تا سالی 100 درصد هم دیدم اما تضمینی نیست ممکنه هم سود نده
سلام
یعنی صندوقهای سرمایه گزاری سالی 40 درصد سود میدن ؟؟
اونهایی که ثابت میدن که همون 20 درصد بانک هست که خب بانک بزاری راحتری
تا سالی 100 درصد هم دیدم اما تضمینی نیست ممکنه هم سود نده
سلام
یعنی صندوقهای سرمایه گزاری سالی 40 درصد سود میدن ؟؟
لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید ! اگه استاپ شما به اندازه همون 4 درصد روزانه باشه کال نمیشید!
در بورس شما وقتی یه سهم براش صف درست میشه باید بشینی تو صف تا گیرت بیاد یا یکی ازت بخره !
یعنی اگر یه سهم 10 روز منفی بخوره و هیچکس نباشه که شما بهش بفروشی مثل اینه که بدون استاپ پوزیشن گرفته باشی
در این مورد بحث رو ادامه ندید
من ادعایی نکردم و ندارم .فقط گفتم وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارید اطلاعات نادرست ندید که برای دوستان تازه وارد سوءتفاهم نشهداداش شما استادی، من در مورد چیزی اطلاع ندارم،
ولی انگار شما بیشتر میفهمی استاد!!!
قابل توجه دوستانی که قصد دارند با تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال آشنا شوند :
تحلیل تکنیکال مقدماتی و پیشرفته
سرفصل مقدماتی :
- روندها
- خطوط حمایت و مقاومت
- تئوری Dow
- آرایش های قیمتی برگشتی از جمله ( سر و شانه، سقف و کف دو قلو و سه قلو، کف گردو...)
...
تحلیل بنیادی مقدماتی
سرفصل مقدماتی :
- تعریف و تحلیل بنیادی و شناسایی عناصر مورد بررسی در این روش
- بررسی روند تحلیلی ( اقتصاد، صنایع و شرکت ها)
- انواع صورت های مالی
- ترازنامه، عناصر و محدودیت های ترازنامه
- صورت سود و زیان و عناصر صورت سود و زیان
- صورت جریان وجوه نقد
- صورت های مالی میان دوره ای ، اهداف گزارشگری مالی میان دوره ای
- هدف از تجزیه و تحلیل صورت های مالی
- انواع نسبت های مالی مزایا و محدودیت های آن
7 ساعت مبلغ 250.000 ریال
به همراه اشتراک یک ماهه رایگان نرم افزار ره آورد نوین
Mabnadp - آموزش
سلام،
بابت خصوصی ممنون. بسته تحلیل بنیادیش مورد استفاده خود شما بوده؟ تجـــاری هست یا واقـعا چیزی میشه ازش یاد گرفت؟
ممنون از پاسخ دوستان گرامی
برای انتخاب یک صندوق مناسب با چه چیزهایی ملاک باشه؟ میزان عمر صندوق , خالص دارایی ها , درصدها و ....
یک سوال دیگه اینه که تو سالهای اخیر صندوقی بوده که اصلا در سال سود نداده باشه یا اینکه یک رقمی باشه سودش؟
به یک نماینده مجلس نوشته شد
نامه سرگشاده جمعی از سهامداران در اعتراض به تلاطمات بازار
خبرگزاری فارس:جمعی از سهامداران حقیقی شرکتهای بورسی و فرابورس درنامه سرگشادهای به نماینده مجلس از آنچه برخوردهای سلیقهای متولیان بازار سرمایه نامیدند گلایه کرده و خواهان رسیدگی در مجلس شدند.
...
ممنون از پاسخ دوستان گرامی
برای انتخاب یک صندوق مناسب با چه چیزهایی ملاک باشه؟ میزان عمر صندوق , خالص دارایی ها , درصدها و ....
یک سوال دیگه اینه که تو سالهای اخیر صندوقی بوده که اصلا در سال سود نداده باشه یا اینکه یک رقمی باشه سودش؟
از یکی از فروم های بورسی کپی کردم پیدا کردم میزارمعلی خان من لینک این خبر رو پیدا نکردم اگر دسترسی داری لطفا لینکش رو هم بزار .
کلا یه سری حقیقی ها عجول رو سهم هاشون رو از دستشون دراوردن و حالا همه صف شده
جناب به نظرتون دلیل کاهش فقط به خاطر تهدید به جنگ بوده یا حبابی بودن بورس هم جزوشه؟
سلام دوستان
سوال : سایتایی که پول میگیرن و اطلاعات خرید و فروش میدن،ایا میشه به اینا اعتماد کرد ؟ اگه میشه یه سایت معرفی کنید.
بورس بلاگ چطوریه ؟
تشکر میکنم.
Sent from my NexusHD2