البته این برای نماد ها بیشتر استفاده میشه ( اگر درست متوجه شده باشم این خط روند هست ) که حد حمایت و مقاومت دارن ولی خوب سقوط تا 54000 باعث شکسته شدن صف های خرید میشه . شاخص همین امروز هم اگر در دقایق پایانی با حمایت حقوقی مواجه نمیشد برمیگشت زیر 60000
اگر بتونین هر از گاهی یک نمونه نمودار با بحث های آموزشی مختصر بزارید مسلما طرفدار زیاد پیدا میکنه این تاپیک .
با اجازه اقا میلاد توضیح مختصری بدم
ابتدا اینکه تحلیل تکنیکال با بازاری به نام فارکس وارد ایران شد تقریبا اولین نفراتی که
من میشناسم سال 81 82 وارد این بازار شدن و کم کم این نوع تحلیل کردن رو وارد بازار بورس ایران نیز کردند
از این بگذریم که خیلی ها اصلا مفهوم و دلایل رخ دادن حالت های تکنیکال و ابزارهایی که دارند استفاده می کنند رو به هیچ عنوان نمیداند
اما همین تکنیکال به مرور زمان داره جایگاه خودش رو در بورس ایران ثبت میکنه این موضوع زمانی بیشتر نمایان شد که فارکس در ایران بازاری غیر قانونی اعلام و تعداد زیادی از افرادی که در فارکس کار میکردند وارد بورس ایران شدند
و . . .
خطوط زرد رنگی که در تصویر مشاهده میکنید نوعی تکنیک به نام دایورجنس ( یا واگرایی ) هست که برای استفاده از اون باید یکسری مقدمات رو بدانید
متاسفانه وقتی در تاپیکی متکلم وحده باشید و کسی از نظر تکنیکالی یا فاندامنتال شما رو همراهی نکند به سرعت اشباع میشود و دست از نوشتن برمیدارید هرچند که تعداد زیادی تحلیل ها و نقطه نظرات شما رو دنبال کنند
باز هم متاسفانه محیط این سایت به شکلی هست که تا صحبتی از ارز و تحلیل میشود طرف بدون کمترین اطلاع نظری کاملا غیر منطقی میده و بیشتر بحث رو وارد سیاست میکنه ای اقای فلان اینجوری کرد و اقای فلان سال فلان و . . نمونه اش تاپیک ارز که چند وقت قبل توسط مدیران سایت بسته شد لطفا چند پست اخر اون تاپیک رو مطالعه و قضاوت کنید
به هر حال اگر اقا میلاد عزیز مطلبی قرار دهند من نیز استفاده و از این بابت از ایشان تشکر میکنم
دوستان توی کدوم سایت میشه یه آموزش خوب در مورد تحلیل تکنیکال و نرم افزار های مربوطه را پیدا کرد؟
والا در دورانی قرار داریم که سایت ها مثل قارچ دارن رشد میکنند کافیه از عمو گوگل بپرسی
اما کمتر سایتی هست که صرفا جنبه اموزشی داشته باشد معمولا انجمن هایی مثل پی تی وجود دارند که بخشی رو نیز برای اموزش در نظر گرفته اند
مثلا سایت
تالار بورس