• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

xms

Registered User
لایک‌ها
387
راه‌اندازي بازار ايده در فرابورس
ايجاد تابلوي ويژه معامله املاك و مستغلات در بورس كالا
wh120-101.jpg

بايد متناسب با هر فرد با هر ميزان ريسك ابزارهاي مورد نظر براي جذب سرمايه طراحي شود. ابزاري كه در چارچوب موازين شريعت است.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر علي صالح‌آبادي ـ رييس سازمان بورس و اوراق بهادارـ در چهارمين كنفرانس تامين مالي اسلامي گفت: براي دستيابي به رشد اقتصادي به رشد بنگاه‌ها و توسعه طرح‌ها نيازمنديم. در اين راستا سرمايه گذاري بايد توسعه بيابد كه اين نيازمند تامين مالي است.
او در بيان مشخصات منابع تامين مالي گفت: يكي از اين منابع بودجه دولت است كه محدود است. به ويژه‌ آن‌كه با توجه به اصل 44 قانون اساسي دولت از سرمايه گذاري در حوزه‌هايي كه بخش خصوصي توان ورود به آن را دارد منع شده است و تنها مي‌تواند منابع خود را صرف زيرساخت‌هاي اساسي كشور كند.
صالح‌آبادي ادامه داد: با اين وجود آيا كشور به كارخانه نياز ندارد. خيلي از سرمايه گذاري‌ها بايد صورت بگيرد پس نيازمند منابع مالي جز دولت هستيم. بانك‌ها با ارائه تسهيلات مي توانند كمك كننده باشند كه اين منبع نيز محدود است.
رييس سازمان بورس و اوراق بهادار از منابع مالي خصوصي به عنوان سومين منبع تامين مالي كشور نام برد و گفت: منابع خصوصي مي توانند شركت‌هاي سهامي خاص ايجاد كنند كه براي تامين مالي پروژه‌هاي كوچك مناسب است. اين مورد نيز از محدوديت برخوردار است.
وي افزود: منابع تامين مالي عمومي مي‌توانند نقش مهمي در تامين مالي بازار سرمايه بازي كنند. زيرا توسط تك تك افراد جامعه مي‌تواند تامين شود.پس محدوديت كم خواهد بود. با اين منابع بنگاه‌هاي بزرگ كه بيشتر مورد اعتماد هستند مي‌توانند سرمايه موجود در بازار را جذب كنند.
رييس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاكيد بر اين كه در جامعه تمام ابزارها بايد در چارچوب شرع باشد تا توان معرفي آن را داشته باشيم، يادآور شد: براي اين منظور پنج سال پيش كميته فقهي بورس با پنج فقيه تشكيل شد كه تمام ابزارهاي طراحي شده را تصويب و براي اجراي نهايي به بورس ارائه مي‌كنند.
وي به ابزارهايي چون صكوك اجاره، استثنا و مرابحه به عنوان ابزارهاي جديد مالي بازار سرمايه نام برد و گفت: اوراق اجاره و مرابحه درآمد ثابت دارند و اوراق مشاركت جزو ابزارهايي با درآمد انتظاري هستند كه مي‌توانند جذب كننده سرمايه مردم باشند.
صالح‌آبادي اعلام كرد: بازار سرمايه به دنبال آن است كه به تامين مالي كمك كند در اين راستا ابزاري كه طراحي و اجرايي مي شود را معافيت از ماليات داريم كه اين تنها بازاري است كه تنها در بازار سرمايه ابزار معاف از ماليات استفاده مي‌شوند.دومين هدف بازار سرمايه ايجاد منابع مالي بلند مدت براي طرح‌هاي اختصاصي و تخصيص بهينه منابع است. به اين ترتيب تقسيم ريسك نيز در بازار سرمايه انجام مي‌شود.
رييس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: براي رسيدن به اهداف مطرح شده طراحي ابزارهاي مالي از طريق خدمات تخصصي انجام مي‌شود. شركت‌هاي تامين سرمايه و مشاوره سرمايه گذاري نيز به بنگاه‌ها و پروژه‌ها خدمات تامين مالي ارائه مي‌كنند.
وي در ادامه به ايجاد فضاي اعتمادسازي و اطمينان بخشي توسط سازمان بورس و اوراق بهادار اشاره و اظهار كرد: سرمايه گذاران در فضايي كارآمد سرمايه گذاري مي كنند اين مزيت بازار متشكل اوراق بهادار است كه حمايت‌هاي قانوني از سرمايه گذار را باعث مي‌شود به طوري كه سرمايه گذاري درموارد اختلاف با هر يك از اركان بازار سرمايه دركميته داوري به موارد مورد نظر رسيدگي مي‌كند. راي اين كميته قابل ابطال توسط هيچ مرجع قانون نيست حتي امكان جريمه تا صد ميليون تومان نيز توسط اين كميته براي متخلف وجود دارد.
صالح‌آبادي به رويكردهاي لازم براي رسيدن به اهداف تامين مالي در بازار سرمايه اشاره كرد و گفت: نوآوري و طراحي ابزار براي تشويق، ايجاد بازار ثانويه كارآمد و نقدشوندگي، تنوع بخشي به ابزارها، راه اندازي ابزارهاي مستقل در بازار براي پوشش ريسك و ايجاد انعطاف بيشتر در بازار سرمايه با راه اندازي فرابورس از جمله رويكردهاي براي رسيدن به اهداف مورد نظر تامين مالي در بازار سرمايه است.
وي درباره تامين مالي نوآوري وطرح‌هاي دانش بنيان كارآفرينان گفت: با بررسي تجربه كشورهاي ديگر طرح اوليه‌اي در سازمان بورس واوراق بهادار به دست آمده است كه مي‌تواند بيانگر نقش بازار سرمايه در زمينه تامين مالي نوآوري و طرح‌هاي دانش بنيان كارآفرينان باشد.
به گفته رييس سازمان بورس و اوراق بهادار با توجه به مطالعات صورت گرفته پيشنهاد راه اندازي بازار ايده در فرابورس را مطرح مي‌كنيم به اين معني كه فرد طرح خود را به گروه مربوطه مثل فولاد، معدن و .. ارائه مي كند متقاضيان نيز آن را بررسي كرده و ايده‌ها به اين ترتيب تجاري‌سازي مي‌شوند و به اين شكل حق ثبت اختراع و نوآوري و اجراي ايده‌ها تامين مالي خواهد شد.
صالح‌آبادي از اداره كل مالكيت صنعتي سازي ثبت اسناد و املاك كشور، پارك‌هاي علم و فن‌آوري، معاونت علمي و فن‌آوري رياست جمهوري، صندوق‌هاي نوآوري، معامله گران اوراق، شركت‌هاي سرمايه گذاري مخاطره‌پذير و شركت هاي صنعتي به عنوان فعالاني كه مي‌توانند از راه اندازي بازار ايده در فرابورس حمايت كنند نام برد.
او با تاكيد بر اين كه تاكنون چند شركت نيز در اين باره اعلام آمادگي كرده‌اند، خاطرنشان كرد: بازار سرمايه پتانسيل ورود به چنين امري را دارا است.
رييس سازمان بورس و اوراق بهادار به مديريت ريسك نرخ ارز كه از مباحث روز است نيز اشاره و اظهار كرد:‌بازار سرمايه مي تواند اين ريسك را براي توليدكننده و مصرف‌كننده با ارائه سازوكار در بازار سرمايه مديريت كند زيرا با توجه به ابزارهاي موجود در بازار سرمايه كشف نرخ درست با همكاري مقامات مالي و ارزي صورت مي‌گيرد.
وي همچنين گفت:‌در بازار سرمايه پتانسيل براي كمك به توسعه **** سرمايه مالي بالاست زيرا قانون اين انعطاف‌پذيري را ايجاد مي كند. اين امكان در بورس كالا نيز وجود دارد تا براي املاك و مستغلات نيز تابلوي ويژه‌اي ايجاد شود.
صالح‌آبادي با اشاره به بحران مالي اروپا و آمريكا نتيجه ايجاد اين بحران را فاصله‌ي بين اقتصاد واقعي و اقتصاد مالي دانست و تاكيد كرد: **** اقتصاد اسلامي اين فاصله را كم مي‌كند در كشورهاي غربي ابتدا بحران اقتصادي گريبان‌ بنگاه‌ها را گرفت و حالا دولت‌ها را زير سوال برده است تنها راه فرار استفاده از اقتصاد اسلامي است.
انتهاي پيام

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
واقعا" دستتون درد نکنه این همه از اول سال گفتید سهام صادراتی خوب هست با افزایش نرخ ارز سود خوبی دارند پتروشیمی اصفهان رو میگفتید بالاترین تاثیر داره . الان شرکت شصفها که پارسال خصوصی سازی شده . سهامدار عمده معلوم شد .....هست . نرخ درهم رو 254 تومان برای سال 90 اعلام کرده حالا نمیگیم درهم بالای 500 میتونه بفروشه . ولی خوب نرخ مرجع وقتی 338 تومان است آخه چطور توی این سازمان بورس بی در و پیکر درهم 254 تومانی رو قبول میکنید در حالی که نرخ مرجع هم از اول سال تا الان زیر 280 نیومده .90 رو 80 تومان اعلام کرده سود سال 91 رو هم 73 تومان . خواهشا" یه جوری پیگیر شوید اگر درهم رو حتی میانگین سال 90 یعنی 300 تومان هم در نظر بگیرند سود شرکت کمتر از 110 تومان نیست . اخه تا کی دزدی دزدی

یک نفس عمیق زیر چتر بورس

من از برج 3 امسال تا الان مبلغ 15/500/000 تومن توی بورس سرمایه گذاری کردم و سهام شرکتهای معتبر رو خریدم. امروز ارزش سهامهای من 13/700/000 تومن است یعنی مبلغ 1/800/000 تومن ضرر کردم. در بورس غیر از ضرر چیز دیگری وجود ندارد. اگر سکه یا دلار یا هر چیز دیگری غیر از سهام بورس می خریدم حتما سود می کردم . خودم کردم که لعنت بر خودم باد .

البته، در همین اواخر بورس در جریان عرضه اولیه نفت و گاز پارسیان سود خوبی به سهامداران این سهم داد، عرضه های اولیه، می توانند فرصت خوبی باشند. البته نه همیشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
واقعا" دستتون درد نکنه این همه از اول سال گفتید سهام صادراتی خوب هست با افزایش نرخ ارز سود خوبی دارند پتروشیمی اصفهان رو میگفتید بالاترین تاثیر داره . الان شرکت شصفها که پارسال خصوصی سازی شده . سهامدار عمده معلوم شد .....هست . نرخ درهم رو 254 تومان برای سال 90 اعلام کرده حالا نمیگیم درهم بالای 500 میتونه بفروشه . ولی خوب نرخ مرجع وقتی 338 تومان است آخه چطور توی این سازمان بورس بی در و پیکر درهم 254 تومانی رو قبول میکنید در حالی که نرخ مرجع هم از اول سال تا الان زیر 280 نیومده .90 رو 80 تومان اعلام کرده سود سال 91 رو هم 73 تومان . خواهشا" یه جوری پیگیر شوید اگر درهم رو حتی میانگین سال 90 یعنی 300 تومان هم در نظر بگیرند سود شرکت کمتر از 110 تومان نیست . اخه تا کی دزدی دزدی

یک نفس عمیق زیر چتر بورس

من از برج 3 امسال تا الان مبلغ 15/500/000 تومن توی بورس سرمایه گذاری کردم و سهام شرکتهای معتبر رو خریدم. امروز ارزش سهامهای من 13/700/000 تومن است یعنی مبلغ 1/800/000 تومن ضرر کردم. در بورس غیر از ضرر چیز دیگری وجود ندارد. اگر سکه یا دلار یا هر چیز دیگری غیر از سهام بورس می خریدم حتما سود می کردم . خودم کردم که لعنت بر خودم باد .

البته، در همین اواخر بورس در جریان عرضه اولیه نفت و گاز پارسیان سود خوبی به سهامداران این سهم داد، عرضه های اولیه، می توانند فرصت خوبی باشند. البته نه همیشه.

دوست عزیز جسارتا کلا شما به خطا رفتید متاسفانه به شخصه خودم جایی که هیچ کس نمی تونست فکر بکنه از سهام قند و شکر یک کارخونه با 74% سود اومدم بیرون . حالا هم دارم آلانیز میکنم یه شاخص دیگه پیدا کنم و دباره روی اون سرمایه گذاری کنم
4628.gif
ببینید سمت جاهایی برید که سیاست این مملکت روی اون تاثیر گذار نباشه دوست عزیز . خرید سهام برای من به شخصه چون آنالیز یه شاخصی به صورت اصولی حداقل 15 تا 20 روز طول میکشه تقریبا 1 ماه میکشه تا وارد خریدی در بورس بشم .

Last edited:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز جسارتا کلا شما به خطا رفتید متاسفانه به شخصه خودم جایی که هیچ کس نمی تونست فکر بکنه از سهام قند و شکر یک کارخونه با 74% سود اومدم بیرون . حالا هم دارم آلانیز میکنم یه شاخص دیگه پیدا کنم و دباره روی اون سرمایه گذاری کنم
4628.gif
ببینید سمت جاهایی برید که سیاست این مملکت روی اون تاثیر گذار نباشه دوست عزیز . خرید سهام برای من به شخصه چون آنالیز یه شاخصی به صورت اصولی حداقل 15 تا 20 روز طول میکشه تقریبا 1 ماه میکشه تا وارد خریدی در بورس بشم .

جسارتا این کاری که شما کردید چیزی بوده که کاملا مشهود بود و چون قیمت قند و شکر بالا می رفته، خیلیها روی سهام قندی سرمایه گذاری کردند و سود بردند. در کل بورس ایران، گزینه قابل اعتمادی نیست

xms

Registered User
لایک‌ها
387

گزارش روزانه بورس/
485میلیون سهم در بورس تهران داد و ستد شد
معامله 485 میلیون و 932 هزار و 585 برگه سهم و حق تقدم به ارزش بیش از 914 میلیارد و 12میلیون ریال؛ نتیجه معاملات امروز یکشنبه بورس تهران بود.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان معاملات امروز یکشنبه بورس تهران معامله گران تالار شیشه ای 485 میلیون و 932 هزار و 585 برگه سهم و حق تقدم را به ارزش 914 میلیارد و 12 میلیون و 506 هزار ریال در 23 هزار و 974 نوبت معاملاتی داد و ستد کردند.
در معاملات روز جاری بازار دارای روندی صعودی با رشد شاخص ها بود و شاخص کل 52 واحد رشد کرد و به رقم 25 هزار و 417 واحد رسید.
شاخص صنعت نیز رشدی 53 واحدی را تجربه کرد و شاخص 50 شرکت فعالتر با افت نامحسوس نیم واحدی روبرو شد. همچنین شاخص های بازار اول و دوم 16 و 285 واحد رشد کردند.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان دقت کنن که تو این مملکت هر سال نوبت سود دهی یکی از بازارهای طلا ارز و مسکن و بورس بوده.سال 91 ساله بورسه(اگه جنگ نشه).بورس امسال اساسی گند زده و از تورم عقب مونده
بازدهی بورس در سالهای 88-89 بیش از 100% بوده.همون موقع که بازدهی دلار 10% هم نبود و مسکن در رکود کامل بود.بچه هایی که حوصله ریسک ندارن سهام وغدیر 360 تومنی بگیرن و بندازن 1گوشه.یقین داشته باشید در بازه 1ساله بازدهی بالای 30% در انتظار شماست

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در پست قبل و اواسط اسفند ماه پیشنهاد خرید وغدیر 360 تومنی رو دادم.با p/e زیر 4 و اوضاع بنیادی مناسب از سودهیش 100% مطمئن بودم.امروز یعنی 13 فروردین 91 قیمتش به 430 رسیده.این یعنی سود 20% در کمتر از 1ماه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در پست قبل و اواسط اسفند ماه پیشنهاد خرید وغدیر 360 تومنی رو دادم.با p/e زیر 4 و اوضاع بنیادی مناسب از سودهیش 100% مطمئن بودم.امروز یعنی 13 فروردین 91 قیمتش به 430 رسیده.این یعنی سود 20% در کمتر از 1ماه

دادا اشتباه میکنی که میگی . بازار بورس به گفته راک فلر خدا بیامرز یعنی بازاری که زودتر از دیگران مطلع میشی و زوردتر از همه انجام میدی . در ضمن در هیچ انجمنی نه بگو بخرن و نه بفروشن . چون تا وقتی توصیه شما منجر به سود دهی هست برات دست میزنن ولی خدا کنه نکنه وارد ضرر دهی بشه بعدا میشه وا مصیبتا :eek: . تحلیل بکن ولی پیشنهاد نده توصیه ای دوستانه بود شما
4xvim2p.gif

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
با 1میلیون میشه وارد بورس شد؟:eek:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با 1میلیون میشه وارد بورس شد؟:eek:

با 100000 تومن هم میشه وارد شده . هیچ موقع در بازارهای مالی فکر نکن سرمایه شما کم هست بلکه همین 1 میلیون تومن هم کافی هست . دوست عزیز ابتدا شروع به مطالعه این بازار کن و اطلاعات جمع کن . بکوب اگر این کار رو بکنی شاید 2 یا 3 ماه بیشتر زمان نخواد بعدا با توجه به شهر محل سکونتتون یه سر به تالار بورسش بزنید البته اگر داره . بین مردمی که اونجا معامله میکنن بگردید . دقیق گوش کنید . به حرفایی که میزنن و تلفن هایی که میزنن . یه مثل قدیمی هست که میگه شاگردی زود اوستا میشه که بتونه کار رو با دیدن یاد بگیره (به اصلاح کار رو بدزده) ;) .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دادا اشتباه میکنی که میگی . بازار بورس به گفته راک فلر خدا بیامرز یعنی بازاری که زودتر از دیگران مطلع میشی و زوردتر از همه انجام میدی . در ضمن در هیچ انجمنی نه بگو بخرن و نه بفروشن . چون تا وقتی توصیه شما منجر به سود دهی هست برات دست میزنن ولی خدا کنه نکنه وارد ضرر دهی بشه بعدا میشه وا مصیبتا :eek: . تحلیل بکن ولی پیشنهاد نده توصیه ای دوستانه بود شما
4xvim2p.gif
حرف شما درسته.من فقط نظرمو میگم.به نظرم مداران زیره 300 تومن 100% خریدنی است

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
اگه اجازه بدید امشب یه سهمو معرفی کنم تا دوستان یه نوسان 3 درصدی تو یه هفته بگیرن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
اگه اجازه بدید امشب یه سهمو معرفی کنم تا دوستان یه نوسان 3 درصدی تو یه هفته بگیرن

بسیار کار زیبایی میکنید دوست عزیز مشتاقانه به شخصه آماده شنیدن هستم . فقط یه سلب مسئولیت زیر پستتون بنویسید به خاطر اینکه کسی فردا نیاد گلایه کنید . دوستانه خدمتتون عرض کردم و مشتاقانه منتظر شنیدن هستم :happy:

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
بسیار کار زیبایی میکنید دوست عزیز مشتاقانه به شخصه آماده شنیدن هستم . فقط یه سلب مسئولیت زیر پستتون بنویسید به خاطر اینکه کسی فردا نیاد گلایه کنید . دوستانه خدمتتون عرض کردم و مشتاقانه منتظر شنیدن هستم :happy:

سلام .ممنون دوست عزیز
من فقط معرفی میکنم دوستان اول تحقیق کنن بعد تحلیل کنن اگه مایل بودن خرید انجام بدن
غدیر رو تو منفی 2 یا صفر اگه راه داد 1پله وارد شن رو 425 تا 35 هم پیاده بشن
باز هم میگم بیگدار به بازار نزنید

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دوستانی که غدیرو خرید کردن تو قیمتهای امروز (405 تا 415)هفته بعد میتونن به راحتی یه نوسان 3 درصدی بگیرن
دوستانی که میخوان میان مدت سهام داری کنن پارسان ومارون الان خریدنی هستند و تو میان مدت حداقل 20 درصد میدن

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جایی آموزش اصول بورس هست ؟ مثلا چطور خرید کنیم ! جطور فروش ؟ مثلا تو یه روز 10 درصد کشید بالا ! آیا جا برای فروشش هست یا فقط رو کاغذ رفته بالا

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
جایی آموزش اصول بورس هست ؟ مثلا چطور خرید کنیم ! جطور فروش ؟ مثلا تو یه روز 10 درصد کشید بالا ! آیا جا برای فروشش هست یا فقط رو کاغذ رفته بالا

خود بورس مثل اینکه دوره اموزشی داره
تو سایتش یه نگاه بکن

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بچه ها این کارگزار های بورس تفاوتی هم با هم دیگه دارند ؟
اگر میشه یکمی شفاف سازی بکنید
و یک نکته دیگه هم اینکه این صندوق های سرمایه گذاری نحوه فعالیتشون چطور هست ؟ اعتبار کافی دارند ؟
منظورم اینه که قابل اطمینان هستند ؟
پ ن : فروم مرتبط قوی هم در رابطه با بورس و ارز اگر سراغ دارید دریغ نکنید
سپاسگذارم

بالا