟
ده میلیون واسه 2 ماه بانک بهم 374 میدند بزارم تو بورس 2 ماه 500 میشه سودش ؟ حتمنی ؟
کی گفته این حرف رو ؟
اتفاقا واکنش بازار به صحبت های آقای روحانی در زمان ارایه بودجه + صحبت های وزیر اقتصاد تاثیر خوبی داشته روی رشد شاخص و جذب سرمایه
علاوه بر اون کاهش نرخ دلار در بودجه با توجه به نرخ ارز فعلی باعث گردش سرمایه به سمت بازار بورس خواهد شد و تعدیل های خوبی شرکت های تا پایان سال و حاشیه سود سال آینده خواهند داشت .
افراد عادی وارد نشند
داداش گلم بحث های شما بعنوان استاد بنده همگی مورد قبوله
منتهی فقط داداش من این واژه گوسفندیش یخورده ضایع بود
ماچاکریم داداش
شما استاد مایی
با احترام به دوستمون باید بگم موافق نیستم، واسطه گری های مالی، بانک بیمه لیزینگ
بانکی در بهار شکوفه می دهند!!