• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بنده از 17 میلیونی که سرمایه گذاری کردم ، 11 میلیون را کشیدم بیرون و در دلار و سکه هم سرمایه گذاری کردم.

ریزش اخیر بور من رو نگران کرد و برای کوتاه مدت خوش بین نیستم

سهم پیشنهاد نمیکنم اما سبدم شامل

فملی
کاما
تاپیکو
رپمنا
فخوز

میباشد

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بنده از 17 میلیونی که سرمایه گذاری کردم ، 11 میلیون را کشیدم بیرون و در دلار و سکه هم سرمایه گذاری کردم.

ریزش اخیر بور من رو نگران کرد و برای کوتاه مدت خوش بین نیستم

سهم پیشنهاد نمیکنم اما سبدم شامل

فملی
کاما
تاپیکو
رپمنا
فخوز

میباشد

بترس از سرنوشت مپنا . ازش فقط نوسان بگیر. تو منفی ها واقعا داشت چشمک میزد . مشکلش اینه که اونی که میچرخوند تو شبندرم هست
فملی امروز کد به کد شد 105 تا
خبرش نمیدونم چیه که این قد دارن مانور میدن . بدیش اینه که خیلی به قیمت های جهانی وابستس

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
شما چطور با یک پست کاربر فعال سریال تلویزیونی شدید؟؟؟

دوست عزیز من شیش ساله تو این فاروم هستم پستام هم خیلی زیاد بود قبلنا . نمیدونم چرا صفر شده . این پستو بعد از دقیقا دو سال گذاشتم . جالب اینکه پست قبلترش هم به فاصله ی یک سال بود . فک کنم اَ دَ سّر شمردن

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیز من شیش ساله تو این فاروم هستم پستام هم خیلی زیاد بود قبلنا . نمیدونم چرا صفر شده . این پستو بعد از دقیقا دو سال گذاشتم . جالب اینکه پست قبلترش هم به فاصله ی یک سال بود . فک کنم اَ دَ سّر شمردن

شما چون اکثر پستهاتون تو تاپیک سریال ها بود الان اون انجمن به طور کامل حذف شده و طبیعتا پست های شما هم پاک شده. من الان باید 2 هزارتا پست داشته باشم ولی همش دود شد رفت.

: شاخص با 62904 و با افزایش 1197 نسبت به روز گذشته بسته شد./

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان حالا یک سوال اگر کسی بخواهد مثلا برای شش ماه اینده چند تا سهام خوب انتخاب بکند و یک سود معقول به دست بیاورد کدام سهام ها
را پیشنهاد می کنید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
هدف شاخص بنظرم73500 باشد بعد از اون یک اصلاح درست و حسابی و سپس شاخص 90000 در بهار سال 93

38891664756546909906.png

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
روی وتوسم زیره 200 تومن بسیار + هستم
NAV سهم به بالای 330 رسیده و در حال حاظر در 60% اون معامله میشه
در گزارش 6ماهه تونسته 33تومن بسازه و سود بالای 60تومن برای این شرکت بسیار محتمل است
سال مالی شرکت 3ماهه دیگه تموم میشه و معمولا بین 60 تا 65 درصد سود رو تقسیم میکنه
پروژه خیابان برزیل شرکت که تاثیره شگرفی روی سودآوریش داره میره واسه سال بعد
مصاحبه مدیر امور سرمایه گذاری های شرکت با بورس نیوز رو بخونید
در کل تو این قیمتها بسیار کم ریسکه
نمیدونم دوستان پیشنهادات خریده من تو همین تاپیکو یادشون هست یا نه؟
وبملت 100 تومنی-کچینی 290 تومنی و...

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
خبرهای بسیار بسیار خوش از بترانس ( ایران ترانسفو ) میرسه دوستان غافل نشید ؛ این سهم خرداد ماه 220 تومان و اکنون 580 ! هر روز دیره برا پیوستن به بترانس

بانک پاسارگاد وپاسار در یابید با چه قدرتی به سمت 250 و بعدش 280 میره ... ارزشمند

هر چی وتوسم بود دیروز فروخته شد و بترانس اضافه شد

سهم خودرویی با یه خبر منفی صف خریدش به صف فروش تبدیل بشه

smahdih

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و درود

دوستان من زیاد اهل بورس نیستم ، میخواستم از اونایی که حرفه ای اینکارن بپرسم نظرشون در مورد سرمایه گذاری تو بورس چیه؟ دلیلتون چیه؟

خب اگه خوبه سهام چه شرکتهایی بنظرشون روند صعودی داره؟ با دلیل

اگه بخوایم مقایسه کنیم بنظرشون سرمایه گذاری تو بورس بهتره با بازار ارز یا سکه یا یه سبدی از همه اینا؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
مقدار زیادی سمگا در 1766 خریداری شد

سهم خوبی هست یا نه بعد این قدر خریدی با این مقدار
باید روی چه مقداری بفروشی
بعدم ایا الان بهترین سهم ها در بازار خودروی ها و بانک ها هستند

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سهم خوبی هست یا نه بعد این قدر خریدی با این مقدار
باید روی چه مقداری بفروشی
بعدم ایا الان بهترین سهم ها در بازار خودروی ها و بانک ها هستند
فکر کردم خوبه که زیاد خریدم ... میراث فرهنگیه و هم قیمتش مناسبه و هم یه پروژه بزرگ در حال ساخت داره

خودرو ها الان صف خریدن اکثراً ... بانک ها رو دنبال نمیکنم

mfahimnia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا احسان الان چه سهمی رو شما پیشنهاد می دی واسه خرید؟؟؟؟؟؟ یه سری می گن تا شنبه صبر کن اوضاع بازار شفاف بشه ..شما نظرت چیه؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا احسان الان چه سهمی رو شما پیشنهاد می دی واسه خرید؟؟؟؟؟؟ یه سری می گن تا شنبه صبر کن اوضاع بازار شفاف بشه ..شما نظرت چیه؟
خرید الان ریسکه ولی ریسکی که میتونه همه چی رو براتون عوض کنه
صبر کنید تا اوضاع یه کم آروم بشه.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
فکر کردم خوبه که زیاد خریدم ... میراث فرهنگیه و هم قیمتش مناسبه و هم یه پروژه بزرگ در حال ساخت داره

اکثر خودرویی ها امروز منفی و یا صف فروش شدند . البته وقتی صف خرید هم بودند خیلی از فعالان بازار نسبت به این صفها هشدار می دادند . اینطور که شنیدم سایپا زیان ده هست . فرضا تحریمها هم رفع بشه و بتونه چهار تا پراید هم بیشتر بفروشه کلی طول میکشه تا از زیان به سود برسه البته نه سود خیلی بالا و یک سود متوسط و احتمالا با رشد کم .
آقا احسان در مورد سمگا کار کردی ؟ اگر میشه مزایای این سهم رو خلاصه بگو تا ما هم کمی آشنا بشیم . راستی سهامداران عمده این سهم رو میشناسی ؟ فکر میکنم این شرکت به رحیم مشاعی و دار و دسته اش وابسته هست .

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من همیشه از پیشنهادات دیگران واسه سرمایه گزاری استفاده میکنم
وبلاگ آسان بورس اکثر اوقات سهام خوبی معرفی میکنه
یه قیمت ناچیز هم میگیره فقط واسه اینکه مطلب رو درج کرده یعنی کلا رایگان میفته2000 تومان
یه سر بزنین خودتون ببینین

Behnam:

کاربر فعال
لایک‌ها
0
مسکنی ها مجامعشون نزدیکه . تو آبان .یه مسکنی خوب اگه بخریم فعلا به نظر جواب میده . هرچند خود مسکنی ها فعلا قابلیت خاصی ندارن

دوستان تو این بازار هشل هفت سهم های ریزه میزه رو دریابید . سهمای زیر خاکی .

behnam3688

Registered User
لایک‌ها
53
والبر
واتی
بشهاب
وتوشه
خراسان
کرماشا
با دید میان مدت بخرین حالشو ببرین

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

من موندم شما بازار را چجوری رصد میکنی؟خودرویی های بجز ایرانخودرو، دیروز تمام صف خریدشون ریخت و بعضا به صف فروش هم تبدیل شدن مثل خزامیا یا خپارس!!! که به اتفاقات سه شنبه مربوط بود که فقط اگه امروز خبر +از اجلاس بیاد بیرون باز هم شنبه به همراه بانکی ها صف خرید میشن!!!واگه خبر-صف فروش
بانکها را اگر به دولت جدید ایمان دارین که میخاد تثبیت را برقرار کنه گزینه خوبی برای سرمایه گذاری هست و اگر قبول ندارین،گزینه مناسبی نیست...
در مورد سمگا بفرمایید چه تحلیلی داشتین که خریدید،اینکه پروژه داره میسازه که دلیل نمیشه سودآوری خاصی داشته؟اگه به ساخت پروژه باشه کلی شرکت مثل ثاباد و ثفارس و ثشرق و ثتران و...دارن پروژه های عظیم میسازن که بعضا ارزششون تا100-200 میلیارد هم هست..هرچند من بنظرم بهار مسکنی ها هم نزدیک هست..
در مورد خودروسازها هم از پارسال تا حالا که قیمتشون حدودبیشتر از نصف قیمت فعلی بوده میگفتن زیانده بوده ولی قیمت فعلی شون حدود1.5 برابر قیمت 7-8 ماه پیش است!!!برخی فعالان هم به خودرویی ها یی مثل ایرانخودرو اعتقاد زیادی دارن و احتمال میدهن که قیمتش به 350-400 هم برسد..در بورس ایران مسئله اصلی اینه که پول بیاد پشت سهم که همین باعث رشدش میشه وگرنه بهترینسهم هم باشه درجا میزنه!!!!نمونه اش هم زیاده،مثلا سیمانی ها دو ماه پیش کلی رشد داشتن ولی تا پول ازشون تخلیه شد،کلی افت پیدا کردن،درصورتیکه هنوز قیمت واقعی شون خیلی باید بیشتر از این حرفا باشه...بورس ایران به گفته دوستان بورسی گوسفندی هست، وسرتاسر احساس،یک روز بی دلیل منطقی سهم صف خرید میشه و فرداش هم صف فروش(حتی بنیادی ترین سهم)

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان ببخشید خیلی عذر می خوام.

میشه این اصطلاحات صف خرید و صف فروش رو یه توضیحی بدید:d

بالا