• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

در تاریخ 13 فروردین و صفحه 12 تاپیک پیشنهاد خرید مداران رو دادم.اون روز قیمتش 318 بود و امروز 345
این یعنی سود 8.5% در 7 روز
1 پیشنهاد:ولصنم 122 تومنی رو دریابید که سوده خوبی در میان مدت میده
حفاری زیره 240 هم بهش + هستم

ولصنم منم شنیدم از قبل از عید روش زوم شده میگم میره بالا .پس به نظرتون بریم بخریم دوستهای دیگه اطلاعاتی دارن؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

این سهم سال مالیش برج 6 و با شرایطی که داره اصلا بدرد ازدواج نمیخوره
یه موج سواری کوچولو براش کافیه

حد اقل من حاظر به چنین ریسکی نیستم
چون این سهام الان در اوج هست

حتی اگه 50% افزایشش کاهش پیدا کنه باز هم ریسک هست چون مممکنه برگرده به قیمت اصلی

من که جرات چنین ریسکی رو ندارم

----------------------------

اما برای دوستانی که میخوان در کوتاه مدت سود کنن یک تجربه ای داشتم در این مدت که

هر وقت دیدید سهامی صف خرید داره

یعنی فروشنده نیست و تعداد زیادی خریدار در صف خرید حد اکثری هستند بدونید که این سهام چند روز بعد سقوط میکنه

خیلی خیلی بعید هست که سهامی 3 روز صف خرید داشته باشه و روز چهارم سقوط نکنه

متضررین هم که سریعا میخوان سهامشون رو نقد کنن و به نماد دیگه ای بپردازن به کمترین قیمت حاظر به فروش هستند

پس پیشنهاد میکنم هیچوقت در صف خرید یک سهام وارد نشید مگر در اولین روز

ساعت 8.5 هر روز کارگزار ها ثبت سفارش میکنن که برای صف موندن باید همون موقع اقدام کرد

شما از همون ساعت های اولیه میتونید وضعیت بازار رو بسنجید که امروز مثل روز های قبل صف خرید داره یا نه

موفق و موید باشید

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
کارگزار من بانک صنعت و معدن هست و ولصنم هم ظاهرا نصف سهامش مال صنعت و معدنه

الان سوال کردم گفت وضعیت جالبی ندارن و در حال ضرر دهی هستن

از خودرو بهتر هست اما به خاطر وام هایی که سالهای گذشته به کارمندا بابت لیزینگ دادن سودی نمیکنن و فقط سرپا موندن

افزایش سال قبل رو هم نمیتونن داشته باشن چون چیزی که دیدم سال گذشته برج 3 به 220 تومن رسیده بود !

امسال اقتصاد ما انقدر ... هست که بورس هم فکر کنم فقط کاهش قیمت داره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
متاسفانه سر کار هستم
اگر فرصت کردم بعد از ظهر یه سری میزنم شاید تونستم زور چپونی خودم جا کنم :دی
اگه تویی که خودتو جا میکنی

اینو یه جا نوشته بود بخونین

ا اجازه اساتید تالار و دوستان عزیزم میخوام اخرین سهم قبل عید رو معرفی و پیشنهاد خرید دهم.بعد از پیشنهادهای خرید موفق و سوداور ثامان و ثنوسا و ثشرق و ثشاهد و ثاباد و وتوشه الان میخوام اخرین سهام رو تو سال 90 معرفی و پیشنهاد کنم.انشاالله که به مانند پیشنهادات قبلی موجب سود دوستان شوم.ولصنم سهمی است که پتانسیل حداقل رشد 50 درصدی تو میان مدت بدون ریسک رو دارد-ولصنم الان تو کف قیمتی خودش داره معامله میشه-قیمت 124 و سود هر سهم 29 تومان-ارزش بازار ولصنم 75 میلیارد تومان است.باید در نظر داشته باشیم که ولصنم مالک 17 درصد واتی و مالک 10 درصد وصنعت میباشد.یعنی چیزی بین 30 الی 40 میلیارد تومان ارزش پرتفوی بورسی ولصنم میباشد جدای از عملیات و فعالیت اصلی شرکت یعنی تامین مالی و لیزینگ-یعنی ولصنم با کسر پرتفویش ارزش بازارش میشود حدود 30 الی 40 میلیارد تومان-به نظرتان یک شرکت لیزینگ با سابقه با پشتوانه بانک صنعت و معدن و با درامد حداقل 30 میلیارد تومانی حاصل از عملیات لیزینگ با سود حداقل 30 تومانی چند میارزد-پی بر ای ولصنم 4 بوده و این نسبت قطعا افزایش خواهد یافت-موارد زیادی منجر به افزایش قطعی ولصنم خواهند شد1-ولصنم مالک 17 درصدی واتی میباشد و واتی نیز مالک 35 درصدی شیران میباشد.یعنی واتی 100 میلیارد تومانی فقط 150 میلیارد تومان به بالا واتی دارد-قیمت شیران در چند ماه کذشته 50 درصد به بالا افزایش پیدا کرده و سود ان نیز همچنین.سود امسال شیران حداقل بین 400 تا 500 و بیشتر از ان نیز خواهد بود و سود سال بعدش حداقل بین 500 تا 600 خواهد بود.یعنی بالای 50 تومان سود برای واتی فقط از محل شیران.انتظار رشد حداقل 100 درصدی برای واتی و تعدیلات مکرر سود برای ان دارم.ولصنم مالک 17 درصدی واتی بوده و از این امر بسیار متاثر گردیده و با افزایش قیمت و سود واتی هم از محل کاهش ذخایر و هم از محل درامد سرمایه گذاریها سود ولصنم افزایش خواهد یافت-شیران به مانند کلید گنج برای ولصنم و واتی میباشد-سود شیران در سالهای اینده تا 1000 تومان هم قابل افزایش هست و بنده شیران 4000 تومانی رو دور از دسترس نمیبینم.یعنی 400 میلیارد تومان فقط از این محل برای واتی2-مورد بعدی مالکیت 10 درصدی در وصنعت میباشد.

آقا حجت الان نظرتون چه سهمی هست؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگه میخوای واقعا تو بورس سرمایه گذاری کنید باید خیلی خیلی وارد باشی.وگرنه بدجور ضرر میکنی.توی بورس فقط بحسه سهام خوب خریدن نیست!بلکه باید بدونی کی بخری و کی بفروشی!ممکنه سهامه 1شرکت خوب رو بخری ولی موقعی بخری که زیادی رفته بالا و 1هو بیاد پایین!اگه پایه هستید بیاید اکانت ویژه سایت سیگنال بورس رو با هم بخریم.3ماهش 125 تومنه که دونگی میدیم.من تو زمستون خریده بودمش.سوده خوبی میداد.تو 3ماه حدود 11% سود کردم اونم در شرایطی که بازاره سهام - بود
laughingsmiley.gif

پیشنهاده خرید و فروش رو سایت میده.کسی پایه بود پیغام خصوصی بده
سیگنال بورس - موج های تازه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اگه تویی که خودتو جا میکنی

اینو یه جا نوشته بود بخونین

ا اجازه اساتید تالار و دوستان عزیزم میخوام اخرین سهم قبل عید رو معرفی و پیشنهاد خرید دهم.بعد از پیشنهادهای خرید موفق و سوداور ثامان و ثنوسا و ثشرق و ثشاهد و ثاباد و وتوشه الان میخوام اخرین سهام رو تو سال 90 معرفی و پیشنهاد کنم.انشاالله که به مانند پیشنهادات قبلی موجب سود دوستان شوم.ولصنم سهمی است که پتانسیل حداقل رشد 50 درصدی تو میان مدت بدون ریسک رو دارد-ولصنم الان تو کف قیمتی خودش داره معامله میشه-قیمت 124 و سود هر سهم 29 تومان-ارزش بازار ولصنم 75 میلیارد تومان است.باید در نظر داشته باشیم که ولصنم مالک 17 درصد واتی و مالک 10 درصد وصنعت میباشد.یعنی چیزی بین 30 الی 40 میلیارد تومان ارزش پرتفوی بورسی ولصنم میباشد جدای از عملیات و فعالیت اصلی شرکت یعنی تامین مالی و لیزینگ-یعنی ولصنم با کسر پرتفویش ارزش بازارش میشود حدود 30 الی 40 میلیارد تومان-به نظرتان یک شرکت لیزینگ با سابقه با پشتوانه بانک صنعت و معدن و با درامد حداقل 30 میلیارد تومانی حاصل از عملیات لیزینگ با سود حداقل 30 تومانی چند میارزد-پی بر ای ولصنم 4 بوده و این نسبت قطعا افزایش خواهد یافت-موارد زیادی منجر به افزایش قطعی ولصنم خواهند شد1-ولصنم مالک 17 درصدی واتی میباشد و واتی نیز مالک 35 درصدی شیران میباشد.یعنی واتی 100 میلیارد تومانی فقط 150 میلیارد تومان به بالا واتی دارد-قیمت شیران در چند ماه کذشته 50 درصد به بالا افزایش پیدا کرده و سود ان نیز همچنین.سود امسال شیران حداقل بین 400 تا 500 و بیشتر از ان نیز خواهد بود و سود سال بعدش حداقل بین 500 تا 600 خواهد بود.یعنی بالای 50 تومان سود برای واتی فقط از محل شیران.انتظار رشد حداقل 100 درصدی برای واتی و تعدیلات مکرر سود برای ان دارم.ولصنم مالک 17 درصدی واتی بوده و از این امر بسیار متاثر گردیده و با افزایش قیمت و سود واتی هم از محل کاهش ذخایر و هم از محل درامد سرمایه گذاریها سود ولصنم افزایش خواهد یافت-شیران به مانند کلید گنج برای ولصنم و واتی میباشد-سود شیران در سالهای اینده تا 1000 تومان هم قابل افزایش هست و بنده شیران 4000 تومانی رو دور از دسترس نمیبینم.یعنی 400 میلیارد تومان فقط از این محل برای واتی2-مورد بعدی مالکیت 10 درصدی در وصنعت میباشد.

آقا حجت الان نظرتون چه سهمی هست؟

نظر شخصی من رو بخواید بدونید من دارم امار گیری کامل میکنم :

1. فروش سهامم در اواخر تابستان ( چون خودرو هست )

2. خرید سهام سیمان خزر و ایران زمین و ... که زمان خاصی افت میکنن

چیزی که قطعیه سود حد اقل 20 تا 50% خرید و فروش قبل و بعد عید هست که هر ساله امار نشون میدن

مثلا صندوق بازنشستگی قبل و بعد عید واقعا سود خوبی میده

الان امارشو ببینید

نباشه سود قطعی 20% در 2 الی 3 ماه رو داره

به 40-50 درصد هم میتونه برسه

کاری که باید بکنیم اینه که قیمت های سهام های بزرگ رو هر روز یا هر هفته چک کنیم

بیشتر هم فصلی هست یکباره در فلان ماه خاص یا فلان فصل سقوط میکنه یا افزایش پیدا میکنه

قطعا ما نمیتونیم روی حد اقل خرید کنیم یا حد اکثر سود کنیم

وقتی سهام میره بالا هر دو روز یه بار یک افتی میکنه

وقتی افت میکنه مردم میترسن و میفروشن

خود ما هم نمیدونیم فردا چی میشه و روی 20% سود میفروشیم در حالی که یک ماه یا 15 روز بعد ممکنه به 50% سودبرسه

من با کسی همراه شدم و راهنمایی میگیرم که دنبال تحلیل های بنیادی هست

تحلیل بنیادی هم تو بلند مدت هست که سود میده

صبر و شکیبایی بالایی میخواد

من توی کف خرید میکنم و وقتی سهام پایینتر هم میاد نمیترسم با خیال راحت چند ماه صبر میکنم تا به سود برسه

----------

دیگه اینم همه میدونیم که کل سرمایه رو توی یک سهام نباید سرمایه گزاری کرد

باید چند سهام داشت یا یک سهام عمده و با بقیه پول بازی کرد

با احترام / حجت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه میدونی هر سهمی هم نمیشه تو کف خرید باید یه سهمی باشه که ارزش ذاتی داشته باشه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
بیشتر سهم ها رو که من میبینم سالیانه به یه قیمت خاصی نزدیک میشن و تو همون محدوده میشه خریداری کرد

برای سود کوتاه مدت ریسک بالایی هست که به قول دوستان باید روی موج سوار شد

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من سالها پیش خرید و فروش سهام انجام میدادم... خیلی وقته که دیگه اینکارو نمیکنم... حالا یه راهنمایی میخوام از دوستان... یه مقدار سهام دارم ولی اصلا از اوضاع کنونی بازار اطلاع ندارم، خواستم دوستانی که درگیر بازار بورس هستند راهنمایی کنند که این سهام رو بفروشم یا نه؟

اون زمان که خرید و فروش میکردم هم سود نقدی میدادن هم افزایش سهام...

کربن ایران: 3400 سهم (یادم نیست چند خریده بودم)
پتروشیمی خارک: 5000 سهم (یادم نیست چند خریده بودم)
سیمان تهران: 1150 سهم (سهمی 685 خریده بودم)
سرمایه گذاری نفت: 2500 سهم (اینارو سهمی 45 خریده بودم)
ایران خودرو: 260 سهم (حدود 150 خریده بودم)

به نظر شما بفروشم اینارو یا نگه دارم؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من سالها پیش خرید و فروش سهام انجام میدادم... خیلی وقته که دیگه اینکارو نمیکنم... حالا یه راهنمایی میخوام از دوستان... یه مقدار سهام دارم ولی اصلا از اوضاع کنونی بازار اطلاع ندارم، خواستم دوستانی که درگیر بازار بورس هستند راهنمایی کنند که این سهام رو بفروشم یا نه؟

منم یه مدت خیلی دنبالش بودم ولی الان باز میخوام شروع کنم

ایران خوردو به نظرم نگه دار .الان پایینه قیمتش .ولی احتمال اینکه بره بالا هست
بقیشو دوستان ایشالا کمک میکنن

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
دوستان از ديد من سهام شركت ها و كمپاني هاي صنعتي و توليدكننده رو تا حد امكان اصلا روش ريسك نكنيد .
با وضع فعلي واردات و تحريمها هرگونه بالا نگه داشته شدن قيمت سهام اين شركتها صوري و به صورت حباب هستش .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان از ديد من سهام شركت ها و كمپاني هاي صنعتي و توليدكننده رو تا حد امكان اصلا روش ريسك نكنيد .
با وضع فعلي واردات و تحريمها هرگونه بالا نگه داشته شدن قيمت سهام اين شركتها صوري و به صورت حباب هستش .

تولید کننده ها که نباید بد باشه؟امسال سال تولید ملی هست که
میشه بیشتر توضیح بدی؟
آهان احتمالا تولید کننده هایی که مواد اولیه از خارج وارد میکنن

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

ایرانخودرو متاسفانه من روی 204 تومن 15000 سهم خریدم

الان خریدار نداره اصلا

کل ماجرای خودرو الان روز ضرر هست

اخر فروردین نشست خودرو سازها با دولت هست

احتمالا بکشه بالا

الان اگه بخوای بفروشی هم اصلا امکانش نیست

صف فروشش 135 نفر هستن حدود 3.5 میلیون سهم

خریدار صفر

اگه میخوای بفروشی باید منتظر بالا رفتنش باشی که احتمالا از ماه دیگه شروع بشه

خودرو تیر و مرداد

قربانت / حجت

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
تحلیل تکنیکال
این سایتی که یکی از کاربرا معرفی کرد الان بترانس رو از نظر تکنیکال میگه از 303 پایینتر نمیاد

اما مطمئنم به خاطر کاهش سود به مرز 260 هم میرسه

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
بله توليدكننده هاي معظمي كه عمده مواد خام و اوليه شون وارد ميشه و يا به دليل افزايش قيمت مواد اوليه ي داخل به دليل تحريمها
رغبتي به خريد از داخل ندارن قطعا سهامشون افت ميكنه در ميان مدت و بلند مدت .
يادمون باشه كه بر خلاف اخبار و تبليغات دولت ، بورس بيشترين تاثيرپذيري رو از جو رواني اخبار خارجي بر روي كشورمون داره .
چون عموما افرادي كه در بورس فعاليت دارن ( فعاليت واقعي و با مبالغ بالا ) افراد بزرگ مغزتري هستن و مثل افراد عامي تحت تاثير جوسازي
داخلي قرار نميگيرن .
براي همين با اخبار واقعي نظير قطع فروش برخي قطعات پژو به ايران خودرو و يا پيگيري سازمان رعايت حقوق مصرف كننده در مورد افزايش
قيمت خودروها ، بورس سريعتر واكنش نشون داد و كاهش قيمت سهام شركت هاي خودروساز رو شاهد هستيم .
پس در كل در حالت فعليه مملكت در بورس روي صنايع توليدي زياد حساب باز نكنيد .

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
بله توليدكننده هاي معظمي كه عمده مواد خام و اوليه شون وارد ميشه و يا به دليل افزايش قيمت مواد اوليه ي داخل به دليل تحريمها
رغبتي به خريد از داخل ندارن قطعا سهامشون افت ميكنه در ميان مدت و بلند مدت .
يادمون باشه كه بر خلاف اخبار و تبليغات دولت ، بورس بيشترين تاثيرپذيري رو از جو رواني اخبار خارجي بر روي كشورمون داره .
چون عموما افرادي كه در بورس فعاليت دارن ( فعاليت واقعي و با مبالغ بالا ) افراد بزرگ مغزتري هستن و مثل افراد عامي تحت تاثير جوسازي
داخلي قرار نميگيرن .
براي همين با اخبار واقعي نظير قطع فروش برخي قطعات پژو به ايران خودرو و يا پيگيري سازمان رعايت حقوق مصرف كننده در مورد افزايش
قيمت خودروها ، بورس سريعتر واكنش نشون داد و كاهش قيمت سهام شركت هاي خودروساز رو شاهد هستيم .
پس در كل در حالت فعليه مملكت در بورس روي صنايع توليدي زياد حساب باز نكنيد .

بله درسته

من و دوستان جمعا 100 میلیون تومن سهام زامیاد رو خریداری کردیم

و اصلا فکرشو نمیکردیم افزایش نداشته باشه

همونطور که اواخر سال قبل مشاهده کردیم صف خرید داشت که قاعدتا باید روی 140 بعد عید میموند اما سازمان حمایت از مصرف کنندگان با جو سازی جلوی این سعود در بورس رو گرفت

امسال بازار خودرو وضعش خرابه

باید بیشتر روی تولیدات معدنی ایران کار بشه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
نظرتون درمورد كهمدا چیه؟

سهم بنیاد قوی داره حقوقی های خوبی دارن میچرخوننش البته اگر شخص حقیقیش خالی میکرد وضعیت بهتری داشت
با سود 399 ریال و P/E 4/8 برای سهامداری واقعا مناسبه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
حد اقل من حاظر به چنین ریسکی نیستم
چون این سهام الان در اوج هست

حتی اگه 50% افزایشش کاهش پیدا کنه باز هم ریسک هست چون مممکنه برگرده به قیمت اصلی

من که جرات چنین ریسکی رو ندارم

----------------------------

اصلا نیاز به ریسک نداره نوسان گرفتن موقع داره شرایط داره کی گفته باچشم بسته سهمی رو بخرید ؟
من گفتم حواستون به سقوط باشه اگه برسه به کف اون موقع مثل کمونی که کشیده شده ورها شده خوب بالا میاد
امثال صنعت ساختمون جون گرفته این بالا رفتن یعنی سقفو بالا بردن کیگفته این سهم بنیاد ضعیف داره
بک زدن یعنی اماده شدن دوباره برای صعود

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگه میخوای واقعا تو بورس سرمایه گذاری کنید باید خیلی خیلی وارد باشی.وگرنه بدجور ضرر میکنی.توی بورس فقط بحسه سهام خوب خریدن نیست!بلکه باید بدونی کی بخری و کی بفروشی!ممکنه سهامه 1شرکت خوب رو بخری ولی موقعی بخری که زیادی رفته بالا و 1هو بیاد پایین!اگه پایه هستید بیاید اکانت ویژه سایت سیگنال بورس رو با هم بخریم.3ماهش 125 تومنه که دونگی میدیم.من تو زمستون خریده بودمش.سوده خوبی میداد.تو 3ماه حدود 11% سود کردم اونم در شرایطی که بازاره سهام - بود
laughingsmiley.gif

پیشنهاده خرید و فروش رو سایت میده.کسی پایه بود پیغام خصوصی بده
سیگنال بورس - موج های تازه
کسی نبود؟!

بالا