• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Visualirans

Registered User
لایک‌ها
69
برای ورودی به بورس شنیدم باید فوق دیپلم باشم درسته؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
[بله. همان لحظه ای که سهام شما فروش میره پولش به حساب کارگزاری خودتون واریز میشه که میتونید باهاش سهام جدید خریداری کنید.

اگر بخوایید پول رو به حساب بانکتون انتقال بدید چند روزی طول میکشه

ممنون از لطف شما سالار
در ضمن کارمزد کارگزاریها به چه صورت است؟چند درصد؟مالیات هم است؟به کل پول تعلق میگیرید یا به سود خرید و فروش؟ممنون

کارمزد به کل مبلف خرید یا فروش تعلق میگیره...برای خرید حدود0.5 درصد و برای فروش حدود1%
نحوه دقیق محاسبه در سایتهای کارگزاریها و ایران بورس هست...

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

اشتباه میکنید. حتی اگه هیچ مدرکی هم نداشته باشید میتونید توی بورس خرید و فروش سهام و سرمایه گذاری کنید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
[بله. همان لحظه ای که سهام شما فروش میره پولش به حساب کارگزاری خودتون واریز میشه که میتونید باهاش سهام جدید خریداری کنید.

اگر بخوایید پول رو به حساب بانکتون انتقال بدید چند روزی طول میکشه

ممنون از لطف شما سالار
در ضمن کارمزد کارگزاریها به چه صورت است؟چند درصد؟مالیات هم است؟به کل پول تعلق میگیرید یا به سود خرید و فروش؟ممنون

کارمزد انقدر کمه که نیاز به محاسبه نداره

اینجـــــــــا رو ببین

والا زمان ما که ازت نمیپرسیدن سواد داری یا نه

میگفتن نقدی چقدر داری :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان برای تشکیل سبد سهام دوتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:
1-یک سبد معرفی کنید که در صورت ادامه تحریمها رشد داشته باشه!
2-سبدی معرفی کنید که در صورت برداشتن تحریمها اساسی تکون بخوره.
بعد بهترین سهام از گروه بانکی مال کدوماست؟(به جز اونایی که محور شررات خونده شدن توسط امیرکا به خاطر پولشویی چهارپا و....)
بعد تحریم نفت و پتروشیمی هم تکون اساسی میخوره؟
پیشاپیش سپاس

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
1-یک سبد معرفی کنید که در صورت ادامه تحریمها رشد داشته باشه!

بعید میدونم همچین چیزی داشته باشیم یا حداقل اینه که اگر مذاکرات منفی باشه تا مدتی بازار هم منفی میشه بعد کم کم ممکنه دوباره رشد کنند

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
باما برای خرید پیشنهاد میشه
امسال بین 250 تا 300 تومن سود میسازه و روی 1100 یک اوکازیون محسوب میشه

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
درخواست راهنمایی از دوستان داشتم:

من یه سرمایه ای تقریبا کم(5-6 میلیون)داشتم و می خواستم روی بورس سرمایه گذاری کنم............

با توجه به اینکه الان بیشترین نگاه ها برای سرمایه گذاری به سمت بورس هستش می خواستم ببینم که چه سهامی رو بخرم ؟؟؟الان که فعلا نفت اینجوری که توی سایت ها می بینم افت داشته و پتروشیمی و بانک ها رفته بالا.....

حالا نظر شما چیست؟؟؟اگر هم نمیشه توی اینجا اسم برد،خواهش می کنم در پیام خصوصی من رو راهنمایی کنید.

و اینکه برای خرید سهام باید به دفاتر کار گزاری مراجعه کنم؟؟؟راستی اصلا فروش الان هست تو بورس؟؟؟

پیشاپیش ازتون سپاسگزارم.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تحلیل‌تان درباره بورس در 2 هفته اینده چیه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
این چند روزه درباره سهام عدالت میگن احتمال داره بشه اونا رو خرید و فروش کرد و ارزششون بیشتر شده، چطوریاس
قبلاً میگفتن این سهام ها کاغذی بیش نیست

درباره بورس هم اطلاعات کمی دارم اما اینو جایی خونده بودم که مثلاً اگه ما 100هزار تومان سهام جایی رو بخریم (فرضاً 1000 سهم 100 تومنی)، اگه اون سهم بشه 300 تومن، 200 تومن تو هر سهم سود کردیم و سرمایه 100 هزار تومن مون شده 300هزار تومن، درسته؟
سهام عدالت اینطوری نیست؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شاخص بورس مرز 81 هزار را رد کرد
یک بنده خدایی بود اینجا میگفت بورس حبابی هست و دیگه رشد نمیکنه!!!و باید شاخص اصلاح بشه تا46 هزار واحد!!و بنده هم گفتم نوید شاخص 100 هزار واحدی میدهم..حالا ایشون کجا هستن!!!

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
برای خرید هر سهم میگن اگر مثلا مبلغ خریدت از فلان تومن کمتر باشه کارمزد فلان تومن میگیرن (بیشتر )
اگر بالای فلان تومن باشه کارمزد کمتر میگیرن و بهتر میصرفه .

این در صدها و قیمت ها رو لطفا بگید .

و لطفا چند pdf خوب اگر دارید بزارید یا پیام کنید که کلیات کار رو در باره ی شروع بگه .(مثلا اموزش بورس در 20 دقیقه که لینک سالم پیدا نکردم )

و اینکه چند تا انجمن فعال تخصصی بورس رو بهم پیام کنید یا اینکه بزارید (اینم چند تایی پیدا کردم ولی زیاد شلوغ نبود توش )

مرکز انجمنهاي تخصصي - مرکز انجمنهاي تخصصي

تشکر .

xms

Registered User
لایک‌ها
387
[h=1] برنامه‌های جدید عبده تبریزی در بازار سرمایه

[/h]

عضو جدید شورای بورس با بیان اینکه شورا و سازمان بورس باید رابطه خود را با مردم و نمایندگان مردم تقویت کنند، سیاست های جدید خود را در شورای بورس اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین عبده تبریزی-عضو جدید شورای بورس و دبیر کل سابق بورس تهران- به انتصابش به عنوان عضو شورای بورس اشاره کرد و با بیان اینکه برخی از افراد خواستار اصلاحات گسترده بورس از مجرای حضور این‌جانب در شورای بورس شدند،گفت: گستردگی این انتظارات این‌جانب را عمیقاً نگران کرده است چرا که شورای بورس در سال گذشته فقط شش جلسه تشکیل داده است در حالی که یک فرد چه‌قدر می‌تواند از دریچه حضور در شش جلسه در فرایندی مؤثر واقع شود؟

وی با اشاره به اینکه از زمان انتصاب این‌جانب، هنوز جلسه‌ در شورای بورس برگزار نشده است و به جلسه‌ای دعوت نشده‌ام، عنوان کرد:دبیرخانه شورا در اختیار سازمان بورس است و اعضای شورا حتی محلی ندارند که سرمایه‌گذاران و مردم به آن‌جا مراجعه کنند.

وی ادامه داد:همچنین اعضای شورا با مردم رابطه‌ای نداشته‌اند و فکر نمی‌کنم در گذشته به شکایتی رسیدگی کرده باشند.این در حالی است که دستورجلسه‌ها توسط دبیرخانه سازمان تعیین شده و دستور جلسه‌ها و صورت‌جلسه‌ها انتشار عمومی نمی‌یافته است، همان‌گونه که صورت های مالی سازمان نیز انتشار عمومی نیافته است.

عضو جدید شورای بورس با اشاره به اینکه نقطه شروع همین‌جا باید باشد،اظهار کرد: شورا، سازمان بورس و اوراق بهادار و بورس‌ها باید رابطه خود را با مردم، نمایندگان مردم، کانون‌های سرمایه‌گذاری حقوقی و سرمایه‌گذاران حقیقی بهبود بخشند.

وی افزود: همچنین باید جسارت، جرأت و حوصله شنیدن نقدها را داشته باشند و اجازه دهند همه حرف‌ها زده شود. زیرا همه حرف‌ها با هدف اصلاح وضعیت در بازار سرمایه است. به طوری که عده بسیار زیادی طی این مدت در مورد شیوه‌های عملکرد بازار، زیرساخت‌های بازار، نحوه مدیریت معاملات به مشکلات اشاره کرده‌ و خواستار اصلاح وضعیت و شفاف‌سازی و جلوگیری از معاملات غیرشفاف شده‌اند.

دبیر کل سابق بورس با بیان اینکه همه آن‌ها با حسن‌نیت خواهان اصلاح بازاری هستند که در آن فعالیت می‌کنند و علاقه‌مند به اصلاح وضعیت اقتصادی کشورند،تصریح کرد: شورا، سازمان، بورس‌ها، سرمایه‌گذاران، شرکت‌ها و نهادها همه خواهان موفقیت دولت برای گذر از وضعیت دشوار فعلی، برای گسترش بازار، تولید، اشتغال و نهایتاً سربلندی این کشور هستند و از این رهگذر به بازار سرمایه اظهار علاقه می کنند و پیشنهاد اصلاحی می دهند.

عبده تبریزی با تاکید بر اینکه نقطه شروع من روشن است،خاطر نشان کرد:باید بتوانم مجاری ارتباط عامه سرمایه‌گذاران با شورا، سازمان، با نهادهای سرمایه‌گذاری و با بورس‌ها را تقویت کنم. باید بتوانم مطالبی را در شورا مطرح کنم که فقط در باره شاخص و پیشرفت امور نباشد، بلکه باید از اقداماتی هم صحبت شود که برای اصلاح امور صورت می گیرد.

وی ادامه داد: باید بتوانم دل نگرانی‌ها، دغدغه‌ها و شکایت‌های مردم را در شورا بازتاب دهم؛ باید بتوانم همکارانم را در شورا، سازمان و بورس‌ها آماده پاسخ‌گویی به خواست‌های به‌حق و طرح و پاسخ‌گویی صحیح به دغدغه‌ها کنم.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در ادامه اظهار کرد: البته، همه باید از عوام‌زدگی پرهیز کنیم. همه باید در ضمن توجه به منافع خود، گوشه‌چشمی جدی به منافع عمومی و کشور داشته باشیم. طبعاً، شورا و سازمان در رأس همه منافع، منافع عمومی را در نظر می‌گیرند. پس روشن است که همه درخواست‌ها، انتظارات و پیشنهادات لزوماً مورد تأیید قرار نمی‌گیرد. اما آن‌چه مهم است این که خواسته‌ها و پیشنهادها باید مورد بررسی قرار گیرد. باید طرح موضوع شود و از صحبت در مورد آن‌ها نگران نباشیم.

وی یادآور شد:اخیراً رویکرد سازمان دچار تغییرات قابل‌ملاحظه‌ای شده و ارتباط با کارگزاران و نهادهای سرمایه‌گذاری بهبود یافته است.

وی ضمن اظهار امیدواری از اینکه مجوز فعالیت سرمایه‌گذاران حقیقی مجدداً صادر شود، عنوان کرد: باید مجدداً به اصلاح زیرساختهای بازار سرمایه توجه شود؛ شورا و کمیته فرعی آن ‌باید به‌شدت فعال شوند تا بتوانند به سازمان و بورس‌ها در جهت رعایت حقوق مردم و در جهت پاسخ‌گویی به مسئولیت‌های آن‌ها در قبال مردم و سرمایه‌گذاران کمک شود.

عضو جدید شورای بورس گفت:شکی نیست که سیاست‌های بسیاری باید مورد توجه قرار گیرد. اگر بخواهم با توجه به نقطه‌نظرهای دریافتی طی 100 روز گذشته در مورد بازار سرمایه جمع‌بندی داشته باشم، موارد زیر می‌تواند جزو سیاست‌هایی تلقی شود که این‌جانب خود را مقید به تعقیب آن‌ها می‌دانم.

وی تفکیک کامل فعالیت‌های نظارتی از فعالیت‌های اجرایی و عملیاتی و خروج کامل سازمان از فعالیت‌های اجرایی، بهبود مناسبات مدیران بازار با شهروندان، رعایت کامل حقوق سرمایه‌گذاران و دست‌اندرکاران بازار سرمایه، مسئولیت‌پذیری و پاسخ‌گویی به مردم، رعایت حقوق کانون‌ها و طراحی مجاری قابل‌دسترسی برای عامه مردم جهت طرح شکایات، اصلاح زیرساخت‌های بازار و قواعد معاملاتی برای افزایش شفافیت معاملات و جلوگیری از پنهانکاری‌های احتمالی و تمرکز بر بازار اولیه، ارتقای نقش بازار سرمایه در تشکیل سرمایه و تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی و خدماتی بزرگ مقیاس را از برنامه های جدید خود در شورای بورس دانست.

به گفته عبده تبریزی استقلال بیش‌تر بازار سرمایه از بازار پول ضمن گسترش همکاری‌های بین دو بازار، اصلاح زیرساخت‌ها و قواعد معاملاتی در بورس کالایی کشور به‌منظور حصول اطمینان از انجام معاملات عادلانه و مبتنی بر رقابت، گسترش حجم و تنوع معاملات صندوق‌ها به‌ ویژه افزایش تعداد صندوق‌های بازنشستگی مکمل، صندوق‌های سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک بزرگ مقیاس، صندوق‌های بهره‌برداری (تأمین سرمایه در گردش)، توسعه نقش بازار در تأمین مالی فعالیت‌های زیربنایی در کشور از قبیل صنایع آب و برق، راه و حمل‌ونقل، صنایع ماشین‌سازی، تأکید بر افزایش دوره زمانی سرمایه‌گذاری در بورس‌ها به‌منظور تخصیص‌پذیربودن منابع گردآوری‌شده در بازار سرمایه و تقویت و بهره برداری کامل از ظرفیت های وقف و خیریه با تشکیل گسترده صندوق‌های نیکوکاری، وقف و خیریه را از دیگر برنامه های خود در شورای بورس عنوان کرد.
انتهای پیام

بالا