من اطلاعات زیادی از بورس ندارم ولی میخوام در صندوق های بورس سرمایه گزاری کنم ایا کار درستی هست یا وقت بذارم خودم وارد بورس بشم؟؟؟؟؟؟؟ سوال بعدی اینکه در کدام صندوق ها سرمایه گزاری کنم با تشکر
یه مقدار پول جمع کردم میخوام سرمایه گذاری کنم برای بلند مدت سهام کجا رو بگیرم؟پدیده خوبه مثلا؟
دوستان الان سرمایه گذاری در بورس خوبه؟
برای حدود ۳-۴ماه
خیلی از صندوقهای سرمایه گذاری هستن که بازدهی سالیانه خیلی خوبی داشتن و به نظرم کسی که وقت پیگیری بازار بورس و یادگیری تحلیل رو نداره صندوقهای سرمایهگذاری میتونه گزینه خوبی برای سرمایهگذاری باشه
این صندوقها به ترتیب از اول فعالیت تا الان بیشترین بازدهی سالیانه رو داشتن
صندوق آسمان با بازدهی سالیانه 189 درصد
کاریزما با بازدهی سالیانه 185 درصد
صندوق مشترک آرمان با بازدهی سالیانه 179 درصد
لیست صندوقهای سرمایهگذاری مشترک و اطلاعات کامل : http://fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa
آدرس سایت صندوقها رو هم همونجا میتونید با کلیک روی اسم صندوق ببینید
خیلی از صندوقهای سرمایه گذاری هستن که بازدهی سالیانه خیلی خوبی داشتن و به نظرم کسی که وقت پیگیری بازار بورس و یادگیری تحلیل رو نداره صندوقهای سرمایهگذاری میتونه گزینه خوبی برای سرمایهگذاری باشه
این صندوقها به ترتیب از اول فعالیت تا الان بیشترین بازدهی سالیانه رو داشتن
صندوق آسمان با بازدهی سالیانه 189 درصد
کاریزما با بازدهی سالیانه 185 درصد
صندوق مشترک آرمان با بازدهی سالیانه 179 درصد
لیست صندوقهای سرمایهگذاری مشترک و اطلاعات کامل : http://fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa
آدرس سایت صندوقها رو هم همونجا میتونید با کلیک روی اسم صندوق ببینید
با رفع تحریمها و بهتر شدن اقتصاد کشور مسلما سرمایهگذاری در بورس یکی از بهترین گزینههاست.
این مقایسه صندوقها با این روش درست نیست .چون این صندوقها که میانگین بازده سالشون اینقدر بالا بوده دلیلش اتفاقات بورس یک سال اخیر است و عمر کم این صندوقها
درسته دوست عزيز ولي پس از چه روشي براي پيدا كردن صندوق خوب استفاده كنيم؟ بايد به سابقه شون نگاه كنيم كه مثلا در دوران قبل از سال 90 چطور كار كردند آيا اين روش رو مناسب مي دونيد؟
مثلا صندوق سرمايه گذاري مفيد چطوره؟ كاري با تريد آنلاينش ندارم فقط صندوقش مد نظرمه ... ممنون ميشم نظرات تون رو دراين باره بگيد...
دوستان اگه بخوام در صندوق های بورس سرمایه گذاری کنم 20 میلیون تومان مبلغ زیادیه یا کمترش کنم ؟؟؟؟؟؟؟ خود شما چه مبلغی را پیشنهاد میکنید برای خرید واحدهای صندوق حتما باید به تالار بورس تهران رفت مثلا من که کرج هستم تالار بورس کرج هم میتونم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا در خرید صندوق ها هم بهتر که سهام چند صندوق مختلف را بخریم یا سهام یک صندوق
اول بگم من خودم حرفه ای نیستم تازه دارم یک چیزهایی از این صندوقها متوجه میشم
خود مفید به اسم مفید صندوق نداره چندتا صندوق زیر مجموعه داره زیاد هم بازده اش خوب نبوده
همون لینکی که دوستمون دادند بر جسب بازده سال اخیر چک کنید کدوم صندوقها بهتر بودند (چون صنندوقی اگر سال اخیر بازده زیر 140داشته باشه به نظر من باخته (البته بعضی صندوقها عمرشون یک سال هم نبوده)بعد بیایید به میانگین سالانه با توجه به عمر صندوق و بازده 6ماه و3ماه توجه کنید به نظر من الان سینا -فارابی-آگاه-مشترک آرمان -کاریزما خوب بودند البته صندوقهایی مثل عقیق و بورسیران هم خوب بوده که دیگه سقفش پره و سهم نمیده
سپاس از پاسخ
برای یه سرمایه گزاری بین ۶ ماه تا یکساله چه پیشنهادی دارید؟
کارگزاری مفید برای صدور حساب اینترنتی وکد بورسی چه مدارکی میخواد؟
این مقایسه صندوقها با این روش درست نیست .چون این صندوقها که میانگین بازده سالشون اینقدر بالا بوده دلیلش اتفاقات بورس یک سال اخیر است و عمر کم این صندوقها
دوستان اگه بخوام در صندوق های بورس سرمایه گذاری کنم 20 میلیون تومان مبلغ زیادیه یا کمترش کنم ؟؟؟؟؟؟؟ خود شما چه مبلغی را پیشنهاد میکنید برای خرید واحدهای صندوق حتما باید به تالار بورس تهران رفت مثلا من که کرج هستم تالار بورس کرج هم میتونم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا در خرید صندوق ها هم بهتر که سهام چند صندوق مختلف را بخریم یا سهام یک صندوق[/QU
دوستان کسی در مورد مبلغ نظری نداره؟؟؟؟؟؟و اینکه ایا یه صندوق سرمایه گذاری کنم یا چند صندوق