• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اگه حمله کاملا منتفی بشه تا فردا از شنبه بورس احتمالا منفی بخوره و از 1شنبه برمیگرده

حمله که 100 درصد انجام میشه! مثل اینکه زسانه ها را دنبال نمی کنید.

یکی از رسانه ها گفته شد شاید 5شنبه انجام بشه

ولی جبهه غرب به دنبال اجماع بیشتر و هماهنگی با مخالفان مسلح است

احتمالا تا 7-8 روز دیگه طول بکشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اطلاعیه تعدیل 23 درصدی شیران اومد رو کدال
:D
امروز سنگین ... خرید کردم

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
اطلاعیه تعدیل 23 درصدی شیران اومد رو کدال
:D
امروز سنگین ... خرید کردم

ما این اصطلاحاتی که میگید رو نمیگیریم .
امروز سنگین یعنی چی ؟:D

هر چی اصطلاحه اینجا بکار میبرید رو بگید لطفا .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ما این اصطلاحاتی که میگید رو نمیگیریم .
امروز سنگین یعنی چی ؟:D

هر چی اصطلاحه اینجا بکار میبرید رو بگید لطفا .
یعنی سود می خواد بده !
http://www.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=151311&i=35796086458096255
البته هنوز بسته نشده
به توصیه یکی از دوستان سهمی رو پیشنهاد نمیدم تو تاپیک
این بود که ... گذاشتم

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
دوستان چطور میشه خرید کرد سهمی رو ؟
انلاین باید خرید و پولش رو پرداخت کرد یا حتما باید حضوری خرید ؟
از کدوم سایت خرید و فروش میشه سهام ؟

میخام سوالات ابتدائی که تو ذهن دارم برام روشن بشه فعلا .

Last edited:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
با سلام خدمت دوستان.
بنده تازه میخوام وارد بورس شم.
پایان خدمت ندارم.آیا برای خرید سهام یا فروششنیاز به پایان خرمت هستش؟
تفاوت سهام آنلاین با حضوری چیه؟؟یعنی فرق اینایی که مرن تو مرکز سهام فعالیت میکنن یا بانک سامان که یه بخشی رو برای خرید و فروش سهام قرار داده.
درصد های سهام چطوری هستن؟؟ مثله فارکس یا اسپرت بتینگ ریسک بسیار بالاست یا در حد چند درصد؟؟؟
با چقدر میشه شروع کرد فعالیت در بورس رو؟؟
-------------------------------------

ممنون میشم یکی اینارو برام روشن کنه.

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام خدمت دوستان.
بنده تازه میخوام وارد بورس شم.
پایان خدمت ندارم.آیا برای خرید سهام یا فروششنیاز به پایان خرمت هستش؟
تفاوت سهام آنلاین با حضوری چیه؟؟یعنی فرق اینایی که مرن تو مرکز سهام فعالیت میکنن یا بانک سامان که یه بخشی رو برای خرید و فروش سهام قرار داده.
درصد های سهام چطوری هستن؟؟ مثله فارکس یا اسپرت بتینگ ریسک بسیار بالاست یا در حد چند درصد؟؟؟
با چقدر میشه شروع کرد فعالیت در بورس رو؟؟
-------------------------------------

ممنون میشم یکی اینارو برام روشن کنه.

برای خرید و فروش سهام نیاز به پایان خدمت نیست.
برای اینکه خرید کنی باید کد معاملاتی داشته باشی، برای اینکه کد معاملاتی بگیری باید به یکی از کارگزار ها مراجعه کنی و با دادن کپی کارت ملی و شناسنامه اونا برات کد معاملاتی بدن که چند روز کاری طول میکشه.

در مورد خرید و فروش اینترنتی باید بگم که هیچ فرقی با هم نمیکنه،
اینا سرویسی هست که کارگزار در اختیار معامله گران میزاره، بعضی ها این سرویس رو دارن بعضی ها ندارن،

در مورد درصد اگر منظورت درصد کارگزار ها هست که یه درصدی برای فروش میگیرن یه درصدی هم برای خرید،
باید برای مبلغی که سرمایه گذاری میکنی محاسبه کنی، تو اینترنت اگر سرچ کنی پیدا میکنی.

برای ورود به بورس هم هیچ محدودیت برای سرمایه گذاری نیست،
میتونی با 100 تومن هم شروع کنی که برای کسانی که تازه کار هستن توصیه میشه با مبالغ کمتری شروع کنند،

xcalibo

Registered User
لایک‌ها
16
اینم بگم که ریسک فارکس بالاست، تو فارکس تو یه ساعت میتونی مارجین کال بشی ولی بازار بورس ایران محدودیت نوسان هست یعنی تو یک روز نمیتونه 3.5 درصد بیشتر مثبت یا منفی بخوره.( که از یه لحاظ خوبه ولی از لحاظ دیگه بد)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اینم بگم که ریسک فارکس بالاست، تو فارکس تو یه ساعت میتونی مارجین کال بشی ولی بازار بورس ایران محدودیت نوسان هست یعنی تو یک روز نمیتونه 3.5 درصد بیشتر مثبت یا منفی بخوره.( که از یه لحاظ خوبه ولی از لحاظ دیگه بد)

لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید ! اگه استاپ شما به اندازه همون 4 درصد روزانه باشه کال نمیشید!
در بورس شما وقتی یه سهم براش صف درست میشه باید بشینی تو صف تا گیرت بیاد یا یکی ازت بخره !
یعنی اگر یه سهم 10 روز منفی بخوره و هیچکس نباشه که شما بهش بفروشی مثل اینه که بدون استاپ پوزیشن گرفته باشی
در این مورد بحث رو ادامه ندید

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید ! اگه استاپ شما به اندازه همون 4 درصد روزانه باشه کال نمیشید!
در بورس شما وقتی یه سهم براش صف درست میشه باید بشینی تو صف تا گیرت بیاد یا یکی ازت بخره !
یعنی اگر یه سهم 10 روز منفی بخوره و هیچکس نباشه که شما بهش بفروشی مثل اینه که بدون استاپ پوزیشن گرفته باشی
در این مورد بحث رو ادامه ندید

علی آقا بحث خوبی هست . چرا نباید ادامه داد .
من با xcaliboبیشتر موافقم . چون شرایطی که شما گفتید به ندرت پیش میاد . فرمودید اگر کسی نباشه که سهم رو بهش بفروشید و 10 روز منفی بخوره . اگر سهم معامله نشه اصلا منفی نمیخوره . مگر در شرایط خاص که به گره معاملاتی بره .

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان نظرتون راجع به صندوق های سرمایه گذاری چطوره تو این اوضاع؟ سالی 25 درصد حداقل میده یا ریسکه؟ کسی هست بیشتر گرفته باشه از این مقدار؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان نظرتون راجع به صندوق های سرمایه گذاری چطوره تو این اوضاع؟ سالی 25 درصد حداقل میده یا ریسکه؟ کسی هست بیشتر گرفته باشه از این مقدار؟

بازدهی این صندقها بستگی به وضعیت کلی بورس داره اگر بازدهی بورس خوب باشه اینها هم سود میدهند و گرنه ممکنه سود ندهند . البته بعضی هایشان یک حداقل سود را تضمین میکنند . البته اگر قصد خرید دارید خوب تحقق کنید و صندوقهایی که در طول زمان و به طور مستمر عملکرد بهتری داشته اند را انتخاب کنید .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
آقا میلاد آفرین ، تحلیلت خوب جواب داد . میشه چارت بلند مدت دلار رو هم تحلیل کنی .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
علی آقا بحث خوبی هست . چرا نباید ادامه داد .
من با xcaliboبیشتر موافقم . چون شرایطی که شما گفتید به ندرت پیش میاد . فرمودید اگر کسی نباشه که سهم رو بهش بفروشید و 10 روز منفی بخوره . اگر سهم معامله نشه اصلا منفی نمیخوره . مگر در شرایط خاص که به گره معاملاتی بره .

در مورد پارکس منظورم بود
اما در مورد بورس همین هفته رو در نظر بگیرید ! یا همین امروز صف های فروش میلیونی که خریداری براش نیست !
یه نگاه به معاملات یه سهمی مثل واتی بندازید برای چندین روز متوالی صف فروش بود از 940 تومن تا حدود 650 تومن
شما اگر در این بین می خواستید بفروشید یا باید با ضرر می فروختید یا اینکه منتظر باشید سهم دوباره رشد کنه
قابلیت های پارکس 100 درصد بیشتر از بورس هست برای کسی که توانایی اون رو داشته باشه
همین الان کسانی هستند که می خوان با ضرر زیاد از بورس خارج بشن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343

اگر خودت نمی تونی با پولت کار کار بده به صندوق با تورم بالای 40 درصد عملا با 25 تا متضرر میشی

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
در مورد پارکس منظورم بود
اما در مورد بورس همین هفته رو در نظر بگیرید ! یا همین امروز صف های فروش میلیونی که خریداری براش نیست !
یه نگاه به معاملات یه سهمی مثل واتی بندازید برای چندین روز متوالی صف فروش بود از 940 تومن تا حدود 650 تومن
شما اگر در این بین می خواستید بفروشید یا باید با ضرر می فروختید یا اینکه منتظر باشید سهم دوباره رشد کنه
قابلیت های پارکس 100 درصد بیشتر از بورس هست برای کسی که توانایی اون رو داشته باشه
همین الان کسانی هستند که می خوان با ضرر زیاد از بورس خارج بشن

بورس یکهفته منفی هست و یکهفته مثبت و این طبیعی هست . نمیشه که تا ابد سهام مثبت 4 باشند .
مگه چند تا سهم داریم که مثل وآتی منفی خورده باشند ؟ ضمنا همین وآتی در عرض کمتر از 2 ماه از 20/3 تا 12/5 صد و سی و پنج درصد سود داده و بعد کسی که تو اوج یعنی 950 خریده و تو کف یعنی 570 فروخته 42% ضرر کرده .
در بورس هم قابلیتهای فراوانی هست و به هر حال بطور کلی من ریسک پارکس رو بیشتر میدونم . شما خودت چند نفر رو از نزدیک می شناسی که تو پارکس در بلند مدت موفق بوده باشند ؟
ضمنا همین الان خیلی ها هم هستند که منتظرند بازار یکی دوتا منفی دیگه بخوره و وارد بازار بشند .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

سلام

یعنی صندوقهای سرمایه گزاری سالی 40 درصد سود میدن ؟؟

صندوقها در یکسال اخیر از 34% تا 229% بازدهی داشتن . البته همیشه اینجوری نیست و بازار در یکسال گذشته خیلی رشد داشته .
در یکماه گذشته هم صندوقها از منفی 7.5% تا مثبت11.5% بازدهی داشتند.

http://fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بورس یکهفته منفی هست و یکهفته مثبت و این طبیعی هست . نمیشه که تا ابد سهام مثبت 4 باشند .
مگه چند تا سهم داریم که مثل وآتی منفی خورده باشند ؟ ضمنا همین وآتی در عرض کمتر از 2 ماه از 20/3 تا 12/5 صد و سی و پنج درصد سود داده و بعد کسی که تو اوج یعنی 950 خریده و تو کف یعنی 570 فروخته 42% ضرر کرده .
در بورس هم قابلیتهای فراوانی هست و به هر حال بطور کلی من ریسک پارکس رو بیشتر میدونم . شما خودت چند نفر رو از نزدیک می شناسی که تو پارکس در بلند مدت موفق بوده باشند ؟
ضمنا همین الان خیلی ها هم هستند که منتظرند بازار یکی دوتا منفی دیگه بخوره و وارد بازار بشند .
من حرفم چیز دیگه ای بود! بورس خیلی به شایعه و خبر ومخصوصا و سفته بازی و رانت وابسته هست و این به نظر من خوب نیست ! ببین وقتی یه سهم چند روز صف فروش یا خرید هست شما عملا نمی تونی تو قیمتی که مد نظرت هست خرید کنی باید منتظر بشی یکی بخره یا بفروشه من منکر قابلیت بورس نیستم اما تو بورس ابزار شما برای خرید و فروش کمتر از پارکس هست! شما میگی ریسکش بیشتر هست منم میگم بیشتره اما مطمئنا سودش هم بیشتر هست من خودم چند ساله دارم پارکس کار میکنم درامد اصلی ام هم هست در کنارش یه مقداری سرمایه در بورس گذاشتم خدا روشکر راضی ام !‌ تو پارکس ابزار بیشتری داری و دستت بیشتر باز هست که از حوصله تاپیک خارج هست اگر خواستی برات لیست میکنم ! بورس برای سرمایه کم خوب نیست اما تو پارکس شما با 1 دلار هم می تونی شروع کنی ...

Last edited:
بالا