• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
تقریبا صفحه اینترنتی یا وب تمام کارگزاری ها یکی هستن شاید اختلاف کمی داشته باشند که جزء امکانات مازاد حساب میشه پس از این بابت نگرانی نیست ( من با ملی کار نکردم )
اما نرم افزار انلاین که برا همه یکی هست فقط سرورش فرق داره - اسم نرم افزار متاتریدر هست
برای دریافت کد انلاین یک امتحان گرفته میشه بیشتر جنبه سوری داره نمونه سوالاتش رو در همین تاپیک قرار دادم

اگر ممکنه سوالات رو پیغام خصوصی کنید

میشه بین انلاین و نرم افزار یکی رو انتخاب کرد ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اگر ممکنه سوالات رو پیغام خصوصی کنید

میشه بین انلاین و نرم افزار یکی رو انتخاب کرد ؟
با دریافت کد قسمت انلاین وب سایت برای شما فعال خواهد شد اما برای کار با نرم افزار متاتریدر باید امتحان بدهید
کار با نرم افزار اختیاری هست هیچ اجباری در این کار نیست
همزان هم میتوانید از هر دو استفاده کنید
لینک

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
با دریافت کد قسمت انلاین وب سایت برای شما فعال خواهد شد اما برای کار با نرم افزار متاتریدر باید امتحان بدهید
کار با نرم افزار اختیاری هست هیچ اجباری در این کار نیست
همزان هم میتوانید از هر دو استفاده کنید
لینک

به نظر شما به چه قدر شروع کنیم بهتر هستش
خود این کارگذاری ها یه روش هم دارن که شما پول میدید اینا از طرف شما سرمایه گذاری میکنن
ریز این سرمایه گذاری ها توی جایی نشون داده میشه که بفهمیم چی به چیه

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
میشه تو بورس مث شرط بندی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:| حداقل چقد باید گذاشت؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
میشه تو بورس مث شرط بندی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:| حداقل چقد باید گذاشت؟
خیر شرط بندی نداره
خود این کارگذاری ها یه روش هم دارن که شما پول میدید اینا از طرف شما سرمایه گذاری میکنن
شما ببین چقدر مازاد بر درامد یا زندگی ات سرمایه داری
اون مقدار سرمایه رو به چند قسمت تقسیم کن مثلا 1000 تومن مازاد بر درامد و زندگی ات داری
200 سرمایه گذاری در بورس
300 سرمایه گذاری در بانک
250 سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری
150 اوراق مشارکت تهیه کن یه مقدار هم نقد همیشه داشته باش برا کم و زیاد
اینجوری متعادل ترین سود رو بدست میاری
اون که میگی پول میدی دستشون اسمش صندوق سرمایه گذاری هست در اصل شما سهام صندوق سرمایه گذاری رو خریداری میکنید
در سایت خود صندوق های سرمایه گذاری معمولا به تفکیک درصد نوشته میشه سرمایه در کجا قرار گرفته

xms

Registered User
لایک‌ها
387

5 عامل اصلی افت شاخص بورس/ اعلام گزارش میزان کاهش ارزش سهام صنایع

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور در صحن مجلس، ضمن ارائه گزارشی درباره آخرین وضعیت بازار سرمایه و علل افت بازار در ماه‌های اخیر، پیشنهادات و راهکارهایی را برای تقویت بازار سرمایه و رفع دغدغه‌های ذینفعان بازار، به ویژه سرمایه‌گذاران اعلام کـرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی صالح آبادی امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افت ارزش بازار و قیمت سهام شرکت ها در ماه‌های اخیر، گزارشی از میزان کاهش ارزش سهام صنایع مختلف حاضر در بورس و میزان اثرگذاری هریک از صنایع در افت شاخص، مطرح کرد.

وی در تشریح علل افت شاخص بورس طی ماه های اخیر، عواملی همچون شرایط عمومی حاکم بر اقتصاد، برخی تصمیمات مؤثر در کاهش درآمد و یا افزایش هزینه بنگاه های اقتصادی حاضر در بازار سرمایه، نرخ سود سپرده های بانکی و بروز برخی مسائل سیاسی در عرصه بین المللی را ازجمله عوامل اثرگذار بر افت قیمت سهام طی ماه های اخیر عنوان و خاطرنشان کرد: انتظار می رود با عزم جدی و برنامه مدون دولت برای خروج از رکود اقتصادی، شاهد پویایی مناسب بازار سرمایـه همگام با بهبود شرایط اقتصادی باشیــم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین اقداماتی همچون هماهنگی و همفکری مستمر با دولت و مجلس به منظور اتخاذ تصمیماتی در راستای تقویت بازار سرمایه و کاهش دغدغه سرمایه گذاران، تقویت صندوق توسعه بازار سرمایه، تسهیل برخی مقررات، ازجمله مقررات خرید اعتباری و کفایت سرمایه کارگزاری ها به منظور تقویت جانب تقاضا در بورس، هماهنگی با شورای پول و اعتبار درخصوص واقعی سازی نرخ سود سپرده های بانکی، اجرای گسترده طرح بیمه سهام ازطریق انتشار اوراق اختیار فروش تبعی و هماهنگی با شرکت های حقوقی فعال در بازار را ازجمله اقداماتی برشمرد که طی ماه های اخیر، در راستای بهبود وضعیت بازار، صورت گرفته است.

صالح آبادی در جلسه امروز مجلس، با تأکید بر اینکه قطعا دولت و مجلس، نقش کلیدی در توسعه و تقویت بازار سرمایه، داشته و دارند، پیشنهاد کرد کارگروهی به منظور بررسی موانع و مشکلات موجود در حوزه بازار سرمایه، در مجلس تشکیل شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، قانون بودجه با افق یکساله، تصویب می شود، پیشنهاد کرد: قوانین بودجه ای، به ویژه در حوزه های مرتبط با سرمایه گذاری، بگونه ای تدوین شوند که افق بلندمدت را به روشنی، برای سرمایه گذاران ترسیم نموده و ریسک سیستماتیک ناشی از تصمیمات کوتاه مدت را کاهش دهد.

وی همچنین به بنگاه های واگذار شده به بخش غیردولتی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه بنگاه های واگذار شده، اغلب از بهترین بنگاههای اقتصادی کشور هستند، مناسب است وضعیت بومی، فناوری، شرایط ناشی از تحریم، ساختار پرسنلی و همچنین مسئولیت اجتماعی این بنگاه ها در تصمیماتی همچون تعیین قیمت مواد اولیه دریافتی توسط این شرکت ها مدنظر قرار گیرد.

رئیس سازمان بورس همچنین خاطرنشان کرد: امروز خوشبختانه بازار سرمایه، به سبب حمایت ارکان مختلف ****، برخورداری از زیرساخت های ارزشمندی مانند قوانین و مقررات مناسب، زیرساخت های الکترونیک که منجر به تسهیل دسترسی و شفافیت اطلاعت در بازار سرمایه شده است، توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، تنوع صنایع حاضر در بازار سرمایـه و زیرساخت های فرهنگی و آموزشی، در جایگاه مناسبی قرار دارد و قطعا با حمایت نهادهای تصمیم گیر و اثرگذار، این جایگاه بیش از پیش ارتقاء خواهد یافت.

وی در جمع نمایندگان تصریح کرد: بازار سرمایه، مقاطع حساسی مانند بحران مالی جهانی، تحریم های بین المللی را به مدد نگاه مثبت دولتمردان و سیاستگذاران و حمایت و وفاداری سرمایه گذاران، فعالان و سایر ذینفعان بازار، با موفقیت پشت سر گذاشته و خوشبختانه، امروز به سطح قابل قبولی از بلوغ و توسعه دست یافته که حضور گسترده سهامداران در این بازار، حاکی از این واقعیت است، لذا باید تلاش کنیم اعتماد سرمایه گذاران به این بازار، حفظ و تقویت شـود.

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
برادر من اگه قصد شما اینه که به بورس مثل یه شغل ثابت نگاه کنی باید مطالعت زیاد باشه و تحلیل یاد بگیری در غیر این صورت متضرر میشی و سرمایتو از دست میدی
ولی یه اصل کلی تو بورس هست اونم اینه که اکثر سرمایه گذاریهای بلند مدت تو بورس سود ده هستن
و اگر شما هر چند ناچیز تو بورس سرمایه بزاری تو (در صورتی که اطلاعات خواص و برنامه خواص نداشته باشی) بلند مدت حتما سود خواهی کرد
ولی برای سود کوتاه مدت باید تحلیل یاد بگیری و مطالعت زیاد باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
برادر من اگه قصد شما اینه که به بورس مثل یه شغل ثابت نگاه کنی باید مطالعت زیاد باشه و تحلیل یاد بگیری در غیر این صورت متضرر میشی و سرمایتو از دست میدی
ولی یه اصل کلی تو بورس هست اونم اینه که اکثر سرمایه گذاریهای بلند مدت تو بورس سود ده هستن
و اگر شما هر چند ناچیز تو بورس سرمایه بزاری تو (در صورتی که اطلاعات خواص و برنامه خواص نداشته باشی) بلند مدت حتما سود خواهی کرد
ولی برای سود کوتاه مدت باید تحلیل یاد بگیری و مطالعت زیاد باشه
حرف های دوستمون درست بجز یک کلمه ( البته به معنای اشتباه بودن نیست بهتره کلمه دیگه ای استفاده بشه مثل احتمال زیاد )
یاد بگیریم که حتما به معنای قطعیت وجود نداره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
البته بغیر از صندوق سرمایه گذاری روش دیگه ای هم به نام سبد گردانی هست که کارگزاری با پول شما کار می کنه .
در سبد گردانی،چند درصد به سبدگردان داده میشود؟؟و چه مبالغی را برای سبدگردانی میپذیرند؟؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
در سبد گردانی،چند درصد به سبدگردان داده میشود؟؟و چه مبالغی را برای سبدگردانی میپذیرند؟؟
ریز جزئیات رو باید از خود کارگزاری ها بپرسین چون بر خلاف صندوق که با سرمایه کم هم میشه واردشون شد در سبد گردانی مبالغ بالا رو فقط قبول می کنند و هر کارگزاری شرایط خودش رو داره .
یک توصیه :هیچ کس نه میتونه و نه وقتش رو داره که به شما در ارتباط با بورس راهنمایی کامل بکنه . من خودم اول از صندوقهای سرمایه گذاری شروع کردم . همین دنبال کردن سود بدست اومده در صندوقها و پیگیری شاخص بورس و .... کم کم منو با سرمایه گذاری مستقیم در بورس اشنا کرد . هر خرید و فروش در بورس برام شد یک درس { کار نیکو کردن از پر کردن است } دیگه بعد یک مدت اوضاع جوری شد که مواقعی هم که شاخص منفی بود می تونستم با استفاده از نوسانگیری و موج سواری سود بکنم . پس شده با سرمایه کم ولی شروع بکن ...

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
تا شروع نکنید و سهام نخرید، پیگیر نخواهید شد و طبعا چیزی هم یاد نمیگیرید.
نیازی نیست با سر شیرجه بزنید داخلش، کم کم و با سرمایه زیر 500 هزار تومان وارد بشید.

یادتون باشه خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکنید باید یادبگیرید.

اوایل هرکار معمولا اینطوریه که وقتی یه موفقیت کوچک بدست میاریم، فکر میکنیم دیگه نیازی به یادگیری نیست و دیگه استاد شدیم. بنابراین ریسک خیلی زیادی رو انجام میدیم، اینجاست که شکست سنگین میخوریم و متوجه میشیم حالا حالاها باید یادبگیریم...

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

آیا سهامی هست که 1 ماهه سود 50 درصد بده ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر همچین سهامی رو با قطعیت میشناسی بگو تا ما هم خرید کنیم :)
تو این بازار قمر در عقرب هیچ چیز مشخص نیست
ما یک ماه 10درصد با قطعیتش هم راضی هستیم .اما با قطعیت یعنی اینکه من نوعی سهم را می خرم طرف سود و اصل پول را چک میده اگر 10درصد سود داد پورسانتش هم می گیره .نه اینکه مثل این سایتهای سیگنال کلی پول بگیرند بعدش اگر سود داد بگند ببینید ما چه خوب هستیم اگر ضرر داد بگند به ما چه می خواستید نخرید :general306:ما که قبلا رفع مسئولیت کرده بودیم :general711:

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
ما یک ماه 10درصد با قطعیتش هم راضی هستیم .اما با قطعیت یعنی اینکه من نوعی سهم را می خرم طرف سود و اصل پول را چک میده اگر 10درصد سود داد پورسانتش هم می گیره .نه اینکه مثل این سایتهای سیگنال کلی پول بگیرند بعدش اگر سود داد بگند ببینید ما چه خوب هستیم اگر ضرر داد بگند به ما چه می خواستید نخرید :general306:ما که قبلا رفع مسئولیت کرده بودیم :general711:

تمام این سایتها و کسانی که تبلیغ فروش سیگنال میکنند تازه کار هستند .

تحلیلگری که به کارش وارد باشه و تحلیلهاش سودده باشه هیچوقت تحلیلهاش رو نمیفروشه ، یعنی نمیذاره بازار بفهمه چی تو ذهنش هست .

ولی شاید پذیرش سرمایه بکنه و بدون اینکه شما از چندوچون خرید فروشش اطلاع داشته باشی پایان دوره سرمایه گذاری سود رو باهات شریک بشه .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تمام این سایتها و کسانی که تبلیغ فروش سیگنال میکنند تازه کار هستند .

تحلیلگری که به کارش وارد باشه و تحلیلهاش سودده باشه هیچوقت تحلیلهاش رو نمیفروشه ، یعنی نمیذاره بازار بفهمه چی تو ذهنش هست .

ولی شاید پذیرش سرمایه بکنه و بدون اینکه شما از چندوچون خرید فروشش اطلاع داشته باشی پایان دوره سرمایه گذاری سود رو باهات شریک بشه .
تعداد اندکی تحلیگری واقعی هستند که با سرمایه دیگران کار میکنند چون ذات بازار رو میشناسند و از خطرات اون اگاهند و حاضر نیستند بیش از اندازه ریسک کنند

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
موفقیت یا عدم موفقیت در بازار بورس هم مثل اکثر زمینه‌ها به طرز فکر مربوط میشه

تازه کارها میگن: چه سهامی بخرم که توی X ماه پولم X برابر بشه
حرفه‌ای‌ها میگن: چکار کنم که خودم بتونم ماهیانه بصورت مستمر x درصد از بازار سود بگیرم

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
برای تازه کارا و کسایی که میخوان استارت بزنن تو بازار بورس برای شروع 2 کتاب معرفی میکنم که خودم ازشون راضی هستم
1-آموزش سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار(ابتدایی)
2-آموزش سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار(متوسط)
ناشر: نوای مدرسه با همکاری بورس اوراق بهادار
این 2 کتاب بخونین میتونید آماده بشید برای یاد گیری تحلیل
و مبتدیا این نکته رو بدونن که 1 شبه نمیتونن ره 100 ساله برن
و حداق باید 7 8 ماهی رو بره استارت زمان بزارن

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
برای تازه کارا و کسایی که میخوان استارت بزنن تو بازار بورس برای شروع 2 کتاب معرفی میکنم که خودم ازشون راضی هستم
1-آموزش سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار(ابتدایی)
2-آموزش سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار(متوسط)
ناشر: نوای مدرسه با همکاری بورس اوراق بهادار
این 2 کتاب بخونین میتونید آماده بشید برای یاد گیری تحلیل
و مبتدیا این نکته رو بدونن که 1 شبه نمیتونن ره 100 ساله برن
و حداق باید 7 8 ماهی رو بره استارت زمان بزارن
دوست عزیز منیع آنلاین نمیتونید معرفی کنید ؟

بالا