• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

A.Z.R

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان تو بورس هدف اول حفظ سرمایه بعد سود هست

اگه دنبال سهمی مطمئن و کم ریسک هستید از تاپیکو استفاده کنید (بلند مدت)

برای کوتاه مدت هم از ونفت و حکشتی و دجابر غافل نشید

به نظر من سهمهای مطمئن ولی بلند مدت بازار اینها هستن: تاپیکو-شبندر-شیران-غبشهر

کوتاه مدت:

اگه توافق حاصل بشه مپنا-بترانس-گروه بانکی-گروه خودرویی و دارویی و پتروشیمی

اگه حاصل نشه بورس و شاخص منفی و قندهای مثبت

تو این هفته هم نیم نگاهی به سیمانی ها و فلزات داشته باشید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
باما زیره 1100 تومن فرصت طلایی بازار است
با محاسبات من امسال بالای 250 تومن سود خواهد ساخت

شاهین روی سپاهان در گزارشش گفته که
1- سود عملیاتی 6 ماهه نسبت به مشابه پارسال 117 درصد رشد داشته !
2- سهم باما ( مالک 100 درصدی این زیرمجموعه) در پیش بینی خود باما 15.018 م ر بوده که در گزارش شاهین روی فقط در 6 ماهه 16.426 م ر ساخته که از این جهت هم تعدیل دارد
شرکت ذوب روی اصفهان هم در تقریبا همش مال شرکت باما است در گزارش 6ماهه 63% بیشتر نسبت به مدت مشابه سال قبل سود ساخته
احتمالا شرکت امسال حدود 300 تومن سود میسازه

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
دوستان چند تا سوال داشتم :

درسته که نرخ سهم هر شرکت با شرکت دیگه فرق می کنه؟
حداقلی هست واسه سرمایه گذاری یا هر چقدر دوست داشتیم می تونیم سرمایه گذاری کنیم؟
میزان سود یا ضرر بر چه اساسی هست؟

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان
این خدمات سبدگردانی که کارگزارها ارائه می کنن چه طوریاس؟
می شه اعتماد کرد ؟
چه طور دستمزد می گیرن ؟
من الان توی یه صندوق سرمایه گذاری بورس چند میلیونی دارم ... می خوام بدونم اگه از این سبد گردانی ها استفاده کنم برام بهتر نیست؟
نظرتون درمورد کارگزاری فارابی چیه؟
ممنون

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
آیا میشه من برای پدرم سهام خریدو فروش کنم..؟

کلا شرایطش چه طوری هست

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
هر کارگزاری سایت مخصوص خودش رو دارد اما همه از طریق سایت بورس تهران قیمت ها رو مشاهده میکنند

اسم نرم افزاری که در ایرانه تدبیر تریدر هست

بررسی ها میتواند مختلف باشد صرفا از کتاب مورفی نیست

اگر میخواهی وارد بازار بورس بشی بهت پیشنهاد میکنم دوره مقدماتی بورس رو شرکت کنی تا کلیات بازار دستت بیاد

یا به یک کارگزاری مراجعه کنی تا کمی برات به صورت حضوری توضیح بدهد ( که معمولا به دلیل مشغله کاری این کار رو نمیکنند و یکسری کلاس معرفی میکنند که بعضی از کلاس ها رایگان هست )

پس اگر حساب انلاین رو باز کنم دیگه احتیاجی نیست برم کارگزاری و انلاین میتونم خرید کنم.
میخام بصورت عملی شروع کنم با چند تا که ریسک کمی دارن شروع کنم بعد کم کم مطالعه کنم روش و سوالهایی که به ذهنم میرسه رو تو انجمن های بورس و... بپرسم .

وقتی انلاین سهمی میخرید با دادن شماره کارت و رمز و... باید اون سهم و تعدادش رو مشخص و خرید کنید ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
پس اگر حساب انلاین رو باز کنم دیگه احتیاجی نیست برم کارگزاری و انلاین میتونم خرید کنم.
میخام بصورت عملی شروع کنم با چند تا که ریسک کمی دارن شروع کنم بعد کم کم مطالعه کنم روش و سوالهایی که به ذهنم میرسه رو تو انجمن های بورس و... بپرسم .

وقتی انلاین سهمی میخرید با دادن شماره کارت و رمز و... باید اون سهم و تعدادش رو مشخص و خرید کنید ؟

این سایت رو ببین قسمت اموزش و قسمت سامانه معاملات مرجع فارسی متاتریدر در ایران , معاملات آنلاین , متاتریدر , تدبیرتریدر , بورس > خانه

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان
این خدمات سبدگردانی که کارگزارها ارائه می کنن چه طوریاس؟
می شه اعتماد کرد ؟
چه طور دستمزد می گیرن ؟
من الان توی یه صندوق سرمایه گذاری بورس چند میلیونی دارم ... می خوام بدونم اگه از این سبد گردانی ها استفاده کنم برام بهتر نیست؟
نظرتون درمورد کارگزاری فارابی چیه؟
ممنون

کسی چیزی نمی دونه؟

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111

که میگن مثلا 10 میلیون بده بعد ماهی 200 تومن بهت میدیم ؟

نه داداش
10 میلیونو توی صندوق های سرمایه گذاری بورس هم بزاری ... اوضاع خوب باشه ماهی یک میلیون میاد روش
سبد گردانی چیز دیگه ای هستش
می خوام بدونم بازدهی بالا تری نسبت به صندوق ها داره یا نه ؟؟؟

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
نه داداش
10 میلیونو توی صندوق های سرمایه گذاری بورس هم بزاری ... اوضاع خوب باشه ماهی یک میلیون میاد روش
سبد گردانی چیز دیگه ای هستش
می خوام بدونم بازدهی بالا تری نسبت به صندوق ها داره یا نه ؟؟؟
همینی رو هم که می‌فرمایید، میشه بیش از ۸% سود :blink: که فکر نمی‌کنم عملی باشه. شما به این بازدهی اطمینان دارید :questionm

دوستان اگر اشتباهاً در خصوص وبلاگم برایتان نامه ارسال کرده‌ام و در صورتی که علاقه‌ای به آن نوشته‌ها ندارید، برایم بنویسید (چه در نامه‌ای خصوصی و یا همین‌جا) تا نام شما را از فهرستم خارج کنم. تمنا می‌کنم اصلاً تعارف نکنید :)
اگر هم برای برخی دو بار نامه ارسال کرده‌ام، لطف کنید و خبرم کنید :)

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من یک سئوال داشتم :

میخواهم در بازار بورس سرمایه‌گذاری کنم اما کسی میگفت که بورس رشدش را کرده و داره حبابی رشد میکنه و ممکنه بزودی حبابش بترکه و حتی ضرر هم کنی!

چقدر این حرف درسته؟!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من یک سئوال داشتم :

میخواهم در بازار بورس سرمایه‌گذاری کنم اما کسی میگفت که بورس رشدش را کرده و داره حبابی رشد میکنه و ممکنه بزودی حبابش بترکه و حتی ضرر هم کنی!

چقدر این حرف درسته؟!
چیزی که باید توجه کنید در زمانی که شاخص سقوط می کنه هستند سهام هایی که مثبت هستند ! در زمانی که شاخص صعود می کنه هم هستند سهام هایی که منفی میخورن ، پس سرمایه گذاری در بورس و موفقیت در اون صرفا ربطی به شاخص نداره.
در هر زمانی شما میتونید سود یا ضرر کنید.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چیزی که باید توجه کنید در زمانی که شاخص سقوط می کنه هستند سهام هایی که مثبت هستند ! در زمانی که شاخص صعود می کنه هم هستند سهام هایی که منفی میخورن ، پس سرمایه گذاری در بورس و موفقیت در اون صرفا ربطی به شاخص نداره.
در هر زمانی شما میتونید سود یا ضرر کنید.

درسته اما وقتی بازار منفی شد امکان ضرر دادن شما هم زیاد میشه و سود سبد شما هم کم میشه .مثلا سهمی بر فرض بسیار زیر خاکی قبلا که شاخص مثبت بود مثلا هفته ای 10درصد مثبت میخورد اما با افت شاخص مثلا هفته 2درصد مثبت میخوره .البته افرادی که رانت اطلاعاتی داستان فرق داره

دوستان یک کارگزاری خوب معرفی کنید که مبالغ کم هم خرید آنلاین داشته باشه (مفید را خیلی ها براش تو نت فیدبک بد نوشتند می گویند مشتریش زیاد شده مشتری مداریش بد شده)

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت تمام دوستان عزیز

من یه مبلغی پول دارم که میخوام حدود 13-14 میلیونش رو بزارم تو بورس
ولی هیچ تجربه ای ندارم
میخواستم بدونم کجا تو تهران کلاس های در سطح مبتدی و بعد بالاتر میگذارن که در واقع من مباحث مقدماتی بورس رو فرا بگیرم که اول رو سهم های مطمئن سرمایه گذاری کنم و بعد کم کم مطالب بیشتری بخونم و بیشتر یاد بگیرم

اگر سایتی هم در این ضمینه معرفی کنید ممنون میشم

بالا