• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
بعد سود های بورس به صورت ماهیانه س؟

نه برداشت سود آنی هست. در پست های قبل توضیح داده شده

و جداگانه واریز میشه و قابل برداشته؟ کجا واریز میشه؟؟ باید هر سهامی که می خریم شماره حساب اعلام کنیم؟ چطوری سود رو میدن؟

نه جداگانه نیست. هروقت برای دریافت وجه اقدام کنی کل موجودیت میتونه به حسابت منتقل شه. شماره حساب رو همون ابتدا موقع ثبت نام دادی

بعد سهامی که اینترنتی خریداری میشه چطوری ثابت کنیم که ما سهام خریدیدم از اون شرکت؟ ( بر فرض که اون سایت یهو از دسترس خارج بشه منظور سایت کارگزار هست )

سهامی که میخری در سیستم معاملات ثبت میشه. همه چیز زیر نظر ناظر بورس است.

هر موقع بخوایم میتونیم اصل پولمون رو نجات بدیم؟ چطوریاس؟ مثلا میشه یه سهام بخریم بعد که دیدیم داره افت میکنه سریع بفروشیم و اصل پولمون رو بگیریم؟ ( قبل از اینکه به مرحله ضرر برسه )

پول شما از دست نمیره که بخوای نجاتش بدی. فقط پول شما به صورت سهام در شرکت مورد نظر سرمایه گذاری شده. با فروش سهمت میتونی پولت رو با سود یا زیانش بدست بیاری. خرید و فروش آنی هست هروقت دیدی افت میکنه یا دوست نداشتی میتونی سهامت رو بفروشی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ممنون

خب شما چه سایتی رو پیشنهاد میدی برای شروع به عنوان کارگزار

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان یه سوال دارم
مگه بعد از یک سال به هر سهم مقداری سود تعلق نمی گیره؟
زمان دادن این سود برای هر شرکت را کجا میشه دید؟
مثلا سود هر سهم در سال 92 کی پرداخت میشه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان یه سوال دارم
مگه بعد از یک سال به هر سهم مقداری سود تعلق نمی گیره؟
زمان دادن این سود برای هر شرکت را کجا میشه دید؟
مثلا سود هر سهم در سال 92 کی پرداخت میشه؟

اگه شرکت زیان ده نباشه و همچنین تمایل به پرداخت سود نقدی داشته باشه،باید سود را به سهامدار پرداخت کنه
بهترین مرجع برای مشاهده اطلاعیه های سهام شرکتها کدال است،که با گشتن در آنها صورت سودو زیان و پیش بینی و سود نقدی و..را میتوان مشاهده کرد
www.codal.ir

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعد دوستان من اینو در سایت کارگزاری مفید دیدم :

اگر فردی غیر حرفه ای در بازار سرمایه هستید یا زمان درگیر شدن با بازار را ندارید و به دنبال سرمایه گذاری کم ریسک تحت مدیریت حرفه ای می گردید، صندوق های سرمایه گذاری مشترک می تواند انتخاب شما باشد.

یکم توضیح میدید اینو؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
بچه ها لطفا چند تا کارگزار خوب معرفی کنید که امکان ثبت نام عیر حصوری داشته باشند ، یا اگر خصوری باشند در گرگان نمایندگی داشته باشند

همشهری یه بارم که شده باید بری کارگزاری تا ثبت نام کنی .
دو سه هفته ای طول میکشه تا کد بورس و یوزر انلاینت بیاد .
من کشاورزی گرگان ثبت نام کردم

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
این ادرس بورس مجازی ایرانه-برای دوستانی که تازه میخوان وارد بازار سهام بشن مکان خیلی مناسبی برای اموزش و یادگیری هست.
تالار مجازی بورس:
تالار مجازی بورس ایران

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

از کجا مشخص میشه یه سهام ریسک دار هست ؟

چگونه بعضی ها در سهام های ریسک دار سود بالا میکنند ؟ از کجا میفهمند ؟/

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

از کجا مشخص میشه یه سهام ریسک دار هست ؟

چگونه بعضی ها در سهام های ریسک دار سود بالا میکنند ؟ از کجا میفهمند ؟/

بگذار اساتید بیاند جواب بدهند اما من این چند هفته که در مورد بورس تحقیق کردم به این رسیدم

برای موفقیت تو بورس ایران یا باید رانت داشته باشی یا آخر شانس باشی در الویت2دائما تمام اخبار ایران و جهان را دنبال کنید و مو به مو تحلیل کنید الویت3 تحلیل تکنیکی و تخصصی بازار بورس

حالت دیگه هم اینه که مثل یک سال اخیر بورس کلا مثبته دیگه شما هر سهمی خریده بودید سود میداد اما این اسب پیشتاز بالاخره یک جا ایست پیدا میکنه اون موفع هست که رانت فقط سودهای بزرگ میسازه و خیلی ها اعتقاد دارند بورس دیگه داره به نفس نفس می افته حالا یا تا عید ایست میکنه یا بعد عید البته خدا کنه این تحلیل اشتباه باشه و دوباره پولها نره سمت دلار و مسکن

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
با گذشت یک هفته، صف خرید گروه خودرو همچنان به قوت خودش باقیه

Last edited:

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
بگذار اساتید بیاند جواب بدهند اما من این چند هفته که در مورد بورس تحقیق کردم به این رسیدم

برای موفقیت تو بورس ایران یا باید رانت داشته باشی یا آخر شانس باشی در الویت2دائما تمام اخبار ایران و جهان را دنبال کنید و مو به مو تحلیل کنید الویت3 تحلیل تکنیکی و تخصصی بازار بورس

حالت دیگه هم اینه که مثل یک سال اخیر بورس کلا مثبته دیگه شما هر سهمی خریده بودید سود میداد اما این اسب پیشتاز بالاخره یک جا ایست پیدا میکنه اون موفع هست که رانت فقط سودهای بزرگ میسازه و خیلی ها اعتقاد دارند بورس دیگه داره به نفس نفس می افته حالا یا تا عید ایست میکنه یا بعد عید البته خدا کنه این تحلیل اشتباه باشه و دوباره پولها نره سمت دلار و مسکن

وجود رانت و دست های پشت پرده در بورس ایران رو انکار نمی کنم ولی به صورت سالم و علمی هم میشه در بورس فعالیت کرد. فقط کافیه دیدمون باز باشه و هوشیار باشیم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
وجود رانت و دست های پشت پرده در بورس ایران رو انکار نمی کنم ولی به صورت سالم و علمی هم میشه در بورس فعالیت کرد. فقط کافیه دیدمون باز باشه و هوشیار باشیم

عزیز اگر متن منو دقیق می خوندید منم امکان سود اوری با روش علمی را رد نکردم امممممممممممممممما روشهای علمی تو بورس ایران بازده های خیلی بالا را نمیده

بالا