100%
بورس جای پول های قرضی نیست
خصوصا اینکه بورس رشد اصلیشو کرده(رشد شاخص از 25000 تا 75000!)
از این به بعد سود کردن کار حرفه ای ها روی تک سهم هاست
اين خيلي نااميد كننده بود ! ماها كه جديد مي خوايم بياييم بي خيال بشيم يعني؟
--
منكه تقريبا بي خيال شدم ولي يه سوال بپرسم فقط .. حداقل حداقل حداقل كف كف هيچي هيچي خشك ه خشك چلونده تهش كم ه كم، چقدر سرمايه لازمه براي ورود به بورس( منظور صندوق سرمايه گذاري) ؟
حالت رويايي و يا اينكه چقدر خوبه مهم نيست ...اوناشو ما نداريم! حداقل چقدر؟
البته صندوق ها يه شرطي ظاهرا دارن كه حداقل بايد 10 واحد نميدونم چي چي خريداري بشه!! قيمت اين واحد هاشون نمي دونم چقدره! چقدره؟
من هم میخوام داخل صندوق ها سرمایه گذاری کنم
یک سوال داشتم
با 3 تومن چقدر میتونم ماهانه در بیارم،منظورم حدود چقدر
من هم میخوام داخل صندوق ها سرمایه گذاری کنم
یک سوال داشتم
با 3 تومن چقدر میتونم ماهانه در بیارم،منظورم حدود چقدر
اين خيلي نااميد كننده بود ! ماها كه جديد مي خوايم بياييم بي خيال بشيم يعني؟
--
منكه تقريبا بي خيال شدم ولي يه سوال بپرسم فقط .. حداقل حداقل حداقل كف كف هيچي هيچي خشك ه خشك چلونده تهش كم ه كم، چقدر سرمايه لازمه براي ورود به بورس( منظور صندوق سرمايه گذاري) ؟
حالت رويايي و يا اينكه چقدر خوبه مهم نيست ...اوناشو ما نداريم! حداقل چقدر؟
البته صندوق ها يه شرطي ظاهرا دارن كه حداقل بايد 10 واحد نميدونم چي چي خريداري بشه!! قيمت اين واحد هاشون نمي دونم چقدره! چقدره؟
اقا تو شهر ما هيچ صندوقي نمايندگي نداره تكليف ما چيه؟
قبلا گفتم تاپيكو سهام خوبيه و الان هم يك سهم عالي ديگرو معرفي ميكنم به نام خبهمن. از هر نظر عاليه منتها بايد ديد شما بلندمدت باشد و دنبال نوسان گيري نباشيد.
توی این سایت نوشته صندوق رفاه 200درصد سود کرده یعنی مثلا اگه کسی پارسال یه تومن داده بود به این صندوق الان میتونس 3تومن:wacko: بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟برای فروش سهم باید مشتری پیدا بشه یا هروقت خواستیم میتونیم سهمو بفروشیم؟هیچ کسی جوابی برای شما نداره دوست عزیز. تنها چیزی که میتونی بدونی اینه که تا حالا چقدر سود داشتن. اینجا
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=
.
قبلا گفتم تاپيكو سهام خوبيه و الان هم يك سهم عالي ديگرو معرفي ميكنم به نام خبهمن. از هر نظر عاليه منتها بايد ديد شما بلندمدت باشد و دنبال نوسان گيري نباشيد.
سلام
برا چه مدت ؟
یعنی 3 ماهه سود 30 درصد میده ؟
سلام.
برا اینکه انلاین خرید و فروش کنیم چیکار باید بکنم ؟
کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی توش در مورد چی صحبت میکنه ؟
تحلیل بنیادی چیه ؟
بهترین انجمن های تخصصی بورس رو لطفا معرفی کنید .
سلام
میری کارگزاری میگی میخواهم حساب انلاین داشته باشم ظرف سه چهار روز برات کاراش رو انجام میدن
کتاب مورفی : یکسری تکنیک برای بررسی قیمت
تحلیل بنیادی بیشتر بر مسائل سیاسی ، اقتصادی ، اماری و مسائلی از این دست تمرکز دارد و خیلی کاری به تحلیل تکنیکال ندارد
از عمو گوگل سوال کن شونصد هزارتا انجمن برات میاره