• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ممنون .
بعد اینکه حساب باز کردن از طریق سایت خودشون باید خرید و فروش کنم ؟ یا همه کسانی که سهام میخرن از یک سایت میخرن ؟میشه سایتش رو بدید .

بعد اینکه یه سری نرم افزار ها هستن که بررسی میکردن دوستان سهام و طلا رو . اون طبق همین کتاب مورفی بود ؟ اسم نرم افزار رو میشه بدید یا لینک دانلودش .

هر کارگزاری سایت مخصوص خودش رو دارد اما همه از طریق سایت بورس تهران قیمت ها رو مشاهده میکنند

اسم نرم افزاری که در ایرانه تدبیر تریدر هست

بررسی ها میتواند مختلف باشد صرفا از کتاب مورفی نیست

اگر میخواهی وارد بازار بورس بشی بهت پیشنهاد میکنم دوره مقدماتی بورس رو شرکت کنی تا کلیات بازار دستت بیاد

یا به یک کارگزاری مراجعه کنی تا کمی برات به صورت حضوری توضیح بدهد ( که معمولا به دلیل مشغله کاری این کار رو نمیکنند و یکسری کلاس معرفی میکنند که بعضی از کلاس ها رایگان هست )

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان نظرتون راجبه صندوقهایه بانک توسعه تعاون و کاریزما چیه ؟
به نظرتون تا آخر امسال بازدهیشون مثبت هست؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان نظرتون راجبه صندوقهایه بانک توسعه تعاون و کاریزما چیه ؟
به نظرتون تا آخر امسال بازدهیشون مثبت هست؟

تا اخر سال که چیزی نمونده اما در کل اگر بورس در سرازیری قرار نگیرد معمولا همه صندوقها مثبت میخوردند حالا یکی کمتر یکی بیشتر

نظر خاصی در مورد صندوق توسعه تعاون ندارم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
تا اخر سال که چیزی نمونده اما در کل اگر بورس در سرازیری قرار نگیرد معمولا همه صندوقها مثبت میخوردند حالا یکی کمتر یکی بیشتر

نظر خاصی در مورد صندوق توسعه تعاون ندارم

ممنون میشه 2 تا صندوق خوب معرفی کنید .
قبلا دوستان بورسیران رو گفتند که گویا همه واحداش پر شده و فعلا فروش نداره

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان سهام دار پالایشی ها سلام
توجه کنید ؛ نتیجه مذاکرات همان طور که نقاط منفی برای پالایشی ها داره مانند:
1- احتمال کاهش قیمت نفت خام تا 85 دلار - اما والبته از سوی اوپک این رقم حمایت خواهد شد ؛ بعبارت ساده تر نفت خام هر چه پایین هم بیاد زیر 85 دلار نمی آد ؛ چون خیلی از کشور ها تولید کننده , قیمت نفت رو بالای 90 دلار در بودجه خود بستن البته تا انتهای سال 2013.
2- کاهش قیمت دلار - اما و البته تا محدوده حمایتی2800 از سوی دولت (به چند دلیل حمایت میشه : 1- کسری بودجه دولت 2- کاهش صادرات 3- افزایش واردات ) ؛ لوپ کلام دولت نمی زاره زیر 2800 بیاد.
اما نکات مثبت بیشتری هم داره از جمله:
1- تسهیل در امر سرمایه گذاری خارجی و افزایش بهره وری در بخش تولید و استخراج نفت که ایران تشنه این سرمایه گذاریه , چون بعلت تحریمها کشور ما بسیاری از ظرفیتهای خود رو نتوانسته بخوبی استفاده کنه.
2- افزایش صادرات نفت خام و فراورده های نفتی- کشور ما در حال حاضر ظرفیت تولید 4میلیون بشکه در روز را داره و الان 2میلیون و800هزار آن را تولید میکنه یعنی 1/2میلیون ظرفیت خالی داره که می شود با کاهش تحریمها آن را جبران کرد . و نه تنها درآمد پالایشی ها کم نمیشه بلکه بیشتر هم می شه.
3- بعضی از پالایشگاه ها با توجه به امکان تاسیس واحدهای جانبی روغن سازی و قیرسازی وحلال و ... که هم اکنون در برخی پالایشگاهها پروژه هاشون در دست اقدام می باشد از چشم اندز بلند مدت خوبی برخوردارند
4- یک نکته اساسی اینکه قیمت بنزین در کشور در آینده نزدیک افزایش داره و اینکه با برداشته شدن تحریم احتمال صادارت بنزین هم وجود داره چون مصرف داخلی با افزایش قیمت کاهش و در نتیجه مازاد تولید صادر هم خواهد شد.
حالا سوال مهم اینه که چرا قیمت سهام امروز رو به پایین بود؟
جواب:
1- بخاطر پولهای که دولت داره از پالایشی ها میگره که حتما درباره ی خبرهای اون درجریان موضوع هستید.
2-و اینکه اسم صادرات نفت خام تو مذاکرات برای برداشته شدن تحریم نیامده و در نتیجه موارد منفی(البته بدون در نظر گرفتن توضیحات یاد شده) برای یکسری سهام دارن نوسان گیر و کوتاه مدتی تبدیل به یک غول بی شاخ دم شده و همه ترسیدن و دارن فرار می کنن یعنی شروع به فروش کردن.
3-چهارشنبه گذشته در مورد افزایش سرمایه شتران شنیده شده که افزایش سرمایه این شرکت از محل تجدید ارزیابی دارایی ها با توجه به مشکلات حقوقی در زمین ها به مانع برخورد کرده است که البته شنیده می شود افزایش سرمایه از محل سود انباشته امکان پذیر است. اما در معاملات امروز روند منفی به خود گرفت و به دلیل مطرح شدن شایعاتی با کاهش 3.5 درصدی قیمت و تشکیل صف فروش همراه شد. افت قیمتی نماد"شتران"در حالی صورت گرفت که اعلام شد افزایش سرمایه 1000 درصدی شرکت از محل تجدید ارزیابی به دلیل دارایی های وقفی شرکت قابل انجام نیست به همین دلیل این خبر تاثیر منفی در روند حرکتی پالایشگاه تهران گذاشت و موجبات افت قیمت این سهم تا 98 هزار تومان را فراهم کرد. و در نتیجه بر روی بقیه هم تاثییر گذار بود.

حالا باید چی کار کرد؟
1- باید فقط خرید کرد ؛ الان وقت خریده
2- اگر توانایی خرید ندارید باید فقط به ترسوها نگاه کنید و بخندید و یا در کمترین حالت چشماتون ببندید و نترسید.
3- انسان به امید زنده است. مطمئنا فردا زیباتر از امروز خواهد بود. چون الله مع الصابرین.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
باما زیره 1100 تومن فرصت طلایی بازار است
با محاسبات من امسال بالای 250 تومن سود خواهد ساخت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

دوستان به نظر بنده وپاسار در بازه زمانی 1ساله حداقل 40% سود داره.باز دوستان بررسی کنند:
ویژگی های وپاسار
حجم خرید حقوقی ها در سهم بسیار بالاست(بسته به روز حجم خریدشون بین 2-10 برابر فروششون است!)

هر سال30-35%رشد در جذب سپرده ها داشته و درصد هزینه مطالبات مشکوک الوصول پایینی نسبت به همتایان بانکی خود دارد.
سود سرمایگذاریها:
میدکو سال92بالای300میلیارد تومان سود خواهد ساخت عمده طرحهای این شرکت سال93راه اندازی می شود
لذا سود میدکو طی2سال به بیش از800-700میلیارد تومان خواهد رسید.
پاسارگاد امسال270میلیارد بابت سرمایگذاریها سود خواهد ساخت و 1200میلیارد بابت فعالیتهای بانکی در نتیجه بازای هر سهم 49تومان سود خواهد ساخت
اما سال93بابت سرمایگذاریها بالای500میلیارد تومان سود پیشبینی می شود و بالای1500میلیارد بابت فعالیتهای بانکی و هر سهم میتواند 67تومان سود بسازد.

پست بالا مربوط به 20مهر یعنی کمتر از 1ماه قبل است(صفحه 97 همین تاپیک)
اونروز قیمت سهم 190تومن بود و الان یه 234 رسیده و صف خرید سنگین.
23% سود خالص در کمتر از 1ماه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
پست بالا مربوط به 20مهر یعنی کمتر از 1ماه قبل است(صفحه 97 همین تاپیک)
اونروز قیمت سهم 190تومن بود و الان یه 234 رسیده و صف خرید سنگین.
23% سود خالص در کمتر از 1ماه

تشکر که اطلاعتون را رایگان در اختیار بقیه میگذارید (هر چند من خودم در بورس سرمایه ای ندارم(بهتر بگم کلا هیچ جا سرمایه ندارم:D))

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

به نظر شما 20 میلیون بدم یه کاربلد بورس برام سهام بخره هفته 200.000 بهم سود بده خوبه ؟
ورود به بورس الان رو توصیه میکنید / ؟

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

به نظر شما 20 میلیون بدم یه کاربلد بورس برام سهام بخره هفته 200.000 بهم سود بده خوبه ؟
ورود به بورس الان رو توصیه میکنید / ؟

خوبه ، ولی خودت بخری بهتره ، سهم کم ریسک بخر مثل جم ، وبصادر ، فارس ، شلعاب ، سشمال ، دالبر و ... یادته ۲۰ روز پیش گفتم شلعاب بخر از اون روز تا الان ۴۰ درصد رشد کرده .
تا یکسال آینده سهم های بالا انشاءالله ۱۰۰ درصد سود میدن .
تحقیق کن ، توصیه به خرید و فروش نیست .

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان دو تا سه مورد سهم مطمین رو معرفی کنید که تا پایان سال احتمال افزایش قیمت بالایی داشته باشه. تشکر

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
خوبه ، ولی خودت بخری بهتره ، سهم کم ریسک بخر مثل جم ، وبصادر ، فارس ، شلعاب ، سشمال ، دالبر و ... یادته ۲۰ روز پیش گفتم شلعاب بخر از اون روز تا الان ۴۰ درصد رشد کرده .
تا یکسال آینده سهم های بالا انشاءالله ۱۰۰ درصد سود میدن .
تحقیق کن ، توصیه به خرید و فروش نیست .

ممنون
اینارو میشه خرید اینترنتی هم ؟

این سهمها که گفتی خریدش آسونه هست یا صف خرید و فروش داری باید وایسی کسی بفروشه ؟/

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

ممنون
اینارو میشه خرید اینترنتی هم ؟

این سهمها که گفتی خریدش آسونه هست یا صف خرید و فروش داری باید وایسی کسی بفروشه ؟/

بله .
سه تای آخر صف دارن ولی ۲-۳ روزه بهت میرسه ، ارزشش رو داره ، هنوزم شلعاب رو میپسندم من از تارگت های نجومی خوشم نمیاد ولی انشاءالله تا آخر سال ۳۰۰۰ تومن رو میبینه .
من تجربه ی زیادی تو بورس ندارم ولی این رو یاد گرفتم که تو بورس باید قبل از اینکه سهم رو بخری خوب تحقیق کنی بعدش هم خیلی صبور باشی . ( تا ۶ ماه بیخیال سهمت بشی ، حتی اگر رفتی تو ضرر )

پ.ن : مثلا خودم غبشهر خریدم ۵۲۰۰ ، الان قیمتش ۴۵۰۰ شده ، ولی من به دید ۶ماهه ( آخر اردیبهشت ) خریدم و میدونم بعد مجمع انشاءالله سود خوبی میده ، الله اعلم .

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان ما چطور بفهمیم که سهمی مثلا صف فروش یا صف خرید داره؟ ایا سایتی است که این چیزها نشون بده؟ در ضمن من بخواهم سهمی بخرم قیمتش چه جوری باید تعیین کنم؟

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان ما چطور بفهمیم که سهمی مثلا صف فروش یا صف خرید داره؟ ایا سایتی است که این چیزها نشون بده؟ در ضمن من بخواهم سهمی بخرم قیمتش چه جوری باید تعیین کنم؟

از این سایت میتونی چک کنی ، نماد مورد نظرت رو سرچ کن تا اطلاعاتش بیاد .

http://old.tsetmc.com/Loader.aspx

این هم برا تحلیل :
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=00a7a5229e6957aa3e3e0a9fd80b40d6

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=3bc00b7b8fede11f51dba7c3d3582493

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=1dd00a309c771160d4ead5c5c964401d

Last edited:
بالا