• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به بخش بورس خوش اومدی.
دیدگاه اقتصادی جالبی بود که به بورس گره خورده.
اما یه نکته که همیشه میگین اینه که همه چی در اینجا بر مبنای از این ستون به اون ستون فرجه! هست. پس نمیشه به افراد ایراد گرفت که با این نگرش سیستمی دنبال بیشتر کردن پولشون نباشن.
اینجا دو حالت بوجود میاد:
1. افراد به دنبال حفظ ارزش پول باشند بوسیله جایگزین کردن ارز و یا طلا به جای ریال
2. افزایش تعداد پول با واحد ریال از طریق جایی مثل همین بورس
دولت هم خیلی بیشتر از شیطان ( به عنوان نماد خیالی کلک و دروغ ) آمار همه چیزو داره. الان پول نداره و کلی مفت خور بیرون مرز داره و در شرایط سختی هست و بهترین راه برایش گرفتن پول از مردم و بعد از مدتی برگردوندن به خودشون هست. سازمان ها را گذاشته برای فروش به مردم در بخش کوچک و بخش بزرگ به گروه ها و افراد خاص واگذار میکنه که تو این راه هم یکی کمتر و یکی بیشتر نصیبش میشه.
ممنون:)

فارغ از نقشه دولت، به نظر من مردم حداقل در بلندمدت منفعتشون رو تشخیص میدن و الان بورس به نفعشونه که توش هستن
:D

تنها اشکالی که من می بینم اینه که دولت حتی تورم اقلام داخلی مورد نیاز مردم رو کنترل نمیکنه. به نظر میاد که دولت دلش میخواد که اینطوری باشه

مثالش مثل اینه که یه نفر به اندازه یه گونی اسکناس توی بغلش گرفته باشه و به زور سعی در نگه داشتنشون میکنه ... یه قلچماق:p دنبالش افتاده هی از این بازار به اون بازار فراریش میده ، تا بلکه وسط راه چند تا از این اسکناس ها سر بخوره و از دستش بریزه :D

مثلا الان قیمت ماشین رو با انواع ترفندها بالا میبره، کسی که توی بورسه میبینه ماشین مورد نیازش داره بیش از سوددهی بورس گرون میشه، بنابراین پولشو از بورس بیرون میکشه و ماشین گرون میخره. در فروش ماشین دولت سود کرده، در خروج سرمایه از بورس و به تبعش کاهش ارزش سرمایه های مردم در بورس هم، باز هم دولت سود کرده. یعنی دو جا پول مردم رو از بین برده.

تا وقتی این قضیه آرومه و به مرور زمان، هیچ مشکلی نیست. اما اگر شتاب بگیره از هر دو طرف مردم ضرر میکنن

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام

من تقریبن 5 سال هست در بورس سهامدارم و یکی دو سال اخیر بیشتر
اما سجام ندارم . مشکلی پیش نمیاد ؟
برای ثبت نام نام در سایتش فقط باید ثبت نام اولیه انجام داد نام و برای احراز حضوری به دفاتر پیشخوان یا کارگزاری خودت رفت ؟ درسته ؟ یا برای احزار هویت فقط پیشخوان ؟
ممنون

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
ممنون:)

فارغ از نقشه دولت، به نظر من مردم حداقل در بلندمدت منفعتشون رو تشخیص میدن و الان بورس به نفعشونه که توش هستن
:D

تنها اشکالی که من می بینم اینه که دولت حتی تورم اقلام داخلی مورد نیاز مردم رو کنترل نمیکنه. به نظر میاد که دولت دلش میخواد که اینطوری باشه

مثالش مثل اینه که یه نفر به اندازه یه گونی اسکناس توی بغلش گرفته باشه و به زور سعی در نگه داشتنشون میکنه ... یه قلچماق:p دنبالش افتاده هی از این بازار به اون بازار فراریش میده ، تا بلکه وسط راه چند تا از این اسکناس ها سر بخوره و از دستش بریزه :D

مثلا الان قیمت ماشین رو با انواع ترفندها بالا میبره، کسی که توی بورسه میبینه ماشین مورد نیازش داره بیش از سوددهی بورس گرون میشه، بنابراین پولشو از بورس بیرون میکشه و ماشین گرون میخره. در فروش ماشین دولت سود کرده، در خروج سرمایه از بورس و به تبعش کاهش ارزش سرمایه های مردم در بورس هم، باز هم دولت سود کرده. یعنی دو جا پول مردم رو از بین برده.

تا وقتی این قضیه آرومه و به مرور زمان، هیچ مشکلی نیست. اما اگر شتاب بگیره از هر دو طرف مردم ضرر میکنن
همینه، مردم دنبال نفعشون هستن. چیزی که همیشه واضح بوده اینه که اگر دست روی دست بزارن ضرر می کنند. باید هر جایی که یکم پولشون بیشتر میکنه پیدا کنند حالا این راه به بورس ختم شده. تورم روزانه و افزایش قیمت ساعتی چیزی نیست که از پسش بر اومد تنها ملت های جهان سوم هستن که با این قاعده آشنا هستن و هر طور که باهاشون رفتار میشه یه رکبی میزنند.
اما در انتها شرایط خوبی مشاهده نمیشه، هم دولت به فنا میره و هم مردم زیر چرخ شکسته اقتصاد از بین میرن. دولت از هر چیزی که بتونه برایش پول بیاره استقبال میکنه حالا این وسط جیب مردم هم بزنه دریغ نمی کنه.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
الان همه مث یوزپلنگ خیز برداشتن وارد بازار بشن. اما چندی بعد موضوع بسیار بسیار مهمتر کمین کردن مث کروکودیل، شکار موفق و خروج از بازاره. الان همه میگن که آره ما حواسمون هست و به موقع خارج میشیم و اتفاقی نمیفته اما نهایتا درصد بالایی از افراد گیر میفتن و ...

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام

من تقریبن 5 سال هست در بورس سهامدارم و یکی دو سال اخیر بیشتر
اما سجام ندارم . مشکلی پیش نمیاد ؟
برای ثبت نام نام در سایتش فقط باید ثبت نام اولیه انجام داد نام و برای احراز حضوری به دفاتر پیشخوان یا کارگزاری خودت رفت ؟ درسته ؟ یا برای احزار هویت فقط پیشخوان ؟
ممنون

اگر منظورتون اینه که پیش از این فقط حضوری (کاغذی) خرید و فروش کردید، چرا. برای خرید و فروش آنلاین باید سجام ثبت نام کنید.
کد بورسی شما ثابت میمونه ولی باید در سجام ثبت نام کنید و احراز هویت بشید. همون پیشخوان کافیه اگر کارگزاری مد نظر رو پشتیبانی کنه. مثلا آگاه، مفید، فارابی و سایر معروف ها رو خود دفاتر پیشخوان هم ثبت نام رو انجام میدن.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
الان همه مث یوزپلنگ خیز برداشتن وارد بازار بشن. اما چندی بعد موضوع بسیار بسیار مهمتر کمین کردن مث کروکودیل، شکار موفق و خروج از بازاره. الان همه میگن که آره ما حواسمون هست و به موقع خارج میشیم و اتفاقی نمیفته اما نهایتا درصد بالایی از افراد گیر میفتن و ...

خوب مشکل اینه الان اینهایی که وارد میشن فقط به نیت عرضه اولیه وارد میشند و مقداری سرمایه دیگه شون هم با خرید سهام بخواند اقدام کنند در اولین دو رز منفی میفروشن و خارج میشن
اما اگر همین افراد دو متاب بخوانن چند تا فایل . پکیج آموزشی بخونن . میتونن به راهشون ادامه بدن و در بازار بمونن و سهامداری کنن و میشه همین ورود پول های حقیقی زیاد به سهامهای مختلف و تقویت بازار

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
اگر منظورتون اینه که پیش از این فقط حضوری (کاغذی) خرید و فروش کردید، چرا. برای خرید و فروش آنلاین باید سجام ثبت نام کنید.
کد بورسی شما ثابت میمونه ولی باید در سجام ثبت نام کنید و احراز هویت بشید. همون پیشخوان کافیه اگر کارگزاری مد نظر رو پشتیبانی کنه. مثلا آگاه، مفید، فارابی و سایر معروف ها رو خود دفاتر پیشخوان هم ثبت نام رو انجام میدن.

نه من آنلاین الان سه ساله خرید و فروش میکنم ولی تا کنون در سجام ثبت نام نکرده ام

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خوب مشکل اینه الان اینهایی که وارد میشن فقط به نیت عرضه اولیه وارد میشند و مقداری سرمایه دیگه شون هم با خرید سهام بخواند اقدام کنند در اولین دو رز منفی میفروشن و خارج میشن
اما اگر همین افراد دو متاب بخوانن چند تا فایل . پکیج آموزشی بخونن . میتونن به راهشون ادامه بدن و در بازار بمونن و سهامداری کنن و میشه همین ورود پول های حقیقی زیاد به سهامهای مختلف و تقویت بازار
پول وارد تمام سهام شده نه فقط عرضه اولیه ها

هزار تا کتاب و فایل هم بخونن این بازی بازی جمع صفره و آخرش فواره سقوط میکنه، البته نه به این زودی

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
نام شرکتنمادبازارزمان عرضهقیمت عرضهطی چند روزمیزان بازدهی اولیه
شرکت سرمایه گذاری صبا تامینصبافرابورس۲۰ فروردین۱۲۰۰۰ ریال********
شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعیشستابورس۲۷ فروردین۸۶۰۰ ریال********
تولید نیروی جنوب غرب صبابصبافرابورسنامشخص************
شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزدپیزدفرابورسنامشخص************
فن آوا کارترکارت فرابورسنامشخص************
نیروگاه برق گیلانبگیلانفرابورسنامشخص************
اصفهان کشنامشخصنامشخصنامشخص************
شرکت پلیمر آریاساسولآریافرابورسنامشخص************
شرکت نفت جیشجیبورسنامشخص************
شیمی بافتنامشخصنامشخصنامشخص************
صنایع چوب خزر کاسپینچخزرفرابورسنامشخص************
بارز کردستاننامشخصنامشخصنامشخص************
پتروشیمی بندر امامنامشخصنامشخصنامشخص************
شرکت پتروشیمی بوعلی سینابوعلینامشخصنامشخص************
رایان هم افزارافزافرابورسنامشخص************
شیر پاستوریزه پگاه گیلانغگیلافرابورسنامشخص************
لیزینگ پارسیانولپارسنامشخصنامشخص************
ایمن خودرو شرقخیمننامشخصنامشخص************
ترانسفورماتور توزیع زنگانبرانسفونامشخصنامشخص************
پتروشیمی ایلامنامشخصنامشخصنامشخص************
پتروشیمی مرواریدپترومرواریدفرابورسنامشخص************
راه آهن حمل و نقلحرآهنفرابورسنامشخص************

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
کاملا درست می فرمایید. وضعیت مالی مردم با هم فرق داره، پس قاعدتا نباید همزمان سودشون رو از بورس بیرون بکشند. اما در شرایط کنونی میبینید که همون مردم با وضعیت مالی متفاوت دارن همزمان وارد بورس میشن ... پس شرایطی هم وجود داره که در اون مردم فارغ از پیشینه کاری و مالیشون از نظر روانشناسی مثل هم عمل میکنن. در بازار ارز و بقیه بازارها هم این دیده شد.

به نظر من 3 تا نکته در این زمینه وجود داره که پیش بینیش خیلی سخته

اول اینکه باید دید ظرف حوصله زمانی مردم چقدره. اکثر مردم ایران به صورت ژنتیکی حوصله برنامه ریزی طولانی و سرمایه گذاری بلندمدت رو ندارن. من بشخصه فکر میکنم اکثر کسانی که الان توی بورس هستند بیشتر از یک یا دو سال، کل سرمایه و سودشون رو در بورس نگه نمیدارن. اما باید دید واقعا چه اتفاقی میفته

دوم اینکه مردم دائما در حال محاسبه هستند. الان بازدهی بورس بیشتر از تورمه و این در حقیقت سوبسیدیه که دولت داره میده تا پول های مردم در بورس بمونه... دولت یا باید به این سیاست ادامه بده و خودشو بدهکارتر به مردم بکنه، یا باید تورم رو کنترل کنه و پایین بیاره یا باید بازدهی بورس رو به سطح تورم نزدیک کنه. اولی موردیه که خطرناکه، دومی میشه گفت از عهده اش بر نمیاد، سومی هم باعث میشه مردم به بورس بی رغبت بشن. خیلی ها اگر ببینن پولشون تو بورس از 30 به 60 رسیده و مثلا پراید از 30 به 70 ، چند ماه تحمل میکنن اما در آخر پولشون رو بیرون میکشن. مخصوصا که سود هم کردن و اینرسی روانی فروش در ضرر هم اذیتشون نمیکنه

سوم اینکه تا جایی که من در جامعه اطراف خودم دیدم، سرمایه دار بزرگ غیر دولتی ( شرکت های خصوصی در واقع دولتی حسابشون جداست) به ورود به بورس ایران زیاد راغب نیست. اکثرا ترجیح میدن در فرآیند خصوصی سازی کارخونه های کوچکتر رو بخرند، تا اینکه سهامدار خرد کارخونه های بزرگتر باشند... این قضیه اثرات خوب داره، اثرات بد هم داره ... باید دید که بورسی که یک طرفش دولته و شرکت های دولتی و نیمه خصوصیش، و یک طرفش تعداد انبوهی از مردم، به کجا میرسه:D

جواب دو دوست رو با هم میدم
به نظرم از اونجایی که مشخص نیست تا کی ورود پول به بورس داریم پس در نتیجه خروج پول یا سود رو به همین همین راحتی نمیشه پیشبینی کرد
کاربر behsen69 کی این اتفاق میفته ؟ وقتی که خروج پول عجیبی رو داشته باشیم ، خودت یه نموداری گذاشتی که جوابتو کاملا میده
دوستان نمودار بورس ونزوئلا رو هم از اخر 2018 تا اول 2020 هم یه نگاه بندازین بد نیست : ( 5 هزارو پونصد درصد رشد کرده ! )

IBVC1.jpg

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دیدگاه جالبی رو گفتین
ولی در مورد مثالی که زدین ( یکی 30 تومنش میشه 90 و بازم نگه میداره ولی از یه جایی به بعد میخواد سودشو خرج کنه )
خب این یه جایی به بعدش رو چی تعیین میکنه ؟ همه ادم ها که با هم ، دقیقا سر یه نقطه خاص به این نتیجه نمیرسن !
و یه موضوع دیگه هم اینه که هر چی پول به دست بیاری بازم میخوای بیشتر به دست بیاری
یکی که 10 میلیون گذاشته و الان 30 میلیون داره مطمئن باش الان تو فکر اینه 30 تومن رو 100 میلیون کنه
اونی هم که 10 میلیارد داشته و الان 30 میلیارد داره تو فکر اینه چه جوری 100 میلیاردش کنه ، نه اینکه بخواد بخش زیادی از اون 30 میلیارد رو بیرون بیاره
البته این نظر من بود ، در کل موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردین :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

درسته از این روش سودی نمیکنی ولی معمولا بعد بازگشایی سهم یه سود خوبی تو همون روز بازگشایی میده
مثلا غگل فکر کنم روز بازگشاییش 65 درصد مثبت شد
البته بعضی سهم ها هم بودن که مثبت شدن ولی معاملاتشون باطل شده ، سهم غنوش فکر کنم حدود 100 درصد مثبت خورده ولی باطل شد و فقط 10 درصد مثبت خورد ( حالا دقیق نمیدونم دلیل باطل شدنش چی بود )
ارزش داره سهام دیگتو بفروشی و بدی سهمی بخری که نزدیک مجمعه؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
به عنوان یک مبتدی سوال منم هست ایا این روش خوبی هست سهام هایی که میرن برای افزایش سرمایه خریداری کنم در مجمع شرکت کنم و دو هفته بعدش که باز شد بفروشم بعد برم سراغ سهام های بعدی که افزایش سرمایه دارن؟ ایا با این روش سودی بالاتر از خرید عرضه اولیه ها میکنم؟

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام دوستان
من هنوز وارد بورس نشدم ولی یه سری از دوستان و آشنایان مشغول شدن و دارن منو علاقه مند میکنن
هنوز یه سری چیزا برام سواله و شک دارم به اینکه وارد بورس بشم یا نه
1- تو این دوران کرونا که همه خونه نشین شدن خیلی از افراد به بورس رو میارن و اینا باعث نمیشه که سخت تر بشه سود کردن تو بورس؟
2-چرا تو همه ی دنیا شرکتای بزرگ دارن ضرر میدن ولی بورس ایران رو به پیشرفته تو این دوران و همه دارن به سمتش میرن؟(آیا این یه جور جمع کردن پولای مردم توسط شرکت ها نیست)
3-چه اطمینانی داره که مثلا 6 ماه دیگه کلا بورس ایران نابود نشه و کل مردم به ضرر بیوفتن؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوستان
من هنوز وارد بورس نشدم ولی یه سری از دوستان و آشنایان مشغول شدن و دارن منو علاقه مند میکنن
هنوز یه سری چیزا برام سواله و شک دارم به اینکه وارد بورس بشم یا نه
1- تو این دوران کرونا که همه خونه نشین شدن خیلی از افراد به بورس رو میارن و اینا باعث نمیشه که سخت تر بشه سود کردن تو بورس؟
2-چرا تو همه ی دنیا شرکتای بزرگ دارن ضرر میدن ولی بورس ایران رو به پیشرفته تو این دوران و همه دارن به سمتش میرن؟(آیا این یه جور جمع کردن پولای مردم توسط شرکت ها نیست)
3-چه اطمینانی داره که مثلا 6 ماه دیگه کلا بورس ایران نابود نشه و کل مردم به ضرر بیوفتن؟
سلام
اول از همه میریم سوال اخری
هیچ تضمینی وجود نداره
حالا انقلاب سیاسی یا یه اتفاق خاص بیوفته اکثر بازارها خراب میشه...ربطی ب بازار بورس نداره
الان ک کلا ایرانیا سرکارن .
و تزریق پول وقتی پول ب بازار تزریق میشه قیمت سهمها افزایش پیدا میکنه ولی بدیش اینه قیمت سهم بی بنیاد از سهم بنیادی گرونتر میشه و رشد شارپ پیدا میکنه،اونموقع ک خیلی خطرناکه ،هر سهمی رو نباید خرید...
بازار ایرانه دیگه،نشون نمیده ،خاصه بازار،

درنتیجه بازار فعلا خوبه ،هرسهمی رو نباید خرید ، اموزش باید دید ،بهترین سهما تا یکسال دوسال سهمهای عرضه اولیه ای هستن، سوم تضمینی تو بازار سرمایه نیست به این صورت ک هفته قبل مثبت بود ولی این هفته به بعد امکان صف فروش داره ...
با هر سیگنال کانالی نباید سهم خرید، کسی از فردا خبر نداره ...همش میخای سود کنی ؟!بعضی از بزرگان به ماهی ۲۰درصد هم راضین ولی بعضیا به ماهی ۷۰ ۸۰ درصد ناراضی...قانع باشیم و حریص اگه نباشیم میشه به سود مطلوبی رسید
بازار خیلی صعودی بود امکان اصلاح زیاد هم هست حالا یکسری با دلایل خاصی میگن تا ۲ سال بازار صعودیه یکی از دلایل ورود حجم زیاد نقدینگی از سوی حقیقی هاست.
یه نگاه کلی راجب بورس

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اول بنظرم یه سری اطلاعات راجب افزایش سرمایه و مجامع بدست بیارید
چون سهمی ک میره مجمع واسه افزایش سرمایه چند وقتی بسته میشه و شما حق فروش سهم ندارید تا سهم باز بشه.
یسریها افزایش سرمایه خوششون نمیاد یسریا دوست دارن برن مجمع
اگثر سهما قبل مجمع مثبت مثبت مثبت میخورن
بعد باز شدن یه درصد قابل توجهی با دامنه نوسان نامحدود باز میشن و بعدش تا چند وقتی هم دوباره مثبت تا به حالت تعادل برسن
من خودم ۲تا سهمم افزایش سرمایه ست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برای اموزش هم از سایت فراچارت میتونید رایگان استفاده کنید
اصول اولیه بنیادی حامد مددی

یه سری گروههای تلگرامی هم هست ک خوبن
مثل :

@EBOOKBOURSE

@victor_ali_bours

برای تابلو خوانی
اقای محمدحسین همتی
من خودم تابلو رو با کلیپهای این ادم خوب. یاد گرفتم
فقط ۲ ۳ بار ببینید تو ذهنتون بمونه

واسه تکنیکال علاوه بر کلیپ باید تمرین کرد
باید کسی باشه باسرتون بهتون یاد بده برید کلاس
اقای حسینی کلاس برگزار میکنند
@FX.HOSSEINY

لینک کانالها و اشخاصی ک نام بردم نظر شخصی منه ، این مجموعه ک معرفی کردم از نظر خودم کارتون رو میتونند راه بندازن .

Miad007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان ببخشید من تازه واردم الان بهترین کارگزاری برا یه تازه وارد کدوم؟
۲ سال پیش سامانه سجام ثبت نام کردم اما نرفتم کارگزاری کدشو بگیرم
ممنون میشم اگه یه سایت آموزشی خوب هم معرفی کنید

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

شرکتهای زیر مجموعه ایمیدرو :

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران

شرکت ملی فولاد ایران

شرکت آسکوتک

شرکت احداث صنعت

شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی وفلزی خلیج فارس

شرکت ملی صنایع مس ایران

مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)

ایریتک

صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی

IRASCO

مجتمع معدنی سرب و روی باریت مهدی آباد

شرکت فولاد مبارکه

آلومینای ایران

منطقه ویژه اقتصادی پارسیان

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
اگر شنبه راه بده به سهم #غشهداب اضافه خواهم کرد.
یکشنبه هم سهمی بی جون رو که فعلا قصد حرکت نداره می فروشم تا به غشهداب اضافه کنم.
بقیه سهم ها سر جاشون بمونن تا ببینیم روزگار چه بر سر ما میاره.

بالا