• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
بله. شبندر داره به دلیل عمد یا غیر عمد میافته
بدبخت اونا که همه سهامشون رو ریختن تو شبندر
با این صف فروش و کزارش شش ماهه بد فردا هم منفی 4 تا دیگه
شاید پس فردا هم همین باشه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
صف شبندر مثل همه پالایشی ها به دلیل این که نقدینگی زیادی توش میچرخید , و تسویه اعتباری های آخر ماه پیش اومد . حقوقی سود شناسایی کرده , میخواست خالی کنه , ملت هم راه افتادن دنبالش !
فردا هم منفیه ... از شنبه فروشنده های دیروز و امروز و فردا , دوباره میرن تو صف خرید با 8~12% ضرر .

mfahimnia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا فردا به نظرتون شبندر بگیرم کار درستیه؟؟؟؟؟ شنبه میره بالا دوباره احتمالا نه؟؟؟؟ شبندر دارم خودم حدود 1000 تایی ..... نفروختم می خوام بزارمش کار درستیه؟؟؟؟ ممنون

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
سلام
اقا فردا به نظرتون شبندر بگیرم کار درستیه؟؟؟؟؟ شنبه میره بالا دوباره احتمالا نه؟؟؟؟ شبندر دارم خودم حدود 1000 تایی ..... نفروختم می خوام بزارمش کار درستیه؟؟؟؟ ممنون

بنظرم نفروش ، انشاءالله تا آخر سال ۲۲۰۰ رو میبینه .

سودش حدود ۱۴۰ تومن بود که به اجبار ۱۰۹ تومن اعلام شد ، به هر حال تو گزارش حسابرسی شده یا ۹ ماهه مجبورن پوشش بدن .

پ.ن : این یه نظره ، پیشنهاد به خرید یا فروش نیست ، مثبت که شد بفروش یه سهم با بازده بیشتر و دردسر کمتر شناسایی کن .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بذار بیاد پایین.... توی شاخص+سهم ما میرفت پایین لااقل توی شاخص- که شبندر و خلیج و ..میسازن،سهم ما بره بالا....بازار گوسفندی که گفتم این بود...

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام
دوستان من چند تا سوال در مورد صندوق های سرمایه گذاری دارم
1-آیا سایتی یا محل معتبری هست که اطلاعات جامعی از همه صندوق های سرمایه گذاری تو ایران داشته باشه؟
2- کلا" چند تا صندوق سرمایه گذاری تو ایران هست؟
3- و آیا اصلا" سرمایه گذاری تو این صندوق ها ارزش داره؟
من کاملا" در زمینه بورس ایران مبتدی هستم.....فرصت و تجربه زیادی هم برای این شخصا" خرید و فروش کنم ندارم.....آیا این صندوق ها را توصیه می کنید؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
يكي از سهم هاي پدر و مادر دار تاپيكو هست كه آينده خوبي براش متصورم.

mfahimnia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پالایشگاه دوباره صعود کردن........ سر صبح تو 4% منفی 600 تا شبندر گرفتم ........ کار درستی بود دیگه.؟؟؟؟

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
سلام
دوستان من چند تا سوال در مورد صندوق های سرمایه گذاری دارم
1-آیا سایتی یا محل معتبری هست که اطلاعات جامعی از همه صندوق های سرمایه گذاری تو ایران داشته باشه؟
2- کلا" چند تا صندوق سرمایه گذاری تو ایران هست؟
3- و آیا اصلا" سرمایه گذاری تو این صندوق ها ارزش داره؟
من کاملا" در زمینه بورس ایران مبتدی هستم.....فرصت و تجربه زیادی هم برای این شخصا" خرید و فروش کنم ندارم.....آیا این صندوق ها را توصیه می کنید؟

http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=

http://www.fipiran.com/MFCenter.aspx?lan=fa

صندوق های سرمایه گذاری مشترک

روی اسم هر صندوق که کلیک کنی اطلاعات کاملشو نشون میده

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
من تقریبا 50% سهامم رو فروختم
فقط با وغدیر(3ماه پیش رو 370خریدم) و وپاسار(هفته پیش رو 185 خریدم) موندم و معتقدم هنوز جا برای رشد دارند
سخنان استاد دوانی راجب بورس.راستش قیمت فعلی سهام برام جذابیتی برای خرید نداره
سفته‌باز نیستم و می‌گویم بورس حبابی است

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پالایشگاه دوباره صعود کردن........ سر صبح تو 4% منفی 600 تا شبندر گرفتم ........ کار درستی بود دیگه.؟؟؟؟

چون آخر وقت مثبت شد پس شنبه احتمال زیاد تو سود هستی ... اگر تو مثبت میفروختی که یه صبح تا ظهر 4% سود داشتی

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ایمیل مشترکی درست کردم و یوزر نیم و پسوردشو برای دوستان فرستادم

تا حالا جناب اسدی نیا 6تا میل آموزشی با تعداد زیادی فایل پیوست+ رمز وبلاگ فرستادن

به نظرم ارزش خریدشو داشت و راضیم

light67

Registered User
لایک‌ها
282
من میخوام برم تو بورس از 0 شروع کنم میشه ؟ چقدر بودجه حداقل میخواد ؟

newguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من میخوام برم تو بورس از 0 شروع کنم میشه ؟ چقدر بودجه حداقل میخواد ؟

بله که میشه دوست عزیز. همه ازصفر شروع میکنن. حداقلی وجود نداره. شما با هزار تومن هم میتونی سرمایه گذاری کنی.

مهمترین چیز در بورس آموزش و اطلاعات هست. پس قبل از شروع تا می تونی اطلاعاتت رو افزایش بده.

یک هفته وقت بزاری دستت میاد و کلیات رو میتونی یاد بگیری. منابع هم در اینترنت فراوان.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
تحلیل از وبسایت boursebaran.com - بورس باران .
مربوط به دیروز هستش و خوندنش خالی از لطف نیست.

چرا شاخص منفیه.استراتژی نفتی شما در بازار منفی امروز؟

-------------------------------------------------------------------
مهندسی شاخص:

همونطور که میدانیم شاخص بورس ما قابل مهندسی است.برای جلوگیری از رشد شدید قیمتی شبندر گزارش ها را با

احتیاط صادر می کنند.گزارش های شبندر در دی ماه دیدنی است.بدون شک برای کنترل شاخص و جلوگیری از رشد

افسار گسیخته شاخص به صورت دستوری چند روزی پالایشی ها منفی اند.هدف این است که به دیگر بازار ها از جمله

طلا و مسکن و ارز اسیب وارد نشود و پولها به جای بورس در همه بازار ها بچرخند. و کماکان امروز و شنبه تا دوشنبه

اینده فرصت خرید است برای شاوان و شپنا و شبندر اما زمان خرید به زودی تمام میشود و شاهد شبندر 2000 تومانی و

شپنای 5000 تومانی و شاوان بالای 4800 خواهیم بود..متاسفانه مهندسی شاخص ما بسیار علم جوانی است و

خیلی موقع ها نتیجه عکس میده. زمانی که به خیالخود با عرضه نفتی ها شاخص را کنترل می کنند دقت به این ندارند

که رمپنا.فولاد .ذوب و خیلی نمادای دیگه اسیب جدی میبینه و کل بورس و یه

سری نماد که در سبد خودشونم نفتی دارند و نباید اسیب ببینند اسیب می بینند
.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

بدون شک برای کنترل شاخص و جلوگیری از رشد افسار گسیخته شاخص به صورت دستوری چند روزی پالایشی ها

منفی اند.هدف این است که به دیگر بازار ها از جمله طلا و مسکن و ارز اسیب وارد نشود و پولها به جای بورس در همه

بازار ها بچرخند. و کماکان امروز و شنبه تا دوشنبه اینده فرصت خرید است برای شاوان و شپنا و شبندر اما زمان خرید به

زودی تمام میشود و شاهد شبندر 2000 تومانی و شپنای 5000 تومانی و شاوان بالای 4800 خواهیم بود.

رشد شاخص به بانکداری و اوراق قرضه لطمه میزنه.شبندر رو پایین میکشن کل پالایشی ها پایین میاد و سپش کل

شاخص میاد پایین. خیلی کار بدیه اما انجام میدن.

---------------------------------------------------------------------------------------
استراتژی من در این روزها تا آخر هفته:

اضافه کردن شاوان

اضافه کردن ونفت

نگهداری شپنا(اضافه کردن بعد از 2 روز منفی)

نگهداری شبریز (اضافه کردن بعد از 3 روز منفی)

-------------------------------------------------------
افزایش سرمایه شبریز و شپنا قطعیه.

شپنا حدود 300 درصد شاید 400 درصد.

--------------------------------------------
لاوان :

شرکت پالایش نفت لاوان "شاوان" طی گزارش 6 ماهه مبلغ 1263 ریال سود به ازای هر سهم محقق نمود. این در حالی

است که این سود رشد خیره کننده ی 879 درصدی را نسبت به دوره مشابه پارسال نشان می دهد.بر اساس اطلاعات

موجود آمار تولید و فروش محصولات شرکت رشد حدود 20 درصدی را نست به دوره مشابه سال قبل تجربه کرده ، مبلغ

فروش شرکت رشد چشمگیر 143 درصدی را به خود دیده است.گفتنی است از میان محصولات این شرکت تنها محصول

"گاز مایع" افت تولید و فروش را متحمل شده و دیگر محصولات رشد بین 12 تا 42 درصد را تجربه می کنند. مطابق

اطلاعات ارائه شده توسط شرکت در تاریخ 8 شهریور ماه 92، شرکت سود هر سهم واقعی را بر اساس نامه شرکت

ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در خصوص عدم شناسایی درآمد حاصل از مابه التفاوت ناشی از تفاوت نرخ

ارز مرجع و مبادلاتی حاصل از فروش فرآورده هایی که از موجودی نفت خام سال 91 تولید شده و در سال جاری به

فروش رسیده است، شناسایی نموده و از این بابت ذخیره مورد نیاز به مبلغ 427ر1 میلیارد ریال در دفاتر شرکت منظور

گردیده است.

-------------------------------
چقدر راحت و چه آسان سهام با ارزش پالایشی را از دست سهامدار خرد خارج میکنند. بفروشید دوستان که از شما

بهترون دارن میخرن.یه سهم یه گزارش معمولی روانه بازار کرده.حالا تو 6 ماهه 46 درصد پوشش داده.

-------------------------------------------------
شبریز:

به چه علتی سبریز رو اضافه می کنم :

1.افزایش سرمایه تقریبا قطعیه.

2.طرح بنزین سازیش داره مدام

سود پالایشگاهو اضافه میکنه.

3.افزایش قیمت حامل های انرزی در پیشه

مهندس نژادسليم درمصاحبه با واحد مركزي خبرشبكه سهند ازبهره برداري آزمايشي موفقيت آميز طرح بنزين سازي

شركت پالايش نفت تبريز خبردادوافزودباآغازبه كاراين واحدكه به دست متخصصان كشورمان طراحي نصب وراه اندازي

شده است روزانه يك ميليون ليتر ودرصورت تامين خوراك سه ميليون ليتر بنزين با استاندارد يورو 5 به ظرفيت بنزين

توليدي كشورافزوده ميشود.

مديرعامل شركت پالايش نفت تبريز كاهش گوگرد وحذف ماده بهبود دهنده اكتان ازبنزين توليدي وافزايش به سوزي بنزين

از عدد 87 به اعداد 95-92-90 براساس استاندارديورو 5 راازويژگيهاي واحد بنزين سازي پالايشگاه تبريزدانست وافزودبراي

راه اندازي اين واحد265 ميليون يورو سرمايه گزاري شده است وبا بهره برداري رسمي اين واحد بيش از 90درصدبنزين

مصرفي شمالغرب كشورتامين خواهدشد ايشان اضافه كردند كه پالايشگاه تبريزسومين پالايشگاه كشوراست كه بنزين

يورو5 توليد ميكند

----------------------------------------------------------------------
به گزارش روابط عمومي شركت پالايش نفت تبريز به نقل از پايگاه اطلاع رساني پتروتحلیل گزارش افزایش سرمایه

پالایشگاه تبریز آماده شده و در انتظار صدور مجوز از سوی سازمان بورس است.مهندس عادل نژاد سلیم، مدیرعامل

وعضو هيات مديره شركت پالايش نفت تبریز با اعلام این خبر به خبرنگار پتروتحلیل گفت:در حال حاضر پالایشگاه تبریز

برای افزایش سرمایه در انتظار صدور مجوز از سوی سازمان بورس است.وی در ادامه به راه اندازی خط تولید قیر در

پالایشگاه تبریز اشاره کرد و گفت: خط تولید قیر در این پالایشگاه سه ماهه آینده یعنی اوایل زمستان و با ظرفیت ماهانه

۳ هزارتن آغاز به کار خواهد کرد.مهندس نژاد سلیم همچنین اظهار داشت: کمبود خوراک پتروشیمی تبریز در آینده ای

نزدیک توسط پالایشگاه تبریز به عنوان سهامدار عمده این مجتمع برطرف خواهد شد و در نتیجه افزایش سوددهی این

واحد قطعی خواهد بود. مدیرعامل پالایشگاه تبریز در ادامه با توجه به اینکه پتروشیمی تبریز و برخی دیگر از واحدهای

صنعتی وابستگی کامل به پالایشگاه تبریز دارند و احتمال ادغام آنها وجود دارد، گفت: گر چه این موضوع در اولویت برنامه

ها قرار ندارد، اما احتمال ساماندهی این واحدها در آینده وجود دارد.

----------------------------------------------------------------------------
گزارش صبح رو براتون آماده کردم. تا شب باز بتون سر میزنم

-------------------------------------------------------------------------------

ونفت هم امروز خریدم به یاد شبندر 220 تومانی پارسال.

فقط یه داستانی بگم سریع:

پشت ونفت صندوق بازنشستگی صنعته نفته. مثل اینکه بگیم پشت یه دانش آموز مدیر دبیرستانه. پس ونفت هیچ

جای نگرانی نداره اگه فردا و فردا ها باز منفی بود

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
سایت بورس چیه؟
اصلن داره اینترنتی بشه سهام خرید و فروخت؟

بالا