• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

بورس رو به سقوط و نوسانی هست
الان برا فقط حرفه ای ها خوبه
افراد عادی وارد نشند

بورس همیشه نوسانی و غیرقابل پیش بینی بوده و هست. ممکنه چندروزی بازار به فاز استراحت و اصلاح بره ولی اون سقوطی که شما فکر میکنید حداقل تا آخر امسال فکر نمیکنم اتفاق بیفته
حرفه‌ای‌ها که از اول حرفه‌ای به دنیا نیومدن، اونام آدمای عادی بودن که با یادگیری و کسب تجربه الان حرفه‌ای شدن

به نظر من افراد عادی هم باید وارد بشن، البته قبلش باید اطلاعات کسب کنن بعد سرمایه گذاری رو شروع کنن... اونم نه با همه سرمایه، بلکه تا زمانی که حرفه‌ای نشدن با بخش کوچکی از پول‌شون حضور داشته باشن تا اگه ضرر شد، مقدار ضرر خیلی کم باشه

فرض کنید یه نفر برای شروع یادگیری با 500 هزار تومان وارد بورس بشه، خیلی که بخواد مبتدیانه عمل کنه، ممکنه 20 درصد یا 30 درصد ضرر کنه که میشه معادل 100 یا 150 هزار تومن ضرر
تجربه‌ای که بدست میاره و چیزی که یادمیگیره ارزشش خیلی بیشتر از اینا خواهد بود

نکته: اون 500 هزارتومنی که گفتم فرضی بود، دلیل نمیشه هرکی این مطلبو میخونه فردا بره 500 هزارتومان سهام بخره

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6

بورس رو به سقوط و نوسانی هست
الان برا فقط حرفه ای ها خوبه
افراد عادی وارد نشند

دوست عزیز شما هرچند وقت یبار میای میگی بازار بورس داغونه. همه چی له شده. جسارت نباشه اما خواهش میکنم چندتا منبع و دلیل علمی واسمون بیار حداقل، که تصور نکنیم این حرفا از بخار معده‌ست. تشکر

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
مسلمه بانکی‌ها هم گزینه خوبی برای سرمایه گذاری محسوب میشن، من فقط چندتا برای نمونه نوشتم وگرنه سهام خوب بنیادی برای خرید بلندمدت در بورس زیاده

تصور می‌کنم با توجه به کاهش قیمت قیمت ارز و سکه و سیاست بانکی دولت در جهت ثابت نگه داشتن سود بانکی باعث سرازیر شدن نقدینگی به سمت گروه بانکی و نتیجتا شرکت‌های سرمایه گذاری است. ازین جهت به احتمال فراوان سهام شرکت‌های بانکی با دید میان مدت مناسب بنظر میرسه. اما پیش بینی این امر با هدف گذاری بلند مدت کمی سخته که تابع سیاست های اقتصادی دولت برای سال آینده خواهد بود.

rajabi1367

Registered User
لایک‌ها
4
سلام میخاستم بدونم که ده میلیون سهام تو بورس بخرم بهتر از اینه که 2 ماه در بانک ؟
ده میلیون واسه 2 ماه بانک بهم 374 میدند بزارم تو بورس 2 ماه 500 میشه سودش ؟ حتمنی ؟

آقا برو تو کار صندوق سرمایه گذاری :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
البته نرخ دلار در بودجه نسبت به سال قبل افزایش داشته ولی این افزایش باعث میشه که اگر نفت زیر 100 دلار شد از این افزایش قیمت دلار برای کسری بودجه استفاده بشه!

نرخ دلار به نسبت قیمت فروش نفت کاهش داشته . در واقع مبلغ دریافتی که برای هر بشکه نفت در سال قبل محاسبه میشده با قیمت تمام شده امسال متفاوت هست و کمتره و مسلما با توجه به افزایش استخراج قیمت از 100 دلار بالاتر خواهد بود که باعث کاهش نرخ تمام شده دلار در هر بشکه میشه . حالا این که اضافه مبلغ رو کجا هزینه میکنن دیگه مشخص نیست چون مجوز 31% از صندوق توسعه ملی تو بودجه هست ممکنه این اضافه رو بخوان به صندوق بدن به جبران مجوز

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من میخواستم تو صندوق کاریزما سرمایه گذاری کنم وقتی رفتم تو سایتش نوشته بود که به دلیل پرشدن ظرفیت صندوق دیگه نمیپذیرن در عوض میتونیم بریم سهم صندوقش به نام کاریس رو بخریم. حالا سوال من این که اگر من سهمشو بخرم یه زمانی بخوام بفروشم سهممو خودش ازم میشخره مثل صندوقش که خودش میخره یا باید صبر کنم خریدار پیدا بشه و برم تو صف فروش؟

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان منکه تصمیممو گرفتم
میخوام تو یه صندوق سرمایه گذاری شرکت کنم
چون ظاهرا بورس همچین آسونم نیس
حالا اساتید بفرمایند که چه صندوقایی خوبن؟
و چه ملاکهایی هست که باید رعایت کنم؟
چجوری توشون سرمایه گذاری کنم؟
چقدر توشون سرمایه گذاری کنم؟
و اینکه برای دریافت سود باید چیکار کنم؟

poladchegivara

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من میخواستم تو صندوق کاریزما سرمایه گذاری کنم وقتی رفتم تو سایتش نوشته بود که به دلیل پرشدن ظرفیت صندوق دیگه نمیپذیرن در عوض میتونیم بریم سهم صندوقش به نام کاریس رو بخریم. حالا سوال من این که اگر من سهمشو بخرم یه زمانی بخوام بفروشم سهممو خودش ازم میشخره مثل صندوقش که خودش میخره یا باید صبر کنم خریدار پیدا بشه و برم تو صف فروش؟

من دوست دارم کمکتون کنم ولی اطلاعات درستی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری ندارم؛ امیدوارم بقیه دوستان که خبر دارن اطلاعات بدن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این سایت gerayesh.com که مرتب تو این تاپیک ازش لینک میدهی که کپی/پیست اخبار سایتهای دیگه است!؟
سایتهایی مثل تابناک ، عصر ایران ، مشرق و.... هم 90 درصد اخبار کپی میزنند !
این سایت برای یکی از دوستان بنده است و تحریریه خوبی داره به همین دلیل اخبار رو میزارم، حالا مگه فرق داره خبر از کجا باشه؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اگر منبع اصلی را بگذاری بهتره! چون اعتباری به اخبار این سایتهای کپی/پیست نیست!

منبع اصلی رو از کجا پیدا کنم؟
در ثانی منبع اصلی مثلا خبرگزاری فارسه که پایین همین گرایش زده ! برم کلی اخبار فارس رو پیدا کنم تا یه خبر در مورد بورس رو پیدا کنم ؟ عاقلانه است؟
در مورد اعتبار هم اینها تحت یک موسسه مجوز رسمی از وزارت ارشاد دارند و زیر نظر قانون مطبوعات هستند ، همون قانونی که خبرگزاری فارس ایرنا ایسنا و... هستند ! پس فرقی نداره ، شما مطمئن باش اگه خبر دروغ و... بزنن جلوتر از شما وزارت ارشاد جلوشونو میگیره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جناب اخبار بورس ایران را که خبرگزاری فرانسه و بقیه خبرگزاری‌های خارجی که نمیزنند!

معتبرترین سایت خبری فارسی هم درباره بورس

.:: Sena.ir | بورس | پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه ایران ::.

هست!

اگر قصدت اطلاع رسانی درباره خبرهای معتبر درباره بورس است که میتونی اخبار مهم آنرا لینک بدهی، اگر هم میخواهی بازدیدکننده برای سایت دوستت بفرستی که دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه!

دوست عزیز یا بنده فارسی ننوشتم یا شما فارسی نمیتونی بخونی !
خبرگزاری فارس نوشتم شما فرانسه خوندی !
در ثانی من گرایش رو میخونم و مطالبش رو به اشتراک میگذارم. و مطمئن باشید اعتبار یوزر خودم رو برای خبر غیرموثق خرج نمی کنم.
مادامی که پستهام مغایر با قانون عمومی فروم نباشه میتونم فعالیت داشته باشم. پس خواهشا شما کاسه داغ تر از آش نشید.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام

سلام
بهترین کار اینه که با پشتیبانی خود صندوق‌های سرمایه گذاری تماس بگیرید.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان:

من الان دارم کلاس برای بورس می رم ولی طی مدتی که دارم آموزش می بینم می خوام که توی یه صندوق سرمایه گذاری داشته باشم.

الان شما کدام صندوق رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

من با توجه به مشاوره هایی که گرفتم(ممتاز-امین کارآفرین )رو گفتن که خوبه.......

الان نظر شما دوستان چی هست؟؟؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
سلام دوستان:

من الان دارم کلاس برای بورس می رم ولی طی مدتی که دارم آموزش می بینم می خوام که توی یه صندوق سرمایه گذاری داشته باشم.

الان شما کدام صندوق رو پیشنهاد می کنید؟؟؟

من با توجه به مشاوره هایی که گرفتم(ممتاز-امین کارآفرین )رو گفتن که خوبه.......

الان نظر شما دوستان چی هست؟؟؟

مشترک ارمان و توسعه صادرات . هردو هم تا حدود دو هفته دیگه پر می شن.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دیروز در شرایطی بورس تهران مرز 86 هزار واحدی شاخص را پشت سر گذاشت که با کسب این جایگاه توانسته طی یک هفته گذشته بازدهی 7/2 درصدی را از آن خود کند و به این ترتیب با رشد اعجاب‌انگیز 127 درصد، از همه پیش‌بینی‌های گذشته کارشناسان فراتر برود. این در حالی است که مقایسه این روزهای بازار سرمایه با اوج تاریخی این بازار در سال 82 که در آن بازدهی به 138 درصد رسیده بود، نشان می‌دهد که اگر اتفاق خاصی نیفتد، بازار رکورد دیگری را حتی شاید بیش از سال 82 به ثبت برساند.
یک هفته با تپیکس
بورس در سودای شکستن رکورد 82!
گروه بورس- شروین شهریاری: بازار سهام در ادامه مسیر افزایشی ممتد خود، یک گام مثبت 7/2 درصدی دیگر را در هفته جاری طی کرد تا با عبور شاخص از محدوده 86 هزار واحد، بازدهی شاخص کل از ابتدای سال به سطح اعجاب‌انگیز 127 درصد برسد. به این ترتیب به نظر می‌رسد، بورس تهران سودای ثبت رکوردی جدید در سر دارد و آن هم شکستن سقف بهترین بازدهی سالانه تاریخ بازار سهام است.
در سال 82، بورس با رشد 138 درصدی، بیشترین صعود تاریخ شاخص قیمت و بازده نقدی در طول یک سال را رقم زد؛ هر چند پس از آن، با ترکیدن حباب قیمت‌ها، بورس وارد دوران رکود بلند‌مدت خود از نیمه دوم سال 83 شد. در حال حاضر، فاصله بورس 92 تا شکستن رکورد ده سال پیش به کمتر از 9 درصد رسیده که اين امر با توجه به سیل خروشان حضور نقدینگی جدید در بازار، امکان ثبت یک رکورد تاریخی دیگر برای بازار سرمایه در ماه‌های باقیمانده از سال 92 را نوید می‌دهد.
سیگنال‌های بودجه برای بازار سهام
بودجه سال 93 پس از سال‌ها تاخیر، امسال در موعد مقرر تحویل مجلس شد. با این حال، مفاد این لایحه مهم به لحاظ جهت‌گیری دارای تغییرات شگرفی نسبت به مسیر جاری بودجه 92 نیست.
در این میان، برخی کارشناسان در خصوص امکان تحقق بخش درآمدی بودجه به ویژه در حوزه فروش نفت (روزانه 4/1 میلیون بشکه نفت و میعانات) و نیز درآمد مالیات و عوارض گمرکی (66 هزار میلیارد تومان) ابراز تردید کرده‌اند. علاوه بر این، پیش‌بینی تورم 21 تا 24 درصدی و رشد نقدینگی 18 تا 20 درصدی ناشی از اجرای این بودجه حکایت از تداوم سیاست‌های موجود بر سر خلق نقدینگی و در نتیجه بروز تورم حاصل از آن دارد؛ امری که در بطن خود هر گونه احتمال کاهش نرخ سود بانکی در افق میان مدت را منتفی می‌کند و در نتیجه نمی توان درباره تاثیر این عامل مهم بر افزایش نسبت قیمت بر درآمد سهام امیدوار بود.
از سوی دیگر، پیش‌بینی دلار 2650 تومانی در بودجه، حکایت از تمایل دولت برای یکسان‌سازی نرخ ارز در سطحی حدود 10 درصد کمتر از نرخ جاری بازار دارد. این اتفاق نیز در صورت عملی شدن، چشم‌انداز رشد سودآوری اکثر صنایع مهم بورسی در سال 93 را محدود می‌کند؛ چرا که تا به این جای کار، میانگین نرخ دلار در بازار آزاد در طول سال 92 معادل 3200 تومان بوده است و دستیابی به نرخ 2650 تومانی به طور حتم موجب تعدیل حاشیه سود طیف مهمی از شرکت‌های بازار به ویژه گروه‌های پتروشيمی، فلزی و معدنی نسبت به سال 92 خواهد شد. از سوی دیگر، اعلام هزینه 1800 میلیارد تومانی برای بهره مالکانه و حقوق دولتی معادن با شیوه مد‌نظر دولت قبلی موجب عقب‌نشینی سهام سنگ‌آهنی و شاخص صنعت کانه‌های فلزی به میزان 5 درصد شد. بر این اساس، پرداخت 5 درصد میانگین قیمت شمش فولاد خوزستان بر عهده شرکت‌های سنگ‌آهنی گذاشته شده که پروانه معادن آنها به نام ایمیدرو است؛ البته این موضوع حتی در سال جاری نیز مورد پذیرش سنگ آهنی‌ها قرار نگرفته و هنوز محل اختلاف است؛ ضمن آنکه با توجه به ارائه لایحه جداگانه برای هدفمندی یارانه‌ها بخش مهم دیگری از ابهامات به ویژه در خصوص نرخ حامل‌های انرژی و خوراک واحد‌های پتروشیمی کماکان پابرجا است.
تاملاتی مهم درمورد وضعیت بازار
میانگین نسبت قیمت بر درآمد سهام در هفته جاری به محدوده 5/8 واحد رسید. این سطح ارزش گذاری سهام پیش‌تر فقط در سال‌های 82 و 83 و برای مدت بسیار کوتاهی در بهار 90 در بورس تهران تجربه شده است. بالاترین نسبت میانگین P/E در طول یک سال در بازار ایران مربوط به سال 83 است که این نسبت کلیدی در سطح 9/8 واحد محقق شد. بنابراین، ادامه روند افزایشی قیمت سهام در صورتی که منجر به رشد مخرج کسر (سود شرکت‌ها) نشود می‌تواند P/E بازار را در ماه‌های آینده به سطوح بی سابقه ای هدایت کند. این در حالی است که با توجه به سود روز شمار 20 درصدی سپرده‌ها، این فاصله 100 درصدی در مقایسه با میانگین بازدهی نقدی فعلی بازار (که با در نظر گرفتن قیمت‌های کنونی سهام و نسبت تقسیم سود شرکت‌ها کمتر از 10 درصد است) باید با افزایش سودآوری آتی جبران شود تا خرید سهام از لحاظ منطقی توجیه‌پذیر باشد؛ حال آنکه با افق رشد اقتصادی 2 تا 3 درصدی در سال آینده و نیز افت 20 درصدی قیمت ارز در شش ماه اخیر، تحقق افزایش معنادار سودآوری مجموع شرکت‌های بورس (که اکنون در سطح 50 هزار میلیارد تومان است) دشوار به نظر می‌رسد. از سوی دیگر، در رویدادی تامل‌برانگیز، قیمت سهام برخی از مهم‌ترین هلدینگ‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری بازار (به ویژه در گروه پتروشیمی) در هفته‌های اخیر از رقم NAV یا همان خالص ارزش دارايی‌های آنها عبور کرده است؛ رویدادی که در طول تاریخ بورس فقط یک بار در نیمه نخست سال 83 (قبل از ورود بازار به رکود چند ساله) اتفاق افتاده است. فارغ از عدم توجیه پذیری این مساله‌ به لحاظ اقتصادی، مقایسه این وضعیت با میانگین بلند مدت نسبت قیمت بر خالص ارزش دارايی‌ها در شرکت‌های سرمایه‌گذاری (80 درصد) حکایت از انحراف حداقل 25 درصدی قیمت برخی از سهام این گروه با سطوح تعادلی ارزش گذاری دارد.
پدیده دیگر این روزها، رشد بی وقفه قیمت سهام پروژه‌های در دست احداث پتروشیمی در بازار پایه فرابورس است؛ پروژه‌هایی که هنوز تا مرحله عملیاتی شدن مدت نامعلومی فاصله دارند، ولی در اثر جهش‌های اعجاب‌انگیز، قیمت بازار آنها از هم‌اکنون به ارزش جایگزینی زمان بهره‌برداری نزدیک شده است! همه این موارد نشانه‌هایی هشدار بر انگیز از انحراف قیمت برخی سهام از ارزش بنیادی را نشان می‌دهند که صرفا در اثر هجوم نقدینگی و عدم عرضه متناسب سهام اتفاق افتاده است. در همین راستا، با عبور ارزش بازار سرمایه (کلیه بازارهای بورس و فرابورس) از سطح 520 هزار میلیارد تومان، برای نخستین بار در طول تاریخ اقتصاد ایران، ارزش روز بازار از حجم نقدینگی کشور در هفته جاری سبقت گرفت. همچنین، ارزش بازار سرمایه با شتاب زیادی در حال نزدیک شدن به رقم تولید ناخالص داخلی است که وضعیتی قابل تامل در زمینه ارزش‌گذاری بازار چه به لحاظ تاریخی و چه در مقایسه با بازارهای بین المللی را به نمایش می‌گذارد.
با این حال، رشد بی‌وقفه قیمت‌های سهام فرصتی برای درنگ بازیگران بورس و دقت بیشتر در تصمیمات سرمایه‌گذاری فراهم نکرده و ورود سیل نقدینگی سرگردان، فرصت هر گونه اصلاح قیمت سهام را سلب کرده است.
در این شرایط، فرآیند عرضه‌های اولیه سهام و رغبت دولت و سهامداران بزرگ برای عرضه سهام نیز شاهد پیشرفت کندی است که امید می‌رود با تدبیر اندیشی مسوولان‌ ذی‌ربط به ویژه در دولت، تقویت عرضه جهت پاسخگویی به تقاضای بی‌محابای سهام در دستور کار قرار گیرد تا از احتمال شکل‌گیری حباب قیمت‌ها و زیان سرمایه‌گذاران کم‌تجربه و تازه‌وارد در بازار سهام پیشگیری شود.

منبع : رکورد جدید بورس تهران

بالا