بلهالان این بهش میگن صف خرید؟
خیلی از فعالان بازار اعتقاد دارند که سهام کوچک اکثرا بالای ارش ذاتی معامله میشن یعنی حباب هستند .
سهام بزرگ هم خیلیهاشون تقریبا به قیمت هستند یعنی جای رشد بالایی ندارند .
با این تفاسیر بهتره تو خرید سهام دقت کنیم . یعنی سهم را با این توجیه که بازار مثبت هست نخریم بلکه برای خرید هر سهم دلیل داشته باشیم .
بنظر من بازار احتمال یک اصلاح رو داره و تا آخر سال هم با ثبات نسبی پیش میره یعنی صعود و سقوط تیز نخواهیم داشت .
البته نظر شخصی هست و برمبنای اطلاعات و شرایط موجود . خوشحال میشم همه دوستان نظر خودشون رو اعلام کنند .
نه همون چند روز پیش با چهار - پنج درصد ضرر فروختم - گفتم که خیلی کم خریدم و با پاسارگاد اشتباه گرفتم!!! در واقع میخواستم بخشی از فولادو به وپارس تبدیل کنم که فهمیدم اشتباه کردم - دیگه نتیجه خرید چند دقیقه ای میشه همین - چند ماه پیش هم سر وتجارت همین اشتباهو تکرار کردموپارس داری ؟
چی تو مشتت داری ؟
به نظرم نباید وپارس رو میفروختینه همون چند روز پیش با چهار - پنج درصد ضرر فروختم - گفتم که خیلی کم خریدم و با پاسارگاد اشتباه گرفتم!!! در واقع میخواستم بخشی از فولادو به وپارس تبدیل کنم که فهمیدم اشتباه کردم - دیگه نتیجه خرید چند دقیقه ای میشه همین - چند ماه پیش هم سر وتجارت همین اشتباهو تکرار کردم
فعلا فقط کمنگنز و فولاد دارم
دنبال یه جایگزینم برای کمنگنز یا حتی بخشی از فولاد
منظورش توی یک روز نیست توی چند روزه که تعدادش یادم نیست سرچ کناین وقفه معاملاتی نماد فلانی یه خاطر تغییرات بیش از 20 درصدی قیمت یعنی چی ؟ کل نوسان میتونه 4 .10 درصد باشه. مثلا برای دروز که پیامش اومده بود قیمت 8876-8032 هست. از کمترین قیمت تا بیشترین قیمت، اختلاف 10.4 درصده.
حاجی من فقط سهم بنیادی کار میکنمبه نظرم نباید وپارس رو میفروختی![]()
فرضا در ماه 5 روز با موجودی معامله نکنیم سود 5 روز برامون حساب می کنن ؟در طرح حامی سود مشتری به صورت روزانه و بر اساس مانده حساب مشتری تا ساعت ۱۲ ظهر هر روز محاسبه شده و مجموع سودهای محاسبه شده در اولین روز کاری ماه بعد به حساب مشتری واریز میگردد.
عجب افتی . 7% طی دوروز .
بعضی سهمها حباب بودند و نیاز به اصلاح داشتند ولی بعضی ها واقعا دارند زیر قیمت معامله میشن . بنظرم بعضی سهامداران دارن احساسی عمل میکنند . با این قیمت دلار فملی 400 آخه !
این روزها جون میدن واسه پرتفوی بلند مدت تشکیل دادن . سهامی که تو صف به هیچ کس نمیرسید الان حراج شدن .
سهماتو به هر قیمتی که بشه میفروشن چک و سفته هاتم میذارن اجرا :general105:کارگزاری مفید نوشنه 60 درصد پرتفوی اعتبار میده. این اعتبار مثل اینه که 10 میلیون تومن واریز کرده باشیم ، باهاش می تونیم معامله کنیم؟ اگه ضرر کردیم چی میشه؟
این جور سهم های بزرگ کلی تحلیل در موردش توی وب و کانال ها ریخته که تقریبا قابل استناد هست و فقط برای اطمینان باید ده بیست درصد از سود تحلیلی کم کنیراستی دبوی گرامی که بنیادی کار هم هستی ، میشه نوری رو بررسی کنی ؟
در همین زمینه یزدان سیف، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره کاهش تولید چغندر قند در کشور و آخرین وضعیت واردات شکر به کشور، اظهار داشت: قریب به ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار تن شکر از محل تولید چغندر قند و قریب به ۶۰۰ هزار تن از محل نیشکر در کشور تولید می شود. امسال یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن شکر تولید داخل داریم.