• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان یسوال مبتدیانه
توی بورس امکانش هست آدم فوری بتونه سهامشو بفروشه؟
مثلا یه وقت آدم پول لازم بشه.
سهام رو به شخص آدم میفروشه یا شرکتی چیزی؟
تراکنش های مالی توی بورس بصورت شخصیه؟درواقع معاملات بین اشخاصه؟

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
در قسمت ثبت نام غیرحضوری در سایت کارگزاری مفید، فرم‌ها رو دانلود کنید و پرینت بگیرید. بعد از تکمیل فرم‌ها و ثبت گواهی امضا در دفتر اسناد رسمی، فرم‌ها رو همراه با کپی کارت ملی با پست به آدرس کارگزاری ارسال کنید. (این چیزی بود که از من خواستن)

تچکر
حضوری میخوام برم
چه مدارکی میخواد؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان یسوال مبتدیانه
توی بورس امکانش هست آدم فوری بتونه سهامشو بفروشه؟
مثلا یه وقت آدم پول لازم بشه.
سهام رو به شخص آدم میفروشه یا شرکتی چیزی؟
تراکنش های مالی توی بورس بصورت شخصیه؟درواقع معاملات بین اشخاصه؟

یه فاکتوری هست توی انتخاب سهام مناسب که بهش نقدشوندگی سهم گفته میشه. از اسمش مشخصه یعنی این سهمی که میخواید بخرید چقدر قابل نقد شدن هست. مثلا سهام شرکتی که روزانه 10 بار معامله میشه نقدشوندگی خیلی کمی داره نسبت به سهام شرکتی که تعداد معاملات روزانه‌اش بیش از 1000 معامله است...
الان که نقدینگی خوبی وارد بورس شده تعداد سهمهایی که نقدشوندگی خوبی دارن افزایش پیدا کرده

معامله بین دو شخص انجام میشه ولی وقتی شما سهام رو میفروشید نمیتونید بفهمید که طرف مقابل شخص حقیقیه یا حقوقی
و خرید سهم هم همینطوره و شما نمیتونید بفهمید سهم رو از چه کسی خریدید
تراکنش‌هایی که انجام میشه در سیستم آنلاین کارگزاری که باهاش کار میکنید ثبت میشه. در واقع طرف حساب شما شرکت کارگزاری هست و وقتی سهامی رو میفروشید (در صورتی که درخواست برداشت بدید) پولش رو کارگزاری پس از 3 روز کاری به حساب شما واریز میکنه
برای کسانی که اطلاعات کمی دارن میگم که شرکت‌های کارگزاری شرکت‌های فوق‌العاده معتبری هستن و کارگزاری نمیتونه به هیچ عنوان پول رو نده یا مثلا بگه حالا بازم سهام بخر و از این حرفا:D

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان اگه بخوام در صندوق های بورس سرمایه گذاری کنم 20 میلیون تومان مبلغ زیادیه یا کمترش کنم ؟؟؟؟؟؟؟ خود شما چه مبلغی را پیشنهاد میکنید برای خرید واحدهای صندوق حتما باید به تالار بورس تهران رفت مثلا من که کرج هستم تالار بورس کرج هم میتونم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا در خرید صندوق ها هم بهتر که سهام چند صندوق مختلف را بخریم یا سهام یک صندوق[/QU
دوستان کسی در مورد مبلغ نظری نداره؟؟؟؟؟؟و اینکه ایا یه صندوق سرمایه گذاری کنم یا چند صندوق

اگه خیلی ریسک‌گریز هستید و دیگه واقعا میخواید ریسک سرمایه گذاری شما به زیر صفر برسه :D توی چند صندوق سرمایه گذاری کنید
مبلغ هم هرچقدر که میتونید بذارید ولی باید توجه کنید که پول شما با واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری جور در بیاد. مثلا اگه هر واحد یه صندوق سرمایه گذاری 250 هزار تومن باشه، مسلمه که با 450 هزار تومان فقط میتونید صاحب یه واحد از اون صندوق بشید و برای خرید یه واحد دیگه، باید 50 هزار تومن به پولتون اضافه کنید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

احتمال سقوط بورس تا 80.000 واحد در چند روز آتی

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

من بر فرض یه مبلغی توی یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سرمایه گذاری کردم! حالا دیگه خلاص! یعنی مسئولین اون صندوق در غیاب من خودشون خرید و فروش سهام و همه کارهای لازم رو برام انجام میدن! من دیگه هیچ وظیفه‌ای ندارم؟ یعنی من هیچ کاری نباید انجام بدم؟ بعد چجوری باید خبر بگیرم که سود کردم یا ضرر کردم چند وقت به چند وقت باید خبر بگیرم، چطوری، از کجا و...ببخشید من تو این زمینه مبتدی و صفر کیلومترم! دوستانی که توی بورس و صندوقهای سرمایه‌گذاری تجربه دارند خواهشا راهنمایی کنند.

Last edited:

mousavi71

Registered User
لایک‌ها
16
آقا من خیلی تو بورس نووووبم به نظرتون سهام کجارو بخرم مثلا پدیده خوبه؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام

من بر فرض یه مبلغی توی یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سرمایه گذاری کردم! حالا دیگه خلاص! یعنی مسئولین اون صندوق در غیاب من خودشون خرید و فروش سهام و همه کارهای لازم رو برام انجام میدن! من دیگه هیچ وظیفه‌ای ندارم؟ یعنی من هیچ کاری نباید انجام بدم؟ بعد چجوری باید خبر بگیرم که سود کردم یا ضرر کردم چند وقت به چند وقت باید خبر بگیرم، چطوری، از کجا و...ببخشید من تو این زمینه مبتدی و صفر کیلومترم! دوستانی که توی بورس و صندوقهای سرمایه‌گذاری تجربه دارند خواهشا راهنمایی کنند.

سلام
مزیت صندوق‌های سرمایه گذاری همینه که پس از انجام سرمایه‌گذاری نیازی به پیگیری اخبار و وضعیت شرکتی که سهامش رو خریدید ندارید. فقط بازدهی صندوقی که داخلش سرمایه‌گذاری کردید رو چک میکنید ببینید با سایر صندوق‌ها چه تفاوتی داره
سوالات خاص دیگه که مثلا چطوری سود سرمایه گذاری رو میدن و ... رو باید از صندوق مربوطه بپرسید

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
مزیت صندوق‌های سرمایه گذاری همینه که پس از انجام سرمایه‌گذاری نیازی به پیگیری اخبار و وضعیت شرکتی که سهامش رو خریدید ندارید. فقط بازدهی صندوقی که داخلش سرمایه‌گذاری کردید رو چک میکنید ببینید با سایر صندوق‌ها چه تفاوتی داره
سوالات خاص دیگه که مثلا چطوری سود سرمایه گذاری رو میدن و ... رو باید از صندوق مربوطه بپرسید

ممنون!

rajabi1367

Registered User
لایک‌ها
4
از دوستان کسی کلاس تحلیل تکنیکال رفته؟
میخوام ببینم کجا بهتره؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
از دوستان کسی کلاس تحلیل تکنیکال رفته؟
میخوام ببینم کجا بهتره؟

نظر من اینه که اگه خیلی مبتدی هستید و اطلاعات اولیه تحلیل تکنیکال رو ندارید اول مباحث ابتدایی رو بخونید تا وقتی که سرکلاس میرید مطالب رو بهتر متوجه بشید
این دوتا فایل میتونه بهتون کمک کنه

آموزش تحلیل تکنیکال برای مبتدیان
آموزش تحلیل تکنیکال

در مورد کلاس هم بستگی به این داره که شهرتون کجا باشه

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
هجومی که امروز به صف خرید نفتی‌ها و بویژه پالایشگاهی‌ها اومده بیشتر با خروج حقوقی ها از گروه خودرو قابل تحلیل هست. به نظرم دوستانی که هدف بلندمدت روی خودرویی ها دارند نگران نباشند. به نظر میرسه کنترل شاخص هم با تعدیل بانکی‌ها و اخابر همچنان ادامه داره، این باعث شده فرصت خرید خوبی برای این گروه‌ها ایجاد شه

rajabi1367

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

الان توی ایران نزدیک به صد صندوق سرمایه گذاری فعالیت میکنن. میتونید وضعیت صندوق های سرمایه گذاری رو توی اینجا بررسی کنید:
http://www.fipiran.com/MFComparing.aspx
مزیت این صندوق ها ریسک کم و سود نسبتا خوب هست.
البته توجه داشته باشید که اگر زیر سه ماه بخواین باطلش کنید معمولا کارمزد ۵٪ ای کم میکنن ازش. البته به نظر من اگه در بازه سه ماهه حداقل بازده ۳۰٪ هم در نظر بگیریم بازم برای سرمایه گذاری کوتاه مدت بسیار عالی خواهد بود.
جدیدا یک سری صندوق های قابل معامله در بورس ETF اومدن که کارمزد و جریمه ابطال ندارند و محدودیت حداقل سرمایه هم ندارند. بر خلاف صندوق های سرمایه گذاری عادی که حداقل ده واحد ( هر واحد اسمی صد هزار تومنی) هستن، توی صندوق های قابل معامله حداقل سرمایه گذاری یک واحد ( هر واحد اسمی هزار تومانی) هست.

Last edited:
بالا