• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان ببخشید خیلی عذر می خوام.

میشه این اصطلاحات صف خرید و صف فروش رو یه توضیحی بدید:d

صف فروش یعنی یکعده صف کشیدن که سهمشون رو بفروشن و خریداری نیست و صف خرید یعنی یکعده صف کشیدن که سهم بخرن و فروشنده ای نیست.

معمولا اون سهمهایی که توی لیست برترین عرضه ها هستند صف فروش هستند و برعکس . البته این صفها پایدار نیستند و به محض پیدا شدن خریدار (هنگام صف فروش ) یا فروشنده(هنگام صف خرید)ممکنه از بین برن و معاملات سهم روان بشه .

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من همیشه از پیشنهادات دیگران واسه سرمایه گزاری استفاده میکنم
وبلاگ آسان بورس اکثر اوقات سهام خوبی معرفی میکنه
یه قیمت ناچیز هم میگیره فقط واسه اینکه مطلب رو درج کرده یعنی کلا رایگان میفته2000 تومان
یه سر بزنین خودتون ببینین

در ضمن دوستانی که میگن سهم 1000 تومان 100 تومان در روز سود یا ضرر داره در جوابشون باید عرض کنم نوسان بورس در حالت عادی 4 درصد و در فرابورس 5 درصد است یهنی سهم 1000 تومان در روز میتونه بین 0تا نهایت 50 تومان سود داشته باشه یا ضرر
این قانون بورسه

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من همیشه از پیشنهادات دیگران واسه سرمایه گزاری استفاده میکنم
وبلاگ آسان بورس اکثر اوقات سهام خوبی معرفی میکنه
یه قیمت ناچیز هم میگیره فقط واسه اینکه مطلب رو درج کرده یعنی کلا رایگان میفته2000 تومان
یه سر بزنین خودتون ببینین

در ضمن دوستانی که میگن سهم 1000 تومان 100 تومان در روز سود یا ضرر داره در جوابشون باید عرض کنم نوسان بورس در حالت عادی 4 درصد و در فرابورس 5 درصد است یهنی سهم 1000 تومان در روز میتونه بین 0تا نهایت 50 تومان سود داشته باشه یا ضرر
این قانون بورسه

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
پذیره‌نویسی صندوق بذر امیدآفرین آغاز شد

تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۰۷/۰۳ منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۰۲۵

گروه بنگاه‌ها- پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بذر امید آفرین با مجوز رسمی از سوی سازمان بورس و اوراق‌ بهادار در حال انجام است.
مدیر واحد مدیریت دارایی‌های شرکت تامین سرمایه امید با بیان مطلب فوق گفت: این صندوق از نوع سرمایه‌گذاری در سهام و در اندازه کوچک است. هر واحد سرمایه‌گذاری آن یک میلیون ریال بوده و حداقل سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این صندوق‌ها 10 واحد و حداکثر 2500 واحد است. مازیار فرخی با اشاره به اینکه اندازه صندوق پنج میلیارد تومانی است، در خصوص زمان پذیره‌نویسی این صندوق ادامه داد: پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بذر امید آفرین از تاریخ 30 شهریور ماه شروع شده و به مدت 10 روز کاری یعنی تا تاریخ 10 مهرماه ادامه دارد. به گفته این مقام مسوول، مدیر و ضامن صندوق شرکت تامین سرمایه امید، متولی آن موسسه حسابرسی فريوران همچنین موسسه خدمات حسابرسی مدبران مستقل نيز به عنوان حسابرس صندوق انتخاب شده است. فرخی با اشاره به نحوه پذیره‌نویسی صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک بذر امید آفرین گفت: افراد برای پذیره‌نویسی اولیه به منظور احراز هویت بايد مراجعه حضوری به عمل آورند. مدارک لازم برای پذیره‌نویسی یک کپی از کارت ملی و شناسنامه و تکمیل یکسری فرم‌های مربوطه است، همچنین لازم است مبلغ موردنیاز به حساب بانکی صندوق واریز شود. این در حالی است که در دفعات بعدی افراد می‌توانند از طریق مراجعه به سایت bazreomidfund.ir یا تماس با شماره تلفن 3-88536871 اطلاعات لازم را در این ارتباط کسب کنند. مدیر واحد مدیریت دارایی‌های شرکت تامین سرمایه امید ابراز امیدواری کرد: با توجه به بازده خوب بازار سرمایه از ابتدای سال، تمام واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بذر امید‌آفرین پذیره‌نویسی شود.

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان به نظر شما برای یادگیری کار در بورس باید کلاس حضوری شرکت کرد،
و یا با کتاب و نرم افزار و مطالب آموزشی سایت ها میشه شروع کرد؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
مطالب آموزشی سایتها و کتاب ( اصول حسابداری ، اقتصاد خرد و کلان و مدیریت مالی ) و بعد کتابهای مربوط به بورس مثل تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و ... رو بخون . از سایت بورس مجازی هم کمک بگیر .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بچه ها برای خرید کدام صندوق سرمایه گذاری را پیشهناد میدهن؟این که مغرفی کردین به سودآوری بورسیران و آگاه هست؟دنبال صندوقی هستم که لااقل سالی 100% بده،نه اینها که سود بانکی هم در نمیارن

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
بچه ها برای خرید کدام صندوق سرمایه گذاری را پیشهناد میدهن؟این که مغرفی کردین به سودآوری بورسیران و آگاه هست؟دنبال صندوقی هستم که لااقل سالی 100% بده،نه اینها که سود بانکی هم در نمیارن

خب چرا تو همین بورسیران و آگاه سرمایه گذاری نمی کنی ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوستان، من میخوام یک سرمایه گذاری کوچیک توی بورس انجام بدم، بنظرتون چکاری باید انجام بدم؟ اصلا تجربه ای ندارم، نظرتون رد مورد کارگزاران چیه؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

هیچ صندوق با سابقه ای میانگین بازدهی سالیانه اش 100درصد نبوده و نیست . این بازده های بالا هم که می بینید منم اول به اشتباه افتادم و فکر کردم خیلی سود دهی دارند اما همین گرانی سال اخیر باعث افزایش بازدهی اینها و در نهایت افزایش میانگین سالیانه شده .در حالت خوشبینانه در وضعیت با ثبات اقتصادی این صندوقها فکر نکنم بازدهشون بیش از دو برابر سود بانک باشه چه برسه به 100درصد .

البته من اطلاعاتم در این مورد کمه اساتید بیاند راهنمایی کنند جایی هم من اشتباه گفتم تصحیح کنند :)

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
بله 64 هزار واحد خیلی بالاست البته تو بورس ایران این چیزا زیاد عجیب نیست
بورسی اساسش رو شایعاته نه تحلیل
امروز هم روحانی این حال رو به بورس داد که تونست از مرز 64 هزار واحد بگزره

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
این مفید چرا تازه گیها اینقدر بد شده
امروز نزدیک بود یه حال اساسی به ما بده

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من چندین سوال داشتم :
1.صندوق سرمایه گزاری که پذیره نویسی میکند آیا سرمایه گزاری در اون رو توصیه میکنید ؟
2.خرید سهام و بورس رو به صورت شخصی پیشنهاد میکنید یا همون سرمایه گزاری از طریق صندوق ؟
3.منظور من از سوال 1 همون پذیره نویسی برای صندوق بذر امید آفرین بود

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من چندین سوال داشتم :
1.صندوق سرمایه گزاری که پذیره نویسی میکند آیا سرمایه گزاری در اون رو توصیه میکنید ؟
2.خرید سهام و بورس رو به صورت شخصی پیشنهاد میکنید یا همون سرمایه گزاری از طریق صندوق ؟
3.منظور من از سوال 1 همون پذیره نویسی برای صندوق بذر امید آفرین بود

سوال یک و سه : افرادی که تجربه خاصی در زمینه بورس ندارند توصیه میشود وارد صندوق های سرمایه گزاری شوند

انتخاب صندوق کار زیاد سختی نیست بیشتر به دنبال با سابقه ها و صندوق هایی باشید که صورت های مالی شفاف و قابل هضم داشته باشند اعداد نجومی بعضی از صندوقها مشکل داره - صندوق بذر افرین رو اطلاع ندارم

سوال دو : اگر تسلط کافی به بورس دارید چرا باید پولت رو در صندوق ها سرمایه گزاری قرتر بدهید ؟؟؟؟!!!!!!!!!

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سوال یک و سه : افرادی که تجربه خاصی در زمینه بورس ندارند توصیه میشود وارد صندوق های سرمایه گزاری شوند

انتخاب صندوق کار زیاد سختی نیست بیشتر به دنبال با سابقه ها و صندوق هایی باشید که صورت های مالی شفاف و قابل هضم داشته باشند اعداد نجومی بعضی از صندوقها مشکل داره - صندوق بذر افرین رو اطلاع ندارم

سوال دو : اگر تسلط کافی به بورس دارید چرا باید پولت رو در صندوق ها سرمایه گزاری قرتر بدهید ؟؟؟؟!!!!!!!!!

تسلط کافی ندارم متاسفانه
خواستم بدونم سرمایه گزاری در صندوق تازه تاسیس خوب هست یا خیر ؟
پذیره نویسی صندوق سرمایه گزاری بذرآفرین تا 10 مهرر هست لطفا سریع راهنمایی کنید ممنونم
پذیره نویسی یعنی میشیم جز سهامداران ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تسلط کافی ندارم متاسفانه
پذیره نویسی صندوق سرمایه گزاری بذرآفرین تا 10 مهرر هست لطفا سریع راهنمایی کنید ممنونم

اگر تسلط ندارید بهتره در صندوق های سرمایه گذاری وارد شوید و با مقدار اندکی از سرمایه خود معامله کنید تا تجربه کافی رو بدست بیاورید

باید در مورد صندوق تازه تاسیس تحقیق و از افرادی که در اون صندوق مسئولتی دارند اصمینان حاصل نمایید

بذر افرین رو من نمیشناسم

بله شما به نوعی سهامدار صندوق محسوب میشوید

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
تسلط کافی ندارم متاسفانه

به نوعی سهامدار میشین . البته اینا سهم نیستند و شما درواقع پولتون رو برای خرید و فروش سهم در اختیار صندوق قرار میدین .
اینکه این صندوق خوب هست یا نه مشخص نیست چون تازه راه افتاده . اما مزیتش اینه که با پول کم هم میتونین واردش بشین . شما معمولا باید 10 واحد خرید کنید . اگر سراغ صندوقهای دیگه برید باید حداقل چند میلیونی خرج کنید اما واحد های این صندوق رو با یک میلیون هم میشه خرید . بهتره بازهم کمی مطالعه کنید و بعد اگر خواستید اقدام به خرید کنید . توی همین انجمن مطالب خوبی در مورد صندوقها نوشته شده .

http://forum.persiantools.com/t454733.html

بالا