من میخوام سهم بگیرم چی بگیرم خوبه؟
دوست عزیز به دید چند مدته میخواید سهام خرید کنید ؟ 1 ماهه ؟ 3 ماهه یا ... ؟
بگید تا راهنمایی کنم.
من میخوام سهم بگیرم چی بگیرم خوبه؟
بچه ها لطفا چند تا کارگزار خوب معرفی کنید که امکان ثبت نام عیر حصوری داشته باشند ، یا اگر خصوری باشند در گرگان نمایندگی داشته باشند
دوستان برای وارد شدن به بازار بورس اگه 3 تومن داشت باشیم حماقت هست؟ یعنی میشه با 3 تومن بیشتر از سود کم بانک ها درآورد؟
چطوری میشه شروع کرد؟؟ چون بورس ریسک هست نمیخوام اصل پولم رو از دست بدم!
برای شروع و کسب تجربه، با وضعیتی که الان بازار داره 3 تومن پول خوبیه، فقط باید چندتا نکته رو همیشه یادت باشه، اول اینکه نگاهت به بورس نگاه بلندمدت باشه، یعنی انتظار سود بالا در کوتاه مدت رو از بورس نداشته باش. دوم اینکه همیشه سعی کن سبد خرید داشته باشی، همهی پولت رو به یک گروه یا سهم اختصاص نده. اینطوری احتمال ریسکت پایین تر میاد. به قول معروف همه ی تخم مرغ هات رو توو یه سبد نذار. یه نکته دیگه هم اینکه بعد از سرمایه گذاری باید دائما بازار بورس رو رصد کنی. یعنی هر روز واسش وقت بزاری و ازش اطلاع داشته باشی، نه اینکه پولت رو بزاری و یه سری خرید کنی بعد ولش کنی به امون خدا. موفق باشی
دوستان به نظر من در 1 ماه اخیر وارد بازار سهام نشید
رو چه قیمتی پیشنهاد خرید میدید آقا آرش؟
باما برای خرید پیشنهاد میشه
امسال بین 250 تا 300 تومن سود میسازه و روی 1100 یک اوکازیون محسوب میشه
سلام
نظرت درباره اینکه پول را بگذاریم کارگزاری چیه؟ سودش ماهانه است یا سالانه؟ سودش چقدره؟
دوستان یکی دو وسهم خوب معرفی کنید تا فردا بخرم.
خرید سهام باید از کارگزاری صورت بگیره درسته؟؟؟بعد می شه به صورت اینترنتی مثلا تو خونه نشستی مثلا 1000 تا از سهم فلان شرکت رو بخری یا اینکه بفروشی؟؟؟من سهام که فروختم 4 روز کاری طول کشید تا پولش رو دادن.....خرید و فروش اینترنتی هم همین جوری هست یا اینکه آنی انجام می شه؟؟؟
بعد یه چیز دیگه برای دریافت کد سهامداری از کارگزاری پول می گیرن؟؟؟چقدر؟؟؟
یعنی برای ورود به بورس باید در یک کارگزار ثبت نام کنم اول؟
وظیفه کارگزار چیه این وسط؟؟؟ کدومش بهتره؟ چطوریاس من که هیچی نمیدونم
وظیفهی کارگزار انجام معاملات هست. شما به کارگزار سفارشت رو میدی و کارگزار خرید یا فروش رو برای شما انجام میده.
کارگزاری بهتره که سرویس دهی اینترنتش نسبت به بقیه بهتر باشه و نقد کردن و دسترسی به وجه رو برات بیشتر تسهیل کنه. همین. وگرنه فرق زیادی بین کارگزارها در معاملات آنلاین نیست