• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
آقاي دكتر دكستر از سهام پست بانك چه خبر ؟ :D

m_reza_2110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
100%
بورس جای پول های قرضی نیست
خصوصا اینکه بورس رشد اصلیشو کرده(رشد شاخص از 25000 تا 75000!)
از این به بعد سود کردن کار حرفه ای ها روی تک سهم هاست

اين خيلي نااميد كننده بود ! :( ماها كه جديد مي خوايم بياييم بي خيال بشيم يعني؟
--
منكه تقريبا بي خيال شدم ولي يه سوال بپرسم فقط .. حداقل حداقل حداقل كف كف هيچي هيچي خشك ه خشك چلونده تهش كم ه كم، چقدر سرمايه لازمه براي ورود به بورس( منظور صندوق سرمايه گذاري) ؟
حالت رويايي و يا اينكه چقدر خوبه مهم نيست ...اوناشو ما نداريم! حداقل چقدر؟

البته صندوق ها يه شرطي ظاهرا دارن كه حداقل بايد 10 واحد نميدونم چي چي خريداري بشه!! قيمت اين واحد هاشون نمي دونم چقدره! چقدره؟

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
من هم میخوام داخل صندوق ها سرمایه گذاری کنم
یک سوال داشتم
با 3 تومن چقدر میتونم ماهانه در بیارم،منظورم حدود چقدر

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
--
منكه تقريبا بي خيال شدم ولي يه سوال بپرسم فقط .. حداقل حداقل حداقل كف كف هيچي هيچي خشك ه خشك چلونده تهش كم ه كم، چقدر سرمايه لازمه براي ورود به بورس( منظور صندوق سرمايه گذاري) ؟

البته صندوق ها يه شرطي ظاهرا دارن كه حداقل بايد 10 واحد نميدونم چي چي خريداري بشه!! قيمت اين واحد هاشون نمي دونم چقدره! چقدره؟

صندوق تا صندوق فرق داره مثلا آگاه که هر سهم حدود 1800است یدونه سهم هم میشه خرید .دیگه حداقل هم حدود 1.5-2میلیون است

کلا اگر اهل ریسک نیستید به بورس زیاد وارد نشوید مثلا هفته پیش تقریبا اکثر صندوقها منفی بودند

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یک سوال داشتم

اصلا هیچ حساب کتابی حداقل برای افراد معمولی مثل من و شما نداره .افرادی هم که به بالا وصل هستند خودشون مستقیم سهم میخرند .پس یا ریسک کنید یا واردش نشوید

newguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یک سوال داشتم

هیچ کسی جوابی برای شما نداره دوست عزیز. تنها چیزی که میتونی بدونی اینه که تا حالا چقدر سود داشتن. اینجا
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=

--

قیمت صدور هر واحد همون قیمت ارزش خالص هست. یعنی اگه ارزش خالص هر واحد 300 هزار تومن باشه شما باید حداقل 3 میلیون تومن سرمایه گذاری کنید.

یک قیمت ابطال هم هست که حدود 1.5 درصد کمتر از قیمت صدور هست که علتش هم هزینه ها و کارمزد صندوق هست.

اگه پول بیکار برای حداقل چند ماه دارید به احتمال خیلی زیاد سودش از بانک بیشتر خواهد بود.
توی یکسال گذشته بعضی از اونها تا تا 200 درصد هم سود داشتند در مقابل بانک که.....

بازم میگم هیچ تضمینی نیست و احتمال ضرر هم هست. البته احتمالش در. میان مدت و بلند مدت خیلی کمه.

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
قبلا گفتم تاپيكو سهام خوبيه و الان هم يك سهم عالي ديگرو معرفي ميكنم به نام خبهمن. از هر نظر عاليه منتها بايد ديد شما بلندمدت باشد و دنبال نوسان گيري نباشيد.

m_reza_2110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا تو شهر ما هيچ صندوقي نمايندگي نداره تكليف ما چيه؟

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
واسه نوسان گیری چی رو پیشنهاد میکنی؟

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
قبلا گفتم تاپيكو سهام خوبيه و الان هم يك سهم عالي ديگرو معرفي ميكنم به نام خبهمن. از هر نظر عاليه منتها بايد ديد شما بلندمدت باشد و دنبال نوسان گيري نباشيد.

یعنی واسه چه مدت؟

mousavi71

Registered User
لایک‌ها
16
هیچ کسی جوابی برای شما نداره دوست عزیز. تنها چیزی که میتونی بدونی اینه که تا حالا چقدر سود داشتن. اینجا
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=
.
توی این سایت نوشته صندوق رفاه 200درصد سود کرده یعنی مثلا اگه کسی پارسال یه تومن داده بود به این صندوق الان میتونس 3تومن:wacko: بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟برای فروش سهم باید مشتری پیدا بشه یا هروقت خواستیم میتونیم سهمو بفروشیم؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام
برا چه مدت ؟

یعنی 3 ماهه سود 30 درصد میده ؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من علم غيب ندارم ولي ميدونم طبق بررسيها پتانسيل رشد به ميزان 30 % يا بيشتر را دارد حالا اين اتفاق 3 ماهه باشه يا 1 ساله را نمي دانم. فردا هم پس از خريد يك سهم خوب ديگر را معرفي خواهم كرد.

سلام
برا چه مدت ؟

یعنی 3 ماهه سود 30 درصد میده ؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
برا اینکه انلاین خرید و فروش کنیم چیکار باید بکنم ؟
کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی توش در مورد چی صحبت میکنه ؟
تحلیل بنیادی چیه ؟

بهترین انجمن های تخصصی بورس رو لطفا معرفی کنید .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام.
برا اینکه انلاین خرید و فروش کنیم چیکار باید بکنم ؟
کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی توش در مورد چی صحبت میکنه ؟
تحلیل بنیادی چیه ؟

بهترین انجمن های تخصصی بورس رو لطفا معرفی کنید .

سلام

میری کارگزاری میگی میخواهم حساب انلاین داشته باشم ظرف سه چهار روز برات کاراش رو انجام میدن

کتاب مورفی : یکسری تکنیک برای بررسی قیمت

تحلیل بنیادی بیشتر بر مسائل سیاسی ، اقتصادی ، اماری و مسائلی از این دست تمرکز دارد و خیلی کاری به تحلیل تکنیکال ندارد

از عمو گوگل سوال کن شونصد هزارتا انجمن برات میاره

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام

میری کارگزاری میگی میخواهم حساب انلاین داشته باشم ظرف سه چهار روز برات کاراش رو انجام میدن

کتاب مورفی : یکسری تکنیک برای بررسی قیمت

تحلیل بنیادی بیشتر بر مسائل سیاسی ، اقتصادی ، اماری و مسائلی از این دست تمرکز دارد و خیلی کاری به تحلیل تکنیکال ندارد

از عمو گوگل سوال کن شونصد هزارتا انجمن برات میاره

ممنون .
بعد اینکه حساب باز کردن از طریق سایت خودشون باید خرید و فروش کنم ؟ یا همه کسانی که سهام میخرن از یک سایت میخرن ؟میشه سایتش رو بدید .

بعد اینکه یه سری نرم افزار ها هستن که بررسی میکردن دوستان سهام و طلا رو . اون طبق همین کتاب مورفی بود ؟ اسم نرم افزار رو میشه بدید یا لینک دانلودش .

بالا