• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ارزش داره سهام دیگتو بفروشی و بدی سهمی بخری که نزدیک مجمعه؟
کلی نمیشه گفت
اصلا بعضیا قبل مجمع سهمشونو میفروشن چون مجمع بعضی شرکت ها باعث میشه سهم یکی دو ماه بسته باشه
بعضی وقتا ( البته بستگی به درصد افزایش سرمایه هم داره ) اون سهام جایزه که در واقع پول خودت هم هست دیر به حسابت اضافه میشه و باعث میشه چند ماه نتونی حتی به پول خودت هم دست پیدا کنی ، خود من تجربشو تو فملی دارم هنوز سهام جایزه رو اضافه نکرده !
در مورد باز شدن با مثبت بالا تو روز بازگشایی هم تضمینی نیست ، مثلا غنوش اینجوری نشد ! ( البته مثبت بالایی خورد ها ولی معاملاتش باطل شد )

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اونقدر اوضاع بورس ایران عجیب شده که آیت اله bbc برای کمک به دولت از دیشب با محوریت سهام و بخصوص شستا برنامه گذاشته.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
برای فردا میتونید روی خرید سهام دارویی خوب اقدام کنید . ( افزایش قیمت دارو )

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کلی نمیشه گفت
اصلا بعضیا قبل مجمع سهمشونو میفروشن چون مجمع بعضی شرکت ها باعث میشه سهم یکی دو ماه بسته باشه
بعضی وقتا ( البته بستگی به درصد افزایش سرمایه هم داره ) اون سهام جایزه که در واقع پول خودت هم هست دیر به حسابت اضافه میشه و باعث میشه چند ماه نتونی حتی به پول خودت هم دست پیدا کنی ، خود من تجربشو تو فملی دارم هنوز سهام جایزه رو اضافه نکرده !
در مورد باز شدن با مثبت بالا تو روز بازگشایی هم تضمینی نیست ، مثلا غنوش اینجوری نشد ! ( البته مثبت بالایی خورد ها ولی معاملاتش باطل شد )
توصیه میشه یا نمیشه بالاخره؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
اگر شنبه راه بده به سهم #غشهداب اضافه خواهم کرد.
یکشنبه هم سهمی بی جون رو که فعلا قصد حرکت نداره می فروشم تا به غشهداب اضافه کنم.
بقیه سهم ها سر جاشون بمونن تا ببینیم روزگار چه بر سر ما میاره.
فردا #غشهداب حتما بهم میرسه. اولین سهامی که خریدم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اکثر سهم ها صف خریدن اجازه ورود نمیدن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
توصیه میشه یا نمیشه بالاخره؟

اخه فرق میکنه یکی نمیخواد پولش یکی دو ماه قفل بمونه ، یا مثلا میگه شاید سهام جایزه واریزش طول بکشه در نتیجه خارج میشه قبل مجمع ، یکی دیگه هست میگه بعد بازگشایی امکان داره سود خوبی کنم و مثبت بالایی بخوره در نتیجه نگه میداره

اکثر سهم ها صف خریدن اجازه ورود نمیدن

اره پیشبینیم میشد به خاطر باقی مونده پول شستا
اینجوریم دیگه خوب نیست به نظرم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اخه فرق میکنه یکی نمیخواد پولش یکی دو ماه قفل بمونه ، یا مثلا میگه شاید سهام جایزه واریزش طول بکشه در نتیجه خارج میشه قبل مجمع ، یکی دیگه هست میگه بعد بازگشایی امکان داره سود خوبی کنم و مثبت بالایی بخوره در نتیجه نگه میداره

نمیشه پیش بینی کرد چه اتفاقی میوفته؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
حتی شتران که درجا میزد 5+ شده.

ساعت 12:35:03 سفارش خرید صبا زدم نوبت بالای 5300 بهم افتاد. الان 4630 هست. تعداد خریدار 10 نفره چطور 600 نفر کم شده؟ سفارش های خرید رو لغو کردن؟
حجم معاملات تا اینجا 1,256,067 جایگاه حجمی 115,662,536 معلومه بهم نمی رسه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

ساعت 12:35:03 سفارش خرید صبا زدم نوبت بالای 5300 بهم افتاد. الان 4630 هست. تعداد خریدار 10 نفره چطور 600 نفر کم شده؟ سفارش های خرید رو لغو کردن؟
حجم معاملات تا اینجا 1,256,067 جایگاه حجمی 115,662,536 معلومه بهم نمی رسه
داداش شما تابلو رو نگاه کن میفهمی جریان چیه !
تا این لحظه که دارم این پیام رو مینویسم 37 تا کد حقیقی از 2752 تا کد حقیقی سهم رو خریدن !
دیگه مشخصه به منو شما نمیرسه ! خوش به حال اون 37 تا ;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
داداش شما تابلو رو نگاه کن میفهمی جریان چیه !
تا این لحظه که دارم این پیام رو مینویسم 37 تا کد حقیقی از 2752 تا کد حقیقی سهم رو خریدن !
دیگه مشخصه به منو شما نمیرسه ! خوش به حال اون 37 تا ;)
من که نگفتم بهم میرسه. گفتم معلومه نمیرسه. 3 ثانیه چقدر جلو افتادن

شگویا می زدم بهتر بود . برای شگویا ساعت 12:37 سفارش زدم نوبت 6500 هستم تعداد خریدار 2400. دیروز اون توله سگا کاری کردن 860 تومن هم خرید نزدم، امروز 881 سفارش خرید زدم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
شتران سهمی بسیار ارزشمنده که اگه داستان نفت و کرونا و عرضه های آبشاری حقوقی نبود همین الان قیمتش به جای 800، 1800 بود. هر چند بازم به همین قیمت و حتی بالاتر میرسه.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
نظر دوستان راجع به صندوق های سرمایه گذاری چیست، خوبه برای سرمایه گذاری(در مورد انواع صندوق مطالعه کردم ولی یه چیزایی برام مبهم مونده) ؟ صندوق با درآمد ثابت را میشه یکی برام کامل توضیح بده مثلا صندوق مشترک البرز که میگه 75 درصد سود سالیانه یعنی این سود رو تضمین شده پرداخت میکنه یا نه احتمال تغییر در سود هست و تا یه درصدی تضمین شده سود میده یا نه اصلا احتمال ضرر هم داره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
والا منم پرسیدم کسی جواب نداد
سلام
نظر دوستان راجع به صندوق های سرمایه گذاری چیست، خوبه برای سرمایه گذاری(در مورد انواع صندوق مطالعه کردم ولی یه چیزایی برام مبهم مونده) ؟ صندوق با درآمد ثابت را میشه یکی برام کامل توضیح بده مثلا صندوق مشترک البرز که میگه 75 درصد سود سالیانه یعنی این سود رو تضمین شده پرداخت میکنه یا نه احتمال تغییر در سود هست و تا یه درصدی تضمین شده سود میده یا نه اصلا احتمال ضرر هم داره؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دقیقا چه خبر؟؟

شاخص #بورس از ۶۵۰ هزار واحد گذشت

بورس نخستین روز معاملات در هفته جاری را چراغ سبز به پایان برد و شاخص کل این بازار برای نخستین مرتبه از ۶۵۰ هزار واحد گذر کرد./ایسنا

بالا