• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Ali--

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
بدون مراجعه به کارگزاری و از طریق تلفن یا سیستم معاملات آنلاین هم میتونید خرید و فروش کنید.
کارگزار واسط بین معامله گران و بورس هست پس بدون عضویت در کارگزاری نمیتونید هیچ خرید و فروشی انجام بدید
سلام دوست من
چون داخل سایت http://seo.ir یه قسمت نوشته
- خرید یا فروش مستقیم سهام توسط خود فرد، ازطریق سامانه معاملات آنلاین (برخط)
میخواستم بدونم این چیه یه توضیحی هم داده اگه میشه این رو شما برام باز کنید بیشتر سپاس گذار میشم

تفاوت سفارش اینترنتی و معاملات آنلاین (برخط) این است که در سفارش اینترنتی، شما بجای مراجعه حضوری به دفتر کارگزاری و تکمیل فرم سفارش خرید یا فروش سهام، به پایگاه اینترنتی کارگزاری مراجعه کرده و فرم سفارش خرید یا فروش سهام را ازطریق اینترنت تکمیل کرده و در اختیار کارگزار قرار می دهید، اما در نهایت، این کارگزار است که عملیات خرید یا فروش سهام را براساس سفارش شما انجام می دهد، اما در معاملات آنلاین، شما پس از دریافت گذرواژه و رمز عبور از کارگزاری، می توانید شخصا نسبت به خرید و فروش سهام ازطریق اینترنت اقدام کنید. افزایش سرعت، سهولت و عدالت در دسترسی به بورس و خرید و فروش سهام، مهمترین مزیت معاملات آنلایـن است

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سلام یه سوال داشتم
من اگه برم کار گذاری یه کد معاملاتی بگیرم
بعد خودم میتونم سهام خودم رو خرید یا فروش کنم بدون مراجعه به کار گذاری؟
در واقع فقط برای باز کردن حساب بورسی به کار گذاری برم
خرید و فروش رو میشه خودم انجام بدم بدون دخالت کار گذاری؟
شما به كارگذاري مراجعه كن و بگو معاملات انلاين رو برات فعال كنن
يكي دو هفته طول ميكشه بهت رمز و نام كاربري ميدن خودت بدون نياز به شخص يا شركتي خريد و فروش ميكني

Sent from my iPad

Ali--

Registered User
لایک‌ها
80
شما به كارگذاري مراجعه كن و بگو معاملات انلاين رو برات فعال كنن
يكي دو هفته طول ميكشه بهت رمز و نام كاربري ميدن خودت بدون نياز به شخص يا شركتي خريد و فروش ميكني

Sent from my iPad
ممنون دوست عزیز
سرمایه ی اولیه هم خودم وارد میکنم ؟ همهچیز از طریق سامانه اینترنتی پس میشه ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ممنون دوست عزیز
سرمایه ی اولیه هم خودم وارد میکنم ؟ همهچیز از طریق سامانه اینترنتی پس میشه ؟
خاهش ميكنم
سرمايه هم وارد كردنش كاري نداره
تو همون سايتي كه براي خريد و فروش انلاين ميري ميتوني بزني مبلغ از كارت بانكيت كم بشه و بياد توي حساب تا سهم بخري

Sent from my iPad

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوست من
چون داخل سایت http://seo.ir یه قسمت نوشته
- خرید یا فروش مستقیم سهام توسط خود فرد، ازطریق سامانه معاملات آنلاین (برخط)
میخواستم بدونم این چیه یه توضیحی هم داده اگه میشه این رو شما برام باز کنید بیشتر سپاس گذار میشم

تفاوت سفارش اینترنتی و معاملات آنلاین (برخط) این است که در سفارش اینترنتی، شما بجای مراجعه حضوری به دفتر کارگزاری و تکمیل فرم سفارش خرید یا فروش سهام، به پایگاه اینترنتی کارگزاری مراجعه کرده و فرم سفارش خرید یا فروش سهام را ازطریق اینترنت تکمیل کرده و در اختیار کارگزار قرار می دهید، اما در نهایت، این کارگزار است که عملیات خرید یا فروش سهام را براساس سفارش شما انجام می دهد، اما در معاملات آنلاین، شما پس از دریافت گذرواژه و رمز عبور از کارگزاری، می توانید شخصا نسبت به خرید و فروش سهام ازطریق اینترنت اقدام کنید. افزایش سرعت، سهولت و عدالت در دسترسی به بورس و خرید و فروش سهام، مهمترین مزیت معاملات آنلایـن است

درسته که معاملات انلاین از طریق خود شما و مستقیما انجام میشه ولی بازهم کارگزار واسط بین شما و بورس هست
منظور از مستقیم بودن خرید و فروش در سیستم معاملات آنلاین اینه که دیگه نیازی نیست سفارش خرید و فروش رو به کارگزار بدید و خودتون به محض اینکه سفارش رو در سیستم آنلاین ثبت کنید، اون سفارش در لیست سفارش های خرید و فروش قرار میگیره و دخالت انسانی در این بین وجود نداره

Ali--

Registered User
لایک‌ها
80
درسته که معاملات انلاین از طریق خود شما و مستقیما انجام میشه ولی بازهم کارگزار واسط بین شما و بورس هست
منظور از مستقیم بودن خرید و فروش در سیستم معاملات آنلاین اینه که دیگه نیازی نیست سفارش خرید و فروش رو به کارگزار بدید و خودتون به محض اینکه سفارش رو در سیستم آنلاین ثبت کنید، اون سفارش در لیست سفارش های خرید و فروش قرار میگیره و دخالت انسانی در این بین وجود نداره
با این توضیح شما من هر وقت که بخوام میتونم سهام خودم رو خرید یا فروش کنم ... درسته ؟
منظورتون چی بود از اینکه کار گذاری باز هم واسطه ؟
یعنی کا گذار بازم باید تایید کنه ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با این توضیح شما من هر وقت که بخوام میتونم سهام خودم رو خرید یا فروش کنم ... درسته ؟
در مورد سوال اول: ساعات معاملاتی 9 تا 12 و نیم هست.
سوال دوم: منظورم حاج احسان فکر کنم این باشه که کاگذار فقط اردر فروش و خرید رو میزاره و اینکه کسی بفروشه تا خرید انجام بشه یا کسی خریدار باشه که فروش بره دست کاگذار نیست.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
هر وقت امکان خرید و فروش نیست ساعت کاری بروس از ساعت 9 تا 12:30 است
هیچ شخص/شرکت حقیقی یا حقوقی امکان معامله به صورت مستقیم در بازار رو ندارد برای معامله شما حتما نیاز به کارگزاری دارید
قبلا سیستم به این شکل بود که یا باید حضوری تشریف میبوردید خدمت کارگزاری و ثبت سفارش میکردید
سیستم به سیستم تلفنی ارتقاع پیدا کرد . شما تماس میگرفتید کارگرازی ، کارگزار مراحل ثبت سفارش و . . . انجام میداد
سیستم بورس باز هم ارتقاع پیدا کرد ( سیستم انلاین )
سیستم انلاین شامل دو بخش هست
انجام معاملات از طریق وب سایت کارگزار : شما به وب سایت کارگزار خود مراجعه می کنید با توجه به نام کاربری و پسوردی که کارگزار در اختیار شما قرار داده میتوانید بصورت انلاین معامه انجام دهید
پلت فرم یا نرم افزار : کارگزاری برای سرعت بخشیدن به انام معاملات نرم افزاری تهیه کرد که میتوان از طریق ان معامله انجام داد این نرم افزار حتی بر روی گوشی های اندرویدی هم قابل نصب هست

هیچ تفاوتی در انتخاب روش معامله وجود ندارد مگر سرعت انجام کار

بله تمام معاملات باید توسط کارگزار مورد بررسی قرار بگیرد

Ali--

Registered User
لایک‌ها
80
سپاس از همه دوستانی که جواب دادن و وقت گذاشتن
به طور کامل به جوابی که میخواستم رسیدم
باز هم سپاس

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
در مورد شاوان که یکی از دوستان داشت:
d1-mofid-securities-co-temp-file-screenshot-43990-png.png

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از بورس کالا کسی چیزی خریده ؟ تجربه ای دارین راهنمایی کنید ؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بورس الان فقط برای نگاه کردنه نه کار کردن !
فقط حرفه ایی ها باید کار کنند

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ریزش در بورس تهران ادامه‌ دارد

بورس اوراق بهادار تهران در هفته گذشته به افت های دنباله دار خود ادامه داد و بازدهی منفی 8 درصدی را برای سهامداران به ارمغان آورد.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) بورس اوراق بهادار تهران در هفته گذشته نیز به افت ممتد خود در سال جاری ادامه داد و با کاهش حدود یک درصدی شاخص، به پایین‌ترین سطح از ابتدای سال رسید با این اتفاق بورس تهران بر‌خلاف روند سال های گذشته،همچنان در مسیر رکود عمیق گام برمی‌دارد.

به این ترتیب بورس تهران که از ابتدای سال تا کنون و تحت تاثیر ابهامات سیاسی و اقتصادی به کما رفته و زیان سهامداران را تشدید کرده است، در انتظار به نتیجه رسیدن پرونده هسته ای و اقدام عملی در این خصوص است و اگر خبرهای مثبتی در این زمینه منتشر نشود رکود بورس تهران تشدید شده و بازدهی منفی بورس افزایش می یابد.

این در حالی است که به گفته بسیاری از کارشناسان در صورت پیشرفت مطلوب مذاکرات هسته‌ای در تیرماه و اعلام خبرهای خوش در عرصه سیاست بین‌الملل، افت قیمت ها کاهش یافته و احتمال ریزش بیشتر شاخص اندک است.

براین اساس از ابتدای سال تا کنون میانگین زیان سهامداران بورس تهران به محدوه 9 درصد رسیده و اکثر صنایع بورسی زیانی بیشتر از این مقدار را نصیب سهامداران خود کرده اند؛ به طوری که شاخص بورس تهران از اول سال تا کنون 6766 واحد کاهش را تجربه کرده و از کانال 79 هزار واحد به 72 هزار و 249 واحد رسیده است یعنی بورس تهران بر خلاف سنت گذشته در فصل بهار، گرفتار رکود شده و بازدهی منفی 8.6 درصدی را تجربه کرده است.

اما در هفته گذشته سریال ریزش در بورس تهران ادامه پیدا کرد و دماسنج بازار سرمایه با افت 623 واحدی و رسیدن به کانال 72 هزار و 249 واحد مواجه شد.

همچنین در هفته گذشته ارزش و حجم معاملات بورس تهران افت کرد و در مجموع 1340 میلیون سهم به ارزش 3973 میلیارد ریال معامله شد که این میزان افت 54 درصدی حجم و 38 درصدی ارزش معاملات را نسبت به هفته ماقبل نشان می دهد.

علاوه بر این با حاکم شدن فضای احتیاط در بورس تهران و افت انگیزه ها، تعداد دفعات معاملات نیز افت کرد و تعداد خریداران با کاهش 1.6 درصدی مواجه شد.

در مجموع بازار هفته گذشته بازاری منفی بود که در آن علاوه بر ریزش قیمت ها و بازدهی منفی بورس، ارزش بازار سرمایه نیز افت قابل ملاحظه ای را تجربه کرد و به 343 هزار میلیارد تومان رسید.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
با رسیدن به کانال 71 هزار واحد؛
بورس تهران در سرازیری رکود قرار گرفت

در معاملات اولین روز هفته شدت ریزش ها در بورس تهران به قدری بود که دماسنج بازار سرمایه در ادامه روند نزولی خود از کانال 72 هزار واحدی فاصله گرفت و به کانال 71 هزار واحدی پرتاب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به این ترتیب در معاملات امروز دماسنج بازار سرمایه 587 واحد افت کرد و شاخص بورس با فاصله گرفتن از کانال 72 هزار واحد،به کانال 71 هزار واحد سقوط کرد و به نیمه ی این کانال نزدیک شد.

در بازار امروز بیشتر سهام شرکت‌ها افت قیمت را تجربه کرد و اغلب صنایع بورسی با ریزش همراه شد به طوری که شرکتهای پالایشگاه بندرعباس، مپنا، تاپیکو، نفت و گاز پارسیان، ایران خودرو، مخابرات، سایپا و بانکهای ملت، صادرات، پارسیان، پاسارگاد و سرمایه‌گذاری غدیر بیشترین تاثیر را در افت شاخص بورس گذاشتند.

این در حالی است که نماد بزرگ‌ترین شرکت بورسی یعنی هلدینگ خلیج فارس در حال حاضر متوقف است و مشخص نیست که اگر این نماد بازار بود روزانه چقدر در بازار سرمایه تاثیر داشت و شاخص بورس تا چه سطحی افت می کرد؟

بررسی روند معاملات امروز بورس تهران نشان می دهد که در بازار امروز حقیقی‌ها از صنایع مهمی همچون خودرو و ساخت قطعات، فرآورده‌های نفتی و بانک‌ها خارج شدند بر این اساس نیز این شرکت‌ها بیشترین تاثیر را در افت شاخص بورس گذاشتند.به این ترتیب در بازار امروز حقیقی‌ها 198 هزار و 494 میلیون سهم خریداری کرده و در مجموع 267 هزار و 642 میلیون سهم فروختند.

در مقابل نیز سهامداران حقوقی نیز فروشنده بوده و در بازار امروز مبلغ 624 هزار و 364 میلیون سهم خریداری کرده و در مقابل 881 هزار و 900 میلیون سهم فروختند.

در بازار اولین روز هفته فشار فروش منجر به تشکیل صف های فروش متعددی در صنعت خودرو شد به طوری که دو خودرو ساز مطرح در جمع سه صف برتر فروش بورسی قرار گرفته اند.اما با این حال در بازار شنبه شرکتهای سایپا،معادن بافق و ایران خودرو از بیشترین تقاضای فروش برخوردار بودند.

همچنین در بازار امروز صنایع بورسی با بی اقبالی مواجه شدند به طوری که فرآورده های نفتی،محصولات شیمیایی، بانکها و خودرو از صنایع منفی امروز بورس بودند.

در مجموع در بازار سرتاسر منفی امروز حجم و ارزش معاملات نیز به شدت کاهش پیدا کرد و در مجموع 291 میلیون سهم به ارزش 95 میلیارد تومان معامله شد؛ارزش بازار سرمایه نیز با ریزش قیمت ها به کمترین سطح خود یعنی 340 هزار میلیارد تومان رسید.

انتهای پیام

بالا