• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xmannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به دلیل همین میگم که از طریق صندوق سرمایه گذاری کنید
واسه خاطر اینکه شما بدون هیچ تحلیل و دلیلی دارید از روی تقاضا زیاد خرید رو میخواهید انجام بدهید
صحبت شما که درسته اما فقط این دلیل نیست
یکیش اینه که تعداد حقوقی هایی که خرید کردن بالاست که صد البته فقط یه جور دلخوشی نه ملاک درست
من قیمت اولیه رو دیدم بعد قیمت چند ماه پیش تو سال 93 و همینطور سال های قبل الانم که تقریبا به کف قیمت نزدیکه
امیدوارم 5+1 هم جواب بده و تاثیر مثبت میزاره
با صبر و حوصله و تو بلند مدت حداقلش اینه که دیگه پول خودمو از دست نمیدم یه ارگان دولتیه
بعد اینکه خیلی نمیخام بزارم و بیشتر از هر چیز قصدم یادگیریه
یاد گرفتن تحلیل تکنیکال یه ضرورت؟بصورت تجربی کار کردن و مشاهده گر بودن چقد میتونه کمک کنه ؟

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
صحبت شما که درسته اما فقط این دلیل نیست
یکیش اینه که تعداد حقوقی هایی که خرید کردن بالاست که صد البته فقط یه جور دلخوشی نه ملاک درست
من قیمت اولیه رو دیدم بعد قیمت چند ماه پیش تو سال 93 و همینطور سال های قبل الانم که تقریبا به کف قیمت نزدیکه
امیدوارم 5+1 هم جواب بده و تاثیر مثبت میزاره
با صبر و حوصله و تو بلند مدت حداقلش اینه که دیگه پول خودمو از دست نمیدم یه ارگان دولتیه
بعد اینکه خیلی نمیخام بزارم و بیشتر از هر چیز قصدم یادگیریه
یاد گرفتن تحلیل تکنیکال یه ضرورت؟بصورت تجربی کار کردن و مشاهده گر بودن چقد میتونه کمک کنه ؟

بله دلیل نیست ، اما این باعث میشه که اگر قرار باشه به صورت تجربی و بدون هیج تحلیل خرید فروش کنید متوجه ضرر زیادی بشید

اره اگر صبر و حوصله 1 ساله داشته باشید میتونید سود خوبی ببرید

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
با تشکر از شما
ثبت نام کردم ، فقط صبح باید برم ثبت اسناد و مدارکم رو برابر اصل کنم و براشون ارسال کنم.
فقط یک چیز رو هنوز دقیق نمیدونم و اون اینه که من مبلغی رو نزد کارگزاری میزارم و اونا در بازه های زمانی مشخص سود یا ضرر رو میدن یا باید خودم همش پشت سیستم یا تو ساختمان بورس باشم و خرید و فروش انجام بدم؟!!!

مبلغی که سرمایه گذاری میکنید میتونید به صورت روزانه افزایش و یا کاهش رو از طریق اینترنت مشاهده کنید و نیاز به هیچ کاری دیگه ای ندارید و لازم نیست پشت سیستم بشیند ، معاملگران خود صندوق خرید و فروش ها رو انجام میدهند

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
مبلغی که سرمایه گذاری میکنید میتونید به صورت روزانه افزایش و یا کاهش رو از طریق اینترنت مشاهده کنید و نیاز به هیچ کاری دیگه ای ندارید و لازم نیست پشت سیستم بشیند ، معاملگران خود صندوق خرید و فروش ها رو انجام میدهند
به نظر شما 1 یا 1.5 تومن برای شروع خوبه؟ یا کم یا زیاده؟

SAEEDF1

Registered User
لایک‌ها
21
به نظر شما 1 یا 1.5 تومن برای شروع خوبه؟ یا کم یا زیاده؟

برای شروع مناسبه
اما اگر توان مالی بیشتری دارید و به پولتون به هیچ عنوان نیازمند نیستید ، یعنی پول اضافه یا پس انداز اضافه ای دارید رو میتونید سرمایه گذاری کنید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
برای شروع مناسبه
اما اگر توان مالی بیشتری دارید و به پولتون به هیچ عنوان نیازمند نیستید ، یعنی پول اضافه یا پس انداز اضافه ای دارید رو میتونید سرمایه گذاری کنید

خوبه
فعلا در همین حد دارم و ایشالا بازم بیاد دستم ، اگر از بورس راضی بودم روش سرمایه گذاری میکنم.
با تشکر از شما

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چه جور میتونیم تو بورس های خارجی خرید و فروش کنیم ؟
برای این کار نیاز به حساب بانکی درخارج از ایران دارید که معمولا برای افراد داخل ایران ممکن نیست

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان یک سوال میشه از بورس درامد مستمر داشت مثلا کسی هست که از طریق بورس وخرید وفروش سهام هزینه های زندگی اش تامین
به طور متوسط ماهیانه چند درصد (نسبت به سرمایه) میشه از بورس در امد داشت

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان یک سوال میشه از بورس درامد مستمر داشت مثلا کسی هست که از طریق بورس وخرید وفروش سهام هزینه های زندگی اش تامین
به طور متوسط ماهیانه چند درصد (نسبت به سرمایه) میشه از بورس در امد داشت
برای افراد عادی خیلی به ندرت این حالت پیش میاد ( به صورت مستمر )
جواب چنین سوالاتی مبهم و بدون سند و قطعیت هست دنبالش هم نرو به جواب نمیرسی

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
من الان یک مبلغی دارم تقربا تا یک سال اینده شاید بهش نیاز نداشته باشم
موندم بذارم توی بانک یا بیارم توی بورس
حالا در کنار حفظ ارزش پول یه سودی هم بکنیم به نظرتون بانک بهتره یا بورس
منظورم اینه که ایا درسته که میگن الان سود بورس خیلی کم شده
واقعیتش این پول رو کم کم جمع کردم وخیلی هم راحت نبود جمع کردنش برای همین نمیخوام از دستش بدم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
واقعیتش این پول رو کم کم جمع کردم وخیلی هم راحت نبود جمع کردنش برای همین نمیخوام از دستش بدم
پیشنهاد من اینکه در هر دو سرمایه گذاری کنید
مثلا 1000 تومان دارید 800 تا 900 تومان رو در بانک و 100 تا 200 تومان رو در بورس
اما دلیل این پیشنهاد چی هست
مهمترین دلیل اینکه شما از ساز و کار بورس اطلاع دقیقی ندارید شما با اندک سرمایه ای اطلاعات و امار واقعی از بورس بدست میارید و بعد از مدتی خودتون با واقعیت بورس رو به رو خواهید شد
به فرض محال شما تمام مبلغ در بورس رو از دست داده اید اما پولی که در بانک گذاشته اید قسمتی یا تمامی این ضرر رو پوشش خواهد داد و شما در اصل چیزی از دست نداده اید
اما فرض بر این بگذاریم که شما با همین مبلغ کم توانسته اید سود اوری مناسبی داشته باشید
خب حالا شما تجربه دارید مقداری هم پول در بانک ، زمان اون فرا رسیده که از تجربه و سرمایه خود استفاده کنید

موفق باشید

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572

بورس نیاز به تحلیل داره . معذرت میخام قصدم اصلا توهین به مغازه دارها نیست ولی بورس مثل مغازه نیست که یه جنسی رو بیاری ؛ بالاخره یکی پیدا میشه که ازت بخره مخصوصا اینکه زیر قیمت هم بدی ... . سهم اگه بریزه دیگه عمرا مشتری براش پیدا بشه ، میمونه رو دستت .
ولی همیشه در بازار بورس ایران نسبتا خودروئی های بیسروصدا و غیر سیاسی مثل سایپا و زامیاد و بهمن رشد خوبی داشتند در میان و بلند مدت .
ولی بیشتر تحقیق کنین . صرف اینکه یه ایدی که نمیشناسین ، یه چیزی میگه ، فورا خرید نکنین .

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون از دوستان
یک سوال دیگه داشتم مثلا برای مثال سهام بانک صادرات برای امروز
قیمت دیروز 805 اولین قیمت 801 قیمت اخرین معامله 795 وقیمت پایانی 801 هست درسته
الان چرا قیمت این امده پایین مثلا دلیل خاصی داره
بعد مثلا ما سهام این بانک رو مثلا قبلا خریدیم مثلا امروز میخواستیم بفرشیم با همون 795 میخریدند یا با 801 بعد عدد ها به ریاله دیگه درسته

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
ممنون از دوستان
بعد مثلا ما سهام این بانک رو مثلا قبلا خریدیم مثلا امروز میخواستیم بفرشیم با همون 795 میخریدند یا با 801 بعد عدد ها به ریاله دیگه درسته

این مقدار نوسان قیمت برای سهام بزرگ نسبتا طبیعی هست . قرار که نیست همیشه مثبت بشه یا همیشه صف خرید باشه .
هر قیمت که مشتری داشته باشه میتونی بفروشی . مثلا در برگه سهام یا سفارش خودت قید میکنی 820 . سفارش شما رو سیستم هست تا یه خریدار به قیمت 820 پیدا بشه یا اینکه میگی 800 . خب خریدار رو 800 اگه پیدا بشه خودبخود سیستم بین ایندو عرضه و تقاضا عملیات رو انجام میده .البته شما در یک دامنه تعیین شده میتونی قیمت تعیین کنی .
عددها هم به ریاله .

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان ممنو ن میشم یک مورد از افزایش یا کاهش قیمت رو در روز های قبل بگن برای مثال وبعد با دلیل بگن چرا کم یا زیاد شده قیمتش

واینکه توی سایت tsetmc.com

مظور از بازه روز - بازه هفته وبازه سال چیه

ممنونم از همه دوستان

xmannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از دوستان
هر روز قیمت مجاز تعیین میشه برای هر سهم
بانک صادرات امروز قیمت مجازش از 769 بوده تا 833 یعنی تو این محدوده میتونی سهامتو قیمت گذاری کنی ..
و در لحظه میتونی پیشنهاد خرید یا فروشتو ویرایش کنی یا حتی حذف البته تا زمانی که هنوز کسی به پیشنهادت جواب مثبت نداده ..
قیمت سهم هم فکر میکنم بخاطر مذاکرات 5 + 1 پایین امده تو این چند روز ..

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان ممنو ن میشم یک مورد از افزایش یا کاهش قیمت رو در روز های قبل بگن برای مثال وبعد با دلیل بگن چرا کم یا زیاد شده قیمتش
واینکه توی سایت tsetmc.com
ممنونم از همه دوستان
سلام دوست عزیز ...
رفتار هر سهم را با دو روش تحلیل میکنند 1- تحلیل تکنیکال 2- تحلیل فاندامنتال یا بنیادی
تحلیل تکنیکال براساس اطلاعات روی نموردار ها و اندیکاتورهای تحلیلی در نرم افزارهای مختلف انجام میشه.
تحلیل بنیادی هم مریوط به وضعیت شرکتها صورتهای مالی و چشم اندازها و طرح های توسعه افزایش سرمایه و ... شرکتها انجام میشه.
در حال حاضر بورس اوضاع خوبی نداره و تقریبا تحلیل تکنیکال باریسک بالا انجام میشه. و تحلیل بنیادی هم با چشم اندازهای طولانی انجام میشه... تغییرات روزانه ارزش سهام در حدود یکسال گذشته کاملا بی منطق صورت گرفته.... و این به خاطر عدم شفافیت در صورت های مالی شرکت ها رانت و سفته بازی هایی هست که در بورس شدت گرفته. متاسفانه.

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88

ممنونم از همه دوستان
سلام دوست عزیز منظور از بازه روزانه ماهانه یا سالانه سهام
قیمتیه که سها تو اونا نوسان داشته مثلا بازه روزانه یه سهم
980 ریال کمترین و 1030 ریال بیشترینه یعنی این سهم تو این روز کمترین معاملش 980 ریال و بیشترین معاملش به 1030 ریال رسیده و این موضوع در بازه های هفتگی ماهانه و سالانه هم صادقه و کمترین بیشترین معاله اون سهام(از نظر قیمت) رو تو بازه های هفتگی ماهانه و سالانه نشون میده.

در مورد افزایش و کاهش قیمت هم باید عرض کنم که وا کنش بازار به اخبار شایعات تصمیمات و سایر مواردی که بر روی سهم مورد نظر تاثیر میزاره باعث نوسان قیمتی تو اون سهم میشه مثلا شرکتهای پتروشیمی که بیشترین درآمدشون از صادراته وقتی اخباری در مورد افزایش قیمت دلار اعلام بشه به طبع قیمت سهامش در جهت مثبت نوسان میکنه چون درآمد شرکت با این خبر افزایش پیدا میکنه و این موضوع برای اخبار های منفی هم صادقه.
و پیشنهادی که برای دوستانی که قصد فعالیت در بورس رو دارن دارم اینه که اطلاعات اولیه خودشونو در مورد بورس بالا ببرن و در ابتدا کتاب آموزش مقدماتی بور میتونه کمکشون کنه.
و دوم - بعد از اینکه الفبای بورس رو یاد گرفتید برید سراغ تحلیل بنیادی زمانی که بنیادی یاد بگیرید خودتون در آدامه میتونید مسیرتونو مشخص کنید و به شاخه های حرفه ای مثل تکنیکال و غیره برید.

بالا