• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ممنون . اگر خارج کشور هم باشیم باز کار نمیکنند؟
از کجا لیست بروکر و کارگزارا رو پیدا کنم ؟
ممنون از کمک تون
یه سایت بود لیست بعضی از کارگزاری های معتبر رو نوشته بود الان یادم نیست از دوستانم سوال میکنم براتون میفرستم
اگر در خارج از کشور باشید شرایط کمی فرق داره در این صورت باید با نماینده کارگزار صحبت کنید
برای گرفتن کد معاملاتی و خرید و فروش انلاین نیازی به مراجعه حضوری نیست
یکی از کارگزاری هایی هم که این کارو انجام میده کارگزاری مفید
تنها باید یه ازمون بدین و نمره قبولی بگیرین و فرم قراردادها و تعهد نامه رو پر کنین و براشون ارسال کنین شرایط کامل تو سایت توضیح داد شده
نظر دوستان در مورد شرکت هایی که بازدهی منفی داشتن خیلی منفی مثلا 50 درصدی چیه برا خرید؟تو 6 ماه یا یکسال اینده رشد زیادی می کنند؟سهام مخابرات چطوره؟
تا چند مدت قبل که باید حضوری مدارک رو پر میکردید
و برای دریافت کد انلاین ( متاتریدر ) یک امتحان حضوری می دادید الان رو دیگه نمیدونم شاید عوض شده باشه
سقوط بیش از اندازه یک سهام دلیل منطقی برای خرید اون سهم نیست
الان تو کارگزاری مفید ثبت نام غیر حضوری کردم قرار داد معاملات انلاین هم برام فرستادن فقط موندم این قسمتشو باید پر کنم نباید چه جوره؟
توجه: این بخش توسط نماینده شخص حقوقی تکمیل گردد.
و یا به نمایندگی از سوی شخص حقوقی به نام:
به شمارهٔ ثبت:
نزد ادارهٔ ثبت شرک تهای شهرستان:
همانطور که خودتون گفتید این بخش مربوط به شرکت ها و مراکز حقوقی هست نیاز به پر کردن افراد حقیقی نیست

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
یه سایت بود لیست بعضی از کارگزاری های معتبر رو نوشته بود الان یادم نیست از دوستانم سوال میکنم براتون میفرستم
اگر در خارج از کشور باشید شرایط کمی فرق داره در این صورت باید با نماینده کارگزار صحبت کنید
ممنون از کمکتون

xmannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در کل مطمعنا نیاز به وارد شدن تو جزعیات و تحلیل دقیق تر هست که من هیچی از بورس نمیدونم
اما با توجه به کارهایی که قرار انجام بشه تو برنامه های دولت و رفع تحریم ها شرایطی که بعد از اون بوجود میاد
فکر کنم یه سری از شرکت ها وضعیت بهتری پیدا کنن فک کنم بورس کلا وضعیت بهتری پیدا کنه البته تو بلند مدت و به قولی با شیب ملایم
اون شرکتی هم که کلی - خورده و از ارزش واقعیش کمتر داره فروش میره فکر کنم بعدها بهتر جواب بده
البته من خیلی چیزهای دیگه رو نمیدونم و میخام بدونم چه چیزهای دیگه ای رو باید مد نظر بگیرم و از کجا شروع کنم
اگه یه وقت شرکت ورشکست بشه سهام ما این وسط چی میشه؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
در کل مطمعنا نیاز به وارد شدن تو جزعیات و تحلیل دقیق تر هست که من هیچی از بورس نمیدونم
اما با توجه به کارهایی که قرار انجام بشه تو برنامه های دولت و رفع تحریم ها شرایطی که بعد از اون بوجود میاد
فکر کنم یه سری از شرکت ها وضعیت بهتری پیدا کنن فک کنم بورس کلا وضعیت بهتری پیدا کنه البته تو بلند مدت و به قولی با شیب ملایم
اون شرکتی هم که کلی - خورده و از ارزش واقعیش کمتر داره فروش میره فکر کنم بعدها بهتر جواب بده
البته من خیلی چیزهای دیگه رو نمیدونم و میخام بدونم چه چیزهای دیگه ای رو باید مد نظر بگیرم و از کجا شروع کنم
اگه یه وقت شرکت ورشکست بشه سهام ما این وسط چی میشه؟
من نظر خاصی در مورد تحریم ها و . . . . نمیدهم فقط این رو بدونید که هیچ سهمی بی دلیل نزولی نمیشه
اون شرکتی که توانسته تو تحریم سود دهی داشته باشه در شرایطی که تحریم نباشه باید سودهای بیشتری بدست بیاره
شما سهام داری در سود زیان و ورشکستگی شرکت نقش داری

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کسی نرم افزار یا سایتی رو میشناسه که این تحلیل های آماری (به صورت نمودار) نواسانات قیمت ها رو نشون بده؟
مثلا مفیدتریدر رو دارم ولی درست حسابی نشون نمیدi
نرم افزار دیگه ای وجود نداره اگر هم باشه یا شخصی هست یا پولی
سایت انالیز هم من جدیدا با http://parsfinance.ir/ اشنا شدم کامل نیست اما گاهی اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار میده
سلام
دوستان نظرشون درمورد خرید سهام پدیده چی هست ؟ (البته مبلغ حداقل)
سلام
پدیده مشکل داره توصیه به خرید نمیشه در همین قسمت از انجمن تاپیکی به عنوان پدیده شاندیز هست پست های اخر رو مطالعه کنید بعد برای خرید تصمیم بگیرین

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
قیمت خرید اولیه سهامی که در فرابورس عرضه میشه را چطور باید برای کارگزار تعیین کنم؟ یعنی چطور بفهم که ارزش اون سهم چقدر باید باشه که گرانتر نخرم؟

سئوال دوم اینکه برای خرید و فروش سهام فرابورس همان کد بورسی کافیه یا باید کد جدیدی بگیرم؟

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
ببینید گرفتن کد معاملاتی که کاری نداره
ورود به بورس هم آسونه
فقط ببینید نگید فاز منفی میدما!!!

آقا توی بورس 90دصد احتمال ضرر هست 10درصد سود.پس کاملا باید دانش بورس و پیگیر باشی و همچنین مثل اکثر سهامدارها جوگیر نباشی:general410:
حالا چرا 90درصد ضرر؟ چون یک شرکت کم کم سهمش را میاره پایین تا حتی یک سال همش نزولیه(که باید روحیه آهنین داشته باشی) و یک دفعه یک هفته ای میبره بالای بالا.شما هم توی اون روزهای آخر که پایین بود ناامید شدی و فروختی و تا رفته بالا در سقف قیمت خریدی.
حالا رو قیمت مناسب که خریده بودی، کف قیمت فروختی(ضرر)سقف قیمت خریدی که قیمت اومد پایین(بازم ضرر)

حالا چجوری از اون 10درصد سود کنی؟ اولا که باید از تمام بازارها اطلاعات داشته باشی و با همشون کار کنی(مسکن،طلا،ماشین،نفت و ...)
وقتی بازار خرابه، مثلا نقت خوبه با اون کار میکنی تا وقتی نفت خراب شد میری روی مسکن.ولی به این راحتی ها هم گفتم نیستا.همین پیدا کردن زمان و موقعیت و... خودش کلی ترفند و داشتان داره

فقط یک مساله، آقا جوگیری وارد بورس نشید که فکر کنید 10.000تومان بذارید 100.000 بردارید که با ضرر بورس را ترک میکنید.فکر این هم نکنید که ببدون ضرر بخواید سود کنید.یعنی هم زمان از چند تا سهم ضرر دارید و چندتا سود که در کل مثلا 30درصد روی سودید
اگر هم که تازه وارد شدید توجه کنید که موقعی که دریا طوفانی هست نرید شنا کنید، بذارید آروم که شد راحت برید تو دریا :general111::D

الان طرف میاد جواب میده "دادا خیلی داری فاز منفی میدیا،نترس بازار شلوغ نمیشه" ! گفتن که میگما

راستی دیدم درمورد امتحان سوال میکنن دوستان، موقع ثبتنام حضوری بفهمه چیزی بارت هست خودش پاسخنامه را پر میکنه ولی اگر دید شاسکول هستی و هنوز یه شماره حساب هم نداری امتحان میگیره(ولی فکر نکنم سوالاش چیز خاصی باشه ولی من خودم سوالاشو ندیدم چی بود:general406: )

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ثرود قراره هفته دیگه چه روزی عرضه بشه؟
فعلا که اطلاعیه اومده هفته اینده به روزش اشاره ای نشده ( من ندیدم روز خاصی تعیین کرده باشن )
قیمت خرید اولیه سهامی که در فرابورس عرضه میشه را چطور باید برای کارگزار تعیین کنم؟ یعنی چطور بفهم که ارزش اون سهم چقدر باید باشه که گرانتر نخرم؟

سئوال دوم اینکه برای خرید و فروش سهام فرابورس همان کد بورسی کافیه یا باید کد جدیدی بگیرم؟
شما که قیمت خرید اولیه رو تعیین نمیکنید معمولا سه روش برای کشف قیمت عرضه اولیه هست روش دفتری ، عرضه عمومی به روش حراج ، عرضه عمومی به روش قیمت ثابت
کشف قیمت اولیه دست شما نیست
دارایی ها و اطلاعات سالهای گذشته شرکت رو بررسی میکنید سود و زیاد و دارایی ها رو حساب میکنید حدود قیمت دستتون میاد گرونتر دادن نخرید
ببینید گرفتن کد معاملاتی که کاری نداره
ورود به بورس هم آسونه
فقط ببینید نگید فاز منفی میدما!!!

آقا توی بورس 90دصد احتمال ضرر هست 10درصد سود.پس کاملا باید دانش بورس و پیگیر باشی و همچنین مثل اکثر سهامدارها جوگیر نباشی:general410:
حالا چرا 90درصد ضرر؟ چون یک شرکت کم کم سهمش را میاره پایین تا حتی یک سال همش نزولیه(که باید روحیه آهنین داشته باشی) و یک دفعه یک هفته ای میبره بالای بالا.شما هم توی اون روزهای آخر که پایین بود ناامید شدی و فروختی و تا رفته بالا در سقف قیمت خریدی.
حالا رو قیمت مناسب که خریده بودی، کف قیمت فروختی(ضرر)سقف قیمت خریدی که قیمت اومد پایین(بازم ضرر)

حالا چجوری از اون 10درصد سود کنی؟ اولا که باید از تمام بازارها اطلاعات داشته باشی و با همشون کار کنی(مسکن،طلا،ماشین،نفت و ...)
وقتی بازار خرابه، مثلا نقت خوبه با اون کار میکنی تا وقتی نفت خراب شد میری روی مسکن.ولی به این راحتی ها هم گفتم نیستا.همین پیدا کردن زمان و موقعیت و... خودش کلی ترفند و داشتان داره

فقط یک مساله، آقا جوگیری وارد بورس نشید که فکر کنید 10.000تومان بذارید 100.000 بردارید که با ضرر بورس را ترک میکنید.فکر این هم نکنید که ببدون ضرر بخواید سود کنید.یعنی هم زمان از چند تا سهم ضرر دارید و چندتا سود که در کل مثلا 30درصد روی سودید
اگر هم که تازه وارد شدید توجه کنید که موقعی که دریا طوفانی هست نرید شنا کنید، بذارید آروم که شد راحت برید تو دریا :general111::D

الان طرف میاد جواب میده "دادا خیلی داری فاز منفی میدیا،نترس بازار شلوغ نمیشه" ! گفتن که میگما

راستی دیدم درمورد امتحان سوال میکنن دوستان، موقع ثبتنام حضوری بفهمه چیزی بارت هست خودش پاسخنامه را پر میکنه ولی اگر دید شاسکول هستی و هنوز یه شماره حساب هم نداری امتحان میگیره(ولی فکر نکنم سوالاش چیز خاصی باشه ولی من خودم سوالاشو ندیدم چی بود:general406: )
دادا خیلی داری فاز منفی میدیا،نترس بازار شلوغ نمیشه:D

بله امتحان فورمالیته هست منتهی باید رو پروندت باشه چه خودت پر کرده باشی چه شخص دیگری

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ببخشید فراموش کرده بودم
نیاز به کد جدید نیست با همین یک کد میتوانید خرید و فروش انجام دهید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بورس اینقدر ملت را ترسونده که دیگه فعلا به این زودیا کسی سمتش نمیاد

• Like
Reactions: xms

xms

Registered User
لایک‌ها
387
بورس با بی حالی به استقبال شهریور رفت

بورس اوراق بهادار تهران در حالی به استقبال ششمین ماه سال رفت که در هفته پایانی مرداد ماه به حرکت بی رمق و با احتیاط خود ادامه داد و با افزایش بازدهی منفی مواجه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بورس اوراق بهادار تهران در آخرین هفته مرداد ماه به روند نزولی خود شدت داد و میانگین زیان سهامداران را به 6.5 درصد رساند.

به این ترتیب بورس تهران در حالی در هفته گذشته با بی رمقی و بی حالی و با افت 457 واحدی به استقبال شهریور رفت که به گفته کارشناسان، بورس تهران در شرایط انتظار برای مذاکرات هسته‌ای بسر برده و در انتظار اتفاقات مثبت در عرصه ی اقتصادی است و به سمت ثبات و تعادل در حال حرکت است.

بنابراین گرچه در شرایط کنونی قیمت اکثر سهم‌ها به قیمت‌های جذاب خود رسیده‌ است اما وجود ابهامات متعدد در عرضه اقتصادی و سیاسی موجب تعلل و احتیاط سرمایه گذاران می شود و آغاز حرکت نزولی بورس نیازمند یک محرک است، شاید حصول نتیجه نهایی مذاکرات، منجر به تحرک اثرگذار در روند بازار سرمایه شود.

با این حال بورس تهران در این هفته نیز به روند منفی خود ادامه داد و با افت 0.6 واحدی در هفته گذشته موجب شد تا میانگین کاهش قیمت‌های سهام افزایش پیدا کرده و از ابتدای سال تاکنون به 6.5 درصد برسد.

بر این اساس شاخص کل بورس در ابتدای هفته حرکت خود را از کانال 74 هزار و 363 واحد آغاز کرد و در پایان هفته در کانال 73 هزار و 905 واحد به اتمام رساند تا مابقی حرکت خود را در این کانال به نمایش بگذارد.

علاوه بر این حجم معاملات در هفته گذشته 10 درصد کاهش پیدا کرد و ارزش معاملات با افزایش ناچیزی مواجه شد به طوری که در مجموع 2 هزار و 608 میلیون سهم به ارزش 8 هزار و 263 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت.همچنین در هفته گذشته دفعات معاملات 5 درصد افت کرد و تعداد خریداران تنها با رشد 2 درصدی مواجه شد و به 64 هزار و 610 خریدار رسید.

اما از مهم ترین اتفاقات این هفته تذکر بانک مرکزی به کلیه بانک ها و مؤسسات اعتباری تحت نظارت خود بود تا بر اساس اعلام قبلی، مجددا بانک‌ها این نکته را مد نظر قرار دهند که نرخ های 10 درصدی در سود سپرده های کوتاه مدت خود اعمال کنند.

بانک مرکزی در حالی مجددا به تاکید دوباره در این زمینه پرداخت که ابتدای امسال برخی بانک ها با پیشنهاد نرخ های بالاتر از مصوبه بانک مرکزی به حساب های ویژه خود سود پرداخت می کردند و این موضوع همزمان با رکود بازار سرمایه موجب خروج بخش زیادی از نقدینگی از این بازار به سمت بانک ها شده بود.با تاکید مجدد بانک مرکزی در صورت اجرای این مصوبه، می توان امیدوار به بازگشت نقدینگی ها به بازار سهام بوده که همین امر محرکی برای بهبود تقاضا در بورس خواهد شد.

همچنین در اتفاقی دیگر بر اساس اعلام شورای رقابت قیمت خودروهای پر تولید 3 درصد کاهش پیدا کرد و بعد از 3 ماه ابهامات ناشی از قیمت گذاری خودرو تا حدودی کاهش پیدا کرد با این حال باید دید که آیا بورس طی روزهای آتی به این اخبار واکنشی نشان خواهد داد و یا بدون توجه از کنار آن عبور خواهد کرد!

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387

دبیرکل سابق سازمان کارگزاران بورس اوراق بهادار در گفت‌وگو با فارس خبر داد
چگونگی ایجاد جذابیت در بازار اوراق بهادار/ لزوم جذابیت نرخ سود اوراق قابل معامله در بورس
دبیرکل سازمان کارگزاران سابق با تأکید بر اینکه دولت در صورت ایجاد مشوق در صنایع از بازار سرمایه نیز حمایت کرده است، گفت: لازمه ورود نقدینگی به سمت بازار سرمایه، انتشار اوراق با نرخ سود جذاب‌تر نسبت به تورم و نرخ‌ سود بانکی است.

13920616000183_PhotoA.jpg

• الله‌وردی رجایی سلماس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه دولت برای تأمین مالی بنگاه‌ها و پروژه‌های خود اوراق مالی قابل معامله در بورس منتشر می‌کند، گفت: اگر نرخ این اوراق که در بازار سرمایه قابل معامله است، جذاب‌تر باشد، بازار خوبی برای ورود سرمایه‌گذاران جدید ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایجاد مشوق‌های لازم در صنایع مختلف از راهکارهای حمایت از بازار سرمایه است، افزود: سرمایه‌گذاران در محلی سرمایه‌گذاری می‌کنند که نسبت به تورم و نرخ‌های رایج، سود بیشتری به دست بیاورند.

دبیرکل سازمان کارگزاران سابق با بیان اینکه طبق سیاست دولت، نرخ سود سپرده‌ها بر مبنای تورم کاهش پیدا خواهد کرد، گفت: اگر تولید بازده بالاتری نسبت به سایر بازارها داشته باشد، قطعاً مردم در این بخش سرمایه‌گذاری خواهند کرد، چرا که در سال 91 نیز مشاهده کردیم، حجم زیادی از نقدینگی کم‌کم وارد بازار سرمایه شد و تولید به راحتی تامین مالی می‌شد.

رجایی سلماس گفت: نقدینگی به شرطی وارد بازار سرمایه خواهد شد که میانگین نرخ سود از تورم و نرخ‌های رایج سپرده‌های بانکی بیشتر باشد و در صورتی بازار سرمایه رونق خواهد گرفت که حداقل سود تضمین شده به سرمایه‌گذار پرداخت شود.

وی ادامه داد: مردم اگر اطمینان پیدا کنند که سود بازار سرمایه از سپرده‌های بانکی به نسبت ریسک بیشتر خواهد بود، قطعاً در این بازار سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

این مدیر با سابقه بازار سرمایه تاکید کرد که ورود نقدینگی به بورس به معنای سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در تولید است و افزایش سرمایه‌گذاری در تولید هم منجر به افزایش رونق و خروج از رکود خواهد شد.

دبیرکل سازمان کارگزاران سابق با بیان اینکه شرکت‌های کوچکتر بورس طی ماه‌های گذشته بیشتر مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند، گفت: این شرکت‌ها به این دلیل که نقدینگی خود را در شرایط رکودی بهتر از شرکت‌های بزرگ‌تر کنترل می‌کنند و کمتر در معرض خطر قرار می‌گیرند.

وی با ارائه پیشنهادی در زمینه تأمین مالی از طریق بازار سرمایه گفت: دولت همانند کشورهای اروپایی و همچنین ترکیه می‌تواند اوراق مالی 20 ساله با نرخ‌های جذاب‌تر رایج برای طرح‌ها و پروژه‌های خود منتشر کند.

انتهای پیام/ب

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
دادا خیلی داری فاز منفی میدیا،نترس بازار شلوغ نمیشه:D

بله امتحان فورمالیته هست منتهی باید رو پروندت باشه چه خودت پر کرده باشی چه شخص دیگری

:D:D. اون هم بیشتر واسه رفع تکلیفه.چون شما چه سود کنید چه زیان، کارگذاری سود میکنه

grants

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
96
*تکراری ارسال شد*حذف*

Last edited:
بالا