• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

آخه من شنیدم میگن اگر بخوای آنلاین سهام بخری مثلا میتونی 5 عصر هم برای فردا پیش خرید کنی
اینجور نیست ؟
خیر اینطور نیست
درخواست شما از نظر زمانی reject میشه
درضمن شما در زمان پیش گشایش میتوانید سفارش قرار دهید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
خیلی تو بورس سرمایه نگذارید.
من از هر کی که به بالا وصله می پرسم میگه سال دیگه این موقع شاخص بین 70 تا 80 هزار است.
بازدهی بالایی نخواهد داشت. اونم به دلیل رشد بیش از حد سال گذشته که در واقع رشد 4 سال را پوشش می ده.
و دلیل مهمتر اینکه دیگه نه حقوقی ها و نه حقیقی ها ، بورس و سودش را جدی نمی گیرند و در واقع الن هم بورس 20 درصد حباب داره.

به نظر من بورس مثل سال گذشته سود نخواهد داشت ولی کسی بلد باشه تو همین بازار هم سود میکنه البته نه به اندازه پارسال!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من میخوام تکنیکال یاد بگیرم
کلاس بروم بهتره یا کتابی هم هست که خوب درس داده باشه؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
منم می خوام ولی حوصله و وقت کلاس ندارم چیکار کنم

Sent from my XT1033 using Tapatalk
من میخوام تکنیکال یاد بگیرم
کلاس بروم بهتره یا کتابی هم هست که خوب درس داده باشه؟
کتاب تحلیل تکنیکال وجود دارد در سایت هایی که کتاب بورسی میفروشند سرچ کنید
کلاس تکنیکال هم به وفور در شهرهایی مثل تهران اصفهان شیراز تبریز و. . . تشکیل میشود
خوبی کتاب اینکه در هر ساعتی میتوانید از اون استفاده کنید و قیمت ارزان تری نسبت به کلاس داره
کلاس با افرادی مثل خودتون رو به رو میشوید که دوست دارند تکنیکال یاد بگیرند و سوالاتی میپرسند که شاید مدت ها بعد با اون رو به رو شوید - یه جورایی تو جوء کلاس قرار میگیرید - هزینه اش نسبت به کتاب بیشتره

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
کتاب تحلیل تکنیکال وجود دارد در سایت هایی که کتاب بورسی میفروشند سرچ کنید
کلاس تکنیکال هم به وفور در شهرهایی مثل تهران اصفهان شیراز تبریز و. . . تشکیل میشود
خوبی کتاب اینکه در هر ساعتی میتوانید از اون استفاده کنید و قیمت ارزان تری نسبت به کلاس داره
کلاس با افرادی مثل خودتون رو به رو میشوید که دوست دارند تکنیکال یاد بگیرند و سوالاتی میپرسند که شاید مدت ها بعد با اون رو به رو شوید - یه جورایی تو جوء کلاس قرار میگیرید - هزینه اش نسبت به کتاب بیشتره
سپاس کتاب و سایت خوبه چه سایتهایی رو ویشنهاد می دید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سپاس کتاب و سایت خوبه چه سایتهایی رو ویشنهاد می دید

من یک سایت که صرفا انتشار کتاب های بورس رو داره میشناسم لیـــــــنک
سایت های دیگه هم که کتاب انلاین مفیروشن رو میتونید سر بزنید
یادم نمیاد به جز کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی که سال ها قبل منتشر شده چیزی خونده باشم - پس نمیتونم در مورد کتاب های تکنیکال راهنمای خوبی باشم

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
من یک سایت که صرفا انتشار کتاب های بورس رو داره میشناسم لیـــــــنک
سایت های دیگه هم که کتاب انلاین مفیروشن رو میتونید سر بزنید
یادم نمیاد به جز کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی که سال ها قبل منتشر شده چیزی خونده باشم - پس نمیتونم در مورد کتاب های تکنیکال راهنمای خوبی باشم

یک معلم تکنیکال هم بود که همین کتاب جان مورفی را درس میداد و پیشنهاد میکرد!

دنبال یک کتاب ساده‌تر میگردم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یک معلم تکنیکال هم بود که همین کتاب جان مورفی را درس میداد و پیشنهاد میکرد!

دنبال یک کتاب ساده‌تر میگردم
همانطور که عرض کردم در مورد کتاب های فارسی تکنیکال اطلاعاتی ندارم
کتاب جان مورفی هم فکر کنم سال 84 85 بود که خوندم نمیدونم در ورژن های جدید چیزی بهش اضافه کردند یا نه - شاید به کل تغییرش داده باشند
اون کتاب کمی در مورد اصطلاحات بازار ، خط روند ، مووینگ اورج ها ، پترن هایی مثل دابل تاپ و . . . توضیح داده بود ( البته دقیق یادم نیست )
-----------------------------
این لینک رو هم ببینید لیــــنک
چقدر کتاب های تکنیکال زیاد شده !!!!
قبلا کتاب زبان اصلی گیر نمی یومد حالا فارسیش تو بازار هست

Last edited:

asgtmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نام ۷۶ شرکت در لیست بنگاههای "بزرگ" قابل واگذاری در سال ۹۳

نام 76 شرکت دولتی در لیست بنگاههای "بزرگ" قابل واگذاری در سال 93 توسط سازمان خصوصی سازی منتشر شد که جزئیات آن به این شرح است:
گروه "یک" واگذاریها:
1 – 100 درصد سهام شرکت قطارهای مسافری رجاء - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی راه آهن جمهوری اسلامی ایران
2 – 100 درصد سهام شرکت ماشین سازی تبریز - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
3- 100 درصد سهام شرکت خدمات حمایتی کشاورزی - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی
4 – 100 درصد سهام شرکت لوله گستر اسفراین لوله گستر اسفراین - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
5 – 100 درصد سهام شرکت پرورش کرم ابریشم ایران - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی شهرک های کشاورزی
6- 40 درصد سهام شرکت مدیریت تولید برق زرند به همراه 100 درصد ارزش نیروگاه زرند - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
7- 33.93 درصد سهام شرکت عمران تکلار - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران
8- 100 درصد سهام شرکت مرکز گسترش فن‌آوری ایران - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
9- 100 درصد سهام شرکت سرمایه گذاری گسترش و توسعه صنعت - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
10- 100 درصد سهام شرکت ذغال سنگ البرز مرکزی - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران
11- 100 درصد سهام شرکت مس شهر بابک(میدوک) - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران
12- 100 درصد سهام شرکت موسسه فرهنگی و ورزشی نفت تهران - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی ملی نفت ایران
13- 96.49 درصد سهام شرکت توسعه خدمات بازرگانی نورد ایران(انبارهای نورد) - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران
14- 81.31 درصد سهام شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
15- 45.31درصد سهام شرکت نورد و لوله اهواز - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران

گروه "دو" واگذاریها:
16- 100 درصد سهام شرکت تولید نیروی برق خلیج فارس - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
17- 100 درصد سهام شرکت تولید نیرو ی برق سبز منجیل - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
18- 100 درصد سهام شرکت تولید نیرو ی برق لوشان - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
19- 100 درصد سهام شرکت تولید نیرو ی برق شاهرود - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
20- 100 درصد سهام شرکت تولید نیرو ی برق خراسان - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
21 تا 59- 49 درصد سهام 39 شرکت توزیع نیروی برق استان ها و شهرها - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
60- 49.9 درصد سهام شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی توانیر
61 تا 74 - 100 درصد سهام شرکت شرکت های غله و خدمات بازرگانی مناطق 1تا 14 - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران
75- 100 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی وزارت ورزش و جوانان
76 - 100 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی استقلال - زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی وزارت ورزش و جوانان

بر اساس این گزارش؛ به استناد ماده دو فصل دوم سیاست‌های اجرایی اصل 44 قانون اساسی دولت مجاز و مکلف است تا 100 درصد سهام شرکت‌های «گروه یک» را به بخش خصوصی واگذار کند آن هم تا پایان برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی یعنی سال 88. اما در تبصره 2 ماده 3 این فصل به تمدید این زمان البته با تصویب مجلس شورای اسلامی برای مدت معین اشاراتی شده است.
همچنین در تبصره های ماده 3 فصل 2 این قانون در خصوص شرکت‌های «گروه 2» آمده که دولت مجاز و مکلف است به منظور حفظ سهم بخش دولتی در فعالیت‌های گروه 2 ماده 2، همچنان 20 درصد از سهام شرکت‌های حاضر در گروه 2 را در اختیار داشته باشد و 80 درصد باقیمانده را به بخش‌های خصوصی، تعاونی و عمومی غیردولتی تا پایان سال 93 واگذار کند.

آموزش رایگان ، تحلیل و اخبار بورس در www.tsetmc.info

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
۱.دوستان من اگه بخوام سابقه نماد های بورسی رو در بیارم باید کدوم سایت برم .آخه رفتم سایت tsetmc نماد شبهرن رو بررسی کنم DPs چند سال رو بیشتر نداشت
۲. نماد شبهرن DPs سال ۸۹ چنده ؟ آخه برای این سال دوبار اعلام کردن چرا ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
۱.دوستان من اگه بخوام سابقه نماد های بورسی رو در بیارم باید کدوم سایت برم .آخه رفتم سایت tsetmc نماد شبهرن رو بررسی کنم DPs چند سال رو بیشتر نداشت
۲. نماد شبهرن DPs سال ۸۹ چنده ؟ آخه برای این سال دوبار اعلام کردن چرا ؟

سلام
به سایت http://www.codal.ir/ بروید اطلاعات از سال مالی 86 87 تا امروز وجود دارد
2. بررسی با خودتون:Dممکنه اصلاحیه شرکت باشه

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
چرا تو گروه پالایش وی به ای گروه متفاوت هست . مال بعضی ها ۳ و یه عده دیگه ۳.۸۹ ؟

tsetmcinfo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
یه سمینار رایگان بورس داره برگزار میشه ، مدرسش مهندس جعفری هست، از بهترین اساتید بورس و از اساتید اتاق بازرگانی و مجتمع فنی تهران ، هم حضوری و هم اینترنتی ، از این لینک میتونید ثبت نام کنید.سایتش هم wwww.tsetmc.infoهست.
سرفصل هاش اینا هست : آشنایی با فرآیند سرمایه گذاری در بورس-آشنایی با تحلیل های بورس و سهام شرکت ها-تکنیک ها و ترفندها-معرفی سهم و پرسش و پاسخ بوررسی
تحلیل و خبر و هم رو سایتش میذاره.

v_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عرض سلام دوستان عزیز
پرشین تولز احساس خوبی به بنده میده...آقا احسان موسس سایت یادمه اون اوایل که اینترنت دایل آپ اومد بود سایت رو تاسیس کردند
ما هم پس از مدتی عضو شدیم...عضویت بنده در این سایت 8 سال پیش است....دلم برای قدیم تنگ است
برای اینکه بدانید خیلی از فروم های کنونی را آقا احسان کمک کرد بهشون تا تاسیس بشوند

از بخش ویژه ی سایت bourse21.com سکارون 6700 ریالی دارم با 20 درصد سود حدودا و بانک دی 1750 ریالی که 10 درصدی بالا رفته اما هنوز استارت اصلی نزده
دوستان چی دارند؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
برای خرید انلاین حساب هر بانکی را میشه به کارگزاری معرفی کرد؟ یا فقط بانک خاصی هست؟

اونوقت چطور به بانک بگوییم که اجازه برداشت را به کارگزاری بدهد؟ وکالت‌نامه میخواد؟

شماره حساب کافیه یا باید شبا را هم بدهیم؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
برای خرید انلاین حساب هر بانکی را میشه به کارگزاری معرفی کرد؟ یا فقط بانک خاصی هست؟

اونوقت چطور به بانک بگوییم که اجازه برداشت را به کارگزاری بدهد؟ وکالت‌نامه میخواد؟

شماره حساب کافیه یا باید شبا را هم بدهیم؟
هر کارگزار با یک بانک خاص کار میکنه
یکسری فرم توسط کارگزار به شما داده میشه که باید توسط بانک تایید بشه یه جورایی همون وکالت نامه هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من تصحیح کنم حرف دوستمون رو
هر کاگزاری برای اینکه نیاز نباشه شما حسابتو شارژ کنی و بتونه مستقیم از حسابت برداشت کنه در لحظه خرید با بانک خاصی کار می کنه که به طور مثال کارگزاری مفید با ملت و سامان کار می کنه. ولی من بهش حساب پاسارگاد دادم و فرقش اینه وقتی بخوام خرید انجام بدم باید حسابمو شارژ کنم.

بالا