چندان مقایسه خوبی نیست. اوباما درست بعد از بزرگترین بحران اقتصادی چند دهه ای رئیس جمهور شد و سقوط سهام در ابتدای دوران اوباما ربطی به شخص اوباما نداشت و هر کس دیگه ای هم جای اوباما بود بخش بزرگی از نمودار مخصوصا در یکی دو سال اول به همین شکل در میومد. کما اینکه هر کسی هم الان در بحران کرونا جای ترامپ بود نمودار داوجونر همینطوری میشد، چه بسا بدتریک نمودار جالب
مقایسه بازدهی بورس آمریکا در دوره ترامپ ( تا الان ) و چهار سال اول اوباما
جالب این که در یک ماه اول ظاهرا سهامداران اونجا نسبت به اوباما بدبین و نسبت به ترامپ خوشبین بوده اند .
احتمالا از این به بعد تو ایران هم وضعیت بازار بورس یک عامل مهم در مقایسه عملکرد دولتها خواهد بود .
مشاهده پیوست 1175123
برای وارد شدن به این کار چقدر سرمایه لازمه؟
همه چیزالاین هست؟
سهم رو میشه هر موقع که خواستیم چه با ضرر چه با سود به پول تبدیل کنیم !؟ یا باید به شخصی فروخته بشه
دقیقا منم احساس خوبی به این قضیه ندارمدولت داره از طریق بورس پول از مردم میگیره. احتمالا از چند وقت دیگه طلا هم اضافه میشه.
به نظرم علت مثبت شدن بازار سهام ایران به این دلیل هست.
خود سایت بورس قسمتی برای فیلتر نویسی دارهدوستان آیا سایتی چیزی هست که بشه نمادها رو بر اساس تعداد سهام و حجم مبنایی که دارن فیلتر کرد؟ مثلا نمادهایی که زیر 100 میلیون سهام دارنو لیست کنه.
حداقل سرمایه ۵۰۰ هزار توماندوستان منخصص یک سوال ساده
برای وارد شدن به این کار چقدر سرمایه لازمه؟
همه چیزالاین هست؟
سهم رو میشه هر موقع که خواستیم چه با ضرر چه با سود
به پول تبدیل کنیم !؟ یا باید به شخصی فروخته بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
تایید حسابرس و سازمان زمان و مکان نمیشناسه اما در اطلاعیه هایی که در کدال ارائه میشه حداکثر زمان اظهار نظر سازمان درج میشهدوستانی که در مجمع ها شرکت کردن پروسه تجدید سرمایه چقد طول میکشه یعنی از اول تا آخرش از تایید حسابرس و سازمان بگیر تا تجدید صورت بگیره و نماد دوباره فعال شه.
حداقل و حداکثر چند ماه؟
طبق قوانین بورس شرکت ها قبل از انحلال باید مراحلی رو طی کنند که حقوق سهامدار باتوجه به دارایی های موجود از بین نرودالان اگه یکی از این شرکتایی که مردم سهامشو خریداری کردن به دلایلی مثل اختلاس یا نابودی شرکت از بین بره این سهامی که مردم خریدن چه ارزشی داره دیگه وقتی شرکتی نباشه؟
خیر نیاز نیست دقیق باشهسلام، دوستان میزان درآمد داخل سجام باید دقیق نوشته شود و اینکه مغازه دارم شغل بزنم فروشنده؟
خیر حساب خاصی مد نظر نیستدوستان شعبه افتتاح حساب و نوع حساب خیلی مهم؟
حساب کتابی در کار نیستسلام، دوستان میزان درآمد داخل سجام باید دقیق نوشته شود و اینکه مغازه دارم شغل بزنم فروشنده؟
دوستان چند روزی هست نمیشه سهام خرید ترافیک خیلی بالاست. سهام خصدرا - اخابر - تملت - شستا - اصلا نتونستم خرید کنم. صف خرید خیلی شلوغ بود.
خیلی از سهم هارو فروختم حالا نمیتونم بخرم.
اینکه بتونید در یک چرخه اقتصادی مرتبط از طریق سهام شراکت کنید کار خوبیه و زیاد بدبین بودن هم باعث میشه در ادامه نسبت به همه چیز این معاملات دلسرد بشید. اما نیاز داره حداقل آگاهی پیدا کنید. برای شروع هزینه کمی بیارید تا اگر سهم سمت ضرردهی رفت باعث خسارت زیاد نشه.دقیقا منم احساس خوبی به این قضیه ندارم
میخوام شروع کنم به بورس ولی این افکار منصرفم میکنه
دوستان یه سوالی برام پیش اومده شایدم سوالم اشتباه باشه چون زیاد درمورد بورس نمیدونم
الان اگه یکی از این شرکتایی که مردم سهامشو خریداری کردن به دلایلی مثل اختلاس یا نابودی شرکت از بین بره این سهامی که مردم خریدن چه ارزشی داره دیگه وقتی شرکتی نباشه؟
شاید سوالم اشتباه باشه نمیدونم ولی این روزا همچین سوالاتی زیاد برام پیش میاد
(من یکم شکاکم و به هیچ چیزی اعتماد نمیکنم مگه خلافش ثابت بشه حتی تو خرید و فروشای فوروم)
قبل عید مفید ثبت نام کردم سجام رو هم انجام داده بودم. با همون رفتم احراز هویتدرود ،آگاه رو ثبت نام کردید خودتون رفتید داخل سجام هم ثبت نام کردید یا خودش براتون ثبت نام کرد؟
در روش تجدید ارزیابی بالاخره چه اتفاقی میوفته؟قیمت نصف و تعداد سهام زیاد میشه؟چجوری افزایش سرمایه میشه؟دوستان میدونید شرکت چرا افزایش سرمایه میده؟!؟
شرکتها برای اینکه از نظر مالی بالا بروند سرمایه ی خود را افزایش می دهند که از طریق انتشار سهام جدید در بازار بورس انجام می شود که این افزایش سرمایه در جهت بهتر کردن شرکت یا بالا بردن قدرت رقابت در بازار است .
افزایش سرمایه شامل چه مراحلی است :
1-ابتدا هیئت مدیره دلایلی را مبنی بر افزایش سرمایه برای شرکا بیان می کند
2-سپس مجمع عمومی فوق العاده به بررسی ان می پردازد و سهامداران به ان رای میدهند
3-زمانیکه مجمع فوق العاده با ان پیشنهاد موافقت کردند پس از گرفتن مجوز از بورس سرمایه ی شرکت افزایش پیدا می کند
4-پس از اینکه سرمایه شرکت افزایش پیدا کرد بر همان مبنا قیمت سهام شرکت نیز افزایش می یابد
افزایش سرمایه ی شرکت به چه روش هایی انجام می شود :
1-از طریق سود ذخیره ی شرکت
2-سرمایه های نقدی که توسط سرمایه داران اورده شده
3-دارایی های شرکت را مورد بازرسی و ارزیابی دوباره قرار می دهند
4-صرف سهام
1-1 از طریق سود ذخیره ی شرکت سرمایه را افزایش داد :
اصولا شرکتها مقداری از سود خود را در حسابی تحت عنوان سود انباشته نگهداری می کنند در این شرایط شرکت با توجه به میزان سود مقداری از سرمایه ی شرکت را افزایش می دهد در این نوع افزایش سود شرکت، مبالغ نقدی شرکت افزایش پیدا نمی کند وشرکا برای سهام های جدید مبلغی پرداخت نمی کنند به همین دلیل به ان سهام جایزه می گویند .در این نوع از افزایش سرمایه با افزایش تعداد سهام قیمت سهام کاهش پیدا می کند
2-1سرمایه های نقدی که توسط سرمایه داران اورده شده:
در این نوع از افزایش سرمایه منابع ذخیره ی شرکت برای افزایش سرمایه کافی نبوده و شرکت برای افزایش سرمایه از اورده های نقدی شرکا استفاده می کند به این صورت که به انها اوراقی تحت عنوان حق تقدم سهام واگذار می کند شرکا برای معامله ی این اوراق دو ماه زمان دارند که در طی این دو ماه می توانند دو کار انجام دهند 1-پرداخت مبلغ اسمی سهام 2-فروش حق تقدم
3-1 ارزیابی مجدد دارایی های شرکت:
در این روش افزایش سرمایه شرکت به براورد دارایی های خود شرکت می پردازد و با توجه به اینکه با گذشت زمان بر ارزش انها اضافی می شود ارزش انها را دوباره مورد ارزیابی قرار می دهند در این نوع افزایش سود شرکت مبالغ نقدی وارد شرکت نمی شود اما حسابهای مالی شرکت توسط حسابدارن مورد تغییر قرار می گیرد .
4-1 صرف سهام :
در این روش شرکت سهام خود را از طریق پذیره نویسی به فروش می رساند
بهترین روش برای افزایش سرمایه شرکت کدام است؟
برای افزایش سرمایه سرمایه ی شرکت بهترین روش از طریق صرف سهام می باشد .
چند نکته در مورد افزایش سرمایه:
1-هر تصمیمی که برای افزایش سرمایه شرکت گرفته می شود شامل حال افرادی می شود که در زمان برگزاری جلسات مجمع جز سهامداران شرکت بوده اند
2-پس از تصویب افزایش سرمایه توسط مجمع باید در روزنامه های کثیرالانتشار به چاپ برسد
3-در بعضی مواقع شرکت از روش ترکیبی برای افزایش سرمایه ی شرکت استفاده می کند
4-قیمت هایی که با استفاده از فرمول به دست می اید تئوری است ودر بعضی مواقع تغییر پیدا می کند.
یک توصیه که همیشه به من کمک کرده ، در هیچ صف خریدی وارد نشو و در صف فروش خرید کن.
مثال : دوستانی که همزمان با ارائه شستا ، شگویا خریدن (که در صف فروش بود ) از اون موقع حدودا ۳۰ درصد تو سودند در حالی که شستا هنوز نصف این سود رو نداده
اقای مهندس سعی همیشه بر این بوده در صف فروش وقت خرید هست. الان بیشتر سهم ها صف خرید دارن.یک توصیه که همیشه به من کمک کرده ، در هیچ صف خریدی وارد نشو و در صف فروش خرید کن.
مثال : دوستانی که همزمان با ارائه شستا ، شگویا خریدن (که در صف فروش بود ) از اون موقع حدودا ۳۰ درصد تو سودند در حالی که شستا هنوز نصف این سود رو نداده