• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
منظورت تعداد 2 ميليون سهمه ؟
يا سهام اندازه 2 ميليون تومان ؟
ببين براي ورود به بورس و خريد و فروش سهام بايد با برنامه وارد بشي .
اينكه بخاي با فلان مبلغ وارد شي و بخواي فلان درصد سود كني در فلان مدت درست نيست .
يعني بايد بازار رو بشناسي .
و بدوني مثلا اين هفته بازار مسكن ميكشه پايين از اونور چيا ميكشن بالا .
و در نقطه كف بخري و در اوج بفروشي .
اين راه حل واسه سود بردن در كوتاه مدت كه اصلا هم كار ساده اي نيست و در شرايط فعلي هم حدود
6 ماهيي ميشه كه برخلاف تبليغات رسانه اي ، بورس ايران هم با كاهش ارزش و شاخص روبروست .

پس اول بهتره با مشورت يك فرد كه حداقل 2 سال تجربه بورس و بورس بازي رو داره وارد بشي .
خوب ازش يادبگيري و يك كارگزار مطمئن هم براي تبادلاتتون داشته باشيد .
بعدش كم كم را ميفتي و ميتوني در يك سال يا بالاتر به سوددهي مناسب خوشبين باشي .

موفق باشي

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
تحرکات مشکوک گروه ساختمان

در این هفته گروه ساختمان در روز­های ابتدایی باز­هم پیشتاز بازار بود و صفوف خرید نماد­های ارزنده آن به رغم حجم سنگین معاملات کاملا پایدار
بود اما به تدریج با گذر زمان و هم­چنین غالب شدن جو منفی کل بازار به اکثر گروه­ها رشد این گروه نیز با توقف جزئی روبرو شد . اما استراحت
قیمتی نیز خللی در حجم معاملات نماد­های پرطرفدار این گروه وارد نکرد . از اتفاقات مهم این هفته گروه ساختمان ، ورود حقوقی­های جدید به
جرگه سهام­داران عمده بود . از جمله آن­ها می­توان به اضافه شدن شرکت­های صباتامین ، صبا جهاد و سرمایه­گذاری ایران و فرانسه در شرکت
باغمیشه و حضور یک­باره بانک سرمایه در ترکیب سرمایه­گذاری توسعه آذربایجان اشاره کرد . در نماد ثشرق نیز خرید­های سرمایه گذاری مسکن
و اعتضاد غدیر مانند قبل ، ادامه یافت و بیمه عشایر نیز به حمایت خود از بین­المللی ساختمان ادامه داد . در این هفته سامان گستر در حالی
بازگشایی شد که خرید­های سنگین سهام­دار عمده جدید خود یعنی فدک دانش را در مقابل فروش­های شهرداری اصفهان تجربه کرد . گفتنی
است در این هفته صف خرید عضو تازه وارد این گروه یعنی ثتران نیز پس از رشد 15 درصدی به کلی عرضه شد تا قیمت "ثتران" در 219 تومان
متعادل گردد . بنظر می­رسد با افزایش حمایت­های همه جانبه سهام­داران عمده و هم­چنین ارزندگی شرکت­های این گروه در هفته­های آتی شاهد
رشد دوباره آن باشیم . در این میان نماد­های ثشرق ، ثتران و ثامان شانس بیشتری برای صعود دارند .

بازگشت کاشی و سرامیک

گروه کاشی و سرامیک که پس از صعود رویایی خود در اوایل دی ماه در گیر اصلاح قیمتی شده بود سرانجام پس از طی یک دوره فرسایشی
منفی در روز چهارشنبه تغییر روند داد و خود را برای صعود بعدی آماده ساخت . اما نکته مهم در این میان ، کم بودن حجم معاملات و ناچیز بودن
صفوف خرید است . هم چنین با توجه به اینکه گزارش­های لیدر­های این گروه ، انتظارات سهام­داران را تا حد مطلوب برآورد نکرد ، بنظر نمی­رسد
قیمت­های سهام این گروه از قله­های قبلی فراتر روند ؛ اما پیش­بینی می­شود در این بین ، رشد کاشی سینا و کاشی سعدی پایدارتر از سایر
همگروهی­ها باشد .

گزارش­های تامل برانگیز

زمان کنونی ، زمان ارسال گزارش­های عملکرد 9 ماهه اکثر شرکت­های بورسی به بازار است و بسیاری از سرمایه­گذاران این گزارش­ها را مبنایی
بر خرید و فروش­های خود قرار می­دهند . اما در این میان ، برخی گزارش­ها تعجب همگان را برانگیخته و به زعم برخی تحلیل­گران ، محتوایی غیر
واقع را در بر دارند . از جمله این گزارش­های شک برانگیز ، گزارش عملکرد 3 ماهه شکر شاهرود بود که علاوه بر نشان دادن پوشش زیان در
عملکرد 3 ماهه شرکت ، پیش­بینی سود سال آتی شرکت را نیز با تعدیل منفی همراه ساخته بود و نکته مهم در این گزارش ، نامشخص شدن
وضعیت 78 هزار تن چغندر قند خریداری شده طی دوره و عدم انعکاس آن در سود پیش­بینی شده شرکت بود و یا گزارش شرکت چینی ایران
که در آن نرخ تسعیر ارز دلار 1060 تومان در نظر گرفته شده بود که کاملا غیر واقعی به نظر می­رسد . در کل از نظر بسیاری از تحلیل­گران ،
بازرسی­ها بر صحت گزارش شرکت­ها به آن گونه که می­بایست صورت نمی­گیرد و در این میان ، حقوق سهام­داران جزء براحتی پایمال می­شود .

بازاری با کلیت مثبت

اگرچه که بازار این هفته تمام وقت مثبت و صعودی نبود اما افزایش حجم معاملات و اقبال سهام­داران حقیقی به نماد­های پیشروی بازار ، نشان
از مثبت بودن دیدگاه سرمایه­گذاران به کلیت بازار می­باشد و رشد نماد­هایی نظیر فولاد ، غدیر ، شپنا ، شبریز و برخی پتروشیمی­ها شاهد این
مدعاست . با توجه به افزایش شدید دلار در بازار غیر رسمی و هم­چنین بالا گرفتن شایعات مبنی بر تصویب دلار 1200 تومانی در بودجه سال
91 و نظر به اینکه اغلب شرکت­های فعال در بازار بورس ، جزو صادرکنندگان کالا و مواد اولیه محسوب می­شوند می­توان افزایش نرخ دلار را بر کلیت
بازار بورس ایران مثبت ارزیابی نمود . لذا رشد بازار در ماه­های آتی در صورت تداوم رشد دلار ، امری کاملا محتمل خواهد بود .

xms

Registered User
لایک‌ها
387
در دي ماه حجم معامله در شركت بورس كالاي ايران بيش از دو برابر افزايش يافت.
wh120-92.jpg

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ دي ماه دو روز طلا در رينگ فلزات بورس كالا معامله شد.
در اين ماه50 كيلوگرم طلا عرضه شد در شرايطي كه براي75 كيلوگرم تقاضا وجود داشت. كارشناسان دليل تقاضاي مازاد بر عرضه را افزايش لحظه به لحظه قيمت طلا و ميل روز افزون مردم براي سرمايه گذاري در حوزه طلا مي دانند.
در نهايت پس از چانه زني در تالار فلزات بورس كالا 49 كيلوگرم از اين فلز گرانبها معامله شد كه در مقايسه با معامله 29 كيلويي طلا در آذر ماه رشدي دو برابري از نظر حجم ديده مي شود.
49 كيلوگرم طلاي معامله شده در دي ماه، ارزشي36 ميليارد و 274 ميليون و100 هزار ريالي داشت كه از اين نظر نيز در مقايسه با ارزش20 ميليارد و799 ميليون و700 هزار ريالي معامله طلا در آذر ماه 74.4 درصد رشد ارزشي ديده مي شود.
روند افزايش خريد طلا در رينگ فلزات بورس كالا در شرايطي پيش گرفته شده است كه در نيمه نخست امسال اين كالا در بورس و با توجه به افزايش ناگهاني قيمت جهاني طلا در اثر بحران‌هاي پيش آمده در اروپا و آمريكا خريداران را از ثبت تقاضا با آن قيمت باز مي داشت.
تحليلگران در گفت‌وگو با ايسنا، عكس العمل خريداران در شش ماهه اول سال را نتيجه باور مردم به موقتي بودن افزايش و اميد به كاهش قيمت طلا مي دانند؛ زيرا مردم مي انديشيدند كه با كاهش قيمت در آن دوره و بازگشت دوباره به نرخ پيش متضرر خواهند شد.
انتهاي پيام
400_F_26813679_oGlnGSFOCcIo3dSA8JQqnTh9nHzPoRQS.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش تبلیغ در مورد بورس زیاده توی تی وی

از طرفی دوستانی که اینجا تجربه داشتند میگن از بورس دوری کنید چون همش ضرره و خالی بندی

شما اینجا فرمودید که میشه به بازدهی بورس امید داشت (البته در بلند مدت)

من میخوام بدونم شما خودتون الان در بورس فعالیت دارید ؟ و تجربه حضور شما در بورس ایران چقدر هست ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستش تبلیغ در مورد بورس زیاده توی تی وی

از طرفی دوستانی که اینجا تجربه داشتند میگن از بورس دوری کنید چون همش ضرره و خالی بندی

شما اینجا فرمودید که میشه به بازدهی بورس امید داشت (البته در بلند مدت)

من میخوام بدونم شما خودتون الان در بورس فعالیت دارید ؟ و تجربه حضور شما در بورس ایران چقدر هست ؟

کسی اگر اطلاعاتی داره لطفا بذاره استفاده کنیم
مممنون

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
تو بورس یا باید اطلاعات زیر میزی داشت یا سرمایه زیاد بالای نیم میلیون که کارگزار واست کار کنه .

واسه سرمایه جزء من و تو هیچ سودی در کار نیست .

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
درود!

این تالار، به هر حال یک تالار حرفه ای سرمایه نیست. من مطالبی را اینجا می گذارم که از تالارهای حرفه ای بورس گرفته شده است، دوستان اگر علاقه داشتن، خودشان تصمیم برای سرمایه گذاری بگیرند.

این اطلاعات در مورد یک سهم تنها نیست، در مورد سهام مختلف است که خواننده می تواند به فضای بورس آشنا شود

مداران یه سهمیه که همیشه یه عده ای خبرهای رانتی دارن وقبل ازبازارشروع به خریدمیکنن وبعدکه بازارمتوجه میشه وروندصعودیش شروع میشه تاروزی که خبرقراردادهاش رسمااعلام میشه وبعدوقت خروجه نه ورودچون بازارازقبل میدونسته وسهم تعدیل احتمالی روپیش خورکرده

(((((( داده پردازي ايران )))))) - برگه 257

خاطراتی از باما

3شنبه 10 مرداد1385 ساعت1:27

با ما در روز آخر اسفند سال قبل براي تعديل نمادشو بست و تا خرداد ماه 1/3/85 يعني 2 ماه سهامدارانشو در انتظار باز گشايي نگهداشت و سهم را درست زماني كه بازار خصوصء معدني ها خراب بود با اعلام eps غير واقعي وخيلي كمتر از مقدار واقعي 260باز كرد تا اينكه سهامداران جزء به راحتي از سهامشان دل بكنند و آقايوني كه داراي اطلاعات نهاني شركت بودند دو ميليون سهم از شش ميليون سهم در دست مردم از جمله من را جمع كنند ودرست يك هفته بعد(8/3/85)مجدد سهم را براي تعديل بستند واين دفعه مقدار واقعي epsرا اعلام كرده اند وببينيد اين بار چه مقدار سود را مديران شركت خواهند برد و ايناست حكايت بورسي كه مديرش به اصطلاح يك جوان جوياي نام در كشوري كه رءيسش يك به اصطلاح بسيجي كه شعارش مبارزه با فساد است نمي دانم شايد براي بورس يادشان رفته باشه بازرس گذاشته باشند. شايد هم در راستاي تعديل نيروي انساني عذر آنها را خواسته اند كه هيچ كجا اثري از آنها ديده نمي شود اينگونه است كه سهامدار جزء اينجا بيگانه است اگر سهم خوب باشد از دست سهامدار جزء با اينگونه ترفند ها در مياورند چون بيگانه است واگر سهم بد باشد نيز با ترفندي ديگر وصد البته باكمك همين بازرسان بورس به سهامدار جزء جابجا ميكنند وباز چون بيگانه اند .در اينجا از كساني كه راه چاره اي در برخورد با اينگونه شر كتها به ذهنشان ميرسد مي خواهم كه با ديگر دوستان نيز در ميان بگذارند به هر حال بايد كاري كرد ا

http://www.talarebourse.com/forum/s...1129752&highlight=%C7%D3%DD%E4%CF#post1129752

سهم رفت تا 160 و با حرید همان دوستان عجول فردا و پس فردا دوباره منفی شد
اما الان سهم داره راهش را میره
تا 180 حداقل میره و اگر در این بازده زمانی حقها باز بشه که دیگر هیچ
اگر از 180 عبور کند قیمتهای بالای 200 را هم خواهد دید
اما یک نکته فراموش نشه
این سهم دست عده ای خاص است و ما تقریبا باید با انها هماهنگ باشیم ( دماوندیه: این جمله، کلید طلایی موفقیت در بورس ایران است)

پترشیمی تبریز یکسره 120% اومد بالا ، قندیها دراین مدت کوتاه 100 الی 200% اومدند بالا مدیران بورس صداشون درنیومد، ولی بهشت 25% اونهم بعداز یکماه درجازدن اومد بالا برای شفاف سازی بستند!!!!!!!!! این یعنی یک بام و 2 هوا - یعنی فساد .................................................. ...
وزارت اقتصاد باید برنامه ای بریزد تا مدیران بورس هر 2 سال یکبار عوض بشند تا .................................................. .
راستی چرا همین چندماه پیش کبافق را از 1200 یکله بردند تا 3000 وبعد هم یکله سقوط تا 1500 مدیرا ن بورس لال بودند!!!!

http://www.talarebourse.com/forum/s...آينده-سازان-بهشت-پارس-بهشت-(سهامي-عام)/page14

دوست عزیز سلام
در خوب بودن خیلی سهمها اصلا شکی نیست
الان چند ماهی است در مورد خیلی از سهمها صحبت میکنیم
جالبه اکثر انها فراتر از انتظار ما تعدیل مثبت دادند
اما چه شد
بازار با انها چه کرد

بله اگر در میان قندیها از قلرست سخن به میان می اورم
اگر زمانی در قندیها قند اصفهان را گفتم که 1300 بود و بعدش متهم شدم
چون این گروه را بر حلاف تعدیل ای پی اس حمایت هم میکنند
اما وقتی میبینی سهمت 30 تا 40 درصد تعدیل مثبت میده
حتی نمادش را نمیبندند
یا نه
میبندند و در باز گشایی منفی و تا صف فروش هم می رود
دلم برای خودم و وقتی که برای بررسی خیلی از سهمها میگذارم میسوزد

بله خیلی از قندیها حباب اند
اما.......

شاید اگر روزی همون قلرست 800 تومنی خودم (با کسر سود مجمع )را نگاه داشته بودم و این همه پست در وصف خیلی از این سهمها نمیزدم الان خیلی
خیلی
پولدار بودم

روزی در همین سال 90
خود من در جایی دیگر دوستان را به خرید قثابت 152 تومنی تشویق کردم و خودم هم در خواب نمیدیدم
این سهم نزدیک 600 برسد
روزی در همین سال 90
خود من در جایی دیگر از دوستان برای جمع کردن صف فروش 465 تومنی قشهد کمک خواستم کسی نخرید
اما الان .....

متاسفانه بورس ما مریضه

روزی که قشرین 360 تومنی از صف فروش خریدم و زیر 500 خارج شدم
فکر نمیکرد تقدیر روزی برای سهامداران این سهم رقم بالای 900 را هم کنار گذاشته باشد

هر روز گفتیم
هر روز نوشتیم
با ضرب و تقسیم تعدیل در اوردیم
اخر نصیبمان عرق سرد بی تدبیری بالا دستیها بود

چرا کهمدا برای تعدیل نبست
چرا شفارا گره نمیره
چرا بالاسی که با 50 تومن سود تا 1700 رفت و شفاف سازی نشد
الان با نزدیک به 300 درصد تعدیل مثبت روی 1300 دست پا میزند

چرا کپشیر تعدیل مثبت داد کسی اصلا خبر نشد
چرا کبافق .....
چرا حپترو......
چرا غپینو.....
چرا فسپا....
و.......
زیاده باید چشمها را شست
تا وقتی خود اقایان سوار سهمی نباشند
اون سهم محکوم به.......

چرا شبریز شفاف سازی نشد
از 240 تا 400 بدون تنفس رفت

چرا شفاف سازی فقط برای سهمها خاص است

دو خط از ذهنیات باربد - صفحه 300 - Arad Sarmaye

فاصله گرفتن از پندار نیک کردار نیک و گفتار نیک است که ما را به این فلک زدگی انداخته است

چو ناکس به ده کدخدایی کند
کشاورز باید گدایی کند

به یزدان که ما گر خرد داشتیم
کجا این سر انجام بد داشتیم

Last edited:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
بورسی که شفّاف و تحت نظارت عمومی نباشد ، کلاه برداری است .

گزارش فنورد هم اومد

دزدی به معنای کلمه
در عرض دو ماه چند بار تعدیل مثبت و منفی با هم دادند
تا سهم سهامدار حقیقی را در 140 از دستش مفت بخرند
بازی کثیف را سر حق در اوردند تا به اینجا برسد
الان سهم در 9 ماهه 201 ریال سود ساخته
اونم سهمی که در اخرین گزارشش که هنوز از ان 45 روز هم نگذشته
سود خودش را از 172 ریال به 154 ریال تعدیل منفی داد
حالا اومده از این 154 ریال 201 ریال پوشش داده و احتمالا بالای 240 ریال میخواد اعلام کنه
من موندم چرا مردم دزدی را فقط از دیوار مردم بالا رفتن میدادند
ای مسلمانان دزدی یعنی همین
یعنی با ظاهر سازی سهم فنورد را از 200 تا 140 پایین بیاری
بعدا خودت بخری
وقتی دوباره نزدیک 200 شد تازه گزارش تعدیل مثبت بدهی که ......

مدتی است که سیما برای سرمایه گذاری در بورس تبلیغ می کند، من جدا هشدار می دهم، که سرمایه گذاری در بورس با شرایط فعلی، کار بسیار پر ریسکی است و احتمال نابودی سرمایه افراد تازه وارد در آن بسیار بالا است

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
دیگه اینقدر هم ترسناک نیست

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18

اونايي كه درست تحليل ميكنند اون بازدهي مورد نظر را كسب نميكنند.
تو اين بازار اگه استراژي معامله تغيير نديم واسه هميشه بايد بورس بزاريم كنار
اون سهمهاي كه بهشون ايمان نداشتم بهم سود دادن اونايي كه تو سوددهيش شك نداشتم ضرر
اين بازار بازار نيست .

این گفته یکی از فعالان بازار بورس است. من پیشنهاد می کنم افرادی که می خواعهند تازه وارد بورس شوند، یک هفته، یا بیشتر، مطالعه کنند، در مورد وضع بورس، تالارها را ببینند. بعد بیایند سهامی را انتخاب کننند، روی کاغذ، بعد انتظار بازده خود را هم در مدت زمان مشخص بنویسند، اگر درست در آمد، وارد سرمایه گذاری بورس شوند.

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24

xms

Registered User
لایک‌ها
387
زغال سنگ براي عرضه در بورس كالا به عنوان كالاي جديد پذيرش شد.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زغال‌سنگ پس از يك‌بار رد شدن در هيات پذيرش كالا بار ديگر بررسي و براي عرضه پذيرش شد.
در جلسه هشتم آبان‌ماه هيات پذيرش بورس كالا، بنا به دلايلي چون نبود استاندارد‌هاي لازم براي عرضه، پذيرش زغال‌سنگ را رد كرد.
اما پذيرش زغال‌سنگ كرمان با توجه به توجيهات اين شركت دوباره در جلسه‌ هيات پذيرش مطرح و با توجه به بررسي هاي انجام شده توسط كارشناسان هيات پذيرش، براي ورود به تالار بورس كالا و عرضه روي تابلوي فروش تاييد شد.
انتهاي پيام

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام من هیچ اطلاعاتی در مورد بورس ندارم.و از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن که از کجا باید شروع کنم در ضمن در محل زندگی من هیچ تالار بورس و .... وجود نداره که بهش مراجعه کنم.

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمایشات دوست عزیزمان جناب دماوندیّه تأیید می شود .

تمام اقتصاد و صنعت کشور نابود شده حالا در بورس چه سهامی را اراءـه می کنند ؟
گزارش فنورد هم اومد

دزدی به معنای کلمه
در عرض دو ماه چند بار تعدیل مثبت و منفی با هم دادند
تا سهم سهامدار حقیقی را در 140 از دستش مفت بخرند
بازی کثیف را سر حق در اوردند تا به اینجا برسد
الان سهم در 9 ماهه 201 ریال سود ساخته
اونم سهمی که در اخرین گزارشش که هنوز از ان 45 روز هم نگذشته
سود خودش را از 172 ریال به 154 ریال تعدیل منفی داد
حالا اومده از این 154 ریال 201 ریال پوشش داده و احتمالا بالای 240 ریال میخواد اعلام کنه
من موندم چرا مردم دزدی را فقط از دیوار مردم بالا رفتن میدادند
ای مسلمانان دزدی یعنی همین
یعنی با ظاهر سازی سهم فنورد را از 200 تا 140 پایین بیاری
بعدا خودت بخری
وقتی دوباره نزدیک 200 شد تازه گزارش تعدیل مثبت بدهی که ......

مدتی است که سیما برای سرمایه گذاری در بورس تبلیغ می کند، من جدا هشدار می دهم، که سرمایه گذاری در بورس با شرایط فعلی، کار بسیار پر ریسکی است و احتمال نابودی سرمایه افراد تازه وارد در آن بسیار بالا است
اونايي كه درست تحليل ميكنند اون بازدهي مورد نظر را كسب نميكنند.
تو اين بازار اگه استراژي معامله تغيير نديم واسه هميشه بايد بورس بزاريم كنار
اون سهمهاي كه بهشون ايمان نداشتم بهم سود دادن اونايي كه تو سوددهيش شك نداشتم ضرر
اين بازار بازار نيست .

این گفته یکی از فعالان بازار بورس است. من پیشنهاد می کنم افرادی که می خواعهند تازه وارد بورس شوند، یک هفته، یا بیشتر، مطالعه کنند، در مورد وضع بورس، تالارها را ببینند. بعد بیایند سهامی را انتخاب کننند، روی کاغذ، بعد انتظار بازده خود را هم در مدت زمان مشخص بنویسند، اگر درست در آمد، وارد سرمایه گذاری بورس شوند.
این را هم بخوانید تا ببینید یکی از قدرتمندترین شرکتهای سرمایه گذاری بورس تهران، شرکت غدیر که در بسیاری پتروشیمیها و کارخانه هاسرمایهدار است به چه روزی افتاده:

سرمايه گذاري غدير - وغدير - برگه 416

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
تو این وضعیت سرمایه گذاری تو بورس واقعا کار اشتباهی هست

بالا