• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
صف سنگین ساختمانی ها هم مبارک سهامدارش....3-2 ماه پیش توی همین تاپیک ثشرق و ثمسکن معرفی شده بود

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
دوستانی که می خوان در بورس تازه ورود کنند:

1- در خوش بینانه ترین حالت پیش بینی، بورس شاخصش برای امسال تا حداکثر 100000 رشد می کند.
2- از هر گونه خرید بدون استراتژی و تعیین حد ضرر و تقلید از اکثریت پرهیز کنید، این بازار بسیار پر ریسک تر از هر بازار دیگری است.
3- با پول قرض و وام وارد نشوید

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
کطبس را برای ورود بررسی کنید.

ببینید بورس تا حد زیادی متاثر از شرایط تحریم و سیاسی کشور است. اخییرا، خودرویی و بانکی رشد زیادی کرده که تحت تاثیر اخبار مربوط به مذاکرات است. متاسفانه شاهد بوده ایم مقدار زیادی نقدنگی توسط افراد ناآگاه وارد بورس شده، اینها شاخص را بالا می برد. اما امان از زمانی که این افراد همان طور که هیجانی آمدند، هیجانی هم بروند!!

یک سهم را همیشه می توان خرید
اما همیشه نمی توان فروخت!!

فروشنده پشیمان بهتر از خریدار پشیمان!!

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان:

اخبار بورسی و مجامع آتی شرکت های بورس رو از چه سایتی می تونم بگیرم؟؟؟

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6

ببینید بورس تا حد زیادی متاثر از شرایط تحریم و سیاسی کشور است. اخییرا، خودرویی و بانکی رشد زیادی کرده که تحت تاثیر اخبار مربوط به مذاکرات است. متاسفانه شاهد بوده ایم مقدار زیادی نقدنگی توسط افراد ناآگاه وارد بورس شده، اینها شاخص را بالا می برد. اما امان از زمانی که این افراد همان طور که هیجانی آمدند، هیجانی هم بروند!!

با دید کوتاه مدت یا حتی میان مدت این افزایش شاخص با فرض کاذب بودنش ممکنه سود ده نباشه یا حتی زیان ده باشه. اما با پیدایش ثبات در شاخص بازار بورس آینده‌ی خوبی رو میشه برای سرمایه‌گذاری بورسی متصور شد

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6

14484363_____.png

کطبس با هدف میان مدت فکر می‌کنم خوب باشه بخصوص الان که فرصت خرید داده. به الگوی مثلثیش دقت کنید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

من یک مدته دارم درباره بورس مطلب میخونم و واقعاً موندم چطوری با یک خبر مثبت صف خرید میشه! وقتی اتفاق خاصی هم نیفتاده!

من نمیدونم تو کشورهای دیگه بورس چطوریه ولی تو کشور ما به نظرم خیلی پارامترها دست خریدار نیست و درست و علمی نمیتونه سهام سودده را شناسایی کنه و بخره!

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
بعد از اینکه مجمع سالیانه تشکیل شد و سود هر سهم را مشخص کرد به دارندگان اون سهم سود تعلق میگیره. حالا می خوام بدونم بعد اون تاریخ ارزش سهم پایین میاد یا نه؟
و سوال بعدی اینکه تو ایام عید بورس تعطیله؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
بعد از اینکه مجمع سالیانه تشکیل شد و سود هر سهم را مشخص کرد به دارندگان اون سهم سود تعلق میگیره. حالا می خوام بدونم بعد اون تاریخ ارزش سهم پایین میاد یا نه؟

1. جواب سئوال اولتان را نمیدانم
2. بله

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

جواب سوال اول : آره. در حالت کلی قیمت سهم پس از مجمع به اندازه سودی که تقسیم میکنه پایین میاد. مثلا قیمت سهم 550 تومنه و در مجمع تصویب میشه که 60 تومن سود تقسیم کنند. بنابراین قیمت بازگشایی سهم حول و حوش 490 تومن خواهد بود. البته این در شرایطی هست که در مجمع خبر خاصی شنیده نشه...
جواب سوال دوم : بورس در روزهایی که تعطیل رسمی هست تعطیله (مثلا 1 تا 4 فروردین) و پس از اون اگه تعطیل رسمی نباشه معاملات در بورس امکان پذیر خواهد بود.

موفق باشید

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
من یک مدته دارم درباره بورس مطلب میخونم و واقعاً موندم چطوری با یک خبر مثبت صف خرید میشه! وقتی اتفاق خاصی هم نیفتاده!

من نمیدونم تو کشورهای دیگه بورس چطوریه ولی تو کشور ما به نظرم خیلی پارامترها دست خریدار نیست و درست و علمی نمیتونه سهام سودده را شناسایی کنه و بخره!

در بورس ایران مثل خیلی کارهای دیگه این مملکت خیلی چیزها بی دلیل هستند .

تازه واردها فکر میکنند بورس خیلی سوداور هستش . اینطورم نیست . هیچ جا پول مفت دست هیچ کسی نمیدن .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بازار خوبی بود
وبیمه رو از دست ندید

قیمتی که پیشنهاد دادم : 180
پیشنهاد خرید و فروش به کسی نیست ، فقط میخوام ببینم سهم های پیشنهادیم چطوری میشن

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

میشه دلیلتون بگید ؟

طبق چه تحلیل نموداری یا تکنیکال یا بنیادی این سهام پیشنهاد دادید ؟

یا شایدم تحلیل هوازی ؟؟
به همون دلیل و تحیل و نموداری که شما بانک سینا رو معرفی می کنید :دی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در آخرین روز کفرا اضافه کردم به قصد مجمع افزایش سرمایه / وبصادر اضافه کردم به قصد افزایش پس از اصلاح وقیمت خرید خوب / نوسان هم داشتیم امروز یه 6% + یه 4% :D
کلا روز خوبی بود / از شنبه هم انشالله وبصادر و کاذر ( در غیاب کفرا و اتمام اصلاح ) مثبت بشن

بالا