• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دقیقا چه خبر؟؟

شاخص #بورس از ۶۵۰ هزار واحد گذشت

بورس نخستین روز معاملات در هفته جاری را چراغ سبز به پایان برد و شاخص کل این بازار برای نخستین مرتبه از ۶۵۰ هزار واحد گذر کرد./ایسنا
650 مال 5 دقیقه اول بازار بود. الان شاخص 669هزارتا ناقابل!

یه شلی و اصلاح احتمالی داریم به زودی

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
#وحافظ چطوره؟
بزودی افزایش سرمایه 1000 درصدی ولی قیمت سهامش پایینه!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
شاخص ۲۳۰۰۰واحد رشد داشته
اینجوری باشه. خدا بخیر بگذرونه
ادم میترسه چیزی بخره
سهمی ک انتظار داشتم تو ۳ ۴ ماه ۷۰ درصد بده تو این ماه کامل مثبت خورد
واقعا انقدر سبزی هم خوب نییست

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
شاخص ۲۳۰۰۰واحد رشد داشته
ادم میترسه چیزی بخره

مشکلی نیست وقتی سهمی مقامت و پودر کرد دیگه اتفاقی نمیوفته
اگر به سطح مقاومتی خودش نرسیده باشه اونموقع جای نگرانی هست .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اتفاقا همین بد
مقاومت رو پودر کرد
برگشت کنه حمایت هم پودر کنه واویلا میشه :p :pتو موقعی ک اینطور حجم خرید بالا بود ،حجم فروش بالا باشه دیگه خیلی بده
با وجود شرکتی مثل شستا تکنیکال بورس جواب نمیده ....یه مثبت ۵ بخوره ۱روز کل شاخص جابجا میشه، بنظرم بهتره شاخص هم وزن ملاک قرار بدیم از این به بعد...
ما که انتظار داریم پولامون بیشتر بشه ،همه پولداااار بشن.
برکت به مردم برسه چون حقشون بیشتر ازاینهاست.

ما هم مثله هم قبل عید خریدیم
الانم تو سودیم
ولی انصافا خیلی شیکو مجلسی بالا بره خیلی بهتره
از هفته قبل تا الان هی مثبت ۵ میخوره
تازه کرونا هم داریم تمام کشورها درگیرن

در هرصورت امیدواریم اگه
اتفاقی هم افتاد دودش تو چشم مردم عزیز کشورم نره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من می ترسم که واقعا یک بازی از طرف دو لت باشه دوباره
دیده دلار و سکه و طلا اشباع شده و چطور نقدینگی از دست مردم در بیاریم رو آوردن به بورس

تو خبر ها و تو اخبار میشه اینو حس کرد

از طرف دیگه می ببینم مردم هجوم آوردن به کد بورسی گرفت فقط شنیدن سود داره برای همین شاخص رفته بالا
چرا که در تحلیلی که لینکشو گذاشتم امیدوارم مردم همین جور که اومدن و پول آوردن تو بورس یهو نخوان بکشن بیرون این پولو که همه داستان داریم
شاخص ۲۳۰۰۰واحد رشد داشته
ادم میترسه چیزی بخره

اتفاقا همین بد
مقاومت رو پودر کرد
برگشت کنه حمایت هم پودر کنه واویلا میشه :p :pتو موقعی ک اینطور حجم خرید بالا بود ،حجم فروش بالا باشه دیگه خیلی بده
با وجود شرکتی مثل شستا تکنیکال بورس جواب نمیده ....یه مثبت ۵ بخوره ۱روز کل شاخص جابجا میشه، بنظرم بهتره شاخص هم وزن ملاک قرار بدیم از این به بعد...
ما که انتظار داریم پولامون بیشتر بشه ،همه پولداااار بشن.
برکت به مردم برسه چون حقشون بیشتر ازاینهاست.

ما هم مثله هم قبل عید خریدیم
الانم تو سودیم
ولی انصافا خیلی شیکو مجلسی بالا بره خیلی بهتره
از هفته قبل تا الان هی مثبت ۵ میخوره
تازه کرونا هم داریم تمام کشورها درگیرن

در هرصورت امیدواریم اگه
اتفاقی هم افتاد دودش تو چشم مردم عزیز کشورم نره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
نظر دوستان راجع به صندوق های سرمایه گذاری چیست، خوبه برای سرمایه گذاری(در مورد انواع صندوق مطالعه کردم ولی یه چیزایی برام مبهم مونده) ؟ صندوق با درآمد ثابت را میشه یکی برام کامل توضیح بده مثلا صندوق مشترک البرز که میگه 75 درصد سود سالیانه یعنی این سود رو تضمین شده پرداخت میکنه یا نه احتمال تغییر در سود هست و تا یه درصدی تضمین شده سود میده یا نه اصلا احتمال ضرر هم داره؟
سلام
صندوق درآمد ثابت یعنی اینکه عمده سرمایه خودش را روی اوراق و سپرده بانکی و هر چیزی که سود قطعی مشخص داره سرمایه گذاری می کنه یعنی مثلا 70درصد دارایی با سود ثابت داره 30درصد سهام
این صندوقها امیدنامه دارند و توش ذکر می کنند که حداقل سود ما مثلا 15 درصده (این حداقل سود را پیش بینی می کنند)حالا طبق فرمولی که در امیدنامه نوشته شده اگر سود بیشتر شد که به سهامدار صندوق پرداخت میشه اگر نه رو همون کف 15درصد سود میدهند .
تو محاسباتشون هم 15درصد را کف کف در نظر می گیرند و تقریبا تمام صندوقها سودی بیشتر از کف رقمی که تو امید نامه گفتند سود می دهند

همین البرز تو امید نامه گفته کف سود 15 درصده اما چون فعلا بورس تخته گاز داره جلو میره سهام این صندوقها هم رشد خوبی داشته بازدهی سالشون را به 75 درصد رسانده .اما معنیش این نیست که سود این صندوق 75درصد ثابته بورس بریزه یک دفعه می بینید سود صندوق میشه 18درصد
شما بازدهی بازار بورس را نگاه کنید بعد متوجه میشید چرا یک صندوق بدون ریسک درآمد ثابت اینقدر سودش زیاد شده در یکسال اخیر شاخص 223درصد رفته بالا و سود صندوق 75درصد

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دقیقا چه خبر؟؟

شاخص #بورس از ۶۵۰ هزار واحد گذشت

بورس نخستین روز معاملات در هفته جاری را چراغ سبز به پایان برد و شاخص کل این بازار برای نخستین مرتبه از ۶۵۰ هزار واحد گذر کرد./ایسنا
حجم نقدینگی که وارد بازار میشه تمام تحلیلها را با خاک یکسان می کنه .امروز هم کلی آدم 5میلیون از شستا تو حسابشون مانده بود هرچی گیرشون اومد خریدند .
دولت هم فعلا نیاز داره سهامش را به قیمت خوب بفروشه برای همین فعلا باید بازار داغ باشه هر موقع هم دلش خواست مثلا با عنوان کردن مسائلی مثل گرفتن مالیات از سود سهامدار و.....بازار را کله پا می کنه.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان کارگزاری (اطمینان سهم) خوبه؟ میخاستم ثبت نام کنم و کد بورسی بگیرم
من نمی دونم خوبه یا نه اما اکثر افراد نظرشون اینه که هرچی کارگزاری خلوت تر باشه بهتره .چرا؟؟؟چون امثال مفید و آگاه دیگه براشون مشتری ارزش نداره از بس میلیارد میلیارد گردش حساب دارند اما کارگزاری های خلوت دنبال مشتری جدید هستند و بیشتر به مشتری احترام می گذارند .این کارگزاری هم احتمالا خلوته پس باید خوب باشه .یه زنگ بزن کارگزاری ببین چطوری جوابت می دهند مشخص میشه چیکاره هستند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کارگزاری بانک کشاورزی چطوره؟ ....
آپدیت : یه شعبه هم تو استان ما نداره پس نمیشه ثبت نام کرد

کارگزاری بانک تجارت چی..
آپدیت 2: اینم همین اول موقع ثبت نام میگه مشکل در ذخیره اطلاعات

می مونه بانک ملی و سهم آشنا و مبین سرمایه ..
آپدیت 3: بانک ملی گزینه ثبت نام نداره

--------------------------------------------------

سامانه اکسیر بهتره یا آنلاین پلاس؟

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کارگزاری بانک کشاورزی چطوره؟ ....
آپدیت : یه شعبه هم تو استان ما نداره پس نمیشه ثبت نام کرد

کارگزاری بانک تجارت چی..
آپدیت 2: اینم همین اول موقع ثبت نام میگه مشکل در ذخیره اطلاعات

می مونه بانک ملی و سهم آشنا و مبین سرمایه ..
آپدیت 3: بانک ملی گزینه ثبت نام نداره

--------------------------------------------------

سامانه اکسیر بهتره یا آنلاین پلاس؟
کارگزاری شلوغ هرچقدر بدی داشته باشه خوبیم داره
اینه یه دفعه واسه کلی ادم خراب میشه بروزسانی باید سریع انجام بشه :D :D کلی ادم نمیتونن سفارش گیری کنند و تو تنها نیستی :دی

من مفید دارم راضیم
یه وقتایی اذیت میکرد قط بود سیستم فهمیدم همجاییه ودرکل از مفید راضیم
ایزی تریدر گوشی
ایزی تریدر سیستم
انلاین پلاس
مفید انلاین
همشون کار کردنشون راحته

این همه ادم رفتن مفید ایا این همه ادم ضرر میکنن؟یا کارگزاری آگاه . مگه ضرر کردن ؟؟
این دوتا غولن تو این عرصه
بقیه هم مثل شرکتهای کوچیکن
...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کارگزاری شلوغ هرچقدر بدی داشته باشه خوبیم داره
اینه یه دفعه واسه کلی ادم خراب میشه بروزسانی باید سریع انجام بشه :D :D کلی ادم نمیتونن سفارش گیری کنند و تو تنها نیستی :دی

من مفید دارم راضیم
یه وقتایی اذیت میکرد قط بود سیستم فهمیدم همجاییه ودرکل از مفید راضیم
ایزی تریدر گوشی
ایزی تریدر سیستم
انلاین پلاس
مفید انلاین
همشون کار کردنشون راحته

این همه ادم رفتن مفید ایا این همه ادم ضرر میکنن؟یا کارگزاری آگاه . مگه ضرر کردن ؟؟
این دوتا غولن تو این عرصه
بقیه هم مثل شرکتهای کوچیکن
...
مفید چند روز پیش قیمتا مشکل داشت. قیمت تو دیده بان رو یه چیزی نشون میداد وقتی روی اسم سهم کلیک می کردی یه چیز دیگه. معلوم نبود قیمت درست کدوم بود
اگاه چهارشنبه خواستم شگویا تو صف فروش روی 800 خرید بزنم قطع بود. اومد روی 850 تومن وصل شد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مفید چند روز پیش قیمتا مشکل داشت. قیمت تو دیده بان رو یه چیزی نشون میداد وقتی روی اسم سهم کلیک می کردی یه چیز دیگه. معلوم نبود قیمت درست کدوم بود
اگاه چهارشنبه خواستم شگویا تو صف فروش روی 800 خرید بزنم قطع بود. اومد روی 850 تومن وصل شد
همش ک اینطور نیس،ایزی تریدر بیشتر مشکل داره ولی انلاین پلاس و مفید انلاین اکثر وقتا من رفتم بدون مشکل بودن

روزیم ک گفتی ولسه من وقتی ک گفتی مشکلی نداشت
منم با اگاه نتونستم کار کنم ، خاسنم خرید بزنم اما رفتم tse دیدم.
از tse کمک بگیر
دیگه یخورده هسته هنگه یخورده کارگزاری هم اذیت میکنه ....
کارگزاری کوچیک و با امکانت خوب اگه هست ، میشه اونجا رفت ...

حجم متقاضی خیلی بالا رفته یه دفعه .... شاید واس خاطر اینه ... اینم میتونن ۲هفته ای مشکلشو حل کنن...

بلاخره مال بابای منم نیست ک بخام سنگشو سینه بزنم و اونجا کارم نمیکنم :p شاید وقتی خوب نیست خوب نیست برای شما اما من عادت کردم باهاش...

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان فعلا در مورد بالارفتن شاخص اصلا نگران نباشید.
به نظر من حالاحالاها شاخص بالا خواهد رفت و شاخص های میلیونی هم خواهیم دید. چون تازه پول داره وارد بازار می شه. منتها باید بعد از این سهم هایی کهمی خرید و می فروشید رو خوب تحقیق کنید. نقدینگی باز هم داره هجوم میاره تو بورس. و اگر این پول در هر جای دیگه ای وارد بشه بدبخت می شیم. اگر این پول به بانکها بره و بخوابه که بدتر. بره رو دلار که دلار میشه شصت هزار تومن. بره رو طلا که بدتر. بره رو زمین و مسکن قیمت مسکن و زمین خیلی خیلی بالاتر میره. باز بهتره وارد بورس بشه و هر چی بشه راه خودش به سمت تولید رو پیدا خواهد کرد. دولت هم مجبور هست از رفتن پول به سمت بورس حمایت کنه و چون کمبود بودجه داره و خواهد داشت باز هم سهم های زیادی از سمت دولت توی بورس پیدا خواهد شد و خوب هم حمایتش خواهد کرد.
خواهش می کنم خواهش می کنم دنبال سیاست و اینکه هر چی این دولت می کنه حتما چیزی پشتش هست برای ما ضرر داره وفلان رو بگذارید کنار. برید دنبال پول درآوردن. پول.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اوایل سال ۹۷ سکه زیر ۲ میلیون بود بانک مرکزی ۱۳۰۰ پیشفروش میکرد گفتیم تا خرخره بخرید یه عده دنبال تئوری توطئه و اینکه تحویل نمیدن و میخوان رکب بزنن و تو صف نرید گرونی میشه و این چیزا بودن. اون زمانم امثال بنده و چند نفر دیگه بودن که ۳۰۰هزار بار گفتیم آقاجان خرید و فروش و صف نشینی شما پشیزی در اقتصاد کلان موثر نیست و سیستم و سیاست های کلانه که روندها رو در بازار به وجود میاره. اون زمان یه عده سکه ۱۳۰۰ بانک مرکزی و ۱۷۰۰ ۱۸۰۰ بازار رو نخریدن و تا خود دلار ۱۹ تومنی و سکه ۵۵۰۰ در حال ناله و زاری و نفرین کردن خریداران بودن.

این سری هم در شاخص ۴۰۰هزار گفتیم تا خرخره سهم بخرید که این بار بازی سیستم در بورس شروع شده. اعداد عجیب و شگفت انگیز میبینید. باز همون عده به جای اینکه از این فرصت استفاده اومدن از حباب و بنیادی نبودن و رکب و توهم توطئه گفتن. الانم که شاخص مث یوزپلنگ داره میتازونه شروع کردن از حباب و بنیادی نبودن و این چیزا حرف میزنن.

به هر حال این بازی هم مث بازی دلار در سال ۹۷ یه جایی به اتمام میرسه. و مطمئنا در خلل این بازی عین همون جملات سال ۹۷ که درباره بازار دلار و سکه گفته میشد رو درباره بازار بورس خواهید شنید.

به هر حال در هر روندی ۶۰ درصد بازنده اند، ۲۰ درصد خنثی و فقط ۲۰ درصد برنده. توصیه من به شما اینه که سعی کنید بر تجربه و علمتون اضافه کنید تا در فرصتهای بازار جز ۲۰ درصد برنده باشید.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
دوستان یه سوال اینکه میگن در فروردین امسال چند هزار میلیارد نقدینگی وارد بورس شد برام سوال شده به جز سهم های عرضه اولیه شستا و صبا که درست هست باید با نقدینگی جدید خریداری بشن باقی این پول ها برای خرید چی صرف شده شرکتی افزایش سرمایه داده و سهام فروخته یا... ؟چون اگر برای خرید سهام های دیگر افراد صرف شده پس چند میلیارد هم از بورس خارج شده

بالا