• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
قندی ها امروز تقریبا خوب بودن
خودرویی ها هم که ماشالله فقط تحت تاثیر جو و شایعات کار میکنن

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
اینجا چرا اینقدر کم کاره
دوستان یه حالی به این فروم بدین

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت اساتید
10 میلیون بیکار دارم اطلاع زیادی از بورس ندارم، (اما اگه ببینم سودش مناسبه علاقه دارم که مطالعه کنم)
با 10 تومان برای شروع میزان سود مطمین سالانه حدکدا چه میزانه؟
سپاس

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام خدمت اساتید
10 میلیون بیکار دارم اطلاع زیادی از بورس ندارم، (اما اگه ببینم سودش مناسبه علاقه دارم که مطالعه کنم)
با 10 تومان برای شروع میزان سود مطمین سالانه حدکدا چه میزانه؟
سپاس

دوست عزیز برای تازه کار با مبلغ 10 میلیون برای سرمایه گذاری توصیه نمیشه
به نظر من باید یک سال مطالعه داشته باشین و برای شروع با مبلغ پایین و مازاد بیاین تو این بازار

برای شروع یادگیری هم یه سر به سایت irvex.ir بزنید
هم میتونید به صورت آزمایشی سهام خرید و فروش کنید و هم میتونید از فیلم ها و کتاب هایی که تو سایت استفاده کنید
Sent from my LT26i using Tapatalk 2

azhssr

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز برای تازه کار با مبلغ 10 میلیون برای سرمایه گذاری توصیه نمیشه
به نظر من باید یک سال مطالعه داشته باشین و برای شروع با مبلغ پایین و مازاد بیاین تو این بازار

برای شروع یادگیری هم یه سر به سایت irvex.ir بزنید
هم میتونید به صورت آزمایشی سهام خرید و فروش کنید و هم میتونید از فیلم ها و کتاب هایی که تو سایت استفاده کنید
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
بهتون توصیه میکنم 1 تومان از پولتون رو خودتون خرید وفروش کنید تا یک سال تا از بازار ایران با خبر بشید و تو این یک سال باقیمانده پولتون رو به صندوقهای سرمایه گزاری بدین تا اونا واستون مدیریت کنند

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
بهتون توصیه میکنم 1 تومان از پولتون رو خودتون خرید وفروش کنید تا یک سال تا از بازار ایران با خبر بشید و تو این یک سال باقیمانده پولتون رو به صندوقهای سرمایه گزاری بدین تا اونا واستون مدیریت کنند
ممنون از راهنماییتون
خودم هم قصد دارم پول رو به یه کارگزار مطمین یا صندوق سرمایه گزاری بدم تا زمانی که اطلاعاتم برای ورود به بورس کافی بشه
سوالم اینه، با 10 میلیون حدودا چه میزان سود حاصل میشه؟ ( بدر صورت تحویل به صندوق سرمایه گزاری-در صورتی که شخصا یه فرد توی بورس فعالیت کنه)
البته میدونم که نمیشه دقیق مشخص کرد ولی اگه لطف کنید یه بازه حدودی رو بفرمایید ممنون میشم
سپاس

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
روی وتوسم زیره 200 تومن بسیار + هستم
NAV سهم به بالای 330 رسیده و در حال حاظر در 60% اون معامله میشه
در گزارش 6ماهه تونسته 33تومن بسازه و سود بالای 60تومن برای این شرکت بسیار محتمل است
سال مالی شرکت 3ماهه دیگه تموم میشه و معمولا بین 60 تا 65 درصد سود رو تقسیم میکنه
پروژه خیابان برزیل شرکت که تاثیره شگرفی روی سودآوریش داره میره واسه سال بعد
مصاحبه مدیر امور سرمایه گذاری های شرکت با بورس نیوز رو بخونید
در کل تو این قیمتها بسیار کم ریسکه
نمیدونم دوستان پیشنهادات خریده من تو همین تاپیکو یادشون هست یا نه؟
وبملت 100 تومنی-کچینی 290 تومنی و...

پیشنهاد خرید وتوسم در 2شنبه 1مهر
http://forum.persiantools.com/t174168-page93.html
قیمت اون روز 198 تومن بود
امروز 247 تومن
بازدهی 25% در 18 روز

akrami nejhad

Registered User
لایک‌ها
25
دوستای عزیز به نظرتون اگر این شرکتای نفتی اروپایی دوباره برگردن تو بازار ایران تکلیف سهامای شرکتای نفتی و محصولات مربوط به اون چی میشه؟

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان سلام
کسی با این سایت آشنایی داره؟ مدعی شده که با پرداخت مبلغی تحلیلی رو ارائه میده که مناسب شماست مثلا برای بازدهی ماهیانه 15درصد 40هزارتومن میگیره بازدهی 200درصد ماهیانه 450تومن و ...
آیا میشه به این سایت اعتماد کرد؟اگه آشنایی دارید ممنون میشم پاسخ بدید اینم آدرس سایت :

پایگاه اطلاع رسانی سرمایه گذاری بورس — تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام ، پشنهاد خرید و فروش سهام

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دوستان سلام
کسی با این سایت آشنایی داره؟ مدعی شده که با پرداخت مبلغی تحلیلی رو ارائه میده که مناسب شماست مثلا برای بازدهی ماهیانه 15درصد 40هزارتومن میگیره بازدهی 200درصد ماهیانه 450تومن و ...
آیا میشه به این سایت اعتماد کرد؟اگه آشنایی دارید ممنون میشم پاسخ بدید اینم آدرس سایت :

پایگاه اطلاع رسانی سرمایه گذاری بورس — تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام ، پشنهاد خرید و فروش سهام

اینجور سایت ها مثل ماهی فروختنه !
البته سوددهی خوبی داره بعضی از سیگنال هاشون ولی خوب ماهیگیری حتی کم هم یاد بگیرید خیلی بهتر هست .

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
اینجور سایت ها مثل ماهی فروختنه !
البته سوددهی خوبی داره بعضی از سیگنال هاشون ولی خوب ماهیگیری حتی کم هم یاد بگیرید خیلی بهتر هست .

ممنون از پاسخت
اصلا مورد اطمینان هست یا نه؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان سلام

حتما نباید پول بدید که از تحلیل ها استفاده کنید!خلاصه ای از سایتها و فروم هایی که اساتید توش مینویسن رو براتون میارم(10 برابر ارزشمندتر از هر سایت پولی)
پرشین تحلیل
پرشین تحلیل
وبلاگ حسین اسدینیا:
asadinia.blogfa.com
صفحه کاظم نادر علی در فیس بوک
kazem naderali رو سرچ کنید
قسمت تالار اختصاصی تالار بورس:(چند تا از اساتید مینویسن)
http://forum.talarebourse.com/f70/
تاپیک نوشته های باربد:
دو خط از ذهنیات باربد - صفحه 1405
تاپیک گل آقا:
http://simayebourse.com/thread214-63.html
تاپیک یاسر شریعت:
http://www.boursy.com/showthread.php?t=1902&page=187
تاپیک استاد بلامنازع تکنیکال:برج مراقب
لینک
1سری از نویسنده های سایت بورکس
pro.bourex.info
مثل:دنیای بورس-مخبرالدوله-bourse4ever-mmtajik
1سری کاربران سایت ادان تحلیل:
adantahlil.com
علیرضااسماعیلی-پرریسک-محمد رضا شفیعی-سایه محمدی

ابتدا باید اصول تحلیل بنیادی و تکنیکال رو بلد باشید و سپس به خوندن روزانه مطالب بالا بپردازید
برای شروع بنیادی:تحلیل بنیادی علی شیدایی
برای شروع تکنیکال: جان مورفی
.............................................
دوستان به نظر بنده وپاسار در بازه زمانی 1ساله حداقل 40% سود داره.باز دوستان بررسی کنند:
ویژگی های وپاسار
حجم خرید حقوقی ها در سهم بسیار بالاست(بسته به روز حجم خریدشون بین 2-10 برابر فروششون است!)

هر سال30-35%رشد در جذب سپرده ها داشته و درصد هزینه مطالبات مشکوک الوصول پایینی نسبت به همتایان بانکی خود دارد.
سود سرمایگذاریها:
میدکو سال92بالای300میلیارد تومان سود خواهد ساخت عمده طرحهای این شرکت سال93راه اندازی می شود
لذا سود میدکو طی2سال به بیش از800-700میلیارد تومان خواهد رسید.
پاسارگاد امسال270میلیارد بابت سرمایگذاریها سود خواهد ساخت و 1200میلیارد بابت فعالیتهای بانکی در نتیجه بازای هر سهم 49تومان سود خواهد ساخت
اما سال93بابت سرمایگذاریها بالای500میلیارد تومان سود پیشبینی می شود و بالای1500میلیارد بابت فعالیتهای بانکی و هر سهم میتواند 67تومان سود بسازد.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
من زیاد به بورس وارد نیستم و فعلا می خوام با حجم کم جلو برم
به نظر شما سهام میدکو و شبندر برای شروع چه طوره؟
تا خرداد ماه سال آینده چقدر سود پیش بینی شده؟

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان خرید سهم کدام بانک را پیشنهاد می کنید؟

بالا