• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
خب دیگه.. ! شما باید دیگه روحیه یکم ریسک رو بالا ببری ..
منظور من خرید سیگنال های مطمعن و اساتید که معرفی کنن که تشخیص میدن به کف قیمتی نزدیکه یا رسیده

اساتید اینجا یا در همون تالار بورس /؟

ممنون

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22

آخه ترسیدم باز هم نزول کنه شدید و ضرر بدیم
حالا تو که خوبه ، من واسه شروع اول گفتم با 1م خرید کنم چم و خم کار دسم بیاد ... فرداش 3ت و فرداش 6 و بعد ..
واسه خودم الکی خرید میزدم .. تازه چندروز بعد که فهمیدم قضیه چیه ، چندتا سهم خوب و آخریش کگاز بود که بشترین سهم سبدمه داره میاد بالا ، تازه باعث میشن ضرر بقیه که دارن هی - میخورن و من نمیفروشم جبران شه. البته به بقیه هم امید دارم که برمیگردن :rolleyes:

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
حالا تو که خوبه ، من واسه شروع اول گفتم با 1م خرید کنم چم و خم کار دسم بیاد ... فرداش 3ت و فرداش 6 و بعد ..
واسه خودم الکی خرید میزدم .. تازه چندروز بعد که فهمیدم قضیه چیه ، چندتا سهم خوب و آخریش کگاز بود که بشترین سهم سبدمه داره میاد بالا ، تازه باعث میشن ضرر بقیه که دارن هی - میخورن و من نمیفروشم جبران شه. البته به بقیه هم امید دارم که برمیگردن :rolleyes:

هرکی منابع یادگیری میخوادبگه تامعرفی کنم......

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22

ممنون
من توی این 10روز که وارد شدم ، واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم ، مخصوصا از مشاوره های ارزشمند دوستان گل انجمن های زیر :
گفتگوهاي بورسي
تالار گفتمان بورس
گفتگوی بورسی

کمک خیلی زیادی بهت میکنه ، همزمان 3تاشو رصد کن ، خودت دست میاد چه سهم هایی چه اوضاعی داره :blush:

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22

ممنون
داداش چون میدونم بهت میگم شاید بدردت بخوره اشتباهات و ناشی گری های منو انجام ندی
- موقعی که مخوای خریدی انجام بدی اگه سهمی رو میدونی قراره بالا بیاد و اون روز سهم توی منفی هستش ، کاملا در حال رصد سهم باش که ببینی کمترین قیمت که خورد تا چه حد بوده ، و منتظر باش که به پایین ترین حد خودش برسه بعد خریدش کن .(من از هول حلیم افتادم تو دیگ)

-سهمی که واقعا میدونی فردا قراره بیاد بالا و روز قبل بعد از کلی تحقیق و .. و جو روانیش جوریه که روز قبل هم خریدش خوب بوده فرداش ساعت 8:30 توی صف خریدش قرار بگیر :)

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
من فقط به نقل از بزرگ های انجمن های دیگه نماد وسپه رو پیشنهاد خوبی میبینم.
در ضمن نظری به واتی داشته باش که داره میاد به کف (من توی 8180 خرید داشتم باهاش مجبور شدم اومدم پایین) .

و پیشنهاد من هم اینه که فقط و فقط با 1م روی 5 سهم شروع کن ، بعد از 1 تا 2 هفته خودت حساب میاد دست .
اینجوری اگه قرار باشه ضرر کنی چیز خاصی از دس ندادی

توپک

Registered User
لایک‌ها
2
من هنوز جوابمو نگرفتم
میخوام بدونم بعد از 3 ماه چطوری سود پرداخت میشه؟

مثلا کدوم سهام ؟
میشه لینکشو اینجا بزاری ؟

اگر درست حدس زده باشم منظور شما اوراق مشارکت هست

در ابتدای انتشار اوراق مشارکت شرکتی که اوراق رو انتشار میده اطلاعاتی همانند میزان سود اللحساب ، زمان بازپرداخت سود و . . . رو اعلام میکند که معمولا سودها رو سه ماه یکبار به مشتری میدهند

با در دست داشتن فرم مالکیت اوراق مشارکت در سر رسید معین به بانک مراجعه و سود خود رو دریافت میکنید

اگر منظور شما چیز دیگه ای هست لطفا لینک سهام یا اون صفحه مورد نظر رو اینجا قرار دهید

ببین یه جلسه ای هست به نام مجمع سهامداران که هر شرکتی که در بورس یا فرابورس باشه هر سال برگزار میکنه و در اون جلسه اعلام میکنه که مثلا هر سهمش 120 ریال سود داشته . کلیه افرادی که در زمان مجمع از اون سهم داشته باشند میتونن با ارایه برگه سهامداری به میزان سهمی که دارن سود بگیرن .
مثال :
شرکت الف هر سهمش الان 2000 ریاله و شما 1000 سهم داری ازش ( سرمایه : 2000000 ریال )
میره مجمع میگه هر سهم 100 ریال سود داره ( 1000*100=100000 ریال سود سهم - سرمایه : 2100000 ریال )
حالا بعد از مجمع هم وقتی شرکت مربوطه سود سهمش رو اعلام میکنه قیمت هر سهمش هم به نسب سودی که داشته هم افزایش پیدا میکنه . بالفرض هر سهم بعد از مجمع میشه 2500 ریال ( 500 * 1000 = 500000 ریال سود )
سرمایه شما قبل از مجمع : 2000000 ریال
سرمایه شما بعد از مجمع : 2600000 ریال

اگر جایی اشتباه کردم دوستان بگن

مثلا صپارس - صسکن - مراز1 و از این دست
اینا سوداشون چجوری تقسی میشه؟
و اینکه آیا اینا سالیانه 20درصد سود میدن و پرداختاشون سه ماهس یا توی سه ماه 20درصد سود میدن؟ !!!

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
مثلا صپارس - صسکن - مراز1 و از این دست
اینا سوداشون چجوری تقسی میشه؟
و اینکه آیا اینا سالیانه 20درصد سود میدن و پرداختاشون سه ماهس یا توی سه ماه 20درصد سود میدن؟ !!!

اینا سهم نیستند و اوراق اجاره هستند .
نرخ 20% سودشون سالیانه هست ولی پرداختشون سه ماهه هست . اما از نحوه تقسیم سودشون بیخبرم ( احتمالا مثل سود سهام از طریق بانکها پرداخت می کنند )

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
در بازار منفی سهام های ساختمانی مثبت بسته شدند مبارک دوستانی که سیگنال به موقع رو گرفتند

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

اوه اوه
خدا رحم کرداا
من دیروز کد معاملاتی گرفتم
امروز میخاستم سهام بخرم . خدا رحم کردد
به قول معروف فله ای خرید و فروش نکن

الان افرادی رو میشناسم که تو روزهای مثبت سهام ضرر سنگین دادن و مثل . . . تو سهم گیر کردن

فکر نکنید که شاخص مرتب مثبت میخوره داره به همه سود میده

صلاح خویش خسروان دانند گفتنی ها رو ما گفتیم
هرکی منابع یادگیری میخوادبگه تامعرفی کنم......
منتظری التماست کنن حرف بزنی !!! :blink:

معرفی چنتا سایت و کتاب که این همه . . .

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47

عزیز برو همون کلاس
تحلیل تکنیکال میگی ؟/

هزینه ـش کمی زیاده برام .
بصورت تجربی یاد بگیرم بهتره + 2 تا کتاب بخونم بهتره برام.

سلام همشهری
اینجا کلاس خوب برگزار نمیشه .
هر استادیم که از تهران میاد خوب نیست. کدوم کارگزاری رفتید؟ اسم استاد؟
شما سعی کنید خودتون یه اطلاعات نسبی داشته باشید اونوقت با افراد با تجربه هم مشورت کنید
کم کم خود شما هم تجربه کسب میکنید و میشید یه تحلیلگر

سلام داداش .
من رفتم اونی که بقل بانک ملی-پپسی قدیم-بیمارستان دزیانی قدیم-خ شهید بهشتی باز شده :D
گفتم نزدیک خونمونه ببینم چه خبره توش .دیدم مگس پر نمیزنه توش :D
خوب دست ما رو هم بگیر دیگه :rolleyes:

بعضی از کارگزاری ها کلاس های رایگان میزاره اما اونهایی که از طرف سازمان بورس ارائه میشه پولی هست

به کارگزاری های دیگه هم سر بزن شاید کلاس رایگان داشه باشند

کم هزینه تر و همیشه همراه بودن کتاب های بورسی هست

چون تعداد دوستانی که در مورد بورس سوال میکنند نسبتا افزایش پیدا کرده اگر وقت بشه و دوستان و مدیران همراهی کنند تاپیکی باز میکنیم و راههای ورود به بورس توضیح داده میشود

اره تاپیک رو زودتر بزن .
ممنون

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ثشرق و کگاز استارت + شروع شد ، دوستان ادامه راه رو تا کجا ارزیابی میکنین؟
معما چو حل گشت آسان بود!!!از چند روز پیش گفتم ثشرق،حتی قیمتش هم شاید بالا بود ولی با تعدیل که دیروز ذر مورد هتل داده،امروز هم شدید صف خرید داره

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
نظر دوستان در مورد #ثتران چیه ؟
احیانا به خاطر رفع تحریم شرکت و افزایش صادرات

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
کتاب تحلیل بازارسرمایه الف تا یه بورس تحلیل بنیادی شهدایی..کلا تحلیل بنیادی بگیرین خیلی بهتره چون تکنیکال توجیه استفاده درایران را نداره

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من فعلا تک سهم رو یک گروه خاص هستم ولی به دنبالخرید شیران روی 2900 تا 3000 هستم البته نه برای تک سهمی.
خرید شپدیس 1600 و کچاد 650 تومانی البته اگر بشود در ان قیمتها خرید خالی از لطف نیست.
البته گروه پتروشیمی ریسکهای مربوط به خود را دارد و توصیه ای برای خرید ندارم.
غمارگ هم به 1000 نزدیک شده و برای خرید وسوسه انگیز هم برای نوسانگیری و هم سهامداری خوب هست. و از لاستیکیها هم اگر نقدینگی داشتم نزدیکیهای 1350 پکویر بر میداشتم با دید مجمع.
وسپه و وتوسم را هم به دید میانمدت عالی هستند.
واتی و شکربن هم دارند جذاب می شوند اما فعلا فقط روندشان را دنبال میکنم.
والبر هم نزدیک 400 برای خرید و نوسان 15 درصدی خوب است البته اگر جو گروه خوب شد و توانست بالای 480 و 500 برود میشود در سبد نگه داشت.
حتوکا زیر 330 مناسب خرید با سرمایه کم برای نوسان 8 درصدی.

مقداری شیران در قیمتی که میخواستم خرید شد البته به دید نوسانگیری.
منتظر شپدیس هستم تا به قیمت دلخواهم بخرم.
و غمارگ 950 تومنی و اگه بشه غبشهر 3500 تا 3600 تومنی.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام. یک سوال داشتم. در صورت سرمایه گذاری ایا بیمه میشه اون مقداری که گذاشتیم واسه خرید سهم ؟ یا ممکنه در صورت رکود پولی هم که گذاشتیم کسر بشه ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام. یک سوال داشتم. در صورت سرمایه گذاری ایا بیمه میشه اون مقداری که گذاشتیم واسه خرید سهم ؟ یا ممکنه در صورت رکود پولی هم که گذاشتیم کسر بشه ؟

ممکنه قیمت سهم شما پائین بیاد و از اصل سرمایه ات هم ضرر کنی . بیمه و تضمینی در کار نیست البته قرار بود طرح بیمه سهام راه بیوفته ولی نمیدونم راه افتاد یا نه .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام

حداکثر تا چه ساعتی میشه به خرید و فروش سهام پرداخت ؟

عصرها تا چه ساعتی میشه ؟

بعضی سهامها که زود فروش میره . برای خریدش در طول روز باید صبر کرد که یکی فروشنده بشه ؟

ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

سلام

حداکثر تا چه ساعتی میشه به خرید و فروش سهام پرداخت ؟

عصرها تا چه ساعتی میشه ؟

بعضی سهامها که زود فروش میره . برای خریدش در طول روز باید صبر کرد که یکی فروشنده بشه ؟

ممنون

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 12 صبح فقط

اگر صف فروش ایجاد بشه با قیمت موردنظر یا بالاتر میتونید بخرید . اما اگر فروشنده نباشه , شما نمیتونید خرید کنید .

بالا