ed2008
Registered User
- نوشتهها
- 654
- لایکها
- 436
سلام به همه دوستان
یک سوال در رابطه با بورس ایران هست گفتم اینجا قرار بدهم و دوستان لطفا اگر مقدور هست راهنمایی کنند تا دیگران هم استفاده کنند مشکل فهمیدن مفهوم @ ضریب @ هست
مثلا در رابطه با درامد متعلق به هر سهم eps دو واژه به کار میرود
1.درصد رشد eps که از فرمول 100 * eps واقعی / eps واقعی - eps پیشبینی بدست میاید
2.ضریب رشد eps که من هرچقدر این اینترنت را گشتم نفهمیدم این ضریب چی هست و فرمول ان را هم پیدا نکردم
مثال های از همین واژه ضریب
درصد پوشش eps , ضریب پوشش eps
میانگین انحراف eps ,ضریب انحراف eps
شاید بپرسید اینها مال چی هستند در اینترنت یک فرمول هست که مربوط به رتبه بندی شرکتها هست که از این واژه ضریب استفاده شده البته بدون مثال من خیلی سعی کردم یک مثال پیدا کنم که من پیدا نکردم
حالا اگر دوستان وب سایتی میشناسند لطفا لینک را قرار بدهند یا حتی المقدور راهنمایی کنند
با تشکر فراوان
یک سوال در رابطه با بورس ایران هست گفتم اینجا قرار بدهم و دوستان لطفا اگر مقدور هست راهنمایی کنند تا دیگران هم استفاده کنند مشکل فهمیدن مفهوم @ ضریب @ هست
مثلا در رابطه با درامد متعلق به هر سهم eps دو واژه به کار میرود
1.درصد رشد eps که از فرمول 100 * eps واقعی / eps واقعی - eps پیشبینی بدست میاید
2.ضریب رشد eps که من هرچقدر این اینترنت را گشتم نفهمیدم این ضریب چی هست و فرمول ان را هم پیدا نکردم
مثال های از همین واژه ضریب
درصد پوشش eps , ضریب پوشش eps
میانگین انحراف eps ,ضریب انحراف eps
شاید بپرسید اینها مال چی هستند در اینترنت یک فرمول هست که مربوط به رتبه بندی شرکتها هست که از این واژه ضریب استفاده شده البته بدون مثال من خیلی سعی کردم یک مثال پیدا کنم که من پیدا نکردم
حالا اگر دوستان وب سایتی میشناسند لطفا لینک را قرار بدهند یا حتی المقدور راهنمایی کنند
با تشکر فراوان