• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xmannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چه جور میشه خرید و فروش کرد یعنی کجا نماد ها رو ببینم و کلا روال خرید و فروش چطوره و ..هیچ چیز نمیدونم ..
به نظرتون اگه تحریم ها لغو بشه برای چه شرکت هایی خوب میشه و چه شرکت هایی بد ؟چه شرکت هایی بخاطر تحریم دچار ضرر زیاد شدن؟
اصن تحریم ها لغو بشه از لحاظ روانی چقد میتونه اوایل تاثیر گزار باشه
به نظرتون تا یکی دو سال اینده صد درصد سود میاد رو سهم ها؟اصلا الان وقت خرید هست کی بازار شرایطش عوض میشه و از رکود در میاد
اینا به چه پشتوانه ای قیمت ها رو بالا و پایین میکنن تو بورس
چجور و کجا میتونم ببینم چقد سهم خرید و فروش شده و نمودار مثلا یکسال اخیر یک ماه هفته و ..
سایتی چیزی هست اخبار و اطلاعاتش خوب باشه
برنامه دولت به نظرتون برا کدوم شرکت ها خوبه یا بیشتر خوبه؟
ممنون میشم یکی از دوستان جواب بده
راستی درسته امتحان فرمالیتس ولی اگه قبلش مطالعه داشته باشین خیلی بهتره و بعدن مثل من گیج نمیشین..
امتحان من غیر حضوری بود از نت کل جوابا رو گرفتم ولی چه فایده

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
دوست عزیز این سوالهائی که شما پرسیدی رو جوابشو اگه کسی هم بدونه عمرا بگه .

خودش میره میخره حالشو میبره !

برای اینکه در بازار بورس موفق باشی فقط و فقط باید خودت تحلیل کنی و به هیچ وجه در تحلیلهات نظرات دیگران رو وارد نکنی .
این یکی از اصول اساسی جهانی برای یک تریدر موفق هست

xmannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بیشتر منظورم یه جواب کلی بود مثلا کدوم دسته ..
ممنون میشم برای خرید وفروش راهنمایین کنین مراحلش به چه شکله و نمودارها و ..

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
در مورد سرمایه گذاری در بورسهای خارجی:

1- با توجه به ملیت ایرانی، مشکلاتی برای شما وجود دارد، شما چه تدبیری برای ورود و خروج پول مثلا از آمریکا دارید؟ به هر حال وقتی سهام شما فروخته شد پولش باید به حسابی در آمریکا ریخته شود.
2- مالیات، شما باید در صد بسیار زیادی مالیات بدهید. شاید 50 درصد سود

فارکس پر سود هست اما بسیار خطرناک و پر ریسک

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
در فارکس فقط 5 درصد سود میکنند انهم نه به صورت مداوم . بعد از مدتی سرمایه را ازدست میدهد و باید دوباره پول به حساب کارگزاری واریز کند .

تجربه میگه هیچ کاری مثل کار صنایع دست نیست . از دندانپزشکان و جراحان بپرسی که چرا اینقدر حق العلاجشان بالاست میگن : چون هنر دست هستش .

sahoo

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
دوستان من تو بورس صفر هستم..
2تا سوال
1.از کجا شروع کنم؟
2.ایا به صورت اینترنتی هم میشه خرید و فروش کرد؟

ممنون

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
دوستان من تو بورس صفر هستم..
2تا سوال
1.از کجا شروع کنم؟
2.ایا به صورت اینترنتی هم میشه خرید و فروش کرد؟

ممنون
1- شما تشریف ببرید کارگزاری. اگر تهران هستید مفید رو پیشنهاد می کنم.
2- بله هم به صورت اینترنت از طریق PC و هم موبایل و تبلت ( البته در بستر اینترنت) .

xms

Registered User
لایک‌ها
387
از ابتدای سال تاکنون رخ داد
کاهش 21 درصدی P/E‌ بورس تهران

آخرین وضعیت متوسط نسبت قیمت به درآمد (P/E) بورس تهران نشان می‌دهد که این نسبت مهم از ابتدای سال تاکنون 21 درصد کاهش یافته و به محدوده 5.6 مرتبه رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بررسی وضعیت نسبت قیمت به درآمد (P/E) بورس تهران نشان می‌دهد که مهم‌ترین متغیر بورسی که تاثیر بسزایی در تصمیم گیری سرمایه‌گذاران دارد از ابتدای سال تاکنون با کاهش 21 درصدی مواجه شده و به 5.6 مرتبه رسیده است.

به این ترتیب متوسط P/E بورس که در ابتدای سال 7.1 مرتبه بود با کاهش قیمت سهام شرکتها افت معناداری را تجربه کرد و در 31 مرداد ماه به محدوده 5.6 مرتبه رسید؛ این نسبت مهم در 31 مرداد سال گذشته 6.1 درصد بوده و با افت قیمت‌ها با سمت متعادل شدن حرکت کرده است.

بررسی متوسط نسبت قیمت به درآمد (P/E) صنایع بورسی نشان می‌دهد که از ابتدای سال تاکنون نسبت قیمت به درآمد صنایع بورسی با کاهش چشم‌گیری مواجه شده است به طوری که 21 صنعت بورسی کاهش 58 تا 11 مرتبه ای P/E را از ابتدای سال تاکنون تجربه کرده‌اند.

بر این اساس P/E صنعت حمل و نقل 58 مرتبه، محصولات غذایی 51 مرتبه، انتشار و چاپ 38 مرتبه، استخراج نفت گاز 32 مرتبه، شرکتهای چند رشته ای صنعتی 35 مرتبه، محصولات کاغذی 30 مرتبه،استخراج ذغال سنگ 27 مرتبه ،استخراج کانه های فلزی ،بانکها و موسسات اعتباری و سیمان و محصولات شیمیایی 22 مرتبه، لاستیک و پلاستیک و محصولات دارویی 21 مرتبه،فرآورده های نفتی 20 مرتبه،انبوه سازی و محصولات چوبی 19 مرتبه، ماشین آلات دستگاه های برقی 17 مرتبه،کاشی و سرامیک 16 مرتبه،خدمات فنی و مهندسی 15 مرتبه، بیمه و صندوق بازنشستگی 14 مرتبه و خودرو و ساخت قطعات 11 مرتبه افت کرده است.

در این میان P/E صنعت ساخت رادیو و تلویزون بیشترین افزایش را داشته و با رشد 1.47 مرتبه‌ای نسبت به ابتدای سال در صدر جدول قرار گرفته است، علاوه بر این P/E صنعت منسوجات با 174 مرتبه، دباغی با 19 مرتبه و سایر واسطه گری‌های مالی با افزایش 5 مرتبه ای مواجه شده است.

این در حالی است که از بین صنایع حاضر در بورس 15 صنعت متوسط قیمت به درآمدی کمتر از شش مرتبه، 11 صنعت بین 6 تا 10 مرتبه و 9 صنعت P/E بیش از 10 مرتبه در اختیار دارند.به این ترتیب صنعت ساخت رادیو و تلویزیون با در اختیار داشتن P/E هفتاد مرتبه و شرکتهای چند رشته ای صنعتی با P/E سه و شش مرتبه بیشترین و کمترین میزان P/E را در بورس تهران در اختیار دارند.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387

راه‌اندازی اولین وب‌سایت تحلیل تکنیکی پیشرفته سهام
اولین وب سایت تحلیل تکنیکی پیشرفته سهام با نام «ره‌آورد ۳۶۵» راه اندازی شد.

13921130000681_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مهرداد رجبی، مدیر شرکت پردازش اطلاعات مالی مبنا، گفت: در وب سایت Rahavard365 مجموعه امکاناتی از جمله ابزار پیشرفته تحلیل تکنیکی، آمار لحظه‌ای معاملات، تابلوی عرضه و تقاضای سهام، رویدادهای مهم شرکت‌ها و امکان به اشتراک‌گذاری تحلیل‌ها با سایر کاربران سایت ارائه می‌شود.

وی ارائه بیش از یکصد اندیکاتور و ابزار ترسیم شکل تحلیل تکنیکی، تاریخ شمسی، نمایش قیمت بر اساس مقیاس لگاریتمی، نمایش اطلاعات مالی از جمله سود نقدی، افزایش سرمایه و پیش‌بینی و تحقق درآمدها را از امکانات مهم سایت ره‌آورد 365 برشمرد.

رجبی افزود: کاربران سایت پس از تحلیل سهام می‌توانند آن را با سایر کاربران سایت به اشتراک گذاشته و در مورد آن تبادل نظر کنند. وی این ویژگی را کارآمدترین روش ارائه نظر در شبکه های اجتماعی دانست ونوید داد که به زودی با همت تعدادی از تحلیلگران سرشناس بازار سرمایه تحلیل سهام شرکت‌ها بصورت رایگان در این سایت ارائه خواهد شد.

در ادامه امکان ترسیم نمودار با قیمت‌های تعدیل شده، امکان انجام معاملات برخط، امکان ایجاد سبد اختصاصی جهت مدیریت دارایی‌ها و امکان ثبت هشدار برای رخدادهای مهم را از دیگر مواردی برشمرد که به زودی در نگارش‌های بعدی سایت عرضه خواهند شد.

در پایان از کلیه علاقه‌مندان دعوت میگردد تا با مراجعه به آدرس rahavard365.com وعضویت رایگان ازامکانات این سایت بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/م

sahoo

Registered User
لایک‌ها
82
ممنون یه سوال
نمیشه با کارگذازی ها مراجعه نکرد؟یعنی به صورت آنلاین کاراشو انجام داد؟
یه سوال دیگه...
با حداقل چقدر سرمایه باید وارد بورس شد؟و آیا مثلا میشه یه سهمی رو خرید و فرداش فروخت؟

ممنون

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
ممنون یه سوال
نمیشه با کارگذازی ها مراجعه نکرد؟یعنی به صورت آنلاین کاراشو انجام داد؟
یه سوال دیگه...
با حداقل چقدر سرمایه باید وارد بورس شد؟و آیا مثلا میشه یه سهمی رو خرید و فرداش فروخت؟

ممنون
بله میشه ، شما اول باید کد بورسی بگیرید و برای معاملات انلاین باید فرم مخصوص رو پر کنید و یک ازمون مختصر از شما گرفته میشه و بعد از قبول مدارک شما برای انلاین از طرف کارگزاری ، کد بورسی صادر و قسمت انلاین برای شما فعال میشه و میتونید خرید و فروش انی داشته باشید.
لازم نیست سرمایه شما میلیونی باشه، با چند ده هزار تومن هم میشه مثلا ۱۰۰ هزار تومن، فقط چیزی که لازمه اینه که خرید و فروش باید با علم و درایت باشه

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز سهم های زیر دیگه هلو که چه عرض کنم
وبصادر
وبشهر
ولغدر
تیپیکو
همراه
.....

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوستان

من با بورس آشنایی ندارم

امکانش هست فعالیت کنم مراحلش چیه؟

سرمایه من 1 میلیون تومنه با این پول میشه شروع کرد؟ دنبال سودی هستم که کوتاه مدت به دستم برسه؟ مثلا چقدر میشه سود کرد؟

ممنون

xms

Registered User
لایک‌ها
387
با ریزش 438 واحدی شاخص
افت بورس شدید شد

در بازار امروز بورس تهران روند نزولی قیمت ها با شدت بیشتری ادامه پیدا کرد و شاخص بورس با ریزش 438 واحدی مواجه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در معاملات سومین روز هفته روند نزولی بورس تهران شدت گرفت و قیمت سهام شرکتها با شدت بیشتری به افت خود ادامه داد به طوری که اغلب سهام شرکتها به رنگ قرمز درآمد و دماسنج بازار سرمایه با ریزش 438 واحدی مواجه شد.

در بازار امروز شرکتهای هلدینگ خلیج فارس،مخابرات،ملی مس،تاپیکو،نفت و گاز پارسیان و توسعه معادن و فلزات بیشترین تاثیر منفی را در افت بورس گذاشتند از سوی دیگر تنها شرکتهای بانک صادرات و اقتصاد نوین بار مثبت شاخص را به دوش کشیدند و با رشد اندک خود مانع از افت بیشتر شاخص شدند.

در بازار امروز پارس الکتریک،لامپ پارس و گلوکوزان از بیشترین تقاضای خرید برخوردار شده و پارس پامچال،کاغذ سازی کاوه و صنعتی آما بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.

در بازار امروز همچنین تعداد 11 میلیون و 327 هزار سهم معادل 22.65 درصد از سهام شرکت سیمان سفید نی ریز از طرف شرکت توسعه سرمایه و صنعت غدیر به صورت یکجا و نقد به قیمت پایه هر سهم 24 هزار و 21 ریال و 14.8 درصد از سهام شرکت سیمان خزر از طرف شرکت توسعه سرمایه و صنعت غدیر به صورت یکجا و نقد به قیمت پایه هر سهم 7 هزار و 393 ریال در عرضه شد.

در مجموع در بازار منفی امروز بیش از 457 میلیون سهم به ارزش 165 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه تا سطح 327 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.

انتهای پیام

xmannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان اگر کسی میتونه تا حدودی با بورس اشنام کنه منم میتونم مختصر هزینه ای رو بهش بدم
لطفا پیغام خصوصی بدین(دوستان با سابقه)

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
ببینید گرفتن کد معاملاتی که کاری نداره
ورود به بورس هم آسونه
فقط ببینید نگید فاز منفی میدما!!!

آقا توی بورس 90دصد احتمال ضرر هست 10درصد سود.پس کاملا باید دانش بورس و پیگیر باشی و همچنین مثل اکثر سهامدارها جوگیر نباشی:general410:
حالا چرا 90درصد ضرر؟ چون یک شرکت کم کم سهمش را میاره پایین تا حتی یک سال همش نزولیه(که باید روحیه آهنین داشته باشی) و یک دفعه یک هفته ای میبره بالای بالا.شما هم توی اون روزهای آخر که پایین بود ناامید شدی و فروختی و تا رفته بالا در سقف قیمت خریدی.
حالا رو قیمت مناسب که خریده بودی، کف قیمت فروختی(ضرر)سقف قیمت خریدی که قیمت اومد پایین(بازم ضرر)

حالا چجوری از اون 10درصد سود کنی؟ اولا که باید از تمام بازارها اطلاعات داشته باشی و با همشون کار کنی(مسکن،طلا،ماشین،نفت و ...)
وقتی بازار خرابه، مثلا نقت خوبه با اون کار میکنی تا وقتی نفت خراب شد میری روی مسکن.ولی به این راحتی ها هم گفتم نیستا.همین پیدا کردن زمان و موقعیت و... خودش کلی ترفند و داشتان داره

فقط یک مساله، آقا جوگیری وارد بورس نشید که فکر کنید 10.000تومان بذارید 100.000 بردارید که با ضرر بورس را ترک میکنید.فکر این هم نکنید که ببدون ضرر بخواید سود کنید.یعنی هم زمان از چند تا سهم ضرر دارید و چندتا سود که در کل مثلا 30درصد روی سودید
اگر هم که تازه وارد شدید توجه کنید که موقعی که دریا طوفانی هست نرید شنا کنید، بذارید آروم که شد راحت برید تو دریا :general111::D

الان طرف میاد جواب میده "دادا خیلی داری فاز منفی میدیا،نترس بازار شلوغ نمیشه" ! گفتن که میگما

راستی دیدم درمورد امتحان سوال میکنن دوستان، موقع ثبتنام حضوری بفهمه چیزی بارت هست خودش پاسخنامه را پر میکنه ولی اگر دید شاسکول هستی و هنوز یه شماره حساب هم نداری امتحان میگیره(ولی فکر نکنم سوالاش چیز خاصی باشه ولی من خودم سوالاشو ندیدم چی بود:general406: )
خداییش خواستم بیام بپرسم این ک میگن 90 درصد از کسایی ک میرن شکست میخورن راسته دیدم شما جوابشو کامل دادی خداییش اینطور ک شنیدم واقعا دل بزرگ میخواد تا سود تو بورس بدست واسه کسی خوبه ک درآمد اصلیش چیز دیگه باشه

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
متاسفانه امید به رونق در بخشهای اصلی و مادر اقتصاد از بین رفته .

مسکن ؛ تولید ؛ بورس ؛ ............

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان اگر کسی میتونه تا حدودی با بورس اشنام کنه منم میتونم مختصر هزینه ای رو بهش بدم
لطفا پیغام خصوصی بدین(دوستان با سابقه)

دوست عزیز شروع معامله در بورس که کاری نداره
مهم مهارت معامله گری هست که به نظرم خود شما میتونید با خوندن کتاب ها، شرکت در دوره های آموزشی و استفاده از سایر منابع آموزشی، معاملات کوچکی (زیر 500 هزارتومان) انجام بدید و کم کم سطح دانش و مهارتتون رو بالا ببرید.

به این خاطر میگم معاملات کوچک، چون اولا در معاملات کوچک شما اگه ضرر کنید، ضرر زیادی نخواهد بود و دوما می تونید زمان خیلی بیشتری در بازار دوام بیارید و همین طولانی شدن زمان حضور شما در بازار، باعث میشه تجربیات خیلی زیادی کسب کنید.
هیچ چیز جای زمان و تجربه رو نمیگیره، حتی اگه صدتا کتاب بورسی هم بخونید و در اکثر دوره های اموزشی شرکت کنید، تا معامله واقعی نکنید و سرد و گرم بازار رو تجربه نکنید نمیشه گفت معامله گر حرفه ای شدید.

بالا