• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستانی که در مجمع ها شرکت کردن پروسه تجدید سرمایه چقد طول می‌کشه یعنی از اول تا آخرش از تایید حسابرس و سازمان بگیر تا تجدید صورت بگیره و نماد دوباره فعال شه.
حداقل و حداکثر چند ماه؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
یک نمودار جالب
مقایسه بازدهی بورس آمریکا در دوره ترامپ ( تا الان ) و چهار سال اول اوباما
جالب این که در یک ماه اول ظاهرا سهامداران اونجا نسبت به اوباما بدبین و نسبت به ترامپ خوشبین بوده اند .
احتمالا از این به بعد تو ایران هم وضعیت بازار بورس یک عامل مهم در مقایسه عملکرد دولتها خواهد بود .

مشاهده پیوست 1175123
چندان مقایسه خوبی نیست. اوباما درست بعد از بزرگترین بحران اقتصادی چند دهه ای رئیس جمهور شد و سقوط سهام در ابتدای دوران اوباما ربطی به شخص اوباما نداشت و هر کس دیگه ای هم جای اوباما بود بخش بزرگی از نمودار مخصوصا در یکی دو سال اول به همین شکل در میومد. کما اینکه هر کسی هم الان در بحران کرونا جای ترامپ بود نمودار داوجونر همینطوری میشد، چه بسا بدتر

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
برای وارد شدن به این کار چقدر سرمایه لازمه؟

حداقل 500 هزار تومان. حداکثر نامحدود.

همه چیز‌الاین هست؟

ثبت نام آنلاین در این سایت.
ثبت نام آنلاین در یک کارگزاری دلخواه.
مراجعه حضوری به پیشخوان دولت برای احراز هویت.

سهم رو میشه هر موقع که خواستیم چه با ضرر چه با سود به پول تبدیل کنیم !؟ یا باید به شخصی فروخته بشه

مجموع درخواست های خرید و فروش همۀ حاضرین در تالار معاملات آنلاین مشخص میکنه که یک سهمی چند نفر خریدار داره و چند نفر فروشنده. مواقعی پیش میاد که همه دارن یک سهم رو میفروشن (اصطلاحا صف فروش شکل گرفته) و اینجور وقت ها در لحظه امکان فروش نیست. چون کسی خریدار اون سهم فرضی نیست. بستگی داره که کی نوبت شما در صف فروش برسه. این روزها که نقدینگی در بازار بیشتر شده این اتفاق نه اینکه نیفته، چرا، همچنان میفته، ولی اگر سهمی تو صف فروش بره احتمال اینکه زود(تر) صف بریزه وجود داره. در مجموع برای اینکه هیچ ریسکی رو متحمل نشید فعلا برای شروع فقط سهم های عرضه اولیه رو بخرید. هم سود میکنید هم مشکل صف و ریسک نداره.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دولت داره از طریق بورس پول از مردم میگیره. احتمالا از چند وقت دیگه طلا هم اضافه میشه.
به نظرم علت مثبت شدن بازار سهام ایران به این دلیل هست.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
دوستان ، مملکت به دکتر مهندسم نیاز داره، قرار نیست همه تون برید تو بورس!

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
دولت داره از طریق بورس پول از مردم میگیره. احتمالا از چند وقت دیگه طلا هم اضافه میشه.
به نظرم علت مثبت شدن بازار سهام ایران به این دلیل هست.
دقیقا منم احساس خوبی به این قضیه ندارم
میخوام شروع کنم به بورس ولی این افکار منصرفم میکنه

دوستان یه سوالی برام پیش اومده شایدم سوالم اشتباه باشه چون زیاد درمورد بورس نمیدونم
الان اگه یکی از این شرکتایی که مردم سهامشو خریداری کردن به دلایلی مثل اختلاس یا نابودی شرکت از بین بره این سهامی که مردم خریدن چه ارزشی داره دیگه وقتی شرکتی نباشه؟
شاید سوالم اشتباه باشه نمیدونم ولی این روزا همچین سوالاتی زیاد برام پیش میاد
(من یکم شکاکم و به هیچ چیزی اعتماد نمیکنم مگه خلافش ثابت بشه حتی تو خرید و فروشای فوروم:D)

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام، دوستان میزان درآمد داخل سجام باید دقیق نوشته شود و اینکه مغازه دارم شغل بزنم فروشنده؟

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان شعبه افتتاح حساب و نوع حساب خیلی مهم؟

میخوام برای کسی ثبت نام کنم اینارو فراموش کرده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

دوستان آیا سایتی چیزی هست که بشه نمادها رو بر اساس تعداد سهام و حجم مبنایی که دارن فیلتر کرد؟ مثلا نمادهایی که زیر 100 میلیون سهام دارنو لیست کنه.
خود سایت بورس قسمتی برای فیلتر نویسی داره
کمی در مورد فیلتر نویسی سرچ کنید دستورات ساده ای داره
سایت های دیگه ای هم هستند که خدمات این شکلی ارائه میکنند منتهی حالت vip دارن
سایت تابلوخوانی برخی از این امکانات رایگان ارائه میده
دوستان منخصص یک سوال ساده
برای وارد شدن به این کار چقدر سرمایه لازمه؟
همه چیز‌الاین هست؟
سهم رو میشه هر موقع که خواستیم چه با ضرر چه با سود
به پول تبدیل کنیم !؟ یا باید به شخصی فروخته بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
حداقل سرمایه ۵۰۰ هزار تومان
بله خرید و فروش ها به صورت انلاین به ادرس اینترنتی tsetmc انجام میشود
اگر بخواهیم بگیم هر موقع واقعیتش اینکه که نه
باید کسی باشه سهمی را بفروشه و شخصی باشه که سهامی را بخرید اگر فردی طرف دیگه معامله نباشه بهش میگن صف خرید یا صف فروش تشکیل شده
اما خب نقدینگی شوندگی سهام این روزها خیلی بالا رفته

دوستانی که در مجمع ها شرکت کردن پروسه تجدید سرمایه چقد طول می‌کشه یعنی از اول تا آخرش از تایید حسابرس و سازمان بگیر تا تجدید صورت بگیره و نماد دوباره فعال شه.
حداقل و حداکثر چند ماه؟
تایید حسابرس و سازمان زمان و مکان نمیشناسه اما در اطلاعیه هایی که در کدال ارائه میشه حداکثر زمان اظهار نظر سازمان درج میشه
اما خود شرکت برای ثبت دارایی های جدید باید یکسری مراحل اداری طی بکند که اون هم به وکیل شرکت برمیگرده
اما به صورت کلی از یک تا شش ماه این پروسه طول میکشه

الان اگه یکی از این شرکتایی که مردم سهامشو خریداری کردن به دلایلی مثل اختلاس یا نابودی شرکت از بین بره این سهامی که مردم خریدن چه ارزشی داره دیگه وقتی شرکتی نباشه؟
طبق قوانین بورس شرکت ها قبل از انحلال باید مراحلی رو طی کنند که حقوق سهامدار باتوجه به دارایی های موجود از بین نرود
اما به صورت کلی قالبا قیمت سهام ها چند برابر دارایی هایشان معامله میشه و اگر شرکتی به هر دلیل ورشکست بشه سهامدار قیمت کمتری نسبت به اون چیزی که پرداخت کرده گیرش میاد

سلام، دوستان میزان درآمد داخل سجام باید دقیق نوشته شود و اینکه مغازه دارم شغل بزنم فروشنده؟
خیر نیاز نیست دقیق باشه
آزاد
دوستان شعبه افتتاح حساب و نوع حساب خیلی مهم؟
خیر حساب خاصی مد نظر نیست

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
حساب کتابی در کار نیست
پول شما هم میره
مثل سهامدارن آکنتور
بهترین بازار بود کنتور درست میکرد
دادن به بخش خصوصی فروخت و خورد الانم سهامدارن هیچ کاری نمیتونند بکنند

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان میدونید شرکت چرا افزایش سرمایه میده؟!؟

شرکتها برای اینکه از نظر مالی بالا بروند سرمایه ی خود را افزایش می دهند که از طریق انتشار سهام جدید در بازار بورس انجام می شود که این افزایش سرمایه در جهت بهتر کردن شرکت یا بالا بردن قدرت رقابت در بازار است .
افزایش سرمایه شامل چه مراحلی است :
1-ابتدا هیئت مدیره دلایلی را مبنی بر افزایش سرمایه برای شرکا بیان می کند
2-سپس مجمع عمومی فوق العاده به بررسی ان می پردازد و سهامداران به ان رای میدهند
3-زمانیکه مجمع فوق العاده با ان پیشنهاد موافقت کردند پس از گرفتن مجوز از بورس سرمایه ی شرکت افزایش پیدا می کند
4-پس از اینکه سرمایه شرکت افزایش پیدا کرد بر همان مبنا قیمت سهام شرکت نیز افزایش می یابد
افزایش سرمایه ی شرکت به چه روش هایی انجام می شود :
1-از طریق سود ذخیره ی شرکت
2-سرمایه های نقدی که توسط سرمایه داران اورده شده
3-دارایی های شرکت را مورد بازرسی و ارزیابی دوباره قرار می دهند
4-صرف سهام

1-1 از طریق سود ذخیره ی شرکت سرمایه را افزایش داد :
اصولا شرکتها مقداری از سود خود را در حسابی تحت عنوان سود انباشته نگهداری می کنند در این شرایط شرکت با توجه به میزان سود مقداری از سرمایه ی شرکت را افزایش می دهد در این نوع افزایش سود شرکت، مبالغ نقدی شرکت افزایش پیدا نمی کند وشرکا برای سهام های جدید مبلغی پرداخت نمی کنند به همین دلیل به ان سهام جایزه می گویند .در این نوع از افزایش سرمایه با افزایش تعداد سهام قیمت سهام کاهش پیدا می کند

2-1سرمایه های نقدی که توسط سرمایه داران اورده شده:
در این نوع از افزایش سرمایه منابع ذخیره ی شرکت برای افزایش سرمایه کافی نبوده و شرکت برای افزایش سرمایه از اورده های نقدی شرکا استفاده می کند به این صورت که به انها اوراقی تحت عنوان حق تقدم سهام واگذار می کند شرکا برای معامله ی این اوراق دو ماه زمان دارند که در طی این دو ماه می توانند دو کار انجام دهند 1-پرداخت مبلغ اسمی سهام 2-فروش حق تقدم
3-1 ارزیابی مجدد دارایی های شرکت:
در این روش افزایش سرمایه شرکت به براورد دارایی های خود شرکت می پردازد و با توجه به اینکه با گذشت زمان بر ارزش انها اضافی می شود ارزش انها را دوباره مورد ارزیابی قرار می دهند در این نوع افزایش سود شرکت مبالغ نقدی وارد شرکت نمی شود اما حسابهای مالی شرکت توسط حسابدارن مورد تغییر قرار می گیرد .

4-1 صرف سهام :
در این روش شرکت سهام خود را از طریق پذیره نویسی به فروش می رساند
بهترین روش برای افزایش سرمایه شرکت کدام است؟
برای افزایش سرمایه سرمایه ی شرکت بهترین روش از طریق صرف سهام می باشد .
چند نکته در مورد افزایش سرمایه:
1-هر تصمیمی که برای افزایش سرمایه شرکت گرفته می شود شامل حال افرادی می شود که در زمان برگزاری جلسات مجمع جز سهامداران شرکت بوده اند
2-پس از تصویب افزایش سرمایه توسط مجمع باید در روزنامه های کثیرالانتشار به چاپ برسد
3-در بعضی مواقع شرکت از روش ترکیبی برای افزایش سرمایه ی شرکت استفاده می کند
4-قیمت هایی که با استفاده از فرمول به دست می اید تئوری است ودر بعضی مواقع تغییر پیدا می کند.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان اینطوری زیاد فایده نداره ، توی تاپیک هزار بار بعضی موارد آموزش داده شد ولی چون یک تاپیک هست دوباره ملت می پرسن و همینطور ادامه داره ، باید یه قسمت جدا برای بورس باز بشه یا حداقل تاپیک آموزشی جدا بشه

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان چند روزی هست نمیشه سهام خرید ترافیک خیلی بالاست. سهام خصدرا - اخابر - تملت - شستا - اصلا نتونستم خرید کنم. صف خرید خیلی شلوغ بود.
خیلی از سهم هارو فروختم حالا نمیتونم بخرم.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
دوستان چند روزی هست نمیشه سهام خرید ترافیک خیلی بالاست. سهام خصدرا - اخابر - تملت - شستا - اصلا نتونستم خرید کنم. صف خرید خیلی شلوغ بود.
خیلی از سهم هارو فروختم حالا نمیتونم بخرم.

یک توصیه که همیشه به من کمک کرده ، در هیچ صف خریدی وارد نشو و در صف فروش خرید کن.
مثال : دوستانی که همزمان با ارائه شستا ، شگویا خریدن (که در صف فروش بود ) از اون موقع حدودا ۳۰ درصد تو سودند در حالی که شستا هنوز نصف این سود رو نداده

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دقیقا منم احساس خوبی به این قضیه ندارم
میخوام شروع کنم به بورس ولی این افکار منصرفم میکنه

دوستان یه سوالی برام پیش اومده شایدم سوالم اشتباه باشه چون زیاد درمورد بورس نمیدونم
شاید سوالم اشتباه باشه نمیدونم ولی این روزا همچین سوالاتی زیاد برام پیش میاد
(من یکم شکاکم و به هیچ چیزی اعتماد نمیکنم مگه خلافش ثابت بشه حتی تو خرید و فروشای فوروم:D)
اینکه بتونید در یک چرخه اقتصادی مرتبط از طریق سهام شراکت کنید کار خوبیه و زیاد بدبین بودن هم باعث میشه در ادامه نسبت به همه چیز این معاملات دلسرد بشید. اما نیاز داره حداقل آگاهی پیدا کنید. برای شروع هزینه کمی بیارید تا اگر سهم سمت ضرردهی رفت باعث خسارت زیاد نشه.
افرادی میخواهند وام بگیرن یا قرض کنند چون دولت از این طریق داره پول ها را جمع می کنه تا کمبود بودجه تامین کنه و در مقابل از بانک پول میگیرند و دوباره تحویل زیرمجموعه دولت میدهند و آخرش هم سودی که از سهم نصیب میشه تازه کمتر از بهره وام هستش.

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان من مبلغ قابل توجهی رو میخوام برای مدت 6 ماه وارد بورس کنم، اگر سهم هایی با بنیاد خوب بگیرم و تا 6 ماه آینده نگه دارم، بازم با احتمال ریزش بازار به علت حباب (طبق نظر بعضی کارشناس ها) ممکن ضرر کنم؟

light67

Registered User
لایک‌ها
282
درود ،آگاه رو ثبت نام کردید خودتون رفتید داخل سجام هم ثبت نام کردید یا خودش براتون ثبت نام کرد؟
قبل عید مفید ثبت نام کردم سجام رو هم انجام داده بودم. با همون رفتم احراز هویت
اگاه هم موقع ثبت نام خودش سجام رو انجام میده و هزینه رو میده

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوستان میدونید شرکت چرا افزایش سرمایه میده؟!؟

شرکتها برای اینکه از نظر مالی بالا بروند سرمایه ی خود را افزایش می دهند که از طریق انتشار سهام جدید در بازار بورس انجام می شود که این افزایش سرمایه در جهت بهتر کردن شرکت یا بالا بردن قدرت رقابت در بازار است .
افزایش سرمایه شامل چه مراحلی است :
1-ابتدا هیئت مدیره دلایلی را مبنی بر افزایش سرمایه برای شرکا بیان می کند
2-سپس مجمع عمومی فوق العاده به بررسی ان می پردازد و سهامداران به ان رای میدهند
3-زمانیکه مجمع فوق العاده با ان پیشنهاد موافقت کردند پس از گرفتن مجوز از بورس سرمایه ی شرکت افزایش پیدا می کند
4-پس از اینکه سرمایه شرکت افزایش پیدا کرد بر همان مبنا قیمت سهام شرکت نیز افزایش می یابد
افزایش سرمایه ی شرکت به چه روش هایی انجام می شود :
1-از طریق سود ذخیره ی شرکت
2-سرمایه های نقدی که توسط سرمایه داران اورده شده
3-دارایی های شرکت را مورد بازرسی و ارزیابی دوباره قرار می دهند
4-صرف سهام

1-1 از طریق سود ذخیره ی شرکت سرمایه را افزایش داد :
اصولا شرکتها مقداری از سود خود را در حسابی تحت عنوان سود انباشته نگهداری می کنند در این شرایط شرکت با توجه به میزان سود مقداری از سرمایه ی شرکت را افزایش می دهد در این نوع افزایش سود شرکت، مبالغ نقدی شرکت افزایش پیدا نمی کند وشرکا برای سهام های جدید مبلغی پرداخت نمی کنند به همین دلیل به ان سهام جایزه می گویند .در این نوع از افزایش سرمایه با افزایش تعداد سهام قیمت سهام کاهش پیدا می کند

2-1سرمایه های نقدی که توسط سرمایه داران اورده شده:
در این نوع از افزایش سرمایه منابع ذخیره ی شرکت برای افزایش سرمایه کافی نبوده و شرکت برای افزایش سرمایه از اورده های نقدی شرکا استفاده می کند به این صورت که به انها اوراقی تحت عنوان حق تقدم سهام واگذار می کند شرکا برای معامله ی این اوراق دو ماه زمان دارند که در طی این دو ماه می توانند دو کار انجام دهند 1-پرداخت مبلغ اسمی سهام 2-فروش حق تقدم
3-1 ارزیابی مجدد دارایی های شرکت:
در این روش افزایش سرمایه شرکت به براورد دارایی های خود شرکت می پردازد و با توجه به اینکه با گذشت زمان بر ارزش انها اضافی می شود ارزش انها را دوباره مورد ارزیابی قرار می دهند در این نوع افزایش سود شرکت مبالغ نقدی وارد شرکت نمی شود اما حسابهای مالی شرکت توسط حسابدارن مورد تغییر قرار می گیرد .

4-1 صرف سهام :
در این روش شرکت سهام خود را از طریق پذیره نویسی به فروش می رساند
بهترین روش برای افزایش سرمایه شرکت کدام است؟
برای افزایش سرمایه سرمایه ی شرکت بهترین روش از طریق صرف سهام می باشد .
چند نکته در مورد افزایش سرمایه:
1-هر تصمیمی که برای افزایش سرمایه شرکت گرفته می شود شامل حال افرادی می شود که در زمان برگزاری جلسات مجمع جز سهامداران شرکت بوده اند
2-پس از تصویب افزایش سرمایه توسط مجمع باید در روزنامه های کثیرالانتشار به چاپ برسد
3-در بعضی مواقع شرکت از روش ترکیبی برای افزایش سرمایه ی شرکت استفاده می کند
4-قیمت هایی که با استفاده از فرمول به دست می اید تئوری است ودر بعضی مواقع تغییر پیدا می کند.
در روش تجدید ارزیابی بالاخره چه اتفاقی میوفته؟قیمت نصف و تعداد سهام زیاد میشه؟چجوری افزایش سرمایه میشه؟

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
یک توصیه که همیشه به من کمک کرده ، در هیچ صف خریدی وارد نشو و در صف فروش خرید کن.
مثال : دوستانی که همزمان با ارائه شستا ، شگویا خریدن (که در صف فروش بود ) از اون موقع حدودا ۳۰ درصد تو سودند در حالی که شستا هنوز نصف این سود رو نداده
اقای مهندس سعی همیشه بر این بوده در صف فروش وقت خرید هست. الان بیشتر سهم ها صف خرید دارن.

بالا