سلام خدمت اساتید
10 میلیون بیکار دارم اطلاع زیادی از بورس ندارم، (اما اگه ببینم سودش مناسبه علاقه دارم که مطالعه کنم)
با 10 تومان برای شروع میزان سود مطمین سالانه حدکدا چه میزانه؟
سپاس
بهتون توصیه میکنم 1 تومان از پولتون رو خودتون خرید وفروش کنید تا یک سال تا از بازار ایران با خبر بشید و تو این یک سال باقیمانده پولتون رو به صندوقهای سرمایه گزاری بدین تا اونا واستون مدیریت کننددوست عزیز برای تازه کار با مبلغ 10 میلیون برای سرمایه گذاری توصیه نمیشه
به نظر من باید یک سال مطالعه داشته باشین و برای شروع با مبلغ پایین و مازاد بیاین تو این بازار
برای شروع یادگیری هم یه سر به سایت irvex.ir بزنید
هم میتونید به صورت آزمایشی سهام خرید و فروش کنید و هم میتونید از فیلم ها و کتاب هایی که تو سایت استفاده کنید
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
ممنون از راهنماییتونبهتون توصیه میکنم 1 تومان از پولتون رو خودتون خرید وفروش کنید تا یک سال تا از بازار ایران با خبر بشید و تو این یک سال باقیمانده پولتون رو به صندوقهای سرمایه گزاری بدین تا اونا واستون مدیریت کنند
روی وتوسم زیره 200 تومن بسیار + هستم
NAV سهم به بالای 330 رسیده و در حال حاظر در 60% اون معامله میشه
در گزارش 6ماهه تونسته 33تومن بسازه و سود بالای 60تومن برای این شرکت بسیار محتمل است
سال مالی شرکت 3ماهه دیگه تموم میشه و معمولا بین 60 تا 65 درصد سود رو تقسیم میکنه
پروژه خیابان برزیل شرکت که تاثیره شگرفی روی سودآوریش داره میره واسه سال بعد
مصاحبه مدیر امور سرمایه گذاری های شرکت با بورس نیوز رو بخونید
در کل تو این قیمتها بسیار کم ریسکه
نمیدونم دوستان پیشنهادات خریده من تو همین تاپیکو یادشون هست یا نه؟
وبملت 100 تومنی-کچینی 290 تومنی و...
دوستان سلام
کسی با این سایت آشنایی داره؟ مدعی شده که با پرداخت مبلغی تحلیلی رو ارائه میده که مناسب شماست مثلا برای بازدهی ماهیانه 15درصد 40هزارتومن میگیره بازدهی 200درصد ماهیانه 450تومن و ...
آیا میشه به این سایت اعتماد کرد؟اگه آشنایی دارید ممنون میشم پاسخ بدید اینم آدرس سایت :
پایگاه اطلاع رسانی سرمایه گذاری بورس — تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام ، پشنهاد خرید و فروش سهام
اینجور سایت ها مثل ماهی فروختنه !
البته سوددهی خوبی داره بعضی از سیگنال هاشون ولی خوب ماهیگیری حتی کم هم یاد بگیرید خیلی بهتر هست .
ممنون از پاسخت
اصلا مورد اطمینان هست یا نه؟
دوستان سلام
کسی با این سایت آشنایی داره؟ مدعی شده که با پرداخت مبلغی تحلیلی رو ارائه میده که مناسب شماست مثلا برای بازدهی ماهیانه 15درصد 40هزارتومن میگیره بازدهی 200درصد ماهیانه 450تومن و ...
آیا میشه به این سایت اعتماد کرد؟اگه آشنایی دارید ممنون میشم پاسخ بدید اینم آدرس سایت :
پایگاه اطلاع رسانی سرمایه گذاری بورس — تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام ، پشنهاد خرید و فروش سهام