• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
پس خودرو سازي و لوازم يدكي و همين طور دارو سازي پيشنهاد ميديد ؟
اين سبد سهام چيه ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

تشکیل سبد سهام یعنی توزیع سرمایه روی گروه‌های مختلف سهامی. این کار ریسک سرمایه‌گذاری شمارو کاهش میده

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
تشکیل سبد سهام یعنی توزیع سرمایه روی گروه‌های مختلف سهامی. این کار ریسک سرمایه‌گذاری شمارو کاهش میده

ممنون متوجه شدم !!

ببخشید الان شما کدوم سهام ها رو پیشنهاد میدید ؟ خودرو ساز ها و دارویی ها خوب هستن ؟

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون متوجه شدم !!

ببخشید الان شما کدوم سهام ها رو پیشنهاد میدید ؟ خودرو ساز ها و دارویی ها خوب هستن ؟

بازار همیشه نوسان داره. حتی توو چند روز میتونه یه گروه از صف خرید بره به صف فروش یا بالعکس. ولی در حال حاضر بخاطر شرایط سیاسی و اقتصادی که هست گروه خودرو برای سرمایه گذاری شرایط خوبی داره، گروه دارو خوبه ولی ثبات نداره. گروه بانکی هم از دیروز منفی شده

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
کسی از بچه‌های سایت هست که سابقه خرید و فروش در بورس داشته باشه؟

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
سیر نزولی شاخص بورس برای امروز
با توجه به افزایش حبابی دیروز، این کاهش قابل پیش بینی بود. خساپا که بیشترین تاثیر را بر افزایش شاخص دیروز داشت. امروز هم بالاترین نقش را ایفا کرد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
امروز حقوقی ها اذیت کردن ، صف فروش بعضی از سهام ها دیدنی بود !

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
امروز حقوقی ها اذیت کردن ، صف فروش بعضی از سهام ها دیدنی بود !

کلا امروز به دلایل نامشخصی فشار عرضه خیلی زیاد بود !
این وضعیت قبل از عرضه اولیه تاپیکو هم پیش اومد که همه میفروختن نقد بشن و تاپیکو بخرن !

یک سری نمادها مثل تجارت امروز مثبت کامل بودن البته !

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
کلا بازار عجیبی بود امروز و دیروز. بعضی نمادها از صف خرید یهو رفتن صف فروش

A.Z.R

Registered User
لایک‌ها
57
سلام

اگه فردا هم بازار منفی بود خریدهاتون رو پله ای انجام بدید که احتمال برگشت پترو ها زیاده و در ضمن از بترانس هم غافل نشید و بازی شایعات تعدیل منفی رو نخورید

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان اگه من یه سهمی بخرم بعد بخواهم بفروشم باید مشتری پیدا کنم یا تو پنل کاربری میتونم راحت بفروشم و وقتی فروختم پولش کی میاد تو حساب متصل به کد بورسی ؟

ببخشید زیاد وارد نیستم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان اگه من یه سهمی بخرم بعد بخواهم بفروشم باید مشتری پیدا کنم یا تو پنل کاربری میتونم راحت بفروشم و وقتی فروختم پولش کی میاد تو حساب متصل به کد بورسی ؟

ببخشید زیاد وارد نیستم

مطالب امضای من رو بخون تا با روند خرید و فروش و قیمت گذاری و ... آشنا بشی . قبل از خرید و فروش هم 6 ماه تو سایت مجازی بورس خرید و فروش کن و کتابهای تحلیل بنیادی و تکنیکال رو مطالعه کن و بعد وارد شو .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

ببخشید زیاد وارد نیستم
کافیه یه ذره پایین تر از قیمت روز بدی با کله میخرن اگه سهم مشکل خاصی نداشته باشه ! اگه به قیمت هم بدی معمولا همون روز فروش میره ، صف فروش و خرید رو نگاه کن ، هر سهمی این صفها رو داره.
طبق قانون 3-4 روزه به حسابت میاد ولی خب بستگی به کارگزار هم داره که شاید زودتر هم بریزه واست

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
کافیه یه ذره پایین تر از قیمت روز بدی با کله میخرن اگه سهم مشکل خاصی نداشته باشه ! اگه به قیمت هم بدی معمولا همون روز فروش میره ، صف فروش و خرید رو نگاه کن ، هر سهمی این صفها رو داره.
طبق قانون 3-4 روزه به حسابت میاد ولی خب بستگی به کارگزار هم داره که شاید زودتر هم بریزه واست

شاید سهم صف فروش داشته باشه
خیلی از سهم ها چند روز تو صف فروشن و خریداری ندارن

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
اخابر بعد از چندین روز یکه تازی، صف فروش شد. به نظر میرسه، اصلاح قیمت عمده‌ای روش انجام بشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بیمه البرز رو پیشنهاد خرید میدم. قیمت 160 تومن.
حالا ببینیم میشه امیدوار بود یا نه.

بالا