hanijafari
Registered User
- نوشتهها
- 1,295
- لایکها
- 567
به هیچ وجه موافق نیستم
به نظر شما از طریق صندوق سرمایه گذاری اقدام کنم یا شرکت خاصی را میشناسید که پیشرفت خوبی داشته باشه تو بورس و بشه روش سرمایه گذاری کرد؟
با تشکر از شمااگر تجربه کافی رو در بورس ندارید و هیچ اطلاعاتی ندارید بهتر است از طریق صندوق سرمایه گذاری مفید سرمایه گذاری کنید ، که همین محرکی بشه برای یادگیری و بدست اوردن تجربه در بورس
البته که هست البته چون مبتدی هست بنده فعلا پیشنهاد نمیکنم خودتون مستقل خرید و فروش کنید چون احتمال اشتباه و معاملات اشتباه زیاد هست.
با تشکر از شما
لطفا نام چند صندوق سرمایه گذاری رو که معتبر و فعال هستن را نام میبرید؟
من صندوق سرمایه گذاری بانک سامان رو تعریف شنیده بودم اما متاسفانه شهر ما شعبه نداره!
با تشکر
با تشکر از شما
لطفا نام چند صندوق سرمایه گذاری رو که معتبر و فعال هستن را نام میبرید؟
من صندوق سرمایه گذاری بانک سامان رو تعریف شنیده بودم اما متاسفانه شهر ما شعبه نداره!
با تشکر
داداش چی بخریم به نظر شما ؟دوستانی که سرمایه دارند میتونید در بورس سرمایه گذاری کنند اگر تا انتهای سال صبر داشته باشند انشاالله سود خوبی نصیبشون میشه
بازار از اوسط مهر یا اواخر مهر به امید خدا راه میفته ، این تجربه هر ساله هست و همینطور تکرار روندها
چه جور میتونیم تو بورس های خارجی خرید و فروش کنیم ؟شاید بد نباشه دوستان به عرضه اولیه سهام های جهانی نگاهی داشته باشند
روزهای قبل سهام علی بابا عرضه شد قیمت ابتدایی 68 دلار
اما از بس خواهان داشت اون هم چه شرکت های سرشناسی رو قیمت 92.7 باز شد و تا 99.7 صعود کرد و در قیمت 93.8 بسته شد
این یکی از فوق موفق ترین شرکت ها و سایت های چینی با ارزشی بیش از 231 میلیارد دلار هست
میتونید اطلاعات تکمیلی تر رو در لینک های زیر مطالعه کنید (اخبار فارسی) لیــنک و لیــنک
متاسفانه اینا هم برای عقد قرار داد نیاز به مراجعه حضوری دارن و در شهر ما هم شعبه ندارن!!یکی از برترین صندوق ها بورسیرانه
بعد فارابی
بعد اگاه
شما میتونید با مراجعه به کارگزای مفید
از وضعیت و شرایط 3 صندوقی که توسط این شرکت اداره میشه مطلع شوید
داداش چی بخریم به نظر شما ؟
متاسفانه اینا هم برای عقد قرار داد نیاز به مراجعه حضوری دارن و در شهر ما هم شعبه ندارن!!
حالا بهشون ایمیل زدم و فردا صبح هم زنگ میزنم ببینم راهی داره بدون مراجعه حضوری بشه قرار داد بست.
با تشکر از شما
در سایت آنلاینشان ثبت نام کردم ، اما چون اینها هم شعبه نداشتن باید برم ثبت اسناد و مدارک برابر اصل را برایشان ارسال کنم.
این کارگزاری بانکها چطور هست؟
چک کردم تو شهر ما یکی بانک صادرات و یکی هم بانک کشاورزی شعبه کارگزاری بورس دارن!!
به نظر شما اینا خوب و مطمئن هستن؟ چون بانکها سو استفاده شون ماشالا بیشتر از بقیه جاها هست!!!
با تشکر
تجربه کافی ندارم اما فقط میخام 1 تومن بزارماگر تجربه کافی ندارید فقط از طریق صندوق سرمایه گذاری
تجربه کافی ندارم اما فقط میخام 1 تومن بزارم
شاید فردا صبح اینو خریدم انلاین
وبصادر 24/3/88 قیمت 1025 الان 823
تقاضا هم مث اینکه براش زیاده خیلی سود نداره اما ریسکشم فکر کنم زیاد نباشه ...
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151311&i=28320293733348826
باید بزارم صب بازار باز بشه بعد خرید کنم یا همین الان میتونم سفارش بدم تا صب تو صف خرید قرار بگیرم ؟
با تشکر از شماراستشو بخواهید کارگزای مفید رو از هر نظر توصیه میکنم
چون زمانی تحلیلگر صندوق های سرمایه گذاری شون بودم و میدونم تیم خوبی پشت این صندوق ها هستند و دارند زحمت میکشند برای رسیدن به حداکثر سود