• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستانی که قصد خرید سهام را دارند ( مخصوصا کسانی که قصد سرمایه گذاری کوتاه مدت و میان مدت را دارند ) کمی در انتخاب سهام دقت کنند . همه بازار رشد داشته اما بعضی سهام بیش از حد و یا بدون دلیل بنیادی و فقط به دلیل جو بازار رشد داشته اند . مراقب باشید به هوای اینکه بازار مثبت است هر سهمی را خریداری نفرمائید .

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر شما آيا بازار حبابي شده؟ به نظر خودم ريسك خريد سهام زياده.

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
به گفته خیلی از دوستان سهام بترانس رشد باید رشد میکرد
ولی چند روزیه که همش ریزش داشته
دلیل این ریزش چی می تونه باشه؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
به نظر شما آيا بازار حبابي شده؟ به نظر خودم ريسك خريد سهام زياده.

بعضی سهم ها پر ریسکند
ولی بعضیا ریسکی ندارند
مثلا خرید ثمسکن 190 تومنی چه ریسکی داره؟سود سال 92 که 50 تومنه و تو مجمع 40 تقسیم میکنه
سال 93
بابت تعدیل سود ثغرب از69به85تومن و تعدیل سود ثشرق از28به47تومن(100%هم قبلا افزایش سرمایه داده) و تعدیل سود ثتران از28به31تومن و افزایش سود سرمایگذاریهای ساختمانی خارج بورسی)
سال93این شرکت60-65تومن سود میسازد که اول کار ممکن50-54تومن اعلام کنه هر چند ثغرب سودش سال93میتواند از85به110و ثشرق هم از47به65تومن برسه که در این حالت ثمسکن حتی میتونه 70تومن سود بسازه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
با سلام

مبلغ 5 میلیون خرید سهام ثمسکن رو پیشنهاد میدید ؟
یا ...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دیگه به نظرم برای سرمایه گذاری در بورس دیر شده رشدبورس خودشو کرده فکر نکنم دیگه خیلی بالا بره

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
این پست منو کوت کن!
نوروز 93 شاخص 90 هزار رو می بینیم !

من در مورد مقدار رشد شاخص نظری ندارم!!
اما موافقم که بورس هنوز جا رشد داره
اینجور که به نظر می رسه مذاکرات خوب بوده
پس مقدار زیادی پول سرگردون که تو بخشه سکه و دلار هست میاد به سمت بورس

newguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دیگه به نظرم برای سرمایه گذاری در بورس دیر شده رشدبورس خودشو کرده فکر نکنم دیگه خیلی بالا بره

تجربه نشون داده که هر بازاری که اقبال عمومی بهش خیلی زیاد شد بعد یک مدت کوتاهی روند سعودی خودش رو از دست میده.

اما همون تجربه نشون داد که ممکنه بورس توی کوتاه مدت بدون سود یا حتی ضرر ده بشه ولی در بلند مدت بهترین سرمایه گذاری بعد از مسکن بوده و چه بسا در بعضی مواقع بهتر از مسکن هم جواب داده.

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
حتما نباید پول بدید که از تحلیل ها استفاده کنید!خلاصه ای از سایتها و فروم هایی که اساتید توش مینویسن رو براتون میارم(10 برابر ارزشمندتر از هر سایت پولی) پرشین تحلیل پرشین تحلیل وبلاگ حسین اسدینیا: asadinia.blogfa.com صفحه کاظم نادر علی در فیس بوک kazem naderali رو سرچ کنید قسمت تالار اختصاصی تالار بورس:(چند تا از اساتید مینویسن) تالار تحلیلی اختصاصی تاپیک نوشته های باربد: دو خط از ذهنیات باربد - صفحه 1405 تاپیک گل آقا: http://simayebourse.com/thread214-63.html تاپیک یاسر شریعت: http://www.boursy.com/showthread.php?t=1902&page=187 تاپیک استاد بلامنازع تکنیکال:برج مراقب لینک 1سری از نویسنده های سایت بورکس pro.bourex.info مثل:دنیای بورس-مخبرالدوله-bourse4ever-mmtajik 1سری کاربران سایت ادان تحلیل: adantahlil.com علیرضااسماعیلی-پرریسک-محمد رضا شفیعی-سایه محمدی ابتدا باید اصول تحلیل بنیادی و تکنیکال رو بلد باشید و سپس به خوندن روزانه مطالب بالا بپردازید برای شروع بنیادی:تحلیل بنیادی علی شیدایی برای شروع تکنیکال: جان مورفی .............................................
با سلام دوست عزیز یک دنیا سپاسگزارم راهنمایی تون بسیار مفید و کامل بود مطالعاتی داشتم اما با راهنمایی های شما مطالعات دقیق تری رو شروع کردم.بازم ممنون

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان اگه پایه هستید چند نفر جمع شیم اشتراک 3ماهه وبلاگ حسین اسدی نیا رو بخریم
150 تومنه برای 3ماهه.به غیر از مطالبی که روی وبلاگش میزاره کلی ایمیل هم میزنه و 1جزوه 200 صفحه ای(آموزشی) هم اولش بهت میده
کسی پایه بود پ.خ بده.5نفر بشیم مفت در میاد(ماهی 10 تومن)
asadinia.blogfa.com

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
150 تومنه برای 3ماهه.به غیر از مطالبی که روی وبلاگش میزاره کلی ایمیل هم میزنه و 1جزوه 200 صفحه ای(آموزشی) هم اولش بهت میده
asadinia.blogfa.com

داداش من پایه ام.
اگر چند نفر جمع بشن خبر بدین
فدات

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

یکم توضیح میدید باید دقیق چی و بخریم ؟
جریان چیه ؟
محصولی باید بخریم یا سایت و ؟

منم پایه ام

مطالب وبلاگ ایشون تا 20 روز اخیر به صورت رمزی هستند و به علاوه کلی جزوه و ایمیل هم طی این مدت براتون میل میکنند.
در وبلاگ ایشون نوشته:
اشتراک وبلاگ و پکیج جزوات ایمیلی آموزشی برای طلا و بورس اوراق بهادار تهران: ایمیل های آموزشی شامل جزوه اینجانب است درباره بازار جهانی طلا و ایران، بورس اوراق بهادار تهران ، آموزش تحلیل تکنیکال مقدماتی تا متوسط، زبان انگلیسی برای اخبار بازار جهانی طلا، منابع مهم برای مطالعات بیشتر و جزوات آموزشی از نویسندگان دیگر .مدت اشتراک وبلاگ که شامل رمز دیدن مطالب روز و دریافت ایمیلهای آموزشی است، 4 ماه است. مطالب روزهای گذشته برای بازدید عموم باز هستند ( بجز معمولا 20 روز اخیر ) و علاقمندان با مطالعه این مطالب می توانند تشخیص دهند که آیا این نوشته ها برایشان مفید هست یا نه تا برای عضویت تصمیم بگیرند. دوره تمدید اشتراک هم 4 ماه است. مبلغ اشتراک 150 هزار تومان به حساب زیر در بانک سامان به نام حسین اسدی نیا واریز بفرمایید و جزییات کامل پرداخت را فقط ایمیل کنید.تصویر فیش را به هیچ وجه پیوست نفرمایید.
فعلا بنده-IVY-farzad sadeshi-xcalibo
تا اینجا شدیم 4 نفر.فقط دوستان اگه 100% پایه هستند اعلام کنند.راستش زورم اومد 150 بدم گفتم خوردش کنیم

blue2mans

Registered User
لایک‌ها
0
طرح عيد تا عيد

با عرض تبریک عید سعید قربان خدمت شما کاربران
سامانه،

بورس روزانه به مناسبت این عید فرخنده برای
کاربران عمومی ، 20% تخفیف جهت ارتقابه عضویت
ویژه در نظر گرفته است.
جهت استفاده از تخفیف به برگه تعرفه عضویت
مراجعه فرمایید.
ضمناً تخفیف فقط شامل عضویت یک ماهه می باشد.
تعرفه عضویت - "بورس روزانه"

انشالله آنچه امام حسین (ع) در دعای عارفانه
عرفه ازخداوند متعال طلبیدند رزق و روزی شما
مومنین شود. التماس دعا

blue2mans

Registered User
لایک‌ها
0
از این فروم کمال تشکر را دارم که با حمایت خود سعی در آگاه نمودن کاربران در حوضه های مختلف را دارد
با تشکر

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

با سلام

لطفا سایتی معرفی کنید از همین اشتراکی ها که سیگنالهای خرید سهامی که میده معتبر و پرسود باشه

5 میلیون سهام ثمسکن رو خریدش رو پیشنهاد میدید ؟

ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اگر نیاز به جزوه آموزشی دارید که جزوه آموزش تکنیکال و کندل استیک و روش های تحلیل بنیادی دارید یا دوره آموزشی حضوری برید و در صورتی که جزوه الکترونیکی میخواین مجانی کلی تو نت هست ! جزوه آموزش تحلیل تکنیکال من دارم حدود 108 صفحه با تصویر آموزش داده !

اگر هم سیگنال میخواید که خوب من با radiosaham.ir کار میکردم یه موقعی خوب بود . سیگنال های خوبی میداد مخصوصا بانکی / پتروشیمی

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
اگر نیاز به جزوه آموزشی دارید که جزوه آموزش تکنیکال و کندل استیک و روش های تحلیل بنیادی دارید یا دوره آموزشی حضوری برید و در صورتی که جزوه الکترونیکی میخواین مجانی کلی تو نت هست ! جزوه آموزش تحلیل تکنیکال من دارم حدود 108 صفحه با تصویر آموزش داده !

اگر هم سیگنال میخواید که خوب من با radiosaham.ir کار میکردم یه موقعی خوب بود . سیگنال های خوبی میداد مخصوصا بانکی / پتروشیمی

این کلاس ها که می گید خودتون رفتید؟
جایی می شناسید که اصفهان این کلاسا برگزار بشه؟

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
asadinia.blogfa.com

سایتشون را بهم بدید
به احتمال زیاد منم می شم نفر پنجم

بالا