• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
«دنیای اقتصاد» بررسی می‌کند
بی‌اعتنایی بورس به نرخ سود بانکی
روزنامه دنیای اقتصاد -
185023c508f99e5e50a88b1831453ba2.jpg

شاهین شایان آرانی: اينكه كاهش نرخ سود بانكي منجر به حركت منابع مالي به سمت بورس اوراق بهادار شود، تحليل خطرناكي است
مسیریابی حرکت بورس بعد از کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی
سود را كاهش دادند، بورس برنخاست
زهرا رحيمي: بيش از دو هفته از تصميم بانك مركزي در رابطه با تعديل نرخ سود بانكي مي‌گذرد؛ خبري كه به تحليل‌ برخي كارشناسان قرار بود بازار را مثبت كند، اما همان‌طور که «دنیای اقتصاد» پیش‌بینی کرد، اتفاق نيفتاد به طوري كه از روز اجرايي شدن اين تصميم تا‌كنون بازار با افت 68/1 درصدي مواجه بوده است. افت بازار در شرایطی رخ می‌دهد که اتخاذ سیاست کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی با این هدف صورت گرفت که بتواند بورس را از ریزش بیشتر دور نگه دارد، غافل از آنکه ریزش بازار دلایل بنیادی تری دارد.
داستان ریزش شاخص و عدم همزمانی آن با تغییرات نرخ سپرده‌ها – که برخی در تلاشند این ریزش‌ها را به آن نسبت دهند – موضوعی است که کمتر به آن پرداخته شده، اما واقعیت آن است که ریزش بازار به دلایلی همچون اصلاح بازار و تصمیمات بودجه‌ای (نرخ خوراک پتروشیمی‌ها، بهره مالکانه و ...) اتفاق افتاده و هیچ رابطه مشخصی با افزایش نرخ سود توسط برخی بانک‌ها یا موسسات مالی نداشته و ندارد. با این حال تحلیل اشتباه تأثیر نرخ سود بر بازار دامن دولت و وزیر را نیز گرفت و در نهایت شوراي پول و اعتبار به کاهش آن تن داد؛ سیاستی که به مرور بی‌نتیجه بودن آن بروز کرد و امروز حتی باید گفت: «سرکوبی سود» به بازار و بازگشت آن هیچ کمکی نکرده است. اما این تصمیم در سایر بازارها و در کلیت اقتصاد آثار منفی به همراه دارد، از جمله در بازار مسکن، این سیاست خطراتی را ایجاد کرده و همچنین در بازار ارز نیز نتایجی همچون آشفتگی در این بازار را شاهد بودیم. در اين شرايط به راحتي قابل پيش‌بيني است كه كاهش نرخ سود بانكي نمي‌تواند جذابيت بازار سهام در سال گذشته را برگرداند. کارشناسان معتقدند ساير مولفه‌ها تاثير به مراتب قوي‌تري بر بازار داشته و دارند و تغییرات سهام صنایع مختلف در این روزها حکایت از تحلیل‌هایی بنیادی در بازار دارد. اين مساله نشان‌دهنده دو موضوع است: بلوغ سرمايه‌گذاران در بازار به طوري كه سرمايه‌گذاران تحركات هيجاني خود را كنار گذاشته‌اند و انتظار می‌رود تصميمات كوتاه‌مدت جاي خود را به تصميمات بلندمدت بدهد. شاهد اين مدعا آن است كه همزمان با كاهش نرخ سود سپرده‌هاي بانكي، بحث مذاكرات سياسي كه يك تصميم ميان مدت محسوب مي‌شود، غالب شده و همین موضوع مهم‌ترين تصميم اقتصاد ايران را كه انتظار مي‌رفت بازار را تحت‌تاثير قرار بدهد، خنثي كرد. كارشناسان در گفت‌وگو با «دنياي اقتصاد» به ارزيابي اين موضوع پرداختند كه اصولا اجراي يك سياست چون كاهش نرخ سود سپرده‌ها در مجموع نه تنها منافعي را متوجه بازار نخواهد كرد بلكه آثار منفي بيشتري را از خود بر جاي خواهد گذاشت. كاهش نرخ سود بانكي ممكن است يك بنگاه يا يك بازار را در كوتاه‌مدت منتفع يا متضرر ‌سازد، اما در بلندمدت قطعا كليات اقتصادي كشور را تحت تاثير قرار خواهد داد. بررسي‌هاي گذشته ما نیز نشان داده كه صرف كاهش نرخ سود بانكي، در بازاري كه از هيجانات تخليه‌شده، دليل كافي براي تحرك سرمايه نيست. برخي موافقان كاهش نرخ سود اما معتقدند اين سياست به اين دليل تاثير خود را بر بازار سرمايه نگذاشته كه عملا بانك‌ها در اجراي آن تعلل مي‌كنند، در حالي كه بررسي ميداني «دنياي اقتصاد» نشان مي‌دهد، بانك‌ها و موسسات مالي، اجراي اين تصميم را در دستور كار قرار داده‌اند.
برخي ديگر معتقدند اجراي اين سياست در برهه كنوني عملا بي‌تاثير است و بايد شوراي پول و اعتبار، چنين تصميمي را پيش از ريزش مي‌گرفت. به تحليل «دنياي اقتصاد»، اين خود تاكيدي بر اين نكته است كه اجراي يك سياست بدون در نظر گرفتن ساير مولفه‌ها از جمله آثار آن سياست بر اقتصاد كلان ابتر است. در شرايط كنوني طرح اين سوال ضروري است كه بازگشت يك سياست بي‌تاثير تا چه ميزان عملي است و اصولا اگر سياستي پاسخ مناسب را در ظرف اقتصاد نداد، بايد از اجراي آن صرف‌نظر كرد يا خير؟ شاهين شايان‌آراني، كارشناس بازار سرمايه با اشاره به كاهش نرخ سود بانكي، گفت: از نظر اقتصادي بايد بين نرخ سود بانكي و نرخ تورم رابطه معقول و منطقي وجود داشته باشد. وقتي تورم از نرخ سود بانكي بيشتر باشد، نبايد از **** بانكي كشور توقع خاصي داشت. وي ادامه داد: اقتصاد يك علم است و به همين دليل جايگاه و شرايط خاص خود را دارد، از اين‌رو بانكداري نيز به عنوان يكي از حوزه‌هاي اقتصاد اصول خاص خود را مي‌طلبد، پس بايد با ايجاد نگاهي مناسب در اين حوزه سعي كرد كه شرايط اقتصاد را با توجه به اوضاع كشور طراحي و عملياتي كرد.
شايان‌آراني درخصوص اينكه آيا كاهش نرخ سود بانكي باعث تاثير بر فعاليت‌هاي بورس شده، عنوان مي‌كند: در مورد بورس بايد اين واقعيت را در نظر گرفت كه آنچه در بورس در حال اتفاق افتادن است، نتيجه مشكلات ساختاري در اين نهاد سرمايه‌گذاري است و بنابراين اينكه كاهش نرخ سود بانكي منجر به حركت منابع مالي به سمت بورس اوراق بهادار شود، تحليل خطرناكي است.
وي همچنين گفت: با كاهش نرخ سود سپرده‌ها، اين حجم نقدينگي نه تنها از بانك خارج مي‌شوند بلكه برعكس تصورات در توليد يا بورس هم سرمايه‌گذاري نمي‌شود، بلكه روانه بازارهاي غيرمولد (سكه و ارز) مي‌شود
وي افزود: كاهش نرخ سود بانكي موجب مي‌شود مقدار زيادي از منابع نقدينگي در كشوراز **** بانكي خارج شده و اينها منابعي هستند كه ذاتا ريسك‌گريزند و طبع سرمايه‌گذاران آنها نيز ريسك گريز است و اگر اين سرمايه‌گذار نقدينگي خود را وارد بورس كند نيز باعث نوسانات بسياري در بورس خواهد شد، زيرا با اندك تغييرات قيمت دست به حركات هيجاني خواهد زد. به گفته اين فعال بازار سرمايه، يكي از عوامل افزايش تورم همين نقدينگي است كه الآن به دليل عدم تناسب بين نرخ تورم و نرخ سود از **** بانكي خارج شده و اين موضوع باعث مي‌شود كه منابع نقدينگي براي ارائه تسهيلات براي بخش توليدي و صنايع كاهش يابد. تجربه افول بازار سرمايه در روزهاي اخير نيز ثابت كرده صرف حركت نقدينگي به بازار سرمايه نمي‌تواند مبين جذب بالاي اين بازار باشد، چراكه حضور سرمايه‌گذاران ريسك‌گريز در هر بازاري مي‌تواند به آشوب در آن بازار در شرايط وجود شايعات يا صف‌هاي فروش منجر شود، لذا حركت سرمايه به سمت بانك‌ها از اين منظر قابل توجه است.
وي در ادامه گفت: دولت بايد ابتدا نرخ تورم را پايين آورد و بعد نرخ سود بانكي را به نسبت تورم تغيير دهد تا اين نرخ براي جذب نقدينگي جذاب باشد نه اينكه با پيش‌بيني اينكه قرار است نرخ تورم پايين بيايد، نرخ سود را كاهش دهد.
وي به متفاوت بودن طبع سرمايه‌گذاران در اين دو بازار اشاره كرد و گفت: با كاهش نرخ سود بانكي افرادي كه به دليل سركوب مالي وارد بورس مي‌شوند، بازار سرمايه را به دليل طبع ريسك‌گريز خود با بحران مواجه خواهند كرد و مثل اين مي‌ماند كه افرادي را كه دوست دارند با گربه بازي كنند، وارد قفس پلنگ كنيم.
وي ادامه داد: دو عامل مي‌توانست موجب رونق بورس در بلندمدت شود؛ يكي اينكه شاخص بايد كاهش مي‌يافت و عرضه و تقاضاي واقعي بورس تعيين‌كننده شاخص‌ها و قيمت‌ها مي‌شد. وي گفت: نقدينگي نبايد از **** بانكي خارج مي‌شد، زيرا هيچ تضميني نيست كه اين سرمايه‌ها وارد بخش‌هاي مولد شوند و اين مساله همانطور كه بانك‌ها را با كمبود نقدينگي مواجه مي‌كند، با ايجاد تقاضاي كاذب شرايط بازار سرمايه را بحراني خواهد كرد.
وي با بيان اينكه كاهش نرخ بانكي موجب كاهش نرخ تسهيلات مي‌شود، گفت: اين موضوع ممكن است درست باشد اما كاهش نرخ سود بانكي موجب كمبود نقدينگي مي‌شود و امكان ارائه تسهيلات حتي با نرخ پايين نيز فراهم نمي‌شود.
اين كارشناس تاكيد كرد: واقعيت آن است كه اگر تصميمي با تئوري‌هاي اقتصادي در تضاد باشد مثل سال‌هاي قبل كه برخي از تصميم‌سازي‌ها منطبق بر تئوري نبود، محتوم به شكست است، اما اينكه چه تغييري در سياست تصميم‌گذاران صورت بگيرد قابل پيش‌بيني نيست.
آراني پيشنهاد داد: سياست‌گذاران اقتصادي از نطر تعيين نرخ و ريسك در بازار پول و سرمايه تعادل ايجاد كنند و چرخه اقتصادي را با يك سياست غلط دچار بحران نسازند.
 

erfan_2010

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2010
نوشته‌ها
353
لایک‌ها
572
تحلیلگری که میدونه تحلیلهای عالی داری هیچوقت مجانی در اختیار دیگران قرار نمیده . حتی نمیفروشه .
برای خودش خرید فروش میکنه . اقای خودش میشه .
 

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
4,430
تحلیلگری که میدونه تحلیلهای عالی داری هیچوقت مجانی در اختیار دیگران قرار نمیده . حتی نمیفروشه .
برای خودش خرید فروش میکنه . اقای خودش میشه .
کاملا درسته
بعضی ها رو دیدم که واقعا خرید و فروش های فوق العاده ای میگیرن
هیچ وقت خودشون رو درگیر خرید و فروش سیگنال نمیکنند
اما برای تبادل اطلاعات هم که شده گوشه ای از اینترنت به صورت مجانی و چراغ خاموش چیزهایی مینویسند
 

e h s a n

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2009
نوشته‌ها
1,041
لایک‌ها
702
یه سوال از کسایی که تویزبورسن میپرسم به کسی بر نخوره
لطفا در بازه 4 ماه اخیر بررسی تقریبی کنید چقدر سود یا ضرر کردین
اگر سود سالانه بانکی 22 بگیم تقریبا میشه 7% 4 ماه
کسی زیر 7-8 درصد سود کرده باشه....
 

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
4,430
یه سوال از کسایی که تویزبورسن میپرسم به کسی بر نخوره
لطفا در بازه 4 ماه اخیر بررسی تقریبی کنید چقدر سود یا ضرر کردین
اگر سود سالانه بانکی 22 بگیم تقریبا میشه 7% 4 ماه
کسی زیر 7-8 درصد سود کرده باشه....
سوال شما مورد داره:)
1. معمولا افراد حرفه ای به صورت بلند مدت کار میکنند مثلا یکسال مالی رو یک سهم میمانند
2. بورس دارای نوسان هست اما بانک نه
سود و زیان دو شخص در یک بازه زمانی متفاوت است چرا که حق انتخاب سهام های مختلفی رو دارد
سوال شما بیشتر برای نوسان گیران روزانه و هفتگی مناسب هست اون هم در شرایط خاص
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ادامه بازدهی منفی بورس تهران



بورس تهران در آخرین هفته معاملاتی اردیبهشت ماه نیز به بازدهی منفی خود ادامه داد و با افت 1.09 درصدی مواجه شد.



به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آخرین هفته معاملاتی اردیبهشت ماه نیز به پایان رسید اما بازدهی منفی بورس پایان نیافت و دومین ماه سال نیز با بازدهی منفی 2.8 درصد به پایان رسید. به طوری که شاخص بورس تهران در این هفته 834 واحد دیگر نیز افت کرد و از 77 هزار و 610 واحد به 76 هزار و 767 واحد رسید. با این اتفاق شاخص بورس تهران از ابتدای امسال افت 2248 واحدی را تجربه کرد و از کانال 79 هزار واحد به کانال 76 هزار واحد پرتاب شد.



بدین ترتیب پس از رونق رویایی بورس در سال 1392، بورس تهران همچنان در فضای رکود و انتظار به ‌سر برده و نشانه‌ای از بهبود معنادار در وضعیت صنایع بورسی به چشم نمی‌خورد. در این میان، نتایج مذاکرات اخیر هسته‌ای وین نیز نتوانست سیگنال مثبتی را برای خریداران سهام بفرستد و خریداران را با بی انگیزگی مواجه کرد.



در این راستا تنها سهامداران به برگزاری مجامع شرکتها و انتشار گزارش سه ماهه آنها چشم دوخته اند تا شاید وضعیت مطلوب گزارش شرکتها بتواند آنها را از لاک احتیاط خارج کند.



در آخرین هفته معاملاتی اردیبهشت ماه چهار میلیون و 382 هزار سهم به ارزش 12 هزار و 307 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت که این میزان نشان دهنده رشد 91 درصدی در حجم و 85 درصدی در ارزش معاملات است. همچنین در پنج روز معاملاتی این هفته دفعات معاملات 44 درصد افزایش یافت و به 371 هزار دفعه بالغ شد. تعداد خریداران نیز با رشد 38 درصدی به 102 هزار و 345 نفر رسید.



در هفته گذشته سهام شرکتهای خودرویی با اقبال بازار مواجه شد به طوری که در کنار رکورد نسبی بازار صف های خرید سنگین در نمادهای خودرویی شکل گرفت که از دلایل آن می‌توان به احتمال افزایش نرخ و تولید، افزایش سرمایه، حضور شرکتهای خارجی و احتمال تعدیل پیش بینی سود آنها اشاره کرد.



از دیگر اتفاقات مهم این هفته توقف نماد بزرگ ترین شرکت بورسی به منظور بررسی اطلاعات بود به طوری که نماد معاملاتی هلدینگ خلیج فارس به دلیل اقداماتی همچون خرید سهام شرکت پترول و اثرات مستقیم و غیرمستقیم ناشی از خرید سهام این شرکت بر سود هلدینگ خلیج فارس، اثرات ناشی از تسعیر 500 میلیون یورو مطالبات شرکت از ارز مبادله ای به ارز نرخ آزاد، افزایش ظرفیت پتروشیمی تندگویان به 90 درصد و نیز حل نسبی مشکل کشتی برای حمل محصولات پتروشیمی های پارس و بندر امام (ره) شد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
افت تمام شاخص های بورس
تهران - ایرنا - شاخص کل بورس و اوراق بهادار در معاملات امروز(شنبه) با 64 واحد کاهش به 76 هزار و 704 واحد رسید ضمن آنکه تمام شاخص های بورس نیز در روز جاری با کاهش مواجه شدند.

81175383-5715080.jpg

به گزارش روز شنبه ایرنا، همچنین در معاملات امروز شاخص بازار اول 36 واحد، شاخص بازار دوم 178 واحد و شاخص صنعت 54 واحد افت داشته اند.

امروز 731 میلیون سهم به ارزش حدود 1900 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شد.

ارزش بازاری بورس هم بیش از 367 هزار میلیارد تومان است.

اقتصام(2)9141**1558



انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
 

v_t

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 جولای 2006
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
9
عرض ادب
این سایت را بررسی کنید
سیگنال هایش عالی است هر چی گفته صف خرید شده
هر چی بیشتر بشیم بهتر صف خرید میشود

با همه جا مقایسه کنیدش
http://bourse21.com/
 

mohebali

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2010
نوشته‌ها
9,476
لایک‌ها
6,494
محل سکونت
طیــــران
عرضه اولیه محدود معلوم نیست چی داره که ملت اینطوری بازار رو به آتیش میکشن
 

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
8 جولای 2012
نوشته‌ها
1,972
لایک‌ها
4,430
برا شسپا امروز خر تو خری بود :D:general208:

به اطلاع می رساند، روز چهارشنبه مورخ 1393/03/07 عرضه اولیه به مشتریان بر خطی که موفق به خرید در نماد شسپا در روز دوشنبه مورخ 1393/03/05 نشده اند با همین شرایط روز عرضه اولیه انجام خواهد شد.جزییات عرضه در ابتدای جلسه روز چهارشنبه مورخ 1393/03/07 اعلام خواهد شد.معاونت بازار
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
شاخص بورس در مدار نزولی قرار گرفت


شاخص بورس تهران در معاملات امروز به مدار نزولی بازگشت و با افت 309 واحدی مواجه شد.



به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دماسنج بازار سرمایه در دومین روز معاملاتی هفته روند نزولی در پیش گرفت و با افت 309 واحدی مواجه شد و به کانال 76 هزار و 394 واحد رسید.



در بازار امروز روند منفی صنعت خودرو از دیگر صنایع مشهود تر بود و این صنعت با بیشترین صف فروش مواجه شد به طوری که در بازار امروز شرکتهای مپنا، ایران خودرو، بانک ملت، سایپا، گسترش نفت و گاز پارسیان، سیمان فارس و خوزستان و بانک صادرات بیشترین تاثیر را در افت شاخص بورس گذاشتند.



به این ترتیب در بازار امروز شرکتهای بانک اقتصاد نوین،گروه صنایع بهشهر و داروسازی روزدارو از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و سرمایه گذاری سایپا، معادن بافق، نیرو ترانس به همراه زامیاد و سایپا بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.



در بازار امروز و در آستانه عرضه اولیه سهام نفت سپاهان در روز آینده، گروه نفت شاهد تشکیل صف خرید برای نمادهای خود بود اما در گروه پالایش تحول جدیدی مشاهده نشد.



بر این اساس بازار دومین روز هفته با روند منفی و کسل کننده به کار خود ادامه داد و در مجموع 464 میلیون سهم به ارزش 151 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه تا سطح 363 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نزول شاخص کل بورس ادامه دار شد
تهران - ایرنا - شاخص کل بورس و اوراق بهادار در پایان معاملات امروز دوشنبه با 179 واحد کاهش به 76 هزار و 214 واحد رسید.

81178113-5720157.jpg

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، شاخص بازار اول 158 واحد، شاخص بازار دوم 213 واحد و شاخص صنعت 145واحد کاهش یافت.

امروز 241 میلیون سهم به ارزش حدود 2533 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران معامله شده است.

ارزش بازاری بورس هم کمتر از 365 هزار میلیارد تومان است.

اقتصام(2)** 9141**1594



انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نزول شاخص بورس به مرز 75 هزار واحد


چهارشنبه ۷ خرداد

شاخص بورس تهران در معاملات آخرین روز هفته با 144 واحد کاهش به کار خود پایان داد.



به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)در معاملات آخرین روز هفته روند نزولی بورس ادامه پیدا کرد و شاخص بورس با 144 واحد کاهش و رسیدن به مرز 75 هزار واحد به کار خود پایان داد.



در بازار امروز اکثر نمادهای مطرح با افت قیمت مواجه شده و شرکتهای پالایشگاه نفت بندرعباس، مخابرات، چادرملو، بانک سینا، بانک ملت، پتروشیمی شازند و فولاد مبارکه بیشترین تاثیر منفی را در شاخص بورس گذاشتند.



این در حالی است که شرکتهای ارتباطات سیار، سایپا، توسعه صنایع بهشهر و گل گهر از شرکتهایی بودند که با تاثیر اندک خود مانع از افت بیشتر شاخص بورس شدند.



در بازار امروز شرکت تازه وارد نفت ساپاهان به همراه داروسازی روزدارو و لیزینگ صنعت و معدن بیشترین تقاضای خرید را به خود اختصاص دادند و شرکتهایی مانند معادن بافق، نیروترانس و پارس پامچال بیشترین تقاضای فروش را از آن خود کردند.



در بازار امروز در مجموع بیش از 287 میلیون سهم به ارزش 73 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه تا سطح 364 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.

انتهای پیام
 

e h s a n

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2009
نوشته‌ها
1,041
لایک‌ها
702
n روز شاخص منفیه هیچ خبری نیست توی اخبار
اپسیلون شاخص + میشه میگن بورس تهران رکورد وال استریت را در تاریخ معاملات دنیا زد!
من از اولشم میگفتم بورس ایران=رانت مثل بقیه جاها همون بانک گذاشته بودین بهتر نبود انصافا؟
 

Omid_ahn

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2005
نوشته‌ها
67
لایک‌ها
16
محل سکونت
teh
مشکل اینه یا همه مثبت میخورن یا همه منفی ! (بنا به وضعیت شاخص و جو بازار)
 

kingil4

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2011
نوشته‌ها
469
لایک‌ها
335
سود بانکی تاثیری در بورس نداشته و نداره. وضعیت اقتصاد کشور و روابط اقتصادی و سیاسی با غرب مهمه.
بورس امروز وارد کانال 75 هزار شد.
پیش بینی ها هم حرکت شاخص به 70 هزاره و تا پایان سال اگر پایین تر نیاد در همین محدوده 70 هزار می مونه
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,466
لایک‌ها
3,760
سود بانکی تاثیری در بورس نداشته و نداره. وضعیت اقتصاد کشور و روابط اقتصادی و سیاسی با غرب مهمه.
بورس امروز وارد کانال 75 هزار شد.
پیش بینی ها هم حرکت شاخص به 70 هزاره و تا پایان سال اگر پایین تر نیاد در همین محدوده 70 هزار می مونه

بورس کارش از این حرفهای خبر غرب گذشته توجه کردید خبر بد که از مذاکرات میاد بورس افت داره .خبر خوب که میاد انگار نه انگار خیلی هنر کنه 3واحد شاخص میره بالا:D

البته دیگه پیش بینی تو بورس ما معنی نداره من کلی تحلیل خوندم که گفته بودند شاخص تا پایان سال رو 100هزاره از اون طرف حرف 60هزار هم هست .کلا بورس هم مثل بقیه قسمتهای کشوره .صاحاب نداره:general208:

اومدند شاخص را کنترل کنند اعتماد سرمایه دار ترسو را از بین بردند پول هم که از بورس بیاد بیرون همین داستانه
 
بالا