• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان برای وارد شدن به بازار بورس اگه 3 تومن داشت باشیم حماقت هست؟ یعنی میشه با 3 تومن بیشتر از سود کم بانک ها درآورد؟

چطوری میشه شروع کرد؟؟ چون بورس ریسک هست نمیخوام اصل پولم رو از دست بدم!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
باورود عبده تبریزی باید نگاه خاصی به ساختمانی ها داشت..چون هم عضو شورای عالی بورس هست و هم معاون وزیر مسکن!!!دوره اصلاحان هم که رییس سازمان بورس بود

mohsen_

Registered User
لایک‌ها
30
بچه ها لطفا چند تا کارگزار خوب معرفی کنید که امکان ثبت نام عیر حصوری داشته باشند ، یا اگر خصوری باشند در گرگان نمایندگی داشته باشند

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها لطفا چند تا کارگزار خوب معرفی کنید که امکان ثبت نام عیر حصوری داشته باشند ، یا اگر خصوری باشند در گرگان نمایندگی داشته باشند

من کارگزاری مفید رو معرفی میکنم، به نظرم بین بقیه بهتر و حرفه ای تر باشه، یه سر به سایتش بزن
emofid.com

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان برای وارد شدن به بازار بورس اگه 3 تومن داشت باشیم حماقت هست؟ یعنی میشه با 3 تومن بیشتر از سود کم بانک ها درآورد؟

چطوری میشه شروع کرد؟؟ چون بورس ریسک هست نمیخوام اصل پولم رو از دست بدم!

برای شروع و کسب تجربه، با وضعیتی که الان بازار داره 3 تومن پول خوبیه، فقط باید چندتا نکته رو همیشه یادت باشه، اول اینکه نگاهت به بورس نگاه بلندمدت باشه، یعنی انتظار سود بالا در کوتاه مدت رو از بورس نداشته باش. دوم اینکه همیشه سعی کن سبد خرید داشته باشی، همه‌ی پولت رو به یک گروه یا سهم اختصاص نده. اینطوری احتمال ریسکت پایین تر میاد. به قول معروف همه ی تخم مرغ هات رو توو یه سبد نذار. یه نکته دیگه هم اینکه بعد از سرمایه گذاری باید دائما بازار بورس رو رصد کنی. یعنی هر روز واسش وقت بزاری و ازش اطلاع داشته باشی، نه اینکه پولت رو بزاری و یه سری خرید کنی بعد ولش کنی به امون خدا. موفق باشی

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
برای شروع و کسب تجربه، با وضعیتی که الان بازار داره 3 تومن پول خوبیه، فقط باید چندتا نکته رو همیشه یادت باشه، اول اینکه نگاهت به بورس نگاه بلندمدت باشه، یعنی انتظار سود بالا در کوتاه مدت رو از بورس نداشته باش. دوم اینکه همیشه سعی کن سبد خرید داشته باشی، همه‌ی پولت رو به یک گروه یا سهم اختصاص نده. اینطوری احتمال ریسکت پایین تر میاد. به قول معروف همه ی تخم مرغ هات رو توو یه سبد نذار. یه نکته دیگه هم اینکه بعد از سرمایه گذاری باید دائما بازار بورس رو رصد کنی. یعنی هر روز واسش وقت بزاری و ازش اطلاع داشته باشی، نه اینکه پولت رو بزاری و یه سری خرید کنی بعد ولش کنی به امون خدا. موفق باشی

سلام

نظرت درباره اینکه پول را بگذاریم کارگزاری چیه؟ سودش ماهانه است یا سالانه؟ سودش چقدره؟

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
خرید سهام باید از کارگزاری صورت بگیره درسته؟؟؟بعد می شه به صورت اینترنتی مثلا تو خونه نشستی مثلا 1000 تا از سهم فلان شرکت رو بخری یا اینکه بفروشی؟؟؟من سهام که فروختم 4 روز کاری طول کشید تا پولش رو دادن.....خرید و فروش اینترنتی هم همین جوری هست یا اینکه آنی انجام می شه؟؟؟

بعد یه چیز دیگه برای دریافت کد سهامداری از کارگزاری پول می گیرن؟؟؟چقدر؟؟؟

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان یکی دو وسهم خوب معرفی کنید تا فردا بخرم.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دوستان به نظر من در 1 ماه اخیر وارد بازار سهام نشید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
رو چه قیمتی پیشنهاد خرید میدید آقا آرش؟

باما برای خرید پیشنهاد میشه
امسال بین 250 تا 300 تومن سود میسازه و روی 1100 یک اوکازیون محسوب میشه

معلومه خوب نمیخونی پست ها رو
رو 1100 پیشنهاد شد چند روزه پیش.امروز روی 1175 صف خرید سنگین شد.کف قیمتش 1100 تومن هست که اگه رو این قیمت بخری عالیه
هدف قیمتی هم حداقل 1400 رو خواهد دید تا قبل عید

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

نظرت درباره اینکه پول را بگذاریم کارگزاری چیه؟ سودش ماهانه است یا سالانه؟ سودش چقدره؟

شما باید از ابتدا از طریق کارگزاری برای وارد شدن به معاملات بورس شروع کنی. یعنی یکی از کارگزاری هارو انتخاب می‌کنی. ثبت نام میکنی و کد بورسی رو دریافت میکنی. یکی از خدماتی که کارگزاری بهت میده امکان انجام معاملات آنلاین هست. بسته به خرید و فروشی که میکنی سود یا ضرر داری. هر معامله ای هم که انجام میشه یه درصد خیلی کمی طبق مصوبه کارگزاری از پولت کم میکنه ولی تاکید میکنم خیلی جزئیه. دسترسی به پولت هم آنی هست. یعنی لازم نیست یه ماه یا دو ماه یا هر چقدر صبر کنی. هر موقع اقدام کنی کارگزاری سودت رو میریزه به حسابت.

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
خرید سهام باید از کارگزاری صورت بگیره درسته؟؟؟بعد می شه به صورت اینترنتی مثلا تو خونه نشستی مثلا 1000 تا از سهم فلان شرکت رو بخری یا اینکه بفروشی؟؟؟من سهام که فروختم 4 روز کاری طول کشید تا پولش رو دادن.....خرید و فروش اینترنتی هم همین جوری هست یا اینکه آنی انجام می شه؟؟؟

بعد یه چیز دیگه برای دریافت کد سهامداری از کارگزاری پول می گیرن؟؟؟چقدر؟؟؟

در معاملات آنلاین درخواست وجه آنی هست. بابت کد بورسی هزینه ای نمیگیرن ازت.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یعنی برای ورود به بورس باید در یک کارگزار ثبت نام کنم اول؟

وظیفه کارگزار چیه این وسط؟؟؟ کدومش بهتره؟ چطوریاس من که هیچی نمیدونم

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
یعنی برای ورود به بورس باید در یک کارگزار ثبت نام کنم اول؟

وظیفه کارگزار چیه این وسط؟؟؟ کدومش بهتره؟ چطوریاس من که هیچی نمیدونم

وظیفه‌ی کارگزار انجام معاملات هست. شما به کارگزار سفارشت رو میدی و کارگزار خرید یا فروش رو برای شما انجام میده.
کارگزاری بهتره که سرویس دهی اینترنتش نسبت به بقیه بهتر باشه و نقد کردن و دسترسی به وجه رو برات بیشتر تسهیل کنه. همین. وگرنه فرق زیادی بین کارگزارها در معاملات آنلاین نیست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
وظیفه‌ی کارگزار انجام معاملات هست. شما به کارگزار سفارشت رو میدی و کارگزار خرید یا فروش رو برای شما انجام میده.
کارگزاری بهتره که سرویس دهی اینترنتش نسبت به بقیه بهتر باشه و نقد کردن و دسترسی به وجه رو برات بیشتر تسهیل کنه. همین. وگرنه فرق زیادی بین کارگزارها در معاملات آنلاین نیست

ممنون

شما پیشنهادتون چیه؟

بعد سود های بورس به صورت ماهیانه س؟ و جداگانه واریز میشه و قابل برداشته؟ کجا واریز میشه؟؟ باید هر سهامی که می خریم شماره حساب اعلام کنیم؟ چطوری سود رو میدن؟ بعد سهامی که اینترنتی خریداری میشه چطوری ثابت کنیم که ما سهام خریدیدم از اون شرکت؟ ( بر فرض که اون سایت یهو از دسترس خارج بشه منظور سایت کارگزار هست )
هر موقع بخوایم میتونیم اصل پولمون رو نجات بدیم؟ چطوریاس؟ مثلا میشه یه سهام بخریم بعد که دیدیم داره افت میکنه سریع بفروشیم و اصل پولمون رو بگیریم؟ ( قبل از اینکه به مرحله ضرر برسه )

بالا