• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
دوستان یه سوال اینکه میگن در فروردین امسال چند هزار میلیارد نقدینگی وارد بورس شد برام سوال شده به جز سهم های عرضه اولیه شستا و صبا که درست هست باید با نقدینگی جدید خریداری بشن باقی این پول ها برای خرید چی صرف شده شرکتی افزایش سرمایه داده و سهام فروخته یا... ؟چون اگر برای خرید سهام های دیگر افراد صرف شده پس چند میلیارد هم از بورس خارج شده
سلام
چیزی که من می دونم وقتی میگند پول جدید وارد بورس شده بیشتر منظور ورود پول حقیقی جدید هست یعنی می بینند درصد مالکیت حقیقی نسبت به حقوقی چقدر تغییر کرده بعد میگند پول جدید وارد شده .وقتی میگند عمق بازار زیاد شده منظورشون همون افزایش سرمایه و عرضه اولیه و......هست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوستان عزیز
بعضی دوستان لطف دارن و پیام میدن در مورد خرید یا فروش سهام میپرسن
بنده هیچ وقت سهمی معرفی نخواهم کرد اگر تحلیلی انجام بدین چیزی بلد باشم بهش اضافه میکنم و اگر بلد نباشم از نوشته های دوستان استفاده و تشکر میکنم

روی هفت هشت تا شرکت تمرکز کردم سهام هاشون خریدم هروقت که بالا برن اهنگ جونی جونم میزارم کیف میکنم اگرم نزولی شدن که وارد پوشه اهنگ های غمگین میشم
ولی در کل بورس به اشخاصی سود میدهد که صبور باشند
خب بنظر بنده یه تاپیک با محتوای این بزنیم ک هرکسی سهمی رو بررسی کنه و با نظر شخصی بررسی کنیم .
کسی حق بخر بخر ،بدو بخر جا نمونی نداره بگه ...
دوستان یه نکته رو بگم : هرکسی مسؤل کار خودشه ... دکمه اخر معاملات رو خودت میزنی ...پس کسی اومد گفت بخر. و شما خریدی موندی تو ضرر مقصرر خودتونید ...خیلی ها میتونند سهمی رو تارگت قیمتی بدن بهش اما تارگت زمانی دادن واقعا سخته...
شاید سهمی رو بهت معرفی کردن شما خریدی ...سهمای دیگه رفتند بالا سهم شما رنج زد نمیتونی ایراد بگیری ...هر سهمی یه تایمی داره واسه بلند شدن ...خیلیهاتون لطف دارید میگید سهم معرفی کنم ولی واقعا معرفی سهم درست نیست...یعنی ممنوع شده سیگنال دهی ...
اگه با گفته های بالا موافقید میتونیم یه تاپیک بزنیم در این راستا
فقط نظراتونو بگید ببینیم چند چندیم ...

با کمک این عزیزان

@Hamid2day @FX.HOSSEINY

Last edited:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام
نیازمند یه راهنمایی کوچیک :

من سجام ثبت نام کردم . کدبورسی دارم
از چند روز دیگه میتونم برم برای احزار هویت دفتر پیشخوان ؟ کاری به اینکه کدبورسی از قدیم دارم ندارن ؟ عصرها هم هستند ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خب بنظر بنده یه تاپیک با محتوای این بزنیم ک هرکسی سهمی رو بررسی کنه و با نظر شخصی بررسی کنیم .
دوستان یه نکته رو بگم : هرکسی مسؤل کار خودشه ... دکمه اخر معاملات رو خودت میزنی ...پس کسی اومد گفت بخر. و شما خریدی موندی تو ضرر مقصرر خودتونید ...خیلی ها میتونند سهمی رو تارگت قیمتی بدن بهش اما تارگت زمانی دادن واقعا سخته...
شاید سهمی رو بهت معرفی کردن شما خریدی ...سهمای دیگه رفتند بالا سهم شما رنج زد نمیتونی ایراد بگیری ...هر سهمی یه تایمی داره واسه بلند شدن ...خیلیهاتون لطف دارید میگید سهم معرفی کنم ولی واقعا معرفی سهم درست نیست...یعنی ممنوع شده سیگنال دهی ...

با کمک این عزیزان

@Hamid2day @FX.HOSSEINY
ما قرار هست به زودی بخش جدید راه اندازی کنیم تاریخ معلوم نیست ولی با این حال با افزایش و ایجاد تاپیک های مفید برای بورس موافق هستم.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
کاهش سود بانکی خبر خوبیه برای بورس با تورم 30-40درصدی 15درصد سود سپرده یکساله اصلا جذاب نیست.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
دوستان یه سوال اینکه میگن در فروردین امسال چند هزار میلیارد نقدینگی وارد بورس شد برام سوال شده به جز سهم های عرضه اولیه شستا و صبا که درست هست باید با نقدینگی جدید خریداری بشن باقی این پول ها برای خرید چی صرف شده شرکتی افزایش سرمایه داده و سهام فروخته یا... ؟چون اگر برای خرید سهام های دیگر افراد صرف شده پس چند میلیارد هم از بورس خارج شده

وقتی پول جدیدی وارد بازار میشه اگر به همون میزان سهام جدید عرضه نشه سطح عمومی قیمتها بالا میره . فرضا قبلا روزی 100 عدد سهم در بازار با قیمت 100 ریال معامله میشد . پس حجم معاملات روزانه 10000 ریال بوده . الان همون 100 عدد سهم قبلی داره با قیمت 120 ریال معامله میشه . یا بعبارتی برای خرید همون 100 عدد سهم قبلی 12000 ریال پول لازم هست . الانم غیر از چند عرضه اولیه ، حجم سهام بازار مثل سال گذشته هست و این پولهای جدید موجب شدن که تقریبا تمام سهام با افزایش قیمت مواجه بشن .
دو تا مثال دیگه هم میزنم تا قضیه روشن تر بشه :
فرض کنید امروز همون فروشندگان اول صبح میخوان 100 سهم بفروشند و خریداران کلا 9000 ریال دارند پس قیمت هر سهم میشه 90 ریال یعنی چون پول کمتری در بازار هست قیمت سهم کاهش یافته .
حالا یک روز دیگه فرضا پول به اندازه روزهای قبل هست یعنی خریداران همون 10000 ریال رو دارند ولی فروشندگان امروز تصمیم دارند 110 سهم بفروشند ( عرضه سهام زیاد شده ) پس قیمت هر سهم میشه 90 ریال ، اینبار هم کاهش داشتیم .

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
وقتی پول جدیدی وارد بازار میشه اگر به همون میزان سهام جدید عرضه نشه سطح عمومی قیمتها بالا میره . فرضا قبلا روزی 100 عدد سهم در بازار با قیمت 100 ریال معامله میشد . پس حجم معاملات روزانه 10000 ریال بوده . الان همون 100 عدد سهم قبلی داره با قیمت 120 ریال معامله میشه . یا بعبارتی برای خرید همون 100 عدد سهم قبلی 1200 ریال پول لازم هست . الانم غیر از چند عرضه اولیه ، حجم سهام بازار مثل سال گذشته هست و این پولهای جدید موجب شدن که تقریبا تمام سهام با افزایش قیمت مواجه بشن .
بله این درسته ولی خب این پول برای سهامی پرداخت میشه که قبلا وجود داشته و از شخصی به شخص دیگه انتقال پیدا میکنه پس در اینجا فروشنده سهام صاحب یک پولی میشه که این پول به نوعی از بورس خارج شده، جواب دوستمون کاربر deremel400 برام قانع کننده بود که فرمودند منظور این هست که از مالکیت حقوقی به مالکیت حقیقی انتقال پیدا کرده.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بله این درسته ولی خب این پول برای سهامی پرداخت میشه که قبلا وجود داشته و از شخصی به شخص دیگه انتقال پیدا میکنه پس در اینجا فروشنده سهام صاحب یک پولی میشه که این پول به نوعی از بورس خارج شده، جواب دوستمون کاربر deremel400 برام قانع کننده بود که فرمودند منظور این هست که از مالکیت حقوقی به مالکیت حقیقی انتقال پیدا کرده.

تا جاییکه من میدونم ورود و خروج پول به بازار ، کاری به جابجایی پول بین حسابها نداره . چون حتی وقتی بازار نزولی هم هست و خیلی ها میخوان پولشون رو از بازار خارج کنند ، باز در هر معامله پول از حساب شخص یا شرکتی به حساب شخص یا شرکت دیگری میره . در بازار صعودی و خنثی هم همینطور .
ضمن اینکه ممکن هست شرکتهای حقوقی جدید میلیارد ها تومن به بازار تزریق کنند و اینبار هم علی رغم اینکه مالکیت حقیقی به حقوقی انتقال پیدا میکنه باز هم پول جدید تو بازار اومده .
بهرحال خوشحالم که پاسخ قانع کننده ای یافتید.

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تا جاییکه من میدونم ورود و خروج پول به بازار ، کاری به جابجایی پول بین حسابها نداره . چون حتی وقتی بازار نزولی هم هست و خیلی ها میخوان پولشون رو از بازار خارج کنند ، باز در هر معامله پول از حساب شخص یا شرکتی به حساب شخص یا شرکت دیگری میره . در بازار صعودی و خنثی هم همینطور .
ضمن اینکه ممکن هست شرکتهای حقوقی جدید میلیارد ها تومن به بازار تزریق کنند و اینبار هم علی رغم اینکه مالکیت حقیقی به حقوقی انتقال پیدا میکنه باز هم پول جدید تو بازار اومده .
بهرحال خوشحالم که پاسخ قانع کننده ای یافتید.
درود،خب منظور من این هست که پول اگر وارد بشه بجاش سهام جدیدی نباشه که پول بره به جای این سهام و فقط سهام فرد دیگری رو باهاش خریداری بشه پس این پول از طرف دیگر خارج میشه و داخل بورس نمیمونه، پس نباید بگن اینقدر نقدینگی وارد بازار شده

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

با کمک این عزیزان

@Hamid2day @FX.HOSSEINY
به نظر من این تاپیک اگه جنبه بررسی هم فقط داشته باشه باز یه جورایی توش سیگنال دادن داغ میشه
الانم خیلی رو این قضیه حساس شدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نظرتون درباره کویر و وپارس چیه. نگه دارم با برم سمت سهم هایی مثل غشهداب حکشتی و ...

کویر چرا 5- شد؟ یه افرایش سرمایه دیگه داره.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
درود،خب منظور من این هست که پول اگر وارد بشه بجاش سهام جدیدی نباشه که پول بره به جای این سهام و فقط سهام فرد دیگری رو باهاش خریداری بشه پس این پول از طرف دیگر خارج میشه و داخل بورس نمیمونه، پس نباید بگن اینقدر نقدینگی وارد بازار شده

پاسخ و دانسته های من در خصوص پول جدید و جابجایی پول بین حسابها و ... ، عمدتا در دو پست قبلی آمده . ضمن اینکه میتونید بعدا در صورت امکان به ویدئوی آقای ثقفی هم مراجعه کنید که توضیحات مفصلی دادند . درود بر شما

فایل های ضمیمه

• 3a2013b69cdbe849b5b27d1c9e9607f2.jpg
    3a2013b69cdbe849b5b27d1c9e9607f2.jpg
    17.1 KB · نمایش ها: 3

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
نظرتون درباره کویر و وپارس چیه. نگه دارم با برم سمت سهم هایی مثل غشهداب حکشتی و ...

کویر چرا 5- شد؟ یه افرایش سرمایه دیگه داره.

کویر عالیه شک نکن
من دوماهه دارم
سهم و باید در دوران که کف هست خرید
کویر خوبه . کاما خوبه ‌. شبریز خوبه
کویر یه افزایش ۵۰ درصد داد در مجمعش
یه ۲۵۰ درصد از ارزیابی احتمالن هفته بعد میاد رو کدال
کاما یه سهم بنیادیه که با فروی ارتباط مستقیم دارخ . الان باید بخری برای یکماه دیگه برا پساکرونا و افزایش قیمت قراضه و آهن .

سبزوا هم اگه فرصت ورود داد خوبه
احتمال افزایش ۴۰درصدی قیمت سیمان هست

خکرمان و سپ همینجا پنجم فروردین گفتم الان ۵۰ درصد سود داده . خکرمان هنوز جای رشد بالاتر داره

سهم و لحظه ای نباید نکاه کرد . مگه سود بانکی تون هرروز نگاه میکنید ببینید چی میشه ‌. سهم که قوی هست و ارزش بالایی داره بخرید بذارید یکماه بعد نگاهش کنید .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
کاش فردا منفی بشه من کمی غشهدابم رو بخرم. چند روزی هست امان نمیده بهم
فروشنده خواهد داشت
من خودم در صف فروش خریدم
تجربه به من ثابت کرد که بیشترین سود در صبر است صبر کن در صف فروش میخری
چند روزی بود غپینو قفل خرید بود امروز هم میرفت برای مجمع روز آخرش بود تا امروز نمیشد خرید امروز هرچقدر دلت خواست فروشنده داشت
فشنگ را بزار در تفنگ بزار آماده باشه دیدی شکار کن
بزار عرضه های اولیه بیاد دو دستی تقدیم میکنند بعضی ها

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
به نظر من این تاپیک اگه جنبه بررسی هم فقط داشته باشه باز یه جورایی توش سیگنال دادن داغ میشه
الانم خیلی رو این قضیه حساس شدن
اینجا 50نفر عضو فعال در تاپیک بورس هم نداره اون حساس شدن سازمان فرابورس در مورد کانالهای افراد شناخته شده با تعداد اعضای بالا است مثلا 20-30کیلو من خودم تو حداقل 10تا کانال تلگرام بالای 20کا عضو هستم که طرف هر روز سیگنال میده کسی هم کاریش نداره چون اصلا آدم شناخته شده ای نیست.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من تاپیک سیگنال رو چند روز پیش باز کردم بستنش :)
ولش کن هر جایی ظرفیتی داره .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سلام
نیازمند یه راهنمایی کوچیک :

من سجام ثبت نام کردم . کدبورسی دارم
از چند روز دیگه میتونم برم برای احزار هویت دفتر پیشخوان ؟ کاری به اینکه کدبورسی از قدیم دارم ندارن ؟ عصرها هم هستند ؟
شما سجام ثبت نام میکنید
کارگزاری هم از خونه میتونی ثبت نام کنی
از سجام کد میاد
فرداش میری دفتر پیشخوان برای احراز هویت
کد بورسی منظورت مال چند سال پیش بورس است ؟ اونو حتما بگو یا از طریق کارگزاری بپرس تلفنی این قسمتشو اطلاع ندارم
برای چند روز یا هفته بعد پیامک و ایمیلش میاد الان نمیدونم میگفتند بعد 1 ماه حق معامله دارند قانون جدید را نمیدانم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ما قرار هست به زودی بخش جدید راه اندازی کنیم تاریخ معلوم نیست ولی با این حال با افزایش و ایجاد تاپیک های مفید برای بورس موافق هستم.
به نظر بنده این کار رو نکنید
شاید بقیه هم موافق باشن
من چند ساله که پی تی رو دنبال میکنم و بهش یه جورایی وابستم
متاسفانه هر سایت بورسی ای که توی این مدت میشناختم و به نوعی درگیر بورس و سیگنال و تحلیل بودن ، بسته شدن ! به غیر از چندتا سایت که مشخصه تکلیفشون ...
پی تی برای چیزای دیگه معروف شده:cool:
وقتی همچین تاپیکی با این تخصصی زده بشه ،هم کاربرهای فعلی و هم کسایی که باد بزن زغال سهم های بورسی هستن ، هجوم میارن و با سیگنال دادن و تشویق بقیه به خرید یا فروش ، ممکنه نظر اونایی که نباید نظرشون جلب بشه به اینجا ، جلب بشه و کل پی تی سر یه بورس بره رو هوا :rolleyes:
اونم به خاطر حساسیت های بی معنی مسئولان !!! یا خیلی فک میکنن و عمل نمیکنن یا فکر نمیکنن و عمل میکنن و گند میزنن تو همه چی :D
سایت های تخصصی بورسی ، تالارهای گفتگو ، صفحات اینستا ، گروه های تلگرامی زیادن و اهمیتی هم برامون نداره بسته بشه یا نه
ولی اینجا حرمت داره نه لذت :p
خلاصه که من میخوام 50 سالگیمو توی پی تی جشن بگیرم:cool:

بالا