• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام خدمت تمام دوستان عزیز

من یه مبلغی پول دارم که میخوام حدود 13-14 میلیونش رو بزارم تو بورس
ولی هیچ تجربه ای ندارم
میخواستم بدونم کجا تو تهران کلاس های در سطح مبتدی و بعد بالاتر میگذارن که در واقع من مباحث مقدماتی بورس رو فرا بگیرم که اول رو سهم های مطمئن سرمایه گذاری کنم و بعد کم کم مطالب بیشتری بخونم و بیشتر یاد بگیرم

اگر سایتی هم در این ضمینه معرفی کنید ممنون میشم

سایت که تا دلتون بخواهد هست یک سرچ بکنید

اگر تجربه ندارید فعلا بگذارید صندوقهای سرمایه گذاری بورس تا خبره شودید با همه 14تومن خودتون کار کنید

کلاس خود کارگزاریها اکثرشون دارند بگذارید ببینم کسی یک کارگزاری خوب معرفی می کنه یا نه ؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بررسي راهكارهاي توسعه نفوذ بورس در جامعه [h=1]10 درصد مردم بورس را مي‌شناسند![/h] روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۰۶۶

گروه بورس- مجيد اسكندري: اين روزها بازار سرمايه و اخبار مربوط به آن داغ است، خريد و فروش سهام رونق دارد، خيلي‌ها راه «جنب پل حافظ» را پيش گرفته‌اند و همه چيز از بازدهي بالاي اين بازار حكايت دارد، اما آنچه هنوز تا حدود زيادي مغفول مانده، فرهنگ سرمايه‌گذاري در بازار سرمايه است.

آمارها نشان مي‌دهد تنها 10 درصد جمعيت كشور در بازار سرمايه حضور دارند و از ميان چند هزار شركت ثبت شده، كمتر از 500 شركت در بازار سرمايه به ثبت رسيده‌اند. بسياري از سرمايه‌گذاران حقيقي اين بازار آن گونه كه بايد «حرفه‌اي» نيستند و بازار نيز كارآيي لازم را ندارد.
مجموعه اين دلايل موجب شده نقش بازار سرمايه در اقتصاد كشور، پررنگ نباشد؛ اگرچه طي ساليان اخير اين نقش برجسته‌تر شده است.
گفت‌وگوي دنياي اقتصاد يا دو تن از كارشناسان بازار سرمايه به دلايل اين موضوع پرداخته است.
نفوذ بورس در جامعه ايران، كمتر از متوسط جهاني است
يك كارشناس بازار سرمايه در اين باره نخست به پيشينه بورس در كشورمان اشاره كرد و گفت: تاریخچه بورس اوراق بهادار در ايران به حدود 50 سال می‌رسد، اما این واژه هنوز هم برای بیشتر مردم ناشناخته است و بیشتر مرم واژه بورس را در نشریات، جراید و رسانه‌ها دیده و شنیده‌اند و از چگونگی کارکردهای آن اطلاع چندانی ندارند.
علي‌اكبر شوره‌كندي افزود: بورس ایران باوجود این سابقه طولانی طی سالیان گذشته به دلیل حجم بسیار کوچک آن عملا کارکرد آنچنانی نداشته، اما در چند سال اخیر با اجرای برخی سیاست‌ها از جمله اجراي اصل 44 قانون اساسی و ورود شرکت‌های مطرح به بازار سرمایه تمایل مردم به حضور در این بازار افزایش یافته است.
وي تصريح كرد: گواه این امر نیز حجم، ارزش معاملات و تعداد سهامداران فعال نسبت به چند سال قبل است. با توجه به کاهش ارزش پول ملی در سال گذشته و برآیند مثبت این امر بر سودآوری شرکت‌ها و همچنین رکود در بازارهای موازی، بازار سرمايه سودآورترین بازار برای سرمایه‌گذاران است كه باعث روانه شدن نقدینگی سرگردان به سمت این بازار و بالطبع افزایش میزان سهامداران در این بازار شده است.
شوره‌كندي يادآور شد: طبق آخرین اطلاعات ارائه شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار، تعداد کدهای سهامداری در ایران 7/6 میلیون كد اعلام شده است. این در حالی است که می‌توان به این عدد سرمایه‌گذاران در صندوق‌های سرمایه‌گذاری را نیز اضافه كرد. حال با توجه به جمعیت حدود 78 میلیونی ایران، ضریب نفوذ بورس در میان جامعه به کمتر از 10 درصد می‌رسد که از متوسط جهانی آن کمتر است، البته در صورت اجرایی شدن معاملات سهام عدالت، این ضریب به طور فوق‌العاده‌ای افزایش خواهد يافت.
اين كارشناس بازار سرمايه درخصوص نبود شناخت كافي از اين بازار در ميان تحصيل‌كرده‌ها توضيح داد: باوجود اینکه اخیرا در رسانه‌ها به بحث سرمایه‌گذاری در بورس و آموزش افراد برای این کار پرداخته شده است ولی با این حال بسیاری از مردم مانند گذشته اطلاعات چندانی از بازار سرمایه ندارند. مطالعات صورت گرفته در رابطه با کارایی بازار سرمايه ایران حاکی از ناکارآیی این بازار است و بازار به جای تحلیل و بررسی به طور عمده بر مبنای اخبار و شایعات می‌چرخد كه همین امر منجر به تصمیم‌گیری اشتباه متخصصان سرمایه‌گذاری و افراد تحصیلکرده شده است. البته می‌توان عوامل دیگری از جمله استرس‌زا بودن بازار را نیز در وقوع این امر دخیل دانست.
وي خاطرنشان كرد: ارائه گزارش‌های دقیق، صحیح و به موقع توسط شرکت‌ها که در سامانه کدال درج می‌شود و قابلیت اتکا دارد می‌تواند در آشتی افراد تحصیلکرده و تحلیلگران با بازار سرمایه موثر باشد.
اين كارشناس بازار درخصوص راهكارهاي رفع ريسك‌گريزي سرمايه‌گذاران باوجود بازارهاي كم‌ريسك مانند بازار پول توضيح داد: می‌توان با اقداماتی از جمله بیمه سهام، گسترش اختیارهای خرید و فروش، گسترش و تنوع‌سازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری (صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک در ابعاد کوچک و بزرگ، صندوق شاخصی، صندوق با درآمد ثابت، صندوق‌های قابل معامله) یا سبدگردانی اختصاصی توسط مراجع صاحب صلاحیت و دارای مجوز، افراد ریسک گریز را به فعالیت و حضور در بازار سرمایه ترغیب كرد.
وي درباره دلايل اقبال كم شركت‌ها براي ورود به بورس اظهار كرد: به دلیل تفکرات دولتی و شبه دولتی که در بیشتر شرکت‌ها حاکم است، مدیران آنها تمایل چندانی به حضور در بازار سرمایه ندارند. از سوی دیگر حضور شرکت‌ها در بازار سرمایه مستلزم ارائه شفاف سازی‌ها و گزارش‌های ادواری در مورد فرآیندهای شرکت است که چندان مورد اقبال مدیران شرکت‌ها نيست. گرچه با پیدایش بازار فرابورس شرایط پذیرش شرکت‌ها نسبت به قبل آسان تر شده است ولی همچنان تمایل چندانی برای پذیرش شرکت‌ها در بازار سرمایه دیده نمی‌شود.
شوره‌كندي با ترسيم چشم‌انداز مثبتي از نفوذ بورس در جامعه در آينده نزديك، اظهار اميدواري كرد: با توجه به رونق چند وقت اخیر بورس و گزارش‌هایی که از رشد این بازار در نشریات، جراید و رسانه‌ها منتشر می‌شود، تمایل افراد برای حضور در بورس بیشتر شده است. از سوی دیگر رکود در بازارهای موازی، حجم بالای نقدینگی سرگردان و همچنین امید به بهبود فضای سیاسی و اقتصادی باعث شده است که حجم بالایی از سرمایه‌ها به سمت بورس سرازیر شود. از سوی دیگر توسعه ابزارهای مالی جدید و تنوع سازی خدمات از جمله معاملات آنلاین، اینترنتی مرکز تماس تلفن، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و ... می‌تواند انگیزه ورود به بازار سرمايه را در میان مردم بیشتر كند، نتیجه این عوامل در مجموع می‌تواند منجر به افزایش ضریب نفوذ بورس میان افراد کشور شود.
افزايش بازدهي به معناي توسعه بازار نيست
يك كارشناس بازار سرمايه درخصوص كاركرد اين بازار به خبرنگار ما گفت: بازار سرمایه به عنوان محملی برای تامین مالی بلندمدت شرکت‌ها، سازمان‌ها و حتی دولت‌ها از یک‌سو و بستری برای سرمایه‌گذاری بلندمدت از سوی دیگر توسط نیروهای گوناگونی احاطه شده است.
ابوالفضل صمدي افزود: اين بازار نگاهی بلندمدت به فعاليت اقتصادی دارد و به فعالان اقتصادی اجازه می‌دهد در اين افق زمانی فعالیت خود را برنامه‌ریزی و ریسک آن را کنترل کنند و بدين ترتيب، به رشد باثبات اقتصادی کمک می‌کند.
صمدي در پاسخ به اين سوال كه چرا باوجود بازدهي بالاي بازار سرمايه هنوز شناخت كافي از اين بازار در بين مردم وجود ندارد، گفت: با توجه به ماهيت بازار سرمايه به‌طور کلی نباید وجود يک رخداد خاص مانند افزایش بازدهی در يک دوره زمانی را به عنوان عامل مهم اثرگذار بر رشد و توسعه آن بدانيم (هر چند که نمی‌توان اهميت آن را ناديده گرفت). با وجود اين به نظر می‌رسد توسعه اين بازار و جذب سرمايه‌های جدید بیشتر از آنکه مرهون دارندگان منابع مالی مازاد باشد، در گرو عملکرد متقاضيان منابع مالی از يک سو و مقررات‌گذاران و ناظران قانونی از سوی دیگر است.
اين كارشناس بازار سرمايه درباره نقش اين بازار در اقتصاد كشور گفت: برای سنجش نقش و جایگاه بازار سرمایه در اقتصاد يک کشور شاخص‌های متفاوتی وجود دارد که مهم‌ترين آنها نسبت ارزش بازار سرمایه به تولید ناخالص داخلی است که با استناد به سخنان مدیر شرکت بورس اوراق بهادار، اين نسبت در اقتصاد ایران به دلیل توسعه‌های اخیر، اندکی بالاتر از 50 درصد است که خود گویای افزایش نقش بازار سرمايه در چند سال اخیر بوده است.
صمدي درخصوص ضريب نفوذ بازار سرمايه در اقتصاد كشور تصريح كرد: اگر منظور از ضریب نفوذ بازار سرمايه در اقتصاد همان نسبت يادشده باشد، باید گفت رابطه مستقیمی بين حاکمیت دولت بر اقتصاد و مشارکت جامعه در فعاليـت اقتصادی وجود دارد؛ به‌گونه‌ای که رشد اخیر بازار سرمايه در چند سال گذشته در سايه اصل 44 قانون اساسی و خصوصی‌سازی شرکت‌ها، خود گویای اين امر است.
وي پيشنهاد داد: برای افزایش کیفیت ضریب نفوذ در بازار سرمايه به نظر می‌رسد اقدامات بنیادی‌تری لازم باشد که شناساندن مکانیزم فعاليت اقتصادی در قالب شرکت‌های سهامی در گام اول (در بازار اولیه) و فراهم‌ساختن بسترهای فرهنگی و قانونی لازم برای ورود به بازار سرمایه (بازار ثانویه) در گام دوم از جمله این اقدامات است.
صمدي در زمينه ورود شركت‌ها به بورس گفت: ورود به بازار سرمايه باید به عنوان يک راهکار برای توسعه و ادامه فعالیت برای شرکت‌ها و مؤسسات مطرح باشد تا اين بازار عمق پیدا کند، فعاليت اقتصادی شفاف‌تر باشد، بسترهای سرمايه‌گذاری امن‌تر شود، ریسک سرمايه‌گذاری کنترل شود و در نهايت ضریب نفوذش افزایش يابد.
صمدي سپس درباره ريسك‌گريزي موجود در شركت‌ها در ميان سرمايه‌گذاران گفت: در اقتصاد بر مبنای دوره زمانی، دو نوع بازار اصلی تعریف می‌شود: بازار پول و بازار سرمایه که هر کدام شرایط، ابزارها و مکانیزم‌های خاص خود را دارند و با توجه به کارکرد متفاوت‌شان، در شرایط عادی رقیبی برای هم محسوب نمی‌شوند، بلکه هر یک بر حسب ماهیت ابزارهای موجود دارای کاربران خاص خود هستند. اما در اقتصاد ایران به دلیل رویکرد سنتی به فعاليت‌های اقتصادی اين دو بازار رقیب همدیگر شده‌اند، به گونه‌ای که فعالان اقتصادی بدون در نظر گرفتن رابطه ریسک و بازده، منابع مالی خود را مدام در این بازارها جابه‌جا می‌کنند، بنابراین بايد با تفکیک دارندگان منابع مالی مازاد و با نوآوری‌های مالی و ایجاد ابزارهای جدید متناسب با سلایق آنها رابطه منطقی بین این دو بازار ایجاد کرده و با کنترل ریسک سرمايه‌گذاری بر ضریب نفوذ بازار سرمايه افزود. اين كارشناس درباره چشم‌انداز بورس در آينده و راهكارهاي لازم براي افزايش ضريب نفوذ بازار توضيح داد: انتظار می‌رود با کاهش تصدی‌گری دولت در اقتصاد، کاهش مقررات دست‌و‌پاگیر و به‌روزسازی قوانین بازار سرمایه و تجارت، آسان‌سازی ورود شرکت‌ها به بازار سرمايه، طراحی ابزارهای مالی و پولی جدید بر حسب سلایق سرمايه‌گذاران متفاوت، کنترل ریسک سرمايه‌گذاران با افزایش شفافیت عملکرد شرکت‌ها، بازنگری در مشوق‌های قانونی برای فعالیت در قالب شرکت‌های سهامی برای موسسان شرکت‌ها در بازار اولیه، ایجاد ابزارهای مالی که بتواند فعاليت بازارهای دیگر مانند بازار مسکن را به بازار سرمايه مرتبط سازد و با پیوستن به بازارهای مالی منطقه‌ای و جهانی، نقش بازار سرمايه در اقتصاد ایران به مرور افزایش یابد.

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
سایت که تا دلتون بخواهد هست یک سرچ بکنید

اگر تجربه ندارید فعلا بگذارید صندوقهای سرمایه گذاری بورس تا خبره شودید با همه 14تومن خودتون کار کنید

کلاس خود کارگزاریها اکثرشون دارند بگذارید ببینم کسی یک کارگزاری خوب معرفی می کنه یا نه ؟

حقیقت اینه که ترجیح میدم از همون اول خودم کار کنم
به جز کارگذاری ها جای دیگه ای هم کلاس برگذار میشه؟ هزینه کلاس ها به چه صورته؟
اگر آدم درست و مطمئن سرمایه گذاری کنه، معمولا چقدر سود به دست میاره؟
خود دوستان تا حالا چقدر سود کردند؟

ممنون

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

ممنون

به امضای من مراجعه کن جواب سوالاتت رو میگیری .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

اگر من ساعت 11 برم تالار بورس برای دریافت کد معاملاتی تا 12 کارم میشه یا بیشتر ؟
چون میخام مرخصی بگیرم

باید برم خود تالار اصلی بورس یا کارگزاری ها ؟؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

ممنون

همین طور که قبلا گفتم منم خودم تو بورس وارد نشدم

کلاس خیلی زیادی تو همین نت سرچ کنید کلی آگهی پیدا میشه تالار بورس شهرتون هم بروید کلی آگهی پیدا می کنید از 100-150تومن هم هست به بالا .از کلاس فشرده یک روز و 4-5ساعته هست تا چند ماه
به نقل از یکی فعالان بورس:کتاب و نت و تحلیل هر روز بازار از 100تا کلاس بهتره جواب میده

تو بورس ایران چیزی به نام سرمایه گذاری با اطمینان نداریم غیر از اینکه به بالا وصل باشید همین مذاکرات میتونه یک دفعه بورس را در زیان شدید یا بسیار سود ده کنه .واصلا بورس را بعضی افراد به خاطر ریسکش دوست دارند

آدمی هست که اومده تو بورس با نصف سرمایه اولش اومده بیرون آدمی هم هست تو 4سال سرمایشو 10 برابر یا حتی بیشتر کرده

به امضای من مراجعه کن جواب سوالاتت رو میگیری .
شما که حرفه ای هستید لطفا یک کارگزاری خوب معرفی کنید

اگر من ساعت 11 برم تالار بورس برای دریافت کد معاملاتی تا 12 کارم میشه یا بیشتر ؟
چون میخام مرخصی بگیرم

باید برم خود تالار اصلی بورس یا کارگزاری ها ؟؟

شما به چه کارگزاری رسیدید ؟؟؟؟؟؟؟

زمانشو نمی دونم اما فکر نکنم زیاد کار داشته باشند البته برای معامله آنلاین باید امتحان بدهید .

باید بروید کارگزاری کاری به تالار اصلی نداره کلا کسی به غیر از کارگزارها با قسمت اداری تالار کاری ندارند

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
همینی رو هم که می‌فرمایید، میشه بیش از ۸% سود :blink: که فکر نمی‌کنم عملی باشه. شما به این بازدهی اطمینان دارید :questionm
چیزی نیست اوایل سال سود برخی صندوق ها به مرز 20 درصد رسید

دوستان برای اطلاع از بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس به این صفحه مراجعه کنید
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx?lan=fa

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کیا اینجا کد گرفتن و دارن معامله می کنن؟
رو چه سهم هایی هستید؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
همین طور که قبلا گفتم منم خودم تو بورس وارد نشدم

کلاس خیلی زیادی تو همین نت سرچ کنید کلی آگهی پیدا میشه تالار بورس شهرتون هم بروید کلی آگهی پیدا می کنید از 100-150تومن هم هست به بالا .از کلاس فشرده یک روز و 4-5ساعته هست تا چند ماه
به نقل از یکی فعالان بورس:کتاب و نت و تحلیل هر روز بازار از 100تا کلاس بهتره جواب میده

تو بورس ایران چیزی به نام سرمایه گذاری با اطمینان نداریم غیر از اینکه به بالا وصل باشید همین مذاکرات میتونه یک دفعه بورس را در زیان شدید یا بسیار سود ده کنه .واصلا بورس را بعضی افراد به خاطر ریسکش دوست دارند

آدمی هست که اومده تو بورس با نصف سرمایه اولش اومده بیرون آدمی هم هست تو 4سال سرمایشو 10 برابر یا حتی بیشتر کرده

شما که حرفه ای هستید لطفا یک کارگزاری خوب معرفی کنید

شما به چه کارگزاری رسیدید ؟؟؟؟؟؟؟

زمانشو نمی دونم اما فکر نکنم زیاد کار داشته باشند البته برای معامله آنلاین باید امتحان بدهید .

باید بروید کارگزاری کاری به تالار اصلی نداره کلا کسی به غیر از کارگزارها با قسمت اداری تالار کاری ندارند

منظور شما از کارگزاری خوب چیه ؟
اکثر کارگزاریها خدماتشون شبیه هم هست . مفید سرش شلوغ هست و زیاد جوابگو نیستند ( اینطور که شنیدم ) . ولی بقیه کارگزاریها کم و بیش شبیه همدیگه هستند ( البته رتبه الف هارو میگم )
اگر دنبال کارگزاری هستید که تو عرضه اولیه هواتون رو داشته باشه که بعیده پیدا کنید چون اکثرا هوای خودشون و مشتریهای قدیمی و مایه دارشون رو دارند .
چند تا تاپیک توی تالار بورس و بورکس در مورد کارگزاریها هست . اگر اونهارو مطالعه کنید میتونید چند تا کارگزاری نسبتا مناسب پیدا کنید .
موفق باشید .

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان یک توضیحی بدین

بله میشه .
اول میری کارگزاری مثلا مفید ( خیلی ازش بد میگن ولی خیلی هم بد نیست ) به همراه کارت ملی و شناسنامه ، یه فرم داره پر میکنی ( اگه وقت برات مهمه از طریق سایتشون فرم رو پر می کنی ، میری اونجا پرینت میگیرن برات ) بعد از یه هفته یوزر و پسوورد برات ایمیل میشه ، بعد میتونی بخری و بفروشی .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بله میشه .
اول میری کارگزاری مثلا مفید ( خیلی ازش بد میگن ولی خیلی هم بد نیست ) به همراه کارت ملی و شناسنامه ، یه فرم داره پر میکنی ( اگه وقت برات مهمه از طریق سایتشون فرم رو پر می کنی ، میری اونجا پرینت میگیرن برات ) بعد از یه هفته یوزر و پسوورد برات ایمیل میشه ، بعد میتونی بخری و بفروشی .
یک هفته زیاده...من 3 سال پیش دو روزه کد و یوزر و پس گرفتم..

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

دوستان عزیز کارگزاری ای با نام به گزین داریم ؟؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
منظور شما از کارگزاری خوب چیه ؟
اکثر کارگزاریها خدماتشون شبیه هم هست . مفید سرش شلوغ هست و زیاد جوابگو نیستند ( اینطور که شنیدم ) . ولی بقیه کارگزاریها کم و بیش شبیه همدیگه هستند ( البته رتبه الف هارو میگم )
اگر دنبال کارگزاری هستید که تو عرضه اولیه هواتون رو داشته باشه که بعیده پیدا کنید چون اکثرا هوای خودشون و مشتریهای قدیمی و مایه دارشون رو دارند .
چند تا تاپیک توی تالار بورس و بورکس در مورد کارگزاریها هست . اگر اونهارو مطالعه کنید میتونید چند تا کارگزاری نسبتا مناسب پیدا کنید .
موفق باشید .

ممنون از شما دقیقا من همین فرومها را مطالعه کرده بودم و گیج شدم اکثرا به مفید بد و یراه گفته بودند اما نگفته بودند مفید بده کی خوبه .شما خودتون با مفید کار می کنید؟

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عزیزان سلام من تا به حال فروش انلاین نداشته ام و فقط خریدار بودم.سوالی داشتم
در فروش انلاین همان لحظه به اعتبار افزوده میشود؟ یا 3 روز کاری بعد به حساب میاد که بشود دوباره سهامی را خرید.
ممنون از لطفتان

newguy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
عزیزان سلام من تا به حال فروش انلاین نداشته ام و فقط خریدار بودم.سوالی داشتم
در فروش انلاین همان لحظه به اعتبار افزوده میشود؟ یا 3 روز کاری بعد به حساب میاد که بشود دوباره سهامی را خرید.
ممنون از لطفتان

بله. همان لحظه ای که سهام شما فروش میره پولش به حساب کارگزاری خودتون واریز میشه که میتونید باهاش سهام جدید خریداری کنید.

اگر بخوایید پول رو به حساب بانکتون انتقال بدید چند روزی طول میکشه.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
از این شاخه به آن شاخه پریدن، رایج‌ترین اشتباه معامله‌گران مبتدی در بورس می‌باشد. این وضعیت را تصور کنید :
من ابتدا با تحلیل و آگاهی از پتانسیل رشد یک شرکت، سهام شرکتی را به دید 6 ماهه خریداری می‌کنم ولی پس از 1 ماه قیمت این سهم همچنان در محدوده‌ای کوچک نوسان می‌کند و تغییر خاصی اتفاق نمی‌افتد و این در حالیست که برخی دیگر از سهام بازار در حال رشد هستند. با دیدن آنها این فکر به ذهن من میرسد که چرا وقتی قیمت سهام آن شرکت هر روز در حال افزایش است، من از آن بی بهره باشم؟
اینجاست که توجه من به یک سهم دیگر جلب می‌شود که چندین روز دارای صف خرید است… شک و تردید و طمع باعث می‌شود سهمی را که قبلا با تحلیل و تحقیق خریداری کرده‌ام (و واقعا سهم خوبیست) حتی با ضرر می‌فروشم و سهمی را می‌خرم که چندین روز صف خرید داشته است.

اغلب اوقات سهمی که از صف خرید خریده‌ام پس از یکی دو روز مثبت شدن، شروع به منفی شدن کرده و چندین روز قیمت آن در حداقل قیمت بسته می‌شود و یا اینکه مانند سهم اولی قیمت سهم با نوسان خیلی کم در همان محدوده باقی می‌ماند.
در این موقع ترس از نزول بیشتر قیمت‌ باعث می‌شود سهم را دوباره با ضرر بفروشم و این در حالیست که سهم اولی که با تحلیل آنرا خریداری کرده ولی برای رسیدن به هدف صبر نکرده بودم به هدف قیمتی خود رسیده است…
و این چرخه برای کسانی که نمی‌توانند ترس و طمع خود را کنترل کنند همچنان ادامه می‌یابد…

منبع: انجمن‌های بورسی مفیدآنلاین

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
[بله. همان لحظه ای که سهام شما فروش میره پولش به حساب کارگزاری خودتون واریز میشه که میتونید باهاش سهام جدید خریداری کنید.

اگر بخوایید پول رو به حساب بانکتون انتقال بدید چند روزی طول میکشه

ممنون از لطف شما سالار
در ضمن کارمزد کارگزاریها به چه صورت است؟چند درصد؟مالیات هم است؟به کل پول تعلق میگیرید یا به سود خرید و فروش؟ممنون

بالا