• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شستا 6،700،000،000 سهم، تعداد خریداران 2,061,654 نفر ، یعنی میانگن 3250 سهم تعلق می گرفته. اینکه به هر نفر 3637 رسیده یعنی بعضیاشون مبلغ کمتری وارد کردن؟ چطور بوده
حالا فردا شستا 5- بشه :D
فعلا بازی جمع صفره، تا وقتی نقدینگی میاد مشکلی نیست. شرکتای بزرگتر از شستا همین الان تو بورس هستن. فارس و فولاد بزرگتر از شستان.

دو ماه پیش وقتی کانال 400 بودیم گفتم شاخص 1 میلیون رو میبینه؛

و همینطور که میبینید به رشد بسیار بیشتر بورس نسبت دلار معتقد بودم. اینجا دلار 15 تومن و شاخص 450 هزار بود
بله سرچ کردم حجم نقدینگی زیادی وارد بورس شده. دی ماه 45 تریلیون تومن وارد بورش شده. 10 تریلیون تومن مسکن (تو تهران) خریداری شده
این حجم نقدینگی چرا کم نمیشه...
دلیل اینکه در آینده ای نه چندان دور شاخص یک میلیونی، دلار 18-19 تومنی، سکه 7-8 میلیونی و پراید 80-90 میلیونی رو خواهید دید:
فکر کنم اون زمان این پست رو دیدم و چند نفر خرده گرفتن که پراید 80 میلیونی؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

جالبه چقدر برای #شستا مصاحبه می کنند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منظورشون از این چیه؟

خرید سهام دولتی با کد ملی از هفته دوم اردیبهشت
وزیر اقتصاد گفت: امروز موفق شدیم یکی از بزرگترین هلدینگ‌های مالی کشور را در بازار سرمایه پذیرش بگیریم، گفت: از هفته دوم اردیبهشت ماه واگذاری به صورت عمومی خواهد بود و هر کسی سهام براساس کارت ملی می‌خرد و می‌تواند از تخفیف خرید اولین بار هم برخوردار شود.

چطوری میخرن از کجا؟ تخفیف چطوری محاسبه میشه؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من به یکی از دوستان گفتم اقا بیشتر از ۴ نمی رسه بهت شستا حالا اون ۸٫۵ فیکس گذاشت ، خب الان یا بقیه اون رو باید نقد کنه یا سهام دیگری بخره ، ببینید چندتا مثل ایشون هست و چه حجم پولی شنبه وارد سهام ها می شه ، بازار مثبت فوق العاده هفته بعد داریم ،
زمان عرضه اولیه فرصت عالی برای خرید بقیه نمادها هست
بشخصه غپینو و غسالم اضافه کردم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بچه ها نظرتون در مورد صندوق های سرمایه گذاری چیه
اونایی که تو کار سهام هستن
شرایطش چه جوریه. مثلا پول رو بذاری و دوماه بعد بخوای برداری چقدر کم می کنن؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سهمی که از چند روز دیگه منتظر صعودش هستم تپکو هست

سهم هایی هم که چهارماه اخیر خوب حال داده :
غشان : عاشقشم
سبزوا : عاشقشم
چکاوه
کویر : در ۹۹ خیلی خوب بوده
خکرمان
سپ : ۵۰ درصد در ۲هفته سود داده

کترام و کاما هم دارن کم کم تکنیکال آماده صعودن

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کسانی ک میخان افزایش سرمایه شرکت کنند
لیستی تهیه کردم از
شرکتهایی ک افزایش سرمایه دارن

کحافظتجدید ارزیابی716%
پکویرآورده نقدی211%
وبوعلیسود انباشته88%
تیپیکوسود انباشته50%
سبزواتجدید ارزیابی873%
سارابسود انباشته40%
بکامتجدید ارزیابی1240%
چکاپاتجدید ارزیابی320%
چکارتتجدید ارزیابی1198%
وبملتتجدید ارزیابی344%
ونوینتجدید ارزیابی143%
وخاورسود انباشته100%
البرزتجدید ارزیابی275%
ومعلمتجدید ارزیابی191%
غسالمتجدید ارزیابی1400%
غشانتجدید ارزیابی743%
غپینوتجدید ارزیابی431%
غشهدابتجدید ارزیابی426%
غدیستجدید ارزیابی353%
غگلستاتجدید ارزیابی341%
غصینوتجدید ارزیابی332%
غشهدتجدید ارزیابی309%
غویتاتجدید ارزیابی140%
غدشتآورده نقدی1590%
غدشتتجدید ارزیابی2838%
کورزتجدید ارزیابی13500%
کفپارستجدید ارزیابی2200%
نطرینتجدید ارزیابی500%
قاسمتجدید ارزیابی410%
خصدراتجدید ارزیابی1700%
فپنتاسود انباشته304%
فاسمینسود انباشته200%
کرمانسود انباشته100%
وثنوسود انباشته100%
شسیناسود انباشته300%
دحاویسود انباشته200%

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
دوستان یه سوال این شرکت های نفتی و پتروشیمی و... که الان بازارش ن بخاطر کرونا کساده چطور تو بورس ایران سود ده هستن! ؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام
دوستان یه سوال این شرکت های نفتی و پتروشیمی و... که الان بازارش ن بخاطر کرونا کساده چطور تو بورس ایران سود ده هستن! ؟

جواب شما در این تصویر داده شده

download.jpg

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کسانی ک میخان افزایش سرمایه شرکت کنند
لیستی تهیه کردم از
شرکتهایی ک افزایش سرمایه دارن
مگه با افزایش سرمایه تعداد سهم زیاد نمیشه و در عوض قیمت سهم میاد پایین؟خب چه ارزشی داره؟سرمایت که بیشتر نمیشه!
چه سودی داره؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
در بورس کشورهای دیگه، بورس یک بنگاه معاملاتی با مجموع صفره. یعنی باید یک نفر ضرر بکنه تا شما سود بکنید و بالعکس. البته هر سال یک مقدار کلی مثبت یا منفی به کل این بازار اضافه میشه که نتیجه تغییر مثبت یا منفی در تولید ناخالص ملی و انبساط یا انقباض اقتصاد اون کشوره.

در ایران الان رشد اقتصادی واقعی به شدت منفیه. با قیمت واقعی دلار، این رشد اقتصادی در حد منفی 20 درصد و حتی بیشتره... چیزی که الان بورس ایران رو مثبت کرده، ابتکار بسیار جالب دولت در فروش اموال دولتی و عمومیه.

با این کار، دولت در حقیقت اموال خود مردم رو یک بار دیگه به خودشون میفروشه و از طرف دیگه نقدینگی زیادی رو از بازار جمع میکنه، از طرفی کسری بودجه عمومی رو اینطوری جبران میکنه و از طرف دیگه برای تعداد زیادی از مخصوصا قشر جوون اشتغال ایجاد میکنه( الان خیلی از جوون ها شغلشون بورسه) ... در عین حال، عملا هیچی رو هم به مردم واگذار نکرده و مدیریت و مالکیت بنگاه های واگذار شده همچنان مال خودشه:p ...

به نظر من کسی که این ابتکار رو به دولت پیشنهاد داده، مستحق دریافت جایزه نوبل اقتصاده:D شاید این تنها راه نجات اقتصاد ایران در این تحریم ها بود. خود من هم چند سال پیش در همین پی تی گفتم دولت اگر بخواد از این وضعیت نجات پیدا کنه، باید اموال واقعی پر سود خودش رو به مردم بفروشه. البته من فروش منابع نفتی و معادن رو پیشنهاد دادم، اما ظاهرا دولت خودش فکر بهتری کرده:D

این وضعیت، وضعیت خوبیه. به نظر من حبابی در کار نیست. یک سری اموال با ارزش وارد بورس شده و طبیعیه که ارزش بورس در مجموع افزایش پیدا کنه. اکثرا هم دارن سود های خیلی بالا میکنند و راضی هستن ....

فقط یک چیز شاید نگران کننده باشه. این مردمی که الان توی بورس دارن سود میکنن، هدف نهاییشون نگه داشتن پول توی بورس نیست... یه جوونه که میخواد سودش رو بکشه بیرون و خرج زندگیش بکنه. الان اگر 30 میلیونش بشه 90 میلیون خوشحال میشه و همچنان سرمایه شو در بورس نگه میداره و به امید سودهای بیشتر ادامه میده. اما یک جایی میرسه که طرف میگه حالا میخوام از سودم لذت ببرم، میخوام ماشین بخرم، خونه بخرم، مسافرت خارجی برم یا هرچی .... به نظر من نگرانی اصلی، ناامید شدن مردم از بورس و بیرون کشیدن سرمایه هاشون نیست. نگران اصلی اتفاقا شکوفایی زیادی بورس و به اصطلاح تیک پرافیت و هجوم مردم برای خارج کردن سودهاشون از بورسه. این حجم سود رو کی میخواد از مردم بازخرید کنه ؟ قطعا دولت دوباره باید بخره. این هم عملا با پول چاپ کردن هیچ فرقی نداره. انگار دولت مثلا 870 تومن ( مثلا شستا) از مردم قرض گرفته و بعد از مدتی با سود 200 درصدی بهشون برگردونه.
احتمالا برنامه دولت هم همینه. اینکه تا مدتی بتونه اینطوری از مردم استقراض بکنه، در عین حال نقدینگی رو جمع کنه که به بازار ارز و واردات مصرفی فشار نیارن، تا در آینده در زمینه سیاسی فرجی بشه و پول نفت به اقتصاد برگرده.

پ.ن: دولت در زمینه بازار مسکن هم بسیار خوب عمل کرد ( البته از دید سود خودش:D). با بالا بردن قیمت مصالح و جو دادن به بازار، قیمت ها رو به نحوی بالا برد که تونست زمین های بدون امکانات وسط بیابون رو که هیچکس نمی خرید، با قیمت گزاف به مردم بفروشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کارگزاری بانک پاسارگاد یه حساب ویژه معاملات آنلاین داره ، با اون حساب میشه تو کارگزاری ثبت نام کرد و مدارک رو آپلود کرد. انگار دیگه بعدش مراجعه حضوری لازم نداره
بدیش اینه برای بازکردن اون حساب باید حضوری به بانک رفت کرد، نمیشه با اینترنت بانک اون حساب رو افتتاح کرد. (برای کسایی که تو بانک حساب دارن)

-------

اگه اشتباه نکنم قبلا اینترنت بانک یکی از بانکها به بورس متصل میشد و می شد نماد ها رو دید. اینکه میشد معامله کرد خاطرم نیست
مگه با افزایش سرمایه تعداد سهم زیاد نمیشه و در عوض قیمت سهم میاد پایین؟خب چه ارزشی داره؟سرمایت که بیشتر نمیشه!
چه سودی داره؟
بعضی سهم ها وقتی بازگشایی میشن با سود خوبی باز میشن

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
فقط یک چیز شاید نگران کننده باشه. این مردمی که الان توی بورس دارن سود میکنن، هدف نهاییشون نگه داشتن پول توی بورس نیست... یه جوونه که میخواد سودش رو بکشه بیرون و خرج زندگیش بکنه. الان اگر 30 میلیونش بشه 90 میلیون خوشحال میشه و همچنان سرمایه شو در بورس نگه میداره و به امید سودهای بیشتر ادامه میده. اما یک جایی میرسه که طرف میگه حالا میخوام از سودم لذت ببرم، میخوام ماشین بخرم، خونه بخرم، مسافرت خارجی برم یا هرچی .... به نظر من نگرانی اصلی، ناامید شدن مردم از بورس و بیرون کشیدن سرمایه هاشون نیست. نگران اصلی اتفاقا شکوفایی زیادی بورس و به اصطلاح تیک پرافیت و هجوم مردم برای خارج کردن سودهاشون از بورسه. این حجم سود رو کی میخواد از مردم بازخرید کنه ؟ قطعا دولت دوباره باید بخره. این هم عملا با پول چاپ کردن هیچ فرقی نداره. انگار دولت مثلا 870 تومن ( مثلا شستا) از مردم قرض گرفته و بعد از مدتی با سود 200 درصدی بهشون برگردونه.

دیدگاه جالبی رو گفتین
ولی در مورد مثالی که زدین ( یکی 30 تومنش میشه 90 و بازم نگه میداره ولی از یه جایی به بعد میخواد سودشو خرج کنه )
خب این یه جایی به بعدش رو چی تعیین میکنه ؟ همه ادم ها که با هم ، دقیقا سر یه نقطه خاص به این نتیجه نمیرسن !
و یه موضوع دیگه هم اینه که هر چی پول به دست بیاری بازم میخوای بیشتر به دست بیاری
یکی که 10 میلیون گذاشته و الان 30 میلیون داره مطمئن باش الان تو فکر اینه 30 تومن رو 100 میلیون کنه
اونی هم که 10 میلیارد داشته و الان 30 میلیارد داره تو فکر اینه چه جوری 100 میلیاردش کنه ، نه اینکه بخواد بخش زیادی از اون 30 میلیارد رو بیرون بیاره
البته این نظر من بود ، در کل موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردین :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

چه سودی داره؟

درسته از این روش سودی نمیکنی ولی معمولا بعد بازگشایی سهم یه سود خوبی تو همون روز بازگشایی میده
مثلا غگل فکر کنم روز بازگشاییش 65 درصد مثبت شد
البته بعضی سهم ها هم بودن که مثبت شدن ولی معاملاتشون باطل شده ، سهم غنوش فکر کنم حدود 100 درصد مثبت خورده ولی باطل شد و فقط 10 درصد مثبت خورد ( حالا دقیق نمیدونم دلیل باطل شدنش چی بود )

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
دیدگاه جالبی رو گفتین
ولی در مورد مثالی که زدین ( یکی 30 تومنش میشه 90 و بازم نگه میداره ولی از یه جایی به بعد میخواد سودشو خرج کنه )
خب این یه جایی به بعدش رو چی تعیین میکنه ؟ همه ادم ها که با هم ، دقیقا سر یه نقطه خاص به این نتیجه نمیرسن !
و یه موضوع دیگه هم اینه که هر چی پول به دست بیاری بازم میخوای بیشتر به دست بیاری
یکی که 10 میلیون گذاشته و الان 30 میلیون داره مطمئن باش الان تو فکر اینه 30 تومن رو 100 میلیون کنه
اونی هم که 10 میلیارد داشته و الان 30 میلیارد داره تو فکر اینه چه جوری 100 میلیاردش کنه ، نه اینکه بخواد بخش زیادی از اون 30 میلیارد رو بیرون بیاره
البته این نظر من بود ، در کل موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردین :)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کاملا درست می فرمایید. وضعیت مالی مردم با هم فرق داره، پس قاعدتا نباید همزمان سودشون رو از بورس بیرون بکشند. اما در شرایط کنونی میبینید که همون مردم با وضعیت مالی متفاوت دارن همزمان وارد بورس میشن ... پس شرایطی هم وجود داره که در اون مردم فارغ از پیشینه کاری و مالیشون از نظر روانشناسی مثل هم عمل میکنن. در بازار ارز و بقیه بازارها هم این دیده شد.

به نظر من 3 تا نکته در این زمینه وجود داره که پیش بینیش خیلی سخته

اول اینکه باید دید ظرف حوصله زمانی مردم چقدره. اکثر مردم ایران به صورت ژنتیکی حوصله برنامه ریزی طولانی و سرمایه گذاری بلندمدت رو ندارن. من بشخصه فکر میکنم اکثر کسانی که الان توی بورس هستند بیشتر از یک یا دو سال، کل سرمایه و سودشون رو در بورس نگه نمیدارن. اما باید دید واقعا چه اتفاقی میفته

دوم اینکه مردم دائما در حال محاسبه هستند. الان بازدهی بورس بیشتر از تورمه و این در حقیقت سوبسیدیه که دولت داره میده تا پول های مردم در بورس بمونه... دولت یا باید به این سیاست ادامه بده و خودشو بدهکارتر به مردم بکنه، یا باید تورم رو کنترل کنه و پایین بیاره یا باید بازدهی بورس رو به سطح تورم نزدیک کنه. اولی موردیه که خطرناکه، دومی میشه گفت از عهده اش بر نمیاد، سومی هم باعث میشه مردم به بورس بی رغبت بشن. خیلی ها اگر ببینن پولشون تو بورس از 30 به 60 رسیده و مثلا پراید از 30 به 70 ، چند ماه تحمل میکنن اما در آخر پولشون رو بیرون میکشن. مخصوصا که سود هم کردن و اینرسی روانی فروش در ضرر هم اذیتشون نمیکنه

سوم اینکه تا جایی که من در جامعه اطراف خودم دیدم، سرمایه دار بزرگ غیر دولتی ( شرکت های خصوصی در واقع دولتی حسابشون جداست) به ورود به بورس ایران زیاد راغب نیست. اکثرا ترجیح میدن در فرآیند خصوصی سازی کارخونه های کوچکتر رو بخرند، تا اینکه سهامدار خرد کارخونه های بزرگتر باشند... این قضیه اثرات خوب داره، اثرات بد هم داره ... باید دید که بورسی که یک طرفش دولته و شرکت های دولتی و نیمه خصوصیش، و یک طرفش تعداد انبوهی از مردم، به کجا میرسه:D

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
در بورس کشورهای دیگه، بورس یک بنگاه معاملاتی با مجموع صفره. یعنی باید یک نفر ضرر بکنه تا شما سود بکنید و بالعکس. البته هر سال یک مقدار کلی مثبت یا منفی به کل این بازار اضافه میشه که نتیجه تغییر مثبت یا منفی در تولید ناخالص ملی و انبساط یا انقباض اقتصاد اون کشوره.

در ایران الان رشد اقتصادی واقعی به شدت منفیه. با قیمت واقعی دلار، این رشد اقتصادی در حد منفی 20 درصد و حتی بیشتره... چیزی که الان بورس ایران رو مثبت کرده، ابتکار بسیار جالب دولت در فروش اموال دولتی و عمومیه.

با این کار، دولت در حقیقت اموال خود مردم رو یک بار دیگه به خودشون میفروشه و از طرف دیگه نقدینگی زیادی رو از بازار جمع میکنه، از طرفی کسری بودجه عمومی رو اینطوری جبران میکنه و از طرف دیگه برای تعداد زیادی از مخصوصا قشر جوون اشتغال ایجاد میکنه( الان خیلی از جوون ها شغلشون بورسه) ... در عین حال، عملا هیچی رو هم به مردم واگذار نکرده و مدیریت و مالکیت بنگاه های واگذار شده همچنان مال خودشه:p ...

به نظر من کسی که این ابتکار رو به دولت پیشنهاد داده، مستحق دریافت جایزه نوبل اقتصاده:D شاید این تنها راه نجات اقتصاد ایران در این تحریم ها بود. خود من هم چند سال پیش در همین پی تی گفتم دولت اگر بخواد از این وضعیت نجات پیدا کنه، باید اموال واقعی پر سود خودش رو به مردم بفروشه. البته من فروش منابع نفتی و معادن رو پیشنهاد دادم، اما ظاهرا دولت خودش فکر بهتری کرده:D

این وضعیت، وضعیت خوبیه. به نظر من حبابی در کار نیست. یک سری اموال با ارزش وارد بورس شده و طبیعیه که ارزش بورس در مجموع افزایش پیدا کنه. اکثرا هم دارن سود های خیلی بالا میکنند و راضی هستن ....

احتمالا برنامه دولت هم همینه. اینکه تا مدتی بتونه اینطوری از مردم استقراض بکنه، در عین حال نقدینگی رو جمع کنه که به بازار ارز و واردات مصرفی فشار نیارن، تا در آینده در زمینه سیاسی فرجی بشه و پول نفت به اقتصاد برگرده.

پ.ن: دولت در زمینه بازار مسکن هم بسیار خوب عمل کرد ( البته از دید سود خودش:D). با بالا بردن قیمت مصالح و جو دادن به بازار، قیمت ها رو به نحوی بالا برد که تونست زمین های بدون امکانات وسط بیابون رو که هیچکس نمی خرید، با قیمت گزاف به مردم بفروشه.
به بخش بورس خوش اومدی.
دیدگاه اقتصادی جالبی بود که به بورس گره خورده.
اما یه نکته که همیشه میگین اینه که همه چی در اینجا بر مبنای از این ستون به اون ستون فرجه! هست. پس نمیشه به افراد ایراد گرفت که با این نگرش سیستمی دنبال بیشتر کردن پولشون نباشن.
اینجا دو حالت بوجود میاد:
1. افراد به دنبال حفظ ارزش پول باشند بوسیله جایگزین کردن ارز و یا طلا به جای ریال
2. افزایش تعداد پول با واحد ریال از طریق جایی مثل همین بورس
دولت هم خیلی بیشتر از شیطان ( به عنوان نماد خیالی کلک و دروغ ) آمار همه چیزو داره. الان پول نداره و کلی مفت خور بیرون مرز داره و در شرایط سختی هست و بهترین راه برایش گرفتن پول از مردم و بعد از مدتی برگردوندن به خودشون هست. سازمان ها را گذاشته برای فروش به مردم در بخش کوچک و بخش بزرگ به گروه ها و افراد خاص واگذار میکنه که تو این راه هم یکی کمتر و یکی بیشتر نصیبش میشه.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
IMG_20200416_203757_974.jpg

پول ورودی در ۱۵ روز کاری فروردین از مجموع پولی که در ده ماه اول سال ۹۸ وارد بورس شده بیشتره بوده(!!)

البته ۸ هزار میلیارد از این ۱۸ هزار میلیارد بابت دو عرضه اولیه بزرگ صباتامین و شستا بوده. اما حتی با کسر این مقدار از ۱۸هزار به عدد ۱۰هزار میلیاردتومن در ۱۵ روز کاری میرسیم که بازهم از ۷ ماه ابتدایی سال ۹۸ بیشتر بوده.

در ۲۵ روز ابتدایی فروردین هم ۶۵۱هزار کد سجام جدید صادر شده و به نظر میرسه ورود سیلاب نقدینگی در هفته های آینده ادامه دار باشه.

این دیگه بازی پول داغ نیست، بازی پول آنشفشانیه

بالا