خبر مهم برای افرادی که در صندوق ها سرمایه گذاری کردند:
خبر مهم برای سرمایه گذاران در بورس
خبر مهم برای افرادی که در صندوق ها سرمایه گذاری کردند:
در قسمت ثبت نام غیرحضوری در سایت کارگزاری مفید، فرمها رو دانلود کنید و پرینت بگیرید. بعد از تکمیل فرمها و ثبت گواهی امضا در دفتر اسناد رسمی، فرمها رو همراه با کپی کارت ملی با پست به آدرس کارگزاری ارسال کنید. (این چیزی بود که از من خواستن)
تچکر
حضوری میخوام برم
چه مدارکی میخواد؟
دوستان یسوال مبتدیانه
توی بورس امکانش هست آدم فوری بتونه سهامشو بفروشه؟
مثلا یه وقت آدم پول لازم بشه.
سهام رو به شخص آدم میفروشه یا شرکتی چیزی؟
تراکنش های مالی توی بورس بصورت شخصیه؟درواقع معاملات بین اشخاصه؟
دوستان اگه بخوام در صندوق های بورس سرمایه گذاری کنم 20 میلیون تومان مبلغ زیادیه یا کمترش کنم ؟؟؟؟؟؟؟ خود شما چه مبلغی را پیشنهاد میکنید برای خرید واحدهای صندوق حتما باید به تالار بورس تهران رفت مثلا من که کرج هستم تالار بورس کرج هم میتونم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا در خرید صندوق ها هم بهتر که سهام چند صندوق مختلف را بخریم یا سهام یک صندوق[/QU
دوستان کسی در مورد مبلغ نظری نداره؟؟؟؟؟؟و اینکه ایا یه صندوق سرمایه گذاری کنم یا چند صندوق
اگه خیلی ریسکگریز هستید و دیگه واقعا میخواید ریسک سرمایه گذاری شما به زیر صفر برسه توی چند صندوق سرمایه گذاری کنید
مبلغ هم هرچقدر که میتونید بذارید ولی باید توجه کنید که پول شما با واحدهای صندوقهای سرمایهگذاری جور در بیاد. مثلا اگه هر واحد یه صندوق سرمایه گذاری 250 هزار تومن باشه، مسلمه که با 450 هزار تومان فقط میتونید صاحب یه واحد از اون صندوق بشید و برای خرید یه واحد دیگه، باید 50 هزار تومن به پولتون اضافه کنید
احتمال سقوط بورس تا 80.000 واحد در چند روز آتی
آقا من خیلی تو بورس نووووبم به نظرتون سهام کجارو بخرم مثلا پدیده خوبه؟
سلام
من بر فرض یه مبلغی توی یکی از صندوقهای سرمایهگذاری، سرمایه گذاری کردم! حالا دیگه خلاص! یعنی مسئولین اون صندوق در غیاب من خودشون خرید و فروش سهام و همه کارهای لازم رو برام انجام میدن! من دیگه هیچ وظیفهای ندارم؟ یعنی من هیچ کاری نباید انجام بدم؟ بعد چجوری باید خبر بگیرم که سود کردم یا ضرر کردم چند وقت به چند وقت باید خبر بگیرم، چطوری، از کجا و...ببخشید من تو این زمینه مبتدی و صفر کیلومترم! دوستانی که توی بورس و صندوقهای سرمایهگذاری تجربه دارند خواهشا راهنمایی کنند.
سلام
مزیت صندوقهای سرمایه گذاری همینه که پس از انجام سرمایهگذاری نیازی به پیگیری اخبار و وضعیت شرکتی که سهامش رو خریدید ندارید. فقط بازدهی صندوقی که داخلش سرمایهگذاری کردید رو چک میکنید ببینید با سایر صندوقها چه تفاوتی داره
سوالات خاص دیگه که مثلا چطوری سود سرمایه گذاری رو میدن و ... رو باید از صندوق مربوطه بپرسید
از دوستان کسی کلاس تحلیل تکنیکال رفته؟
میخوام ببینم کجا بهتره؟
سلام
من بر فرض یه مبلغی توی یکی از صندوقهای سرمایهگذاری، سرمایه گذاری کردم! حالا دیگه خلاص! یعنی مسئولین اون صندوق در غیاب من خودشون خرید و فروش سهام و همه کارهای لازم رو برام انجام میدن! من دیگه هیچ وظیفهای ندارم؟ یعنی من هیچ کاری نباید انجام بدم؟ بعد چجوری باید خبر بگیرم که سود کردم یا ضرر کردم چند وقت به چند وقت باید خبر بگیرم، چطوری، از کجا و...ببخشید من تو این زمینه مبتدی و صفر کیلومترم! دوستانی که توی بورس و صندوقهای سرمایهگذاری تجربه دارند خواهشا راهنمایی کنند.