• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سایت بورس چیه؟
اصلن داره اینترنتی بشه سهام خرید و فروخت؟

بورس ایران دیگه باید مطالعه کنی تا اطلاعات بیشتر بدست بیاری

بله این امکان وجود دارد که اینترنتی خرید و فروش کنید

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

روحانی رییس*جمهور با مثبت خواندن حضور مردم در بازار سرمایه بر حمایت از این بازار تاکید کرد

منبع

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان حدود 40 درصد از شاخص بورس الان حباب است.
دیر یا زود می ترکد. نظر خیلی از کارشناسان را پرسیدم می گفتند تا عید روی 45000 ثبات پیدا می کنه که رقم واقعی فعلی برای اقتصاد ایران است.
تمام سرمایتون را روی بورس نگذارید و همیشه موفق کسی است که بدونه چه وقت از هر بازاری خارج بشه.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دیر یا زود می ترکد. نظر خیلی از کارشناسان را پرسیدم می گفتند تا عید روی 45000 ثبات پیدا می کنه که رقم واقعی فعلی برای اقتصاد ایران است.
تمام سرمایتون را روی بورس نگذارید و همیشه موفق کسی است که بدونه چه وقت از هر بازاری خارج بشه.

اتفاقا خیلی ها به شاخص 100 هزار تا پایان سال ایمان دارن!!!!شاخص بورس ایران که همه اش بواسطه پالایشها و نفتی ها واقعا قبول دارم حبابی بالارفت!!!!ولی ساختمانی ها
هم به این میزان رشد کردن؟؟؟بانکی ها چی؟؟؟سیمانی ها چی؟؟؟؟
جمله شما بقول یکی از اساتید اینطوری باید نوشته بشه که فرصت خرید بهینه همیشه هست ولی فرصت فروش بهینه خیر
خوب بنظر شما پول حالا به سمت چه بازاری میره؟خرید تندر و مگان؟زمین یا مسکن؟طلا و $؟

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

از ۲۸۰۰۰ میگن بورس حباب داره ، ما که نفهمدیم جنس این حباب از چیه که هی باد میشه ولی نمیترکه .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

به شخصه یاد گرفتم که زیاد به حرف دیگران از جمله کارشناس گوش نکنم چون بازار طبق میل اونها پیش نمیره بلکه جو حاکم بر افکار مردم هست که جهت بازار رو تغییر میدهد

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
با حباب مخالفم. چرا که خیلی از سهم‌های پالایشی درحال حاضر پایین تر از ارزش واقعی‌شان مبادله میشن مثل شتران، شپنا، شاوان و یا لیدر بازار-شبندر که امروز به 1500تومن رسید و با اطلاعیه شفاف سازی امروزش فردا قطعا صف خرید میشه و باز هم شاخص رو بالا میکشه.

به شخصه یاد گرفتم که زیاد به حرف دیگران از جمله کارشناس گوش نکنم چون بازار طبق میل اونها پیش نمیره بلکه جو حاکم بر افکار مردم هست که جهت بازار رو تغییر میدهد

و البته خیلی وقتا اون سفته بازها و حقوقی ها هستن که جو و افکار مردم رو جهت میدن! بشخصه زیاد دیدم کسایی رو که فقط دنبال صف میگردن برای خرید یا فروش.

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ثمسکن در این گروه بسیار ارزنده است و در بازه 1ساله قطعا سود خوبی میده
سود امسال این سهم 50 تومن هست و سود سال 93 سهم حدود 65 تومن.در قیمت های دوروبر 190 بسیار کم ریسک و ارزنده
در رابطه با سود سال 93:(نقل از پرشین تحلیل)
ثتران،ثشرق و ثغرب پیش
بینی های اولیه خود را ارائه کرده اند.ثتران در اولین پیش بینی با سرمایه 60 میلیارد تومان 313 ریال، ثغرب 787 ریال و ثشرق با سرمایه 60 میلیارد تومان مبلغ 469 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده اند که با این شرایط ثمسکن در اولین پیش بینی از سود سال 93 مبلغ 46 میلیارد تومان از این سه شرکت بورسی سود حاصل از سرمایه گذاری ها پیش بینی خواهد کرد که به ازای هر سهم 23 تومان خواهد شد.
در بخش غیر بورسی نیز پیش بینی می شود با توجه به رشد سود سال 92 نسبت به 91 در اولین پیش بینی مبلغ 84 میلیارد تومان سود حاصل از سرمایه گذاری ها کسب کند که به ازای هر سهم 42 تومان خواهد شد اگر سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها را نیز مطابق با سال 92 در نظر بگیریم ( 5 تومان به ازای هر سهم) در کل می تواند بین 65 تا 70 تومان برای سال 93 پیش بینی کند که این رقم با تعدیل بیشتر زیر مجموعه ها امکان افزایش نیز خواهد داشت.

پست بالا مربوط به 27 مهر ماه است (صفحه 98)و ثمسکن از اون موقع بالای 17% رشد کرده
این در حالی است که از اون موقع شاخص کل با افت بالای 1000 واحدی مواجه شده

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
پست بالا مربوط به 27 مهر ماه است (صفحه 98)و ثمسکن از اون موقع بالای 17% رشد کرده
این در حالی است که از اون موقع شاخص کل با افت بالای 1000 واحدی مواجه شده

چون قیمتش کم شده،ثمسکن افزایش سرمایه داده؟درصد افزایش سرمایه اش چقدره؟وکی قابل معامله هست؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
و البته خیلی وقتا اون سفته بازها و حقوقی ها هستن که جو و افکار مردم رو جهت میدن! بشخصه زیاد دیدم کسایی رو که فقط دنبال صف میگردن برای خرید یا فروش.

بله حق با شماست اما عاقبت اونهایی که بدون تحلیل و به قول گفتنی بدون بر اندازی سهام و به بهانه اینکه فقط صف شده وارد میشوند کاملا مشخص است

من کلا بحثم این بود که زیاد به حرف کارشناسان گوش نکنید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
چون قیمتش کم شده،ثمسکن افزایش سرمایه داده؟درصد افزایش سرمایه اش چقدره؟وکی قابل معامله هست؟

سرمایه‌گذاری مسکن در مجمع فوق‌العاده 29 مهر ماه سال‌جاری سرمایه خود را از دو هزار میلیارد ریال به سه هزار میلیارد ریال از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران به میزان 60 درصد و سود انباشته به میزان 40 درصد افزایش داد.
زمانی من معرفی کردم میشد سهم رو زیره 190 خرید
فرمول محاسبه قیمت سهام بعد از افزایش سرمایه:
P1=(P0 + a1*B)/(1+a1+a2)
حالا محاسبه میکنیم اگر سهم 190 تومن(قیمتی که بنده معرفی کردم)بسته میشد و با افزایش سرمایه فوق چند باز میشد:
190+30 تقسیم بر 1.5=146 تومن
قیمت الان سهم 176 تومن هستش
رشدی برابر 20.5% داشته در کمتر از 2هفته

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
عفو کنید دوستان که مزاحم شدم وسط بحثهای تخصصی تون...

عرضم خدمتتون که بنده با کلی دوندگی و قرض و وام گرفتن از چند جا مختصر سرمایه ای جور کردم (در حد 10-12 تومن) و دوست دارم تو بورس سرمایه گذاری کنم اما نه خودم تخصص و وقتش رو دارم و نه آدم مطمئنی فعلا می شناسم که پولمو بدم دستش برام تو بورس سرمایه گذاری کنه!
الان موندم چی کار کنم؟
میشه راهی پیش پای من بذارین؟

شنیدم صندوقهایی هست به نام صندوق سرمایه گذاری که پول مردم رو می گیرن براشون تو بورس سرمایه گذاری میکنن درسته؟
اصلا سرمایه گذاری تو این صندوقها کاری درست هست؟ اگر هست میشه راه و چاهش رو یاد من بدین؟ کدوم صندوق بهتره و .....؟؟

ممونم!

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان برای معاملات آنلاین بورس حداقل مدرک تحصیلی چیه؟ فوق دیپلم یا لیسانس؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

عرضم خدمتتون که بنده با کلی دوندگی و قرض و وام گرفتن از چند جا مختصر سرمایه ای جور کردم (در حد 10-12 تومن) و دوست دارم تو بورس سرمایه گذاری کنم اما نه خودم تخصص و وقتش رو دارم و نه آدم مطمئنی فعلا می شناسم که پولمو بدم دستش برام تو بورس سرمایه گذاری کنه!
الان موندم چی کار کنم؟

شنیدم صندوقهایی هست به نام صندوق سرمایه گذاری که پول مردم رو می گیرن براشون تو بورس سرمایه گذاری میکنن درسته؟
اصلا سرمایه گذاری تو این صندوقها کاری درست هست؟ اگر هست میشه راه و چاهش رو یاد من بدین؟ کدوم صندوق بهتره و .....؟؟

ممونم!

سلام

دقیقا صندوق های سرمایه گذاری مخصوص افرادی مثل شما تهیه شده اند

تعداد زیادی از صندوق ها قابل اطمینان هستند و سود مناسبی رو به مشتریان خود ارائه میدهند

اسم صندوق خاصی رو نمیبرم در اینجــــــا لیست کامل صندوق ها رو مشاهده و در مورد هر کدام تحقیق کنید حتما با قسمت پشتیبانی صندوق تماس بگیرید یا حضوری برید دفترشون و راهنمائی کامل بخواهید

یکسری شرایط و قوانین ساده دارند که شما و صندوق باید انها رو رعایت کنید

در انتها قراردادی بین شما بسته خواهد شد . شما پول رو واریز میکنید و طی یک زمان خاص سود حاصله به حسابتون وایز یا نقدی دریافت میکنید

کلا راه و چاه خاصی نداره فقط باید صندوق مناسبی رو انتخاب کنید تا سود بهتری بدست بیاورید

با سلام

حداقل نداره تحصیلات مهم نیست

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سرمایه‌گذاری مسکن در مجمع فوق‌العاده 29 مهر ماه سال‌جاری سرمایه خود را از دو هزار میلیارد ریال به سه هزار میلیارد ریال از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران به میزان 60 درصد و سود انباشته به میزان 40 درصد افزایش داد.
زمانی من معرفی کردم میشد سهم رو زیره 190 خرید
فرمول محاسبه قیمت سهام بعد از افزایش سرمایه:
P1=(P0 + a1*B)/(1+a1+a2)
حالا محاسبه میکنیم اگر سهم 190 تومن(قیمتی که بنده معرفی کردم)بسته میشد و با افزایش سرمایه فوق چند باز میشد:
190+30 تقسیم بر 1.5=146 تومن
قیمت الان سهم 176 تومن هستش
رشدی برابر 20.5% داشته در کمتر از 2هفته
ممنون...من تعدادی روی 200 قبلا خریده بودم....
برگه خرید حق تقدم ثمسکن برای دوستان اومده؟من فقط توی پرتفوی شرکت بورس مقداری حق تقدم برام ثبت شده ولی برای اینکه اعلام کنن بیام پول واریز کنم هنوز خبری نیست!!!اگر خبری شد لطف کنید به ما هم اعلام کنین

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام

الان موندم چی کار کنم؟

ممونم!

سرمایه گذاری در صندوقها برای شروع خوبه اما : پیشنهاد میکنم پولی که از قرض بدست آوردین به هیچ صورتی وارد بورس نکنید . اگر احیانا بازار خراب بشه و مثلا یکسال بره تو رکود ، تکلیف قرض ها چی میشه ؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سرمایه گذاری در صندوقها برای شروع خوبه اما : پیشنهاد میکنم پولی که از قرض بدست آوردین به هیچ صورتی وارد بورس نکنید . اگر احیانا بازار خراب بشه و مثلا یکسال بره تو رکود ، تکلیف قرض ها چی میشه ؟

100%
بورس جای پول های قرضی نیست
خصوصا اینکه بورس رشد اصلیشو کرده(رشد شاخص از 25000 تا 75000!)
از این به بعد سود کردن کار حرفه ای ها روی تک سهم هاست

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام

یکی از دوستام چندروز پیش ثبت نام کرد.بهش گفتن حداقل باید مدرک فوق دیپلم داشته باشی تا بتونی آنلاین معامله کنی.کپی مدرکش رو هم گرفتن.

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
یکی از دوستام چندروز پیش ثبت نام کرد.بهش گفتن حداقل باید مدرک فوق دیپلم داشته باشی تا بتونی آنلاین معامله کنی.کپی مدرکش رو هم گرفتن.

من که دو سه ماه پیش توی مفید حساب انلاین باز کردم،هیچی ازم نخواستن

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
من که دو سه ماه پیش توی مفید حساب انلاین باز کردم،هیچی ازم نخواستن

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
مفید اینقدر سرش شلوغه که از خداش هست همه برن ان لاین باز کنند . مفید از من هم هیچ مدرک تحصیلی نخواست .

بالا