اگه تویی که خودتو جا میکنی
اینو یه جا نوشته بود بخونین
ا اجازه اساتید تالار و دوستان عزیزم میخوام اخرین سهم قبل عید رو معرفی و پیشنهاد خرید دهم.بعد از پیشنهادهای خرید موفق و سوداور ثامان و ثنوسا و ثشرق و ثشاهد و ثاباد و وتوشه الان میخوام اخرین سهام رو تو سال 90 معرفی و پیشنهاد کنم.انشاالله که به مانند پیشنهادات قبلی موجب سود دوستان شوم.ولصنم سهمی است که پتانسیل حداقل رشد 50 درصدی تو میان مدت بدون ریسک رو دارد-ولصنم الان تو کف قیمتی خودش داره معامله میشه-قیمت 124 و سود هر سهم 29 تومان-ارزش بازار ولصنم 75 میلیارد تومان است.باید در نظر داشته باشیم که ولصنم مالک 17 درصد واتی و مالک 10 درصد وصنعت میباشد.یعنی چیزی بین 30 الی 40 میلیارد تومان ارزش پرتفوی بورسی ولصنم میباشد جدای از عملیات و فعالیت اصلی شرکت یعنی تامین مالی و لیزینگ-یعنی ولصنم با کسر پرتفویش ارزش بازارش میشود حدود 30 الی 40 میلیارد تومان-به نظرتان یک شرکت لیزینگ با سابقه با پشتوانه بانک صنعت و معدن و با درامد حداقل 30 میلیارد تومانی حاصل از عملیات لیزینگ با سود حداقل 30 تومانی چند میارزد-پی بر ای ولصنم 4 بوده و این نسبت قطعا افزایش خواهد یافت-موارد زیادی منجر به افزایش قطعی ولصنم خواهند شد1-ولصنم مالک 17 درصدی واتی میباشد و واتی نیز مالک 35 درصدی شیران میباشد.یعنی واتی 100 میلیارد تومانی فقط 150 میلیارد تومان به بالا واتی دارد-قیمت شیران در چند ماه کذشته 50 درصد به بالا افزایش پیدا کرده و سود ان نیز همچنین.سود امسال شیران حداقل بین 400 تا 500 و بیشتر از ان نیز خواهد بود و سود سال بعدش حداقل بین 500 تا 600 خواهد بود.یعنی بالای 50 تومان سود برای واتی فقط از محل شیران.انتظار رشد حداقل 100 درصدی برای واتی و تعدیلات مکرر سود برای ان دارم.ولصنم مالک 17 درصدی واتی بوده و از این امر بسیار متاثر گردیده و با افزایش قیمت و سود واتی هم از محل کاهش ذخایر و هم از محل درامد سرمایه گذاریها سود ولصنم افزایش خواهد یافت-شیران به مانند کلید گنج برای ولصنم و واتی میباشد-سود شیران در سالهای اینده تا 1000 تومان هم قابل افزایش هست و بنده شیران 4000 تومانی رو دور از دسترس نمیبینم.یعنی 400 میلیارد تومان فقط از این محل برای واتی2-مورد بعدی مالکیت 10 درصدی در وصنعت میباشد.
آقا حجت الان نظرتون چه سهمی هست؟
نظر شخصی من رو بخواید بدونید من دارم امار گیری کامل میکنم :
1. فروش سهامم در اواخر تابستان ( چون خودرو هست )
2. خرید سهام سیمان خزر و ایران زمین و ... که زمان خاصی افت میکنن
چیزی که قطعیه سود حد اقل 20 تا 50% خرید و فروش قبل و بعد عید هست که هر ساله امار نشون میدن
مثلا صندوق بازنشستگی قبل و بعد عید واقعا سود خوبی میده
الان امارشو ببینید
نباشه سود قطعی 20% در 2 الی 3 ماه رو داره
به 40-50 درصد هم میتونه برسه
کاری که باید بکنیم اینه که قیمت های سهام های بزرگ رو هر روز یا هر هفته چک کنیم
بیشتر هم فصلی هست یکباره در فلان ماه خاص یا فلان فصل سقوط میکنه یا افزایش پیدا میکنه
قطعا ما نمیتونیم روی حد اقل خرید کنیم یا حد اکثر سود کنیم
وقتی سهام میره بالا هر دو روز یه بار یک افتی میکنه
وقتی افت میکنه مردم میترسن و میفروشن
خود ما هم نمیدونیم فردا چی میشه و روی 20% سود میفروشیم در حالی که یک ماه یا 15 روز بعد ممکنه به 50% سودبرسه
من با کسی همراه شدم و راهنمایی میگیرم که دنبال تحلیل های بنیادی هست
تحلیل بنیادی هم تو بلند مدت هست که سود میده
صبر و شکیبایی بالایی میخواد
من توی کف خرید میکنم و وقتی سهام پایینتر هم میاد نمیترسم با خیال راحت چند ماه صبر میکنم تا به سود برسه
----------
دیگه اینم همه میدونیم که کل سرمایه رو توی یک سهام نباید سرمایه گزاری کرد
باید چند سهام داشت یا یک سهام عمده و با بقیه پول بازی کرد
با احترام / حجت