درود!
این تالار، به هر حال یک تالار حرفه ای سرمایه نیست. من مطالبی را اینجا می گذارم که از تالارهای حرفه ای بورس گرفته شده است، دوستان اگر علاقه داشتن، خودشان تصمیم برای سرمایه گذاری بگیرند.
این اطلاعات در مورد یک سهم تنها نیست، در مورد سهام مختلف است که خواننده می تواند به فضای بورس آشنا شود
مداران یه سهمیه که همیشه یه عده ای خبرهای رانتی دارن وقبل ازبازارشروع به خریدمیکنن وبعدکه بازارمتوجه میشه وروندصعودیش شروع میشه تاروزی که خبرقراردادهاش رسمااعلام میشه وبعدوقت خروجه نه ورودچون بازارازقبل میدونسته وسهم تعدیل احتمالی روپیش خورکرده
(((((( داده پردازي ايران )))))) - برگه 257
خاطراتی از باما
3شنبه 10 مرداد1385 ساعت1:27
با ما در روز آخر اسفند سال قبل براي تعديل نمادشو بست و تا خرداد ماه 1/3/85 يعني 2 ماه سهامدارانشو در انتظار باز گشايي نگهداشت و سهم را درست زماني كه بازار خصوصء معدني ها خراب بود با اعلام eps غير واقعي وخيلي كمتر از مقدار واقعي 260باز كرد تا اينكه سهامداران جزء به راحتي از سهامشان دل بكنند و آقايوني كه داراي اطلاعات نهاني شركت بودند دو ميليون سهم از شش ميليون سهم در دست مردم از جمله من را جمع كنند ودرست يك هفته بعد(8/3/85)مجدد سهم را براي تعديل بستند واين دفعه مقدار واقعي epsرا اعلام كرده اند وببينيد اين بار چه مقدار سود را مديران شركت خواهند برد و ايناست حكايت بورسي كه مديرش به اصطلاح يك جوان جوياي نام در كشوري كه رءيسش يك به اصطلاح بسيجي كه شعارش مبارزه با فساد است نمي دانم شايد براي بورس يادشان رفته باشه بازرس گذاشته باشند. شايد هم در راستاي تعديل نيروي انساني عذر آنها را خواسته اند كه هيچ كجا اثري از آنها ديده نمي شود
اينگونه است كه سهامدار جزء اينجا بيگانه است اگر سهم خوب باشد از دست سهامدار جزء با اينگونه ترفند ها در مياورند چون بيگانه است واگر سهم بد باشد نيز با ترفندي ديگر وصد البته باكمك همين بازرسان بورس به سهامدار جزء جابجا ميكنند وباز چون بيگانه اند .در اينجا از كساني كه راه چاره اي در برخورد با اينگونه شر كتها به ذهنشان ميرسد مي خواهم كه با ديگر دوستان نيز در ميان بگذارند به هر حال بايد كاري كرد ا
http://www.talarebourse.com/forum/s...1129752&highlight=%C7%D3%DD%E4%CF#post1129752
سهم رفت تا 160 و با حرید همان دوستان عجول فردا و پس فردا دوباره منفی شد
اما الان سهم داره راهش را میره
تا 180 حداقل میره و اگر در این بازده زمانی حقها باز بشه که دیگر هیچ
اگر از 180 عبور کند قیمتهای بالای 200 را هم خواهد دید
اما یک نکته فراموش نشه
این سهم دست عده ای خاص است و ما تقریبا باید با انها هماهنگ باشیم ( دماوندیه: این جمله، کلید طلایی موفقیت در بورس ایران است)
پترشیمی تبریز یکسره 120% اومد بالا ، قندیها دراین مدت کوتاه 100 الی 200% اومدند بالا مدیران بورس صداشون درنیومد، ولی بهشت 25% اونهم بعداز یکماه درجازدن اومد بالا برای شفاف سازی بستند!!!!!!!!! این یعنی یک بام و 2 هوا - یعنی فساد .................................................. ...
وزارت اقتصاد باید برنامه ای بریزد تا مدیران بورس هر 2 سال یکبار عوض بشند تا .................................................. .
راستی چرا همین چندماه پیش کبافق را از 1200 یکله بردند تا 3000 وبعد هم یکله سقوط تا 1500 مدیرا ن بورس لال بودند!!!!
http://www.talarebourse.com/forum/s...آينده-سازان-بهشت-پارس-بهشت-(سهامي-عام)/page14
دوست عزیز سلام
در خوب بودن خیلی سهمها اصلا شکی نیست
الان چند ماهی است در مورد خیلی از سهمها صحبت میکنیم
جالبه اکثر انها فراتر از انتظار ما تعدیل مثبت دادند
اما چه شد
بازار با انها چه کرد
بله اگر در میان قندیها از قلرست سخن به میان می اورم
اگر زمانی در قندیها قند اصفهان را گفتم که 1300 بود و بعدش متهم شدم
چون این گروه را بر حلاف تعدیل ای پی اس حمایت هم میکنند
اما وقتی میبینی سهمت 30 تا 40 درصد تعدیل مثبت میده
حتی نمادش را نمیبندند
یا نه
میبندند و در باز گشایی منفی و تا صف فروش هم می رود
دلم برای خودم و وقتی که برای بررسی خیلی از سهمها میگذارم میسوزد
بله خیلی از قندیها حباب اند
اما.......
شاید اگر روزی همون قلرست 800 تومنی خودم (با کسر سود مجمع )را نگاه داشته بودم و این همه پست در وصف خیلی از این سهمها نمیزدم الان خیلی
خیلی
پولدار بودم
روزی در همین سال 90
خود من در جایی دیگر دوستان را به خرید قثابت 152 تومنی تشویق کردم و خودم هم در خواب نمیدیدم
این سهم نزدیک 600 برسد
روزی در همین سال 90
خود من در جایی دیگر از دوستان برای جمع کردن صف فروش 465 تومنی قشهد کمک خواستم کسی نخرید
اما الان .....
متاسفانه بورس ما مریضه
روزی که قشرین 360 تومنی از صف فروش خریدم و زیر 500 خارج شدم
فکر نمیکرد تقدیر روزی برای سهامداران این سهم رقم بالای 900 را هم کنار گذاشته باشد
هر روز گفتیم
هر روز نوشتیم
با ضرب و تقسیم تعدیل در اوردیم
اخر نصیبمان عرق سرد بی تدبیری بالا دستیها بود
چرا کهمدا برای تعدیل نبست
چرا شفارا گره نمیره
چرا بالاسی که با 50 تومن سود تا 1700 رفت و شفاف سازی نشد
الان با نزدیک به 300 درصد تعدیل مثبت روی 1300 دست پا میزند
چرا کپشیر تعدیل مثبت داد کسی اصلا خبر نشد
چرا کبافق .....
چرا حپترو......
چرا غپینو.....
چرا فسپا....
و.......
زیاده باید چشمها را شست
تا وقتی خود اقایان سوار سهمی نباشند
اون سهم محکوم به.......
چرا شبریز شفاف سازی نشد
از 240 تا 400 بدون تنفس رفت
چرا شفاف سازی فقط برای سهمها خاص است
دو خط از ذهنیات باربد - صفحه 300 - Arad Sarmaye
فاصله گرفتن از پندار نیک کردار نیک و گفتار نیک است که ما را به این فلک زدگی انداخته است
چو ناکس به ده کدخدایی کند
کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که ما گر خرد داشتیم
کجا این سر انجام بد داشتیم