• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سایتشون را بهم بدید
به احتمال زیاد منم می شم نفر پنجم

وبلاگ ایشون رو زیرش نوشتم
asadinia.blogfa.com
ایشون به طور مستقیم نمیگن چی بخریم و چی بفروشیم. بلکه اطلاعات میدن و خرید و فروش با خودتونه.آرشیو مطالب گذاشتشون هست و میتونید ببینید
راستش سایت های اشتراکی زیادن ولی بنده ایشون رو ترجیح میدم.از سایت هایی که فقط میگن فلان سهم رو بخر یا بفروش(بدون دلیل)خوشم نمیاد

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

با سلام

لطفا سایتی معرفی کنید از همین اشتراکی ها که سیگنالهای خرید سهامی که میده معتبر و پرسود باشه

5 میلیون سهام ثمسکن رو خریدش رو پیشنهاد میدید ؟

ممنون
توی این بازار،تنها گروهی که رشد نکرده ساختمانی هست...من خودم قبلا ثشرق را پیشنهاد داده بود که متسفانه زیاد فرقی نکرده ولی هرکس پروژه هاش را ببینه به ارزشش پی میبره!!!!همین چند وقت پیش هتل امید در حوالی حرم امام رضا را فروخته و لی گروه مالی کثیفی داره که نمیازره سهم رشد کنه!!خوبی ثشرق این که غفرابورسیه و اگه ریسکش را بپذیرین توی+ و- فقط با یک سهم!!!!5% میخوره ولی برای ثمسکن باگه اشتباه نکننم اید حجم مبنا1.5م بدهن تا 4%+ بخوره..توی همین ثشرق چند تا حقیقی قدر اومدن بالای 1%سهم را خریدن..ولی فعلا که رشد نکرده وسهمی آشغالتر مثل ثفارس که هیچی نداره تا 350 بردنش!!!
ولی مسئله اینه که پول باید بیاد پشت سهم و شارژش کنه که فعلا حضرات قصد نداشتن....(مثلا خودرو (با وجودیکه خودم هم خودرویی دارم)که واقعا همه میدونن فعلا ضررده هست ولی چون پول اومده توش حسابی میبرنش بالا و باهاش بازی میکنن و علکی تحلیل هاش را به سیاست روز و زمین و... ربط میدهن مگه قبلا که تا 95 رفت زمین نداشت!!!)همین چند روز پیش ثمسکن تاحوالی 210 رفت و صف خرید بود ولی حالا برگشته وشده صف فروش!!!ولی در کل بنظرمن سهم قوی و خوبی هست و توی بلند مدت هم جواب میده...مجمعش هم فکر کنم نزدیک باشه چون اکثر ساختمانی ها سال مالی شون ماه 6 هست..

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
توی این بازار،تنها گروهی که رشد نکرده ساختمانی هست...من خودم قبلا ثشرق را پیشنهاد داده بود که متسفانه زیاد فرقی نکرده ولی هرکس پروژه هاش را ببینه به ارزشش پی میبره!!!!همین چند وقت پیش هتل امید در حوالی حرم امام رضا را فروخته و لی گروه مالی کثیفی داره که نمیازره سهم رشد کنه!!خوبی ثشرق این که غفرابورسیه و اگه ریسکش را بپذیرین توی+ و- فقط با یک سهم!!!!5% میخوره ولی برای ثمسکن باگه اشتباه نکننم اید حجم مبنا1.5م بدهن تا 4%+ بخوره..توی همین ثشرق چند تا حقیقی قدر اومدن بالای 1%سهم را خریدن..ولی فعلا که رشد نکرده وسهمی آشغالتر مثل ثفارس که هیچی نداره تا 350 بردنش!!!
ولی مسئله اینه که پول باید بیاد پشت سهم و شارژش کنه که فعلا حضرات قصد نداشتن....(مثلا خودرو (با وجودیکه خودم هم خودرویی دارم)که واقعا همه میدونن فعلا ضررده هست ولی چون پول اومده توش حسابی میبرنش بالا و باهاش بازی میکنن و علکی تحلیل هاش را به سیاست روز و زمین و... ربط میدهن مگه قبلا که تا 95 رفت زمین نداشت!!!)همین چند روز پیش ثمسکن تاحوالی 210 رفت و صف خرید بود ولی حالا برگشته وشده صف فروش!!!ولی در کل بنظرمن سهم قوی و خوبی هست و توی بلند مدت هم جواب میده...مجمعش هم فکر کنم نزدیک باشه چون اکثر ساختمانی ها سال مالی شون ماه 6 هست..

ثمسکن در این گروه بسیار ارزنده است و در بازه 1ساله قطعا سود خوبی میده
سود امسال این سهم 50 تومن هست و سود سال 93 سهم حدود 65 تومن.در قیمت های دوروبر 190 بسیار کم ریسک و ارزنده
در رابطه با سود سال 93:(نقل از پرشین تحلیل)
ثتران،ثشرق و ثغرب پیش
بینی های اولیه خود را ارائه کرده اند.ثتران در اولین پیش بینی با سرمایه 60 میلیارد تومان 313 ریال، ثغرب 787 ریال و ثشرق با سرمایه 60 میلیارد تومان مبلغ 469 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده اند که با این شرایط ثمسکن در اولین پیش بینی از سود سال 93 مبلغ 46 میلیارد تومان از این سه شرکت بورسی سود حاصل از سرمایه گذاری ها پیش بینی خواهد کرد که به ازای هر سهم 23 تومان خواهد شد.
در بخش غیر بورسی نیز پیش بینی می شود با توجه به رشد سود سال 92 نسبت به 91 در اولین پیش بینی مبلغ 84 میلیارد تومان سود حاصل از سرمایه گذاری ها کسب کند که به ازای هر سهم 42 تومان خواهد شد اگر سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها را نیز مطابق با سال 92 در نظر بگیریم ( 5 تومان به ازای هر سهم) در کل می تواند بین 65 تا 70 تومان برای سال 93 پیش بینی کند که این رقم با تعدیل بیشتر زیر مجموعه ها امکان افزایش نیز خواهد داشت.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
سود امسال این سهم 50 تومن هست و سود سال 93 سهم حدود 65 تومن.در قیمت های دوروبر 190 بسیار کم ریسک و ارزنده
ثتران،ثشرق و ثغرب پیش
بینی های اولیه خود را ارائه کرده اند.ثتران در اولین پیش بینی با سرمایه 60 میلیارد تومان 313 ریال، ثغرب 787 ریال و ثشرق با سرمایه 60 میلیارد تومان مبلغ 469 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده اند که با این شرایط ثمسکن در اولین پیش بینی از سود سال 93 مبلغ 46 میلیارد تومان از این سه شرکت بورسی سود حاصل از سرمایه گذاری ها پیش بینی خواهد کرد که به ازای هر سهم 23 تومان خواهد شد.
در بخش غیر بورسی نیز پیش بینی می شود با توجه به رشد سود سال 92 نسبت به 91 در اولین پیش بینی مبلغ 84 میلیارد تومان سود حاصل از سرمایه گذاری ها کسب کند که به ازای هر سهم 42 تومان خواهد شد اگر سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها را نیز مطابق با سال 92 در نظر بگیریم ( 5 تومان به ازای هر سهم) در کل می تواند بین 65 تا 70 تومان برای سال 93 پیش بینی کند که این رقم با تعدیل بیشتر زیر مجموعه ها امکان افزایش نیز خواهد داشت.

ممنون از توضیحات شما

یعنی خرید ثمسکن و اون موارد دیگه که فرمودید را برای بلند مدت توصیه میکنید ؟

برای کوتاه مدت چی ؟ 1 ماهه و 3 ماهه ؟
برخی سهامها هستند که سود کوتاه مدت خوبی میدند . مثلا 10 درصد در 1 ماه سود اونها چی اند ؟

ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ثتران،ثشرق و ثغرب پیش

آواتار شما خیلی آشناس ... تو سهام یاب هم هستین شما ؟

این کلاس ها که می گید خودتون رفتید؟
جایی می شناسید که اصفهان این کلاسا برگزار بشه؟

من یه دوره معرفی ( سه جلسه ) تکنیکال رفتم توی مدیریت صنعتی ( خیابان مصلی ) اما زمان برگزاری کلاسها با تایم کاری من سازگار نبود , نتونستم برم . اما قرار شده یه دوره بزارن که عصرها برگزار بشه که اگه بشه مجددا میرم .

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

ممنون از توضیحات شما

برخی سهامها هستند که سود کوتاه مدت خوبی میدند . مثلا 10 درصد در 1 ماه سود اونها چی اند ؟

ممنون

من تحلیل ها و سیگنال های ایشون رو قبول دارم .
چی..............چرا؟؟؟؟ - صفحه 2630

البته خودت هم بررسی کن بعد بخر ، شلعاب هم بد نیست با دید تا آخر سال روش تحقیق کن .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

امکانش هست در مورد کلاسهای تحلیل بورس یک عزیزی توضیح بده ؟

کلاسهای تحلیل بنیادی بهتر هست یا تحلیل تکنیکال ؟

و چه تفاوتی دارند ؟

ممنون

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
منم واسه اشتراک وبلاگ آقای اسدی نیا هستم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

ممنون از توضیحات شما

ممنون

راستیت من همیشه دیدم میان مدتی و بلند مدتی است و چون بسیار ریسک گریز هستم هیچوقت سهم هایی که رشدهای بالا داشتند رو نمیخرم
اگه شخارک باز شد رو هر قیمتی بخری احتمالا 2 تا +4 میخوره راحت.6ماهه بالای 400 ساخته-گزارش شاراک هم خوب بود و باز شد با دید کوتاه مدت میتونی بخری-خودرو سفته بازای خوبی روش فعال شدن و احتمالا کوتاه مدت رشد خوبی بکنه.البته خودم اینا رو نمیخرم و 2 سهم زیر رو ترجیح میدم
برای بلند مدت(مثلا 12 تا 18ماهه) روی ثمسکن 190 تومنی(سود امسالش 50 و سال بعد بین 65تا 70 تومن!) و وپاسار زیره 190 تومنی(سود امسال 50 تومن و سال بعد با به سود رسیدن میدکو(که وپاسار سهامدار عمدش هست) حداقل 65 خواهد ساخت) به نظرم این 2تا تو قیمتهایی که گفتم 18ماهه حداقل 60% میدن

Last edited:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
موج شتاب‌زده تازه‌واردان به بورس

آرمان: در حالی‌که بازدهی بورس تهران بیش از 91‌درصد اعلام شده اما برخی از مسئولان و کارشناسان بازار سرمایه از روند رو به رشد این بازار و موج شتاب‌زده تازه‌واردان به بورس ابراز نگرانی کردند. بازدهی بورس تهران در معاملات هفته منتهی به 23 مهرماه جاری به 29/6‌درصد رسید تا سرمایه‌گذاران از ابتدی سال 92 بیش از 91‌درصد سود کسب کنند. در معاملات هفته گذشته، در مجموع در تالارهای بورس تهران، 4 میلیارد و 191 میلیون سهم به ارزش 23 هزار و 54 میلیارد ریال معامله شد. یک کارشناس ارشد بازار سرمایه می‌گوید: اگر این روند در بورس تهران ادامه پیدا کند به سمت حبابی شدن و لغزنده شدن شاخص حرکت می‌کنیم.
این در حالی است که مسئولان بازار نیز از ورود تازه‌واردان به بازار سرمایه ابراز نگرانی می‌کنند. به گزارش مهر، شاخص کل بورس تهران که به مثابه دماسنج بازار عمل می‌کند، طی هفته اخیر با 4 رکورد هزاری مواجه شد و از رقم 69 هزار واحد به 72 هزار واحد رسید. افزایش و ورود نقدینگی جدید با حجم بالا به بازار سرمایه طی هفته‌های اخیر، رشد قیمت سهام برخی از شرکت‌ها به‌ویژه پالایشی و پتروشیمی را به همراه داشته و رشد قیمت سهام همین شرکت‌ها نیز تاثیر بسزایی در روند صعودی شاخص ایجاد کرده است.
با افت قیمت‌ها در بازارهای موازی بورس یعنی سکه و ارز، سرمایه‌گذاران تازه‌وارد این روزها پول‌ها و نقدینگی سرگردان را وارد بازار سهام کرده‌اند و از طرق مختلف اقدام به خرید سهام شرکت‌ها می‌کنند، این در حالی است که همواره با رشد شدید قیمت‌ها در بازارها، ریسک این بازارها افزایش یافته و نگرانی بابت ضرردهی سرمایه‌گذاران بالا می‌رود. طی روزهای اخیر مدیران بورسی توصیه‌های مکرری را به تازه‌واردهای بورس ارائه کرده‌اند و از آنها خواسته‌اند در خرید‌های خود با دقت عمل و سبدی از سهام خریداری کنند یا با خرید واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری وارد بازار سرمایه شوند.
علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در این زمینه گفت: نباید به‌صورت شتابزده وارد بازار سهام شد، سرمایه‌گذاران باید با تشکیل سبدی از سهام، ریسک‌های خود را در بازار کاهش دهند، ضمن اینکه سرمایه‌گذاران جدید می‌توانند از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری به‌طور غیرمستقیم وارد این بازار شوند. محمدرضا عربی، عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار نیز گفت: سرمایه‌گذاران به‌خصوص سرمایه‌گذاران تازه‌وارد برای ورود به بازار باید بیش از توجه به رشد شاخص کل، به اطلاعات، گزارش‌های مالی و شفاف‌سازی‌ شرکت‌ها توجه داشته باشند و از خرید تک‌سهم خودداری کنند. در عین حال بازده موردنظر را از طریق حرفه‌ای‌های بازار کسب یا با خرید اوراق مشارکت و اجاره که نسبت به سهام ریسک بسیار کمتری دارد، حاشیه امنی را برای سرمایه خود ایجاد کنند.
از سوی دیگر بررسی متوسط نسبت قیمت به درآمد(P/E ) صنایع بورسی که تاثیر بسزایی در تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران داشته و نشان‌دهنده وجود یا نبود حباب در بورس تهران است، در فروردین‌ماه امسال حدود 70/5 مرتبه بود که در ماه‌های اخیر و با رشد شاخص بورس و افزایش شدید قیمت‌ها با رشدی 55/0‌درصدی مواجه شده و به 25/6 مرتبه رسیده است.

موج شتاب‌زده تازه‌واردان به بورس

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

تو 6 ماه دوم سال ساخت و ساز خیلی رونق نداره برعکس نفت و گاز و پتروشیمی
سهم های ساختمانی رشد چندانی نخواهند داشت تا پایان سال
به دید بلند مدت خوب هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من از بورس خارج شدم امروز سهام های باقی مانده رو هم فروختم
شاید در فرصت بهتری برگردم
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
من از بورس خارج شدم امروز سهام های باقی مانده رو هم فروختم
شاید در فرصت بهتری برگردم
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

یعنی احتمال روند نزولی رو در 2-3 ماه آتی دیدید ؟

ممنون

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

یعنی احتمال روند نزولی رو در 2-3 ماه آتی دیدید ؟

ممنون

ماهیت بورس امسال صعودی هست اما احتمال اصلاح با توجه به رشد سریع وجود داره !
تو اصلاح ها منتظر فرصت ورود باید بود
مطمئنا سهام هایی که بنیادی قوی دارن تو اصلاح کمتر ریزش میکنن
من ترجیح دادم سرمایه ام رو تو یه بازار دیگه رشد بدم و بعد با سرمایه بیشتری برگردم

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
برای خرید اشتراک وبلاگ حسین اسدی نیا تا به حال IvY و Si30KhaN واریز کرده اند که با خود من میشه 3نفر
منتظر واریز 2نفر دیگه هستم.باور کنید ارزش داره.اگه آرشیو مطالب ایشون رو نگاه کنید میبینید چقدر به موقع سیگنال خرید و فروش دادن
نمونش خداحافظی از بازار سکه و دلار بود که زمستان 91 صورت گرفت و ایشون به صراحت اعلام کردند.
30 تومن پولی نیست که بخواید فکرکنید.پول 1پیتزای خانوادس
به جای 150 تومن دارید 30تومن میدید!برای 3ماه!

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تو 6 ماه دوم سال ساخت و ساز خیلی رونق نداره برعکس نفت و گاز و پتروشیمی
سهم های ساختمانی رشد چندانی نخواهند داشت تا پایان سال
به دید بلند مدت خوب هست

اینجا ایرانه هیچ ربطی هم نداره نیمه اول سال باشه یا دوم اتفافا مجمع خیلی هاشون نیمه دوم هست که با توجه ب سودآوری که داشتن باید رشد کن ولی فعلا نمیذارن رشد کنه......... شما دیگه از لحاظ ضرر در صورت مالی و پیش بینی از خودرو خرابتر دیدی که همینطوری دارن میبرن بالا/!!!!!!فعلا که تحریمها همونه و میزان تولید خودرو هم کم!!!پس رشدش به چه دلیله!!!غیر از اینه که بازار ایران گوسفندیه!!!و مهم اینه پول بیاد پشت سهم.... ساختتمانی هم فعلا مهجوره ولی روز اون هم یواش یواش میرسه..شما برو حقوقی های ساختمونی علی االخصوص ثشرق را چک کن که چجوری نمیذاره سهم رشد کنه!!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اینجا ایرانه هیچ ربطی هم نداره نیمه اول سال باشه یا دوم اتفافا مجمع خیلی هاشون نیمه دوم هست که با توجه ب سودآوری که داشتن باید رشد کن ولی فعلا نمیذارن رشد کنه......... شما دیگه از لحاظ ضرر در صورت مالی و پیش بینی از خودرو خرابتر دیدی که همینطوری دارن میبرن بالا/!!!!!!فعلا که تحریمها همونه و میزان تولید خودرو هم کم!!!پس رشدش به چه دلیله!!!غیر از اینه که بازار ایران گوسفندیه!!!و مهم اینه پول بیاد پشت سهم.... ساختتمانی هم فعلا مهجوره ولی روز اون هم یواش یواش میرسه..شما برو حقوقی های ساختمونی علی االخصوص ثشرق را چک کن که چجوری نمیذاره سهم رشد کنه!!!

بله رانت و سفته بازی هم جزئیی از بورس هست اما این سهم یه رشد خوب داشته با توجه به بنیادی اش باید یه مدتی منتظر باشی تا برای صعود حرکت
کنه! خودرویی ها در وضعیت خوبی نیستند همون طور که گفتید وقتی سهم پشتوانه بنیادی قوی نداره میره بالا باید با تردیدی به صعودش نگاه کنی
بعدم من نمیگم رشد نمیکنه میگم بازه بلند مدت ! به نظر من تا اخر سال انتظار رشد ساختمانی ها رو نمیشه داشت ! به هر حال هر کسی یه نظری داره دیگه

newguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
برای خرید اشتراک وبلاگ حسین اسدی نیا تا به حال IvY و Si30KhaN واریز کرده اند که با خود من میشه 3نفر
منتظر واریز 2نفر دیگه هستم.باور کنید ارزش داره.اگه آرشیو مطالب ایشون رو نگاه کنید میبینید چقدر به موقع سیگنال خرید و فروش دادن
نمونش خداحافظی از بازار سکه و دلار بود که زمستان 91 صورت گرفت و ایشون به صراحت اعلام کردند.
30 تومن پولی نیست که بخواید فکرکنید.پول 1پیتزای خانوادس
به جای 150 تومن دارید 30تومن میدید!برای 3ماه!

6 7 تا از سیگنالهاش رو مال دو هفته پیش نگاه کردم ردخور نداشت. پیش بینی هاش عالیه.

منم پایه خرید هستم. مثل اینکه پیتزای این ماه رو باید بیخیال شد :D

بالا